Urlop :]

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
oops

2006-07-26 09:30:15

Tak stalo sie, nareszcie dostalem urlop :D,tylko jak to czesto bywa Polak potrafi i komplikuje sobie nawet najprostsze rzeczy, i zastanawiam sie gdzie by sie tu wybrac.Chyba ostatni raz widzialem Baltyk z 6lat temu, wiec wybor padl ze w tym roku nad morze tylko teraz gdzie konkretnie.Pytalem znajomych ale roztrzal fatalny u nich od Helu po Szczecin, wiec moze Wy cos poradzicie jesli byliscie juz w tym roku i podpowiecie gdzie sie wybrac.Wyjazd planuje w okolicach 11sierpnia wiec moze wiecie cos o jakichs dodatkowych atrakcjach jakie bede w tym czasie.Pozdrawiam.

__

Użytkownik
shimzee

2006-07-26 09:35:08

Co roku od kilku lat jeżdżę do Świnoujścia i bardzo polecam.

__

VIP
grzEs

2006-07-26 09:40:17

Ja juz jutro z rana jade do Kostrzyna. Zapraszam :-)

__

Użytkownik
ziel1na

2006-07-26 09:51:50

ja z kolei polecilbym Miedzyzdroje, bylem tam juz w tym roku na pare dni :)
ew. Dziwnowek - bardzo przyjemna miejscowosc wypoczynkowa - molo, fajne osrodki tylko jak zawsze nie wiadomo jak to bedzie z miejscami wolnymi

__

VIP
Hakan

2006-07-26 10:15:29

Pozdrow Jurka ode mnie ;)

__
Powyższy tekst jest subiektywną opinią autora i nie jest oficjalnym stanowiskiem serwisu eSports.pl

Użytkownik
enj0y

2006-07-26 10:23:43

"Dziwnowek - bardzo przyjemna miejscowosc wypoczynkowa"
ciekawe skąd taka nazwa, i dlaczego jest tam tak przyjemnie ;ooo

__

Użytkownik
samol

2006-07-26 10:47:39

Ja polecam Augustów :D Byłem już 2 razy tam i nigdy tych pobytów nie zapomnę :D Morza wprawdzie tam nie ma, ale jest jezioro ;) W przypadku gdy trafisz na beznadziejna pogode mozesz sie wybrac na basen (np. w hotelu delfin z różnymi zjezdzalniami) lub to miejskiego(?) basen z sauna jaccuzi i jakąś tam zjeżdzalnia :P Bodajze rok temu były tam mistrzostwa swiata szybkich łodzi, oraz gdy ja byłem był akurat jakisfestyn z koncertami... Klubow i dyskotek jest tam od groma :)
http://www.hotel-delfin.com.pl/
link do hotelu delfin :) Imo on jest lepszy od hotelu Warszawa który jest w centrum, ale droższy i nie ma tylu atrakcji :/ No sa rowniez tam gdzies domki do wynajecia ale to sam musisz w googlach poszperać :D Ponoc sa bardzo tanie ;) Sam zamierzam sie tam w tym roku do nich wybrac ;)

__

Użytkownik
w1n

2006-07-26 10:55:22

Ja rok temu byłem w Dźwirzynie, taka mała miejscowość niedaleko Kołobrzegu, ogólnie nie polecam;p (ja nie trafiłem z pogodą, woda niby cały czas tam zimna;p, no i w nocy nie ma, co robić, bo o 12 nic się nie dzieje, a kluby trochę lipne). Mi znajomi polecają Łebe i Mielno, niby fajne imprezy.

__

VIP
grzEs

2006-07-26 11:35:11

jak dam rade ;-)

__

Użytkownik
Kaleem?

2006-07-26 11:39:18

Darłówek. miła dziura zabita dechami. przynajmniej nie taka trendy jak miedzyzdroje albo mielno

__

Użytkownik
e2

2006-07-26 12:21:50

Sopot ;D

__

Użytkownik
saBek

2006-07-26 14:24:06

Powiem Ci tak, jeżeli jedziesz z kumplami to nie ma lepszej opcji niż trójmiasto (Sopot szczególnie). Tu masz imprez od cholery i nonstop, a także nie musisz martwić się o dostępność np. artykułów spożywczych.

__

Użytkownik
Tymek

2006-07-26 14:43:02

Rok temu bylem w Łebie, świetna sprawa :D. Co chwile się coś dzieje, jakieś imprezy na plaży, mistrzostwa polski w siatkówce plażowej, czy to beach socceru. Naparwdę atrakcyjna miejscowość. Największym minusem jest jednak to, że jest mała. Poza sezonem mieszka tam pare tysięcy ludzi, w wakacje liczba ta dochodzi do 70k, więc wyobraźcie sobie jak tam wygląda na mieście :D.

W tym roku byłem w Kołobrzegu... nie jedźcie tam :D. Co roku morze jest tam bardzo zimne... no może teraz jest inaczej, bo woda wszędzie cieplutka ;D.

__

Użytkownik
shimzee

2006-07-26 15:44:58

A z reszta..olej morze jedz w gory do Szklarskiej :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1785 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie