Zdales? Poochwal sie wynikiem :)

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
vader

2006-07-15 15:06:10

Nie od razu, ale co za roznica, czy dostaniesz sie za pierwszym ogloszeniem wynikow, czy tez pozniej z listy rezerwowych?
Oczywiscie ze sa szanse, ze nie przyjma Cie na dany kierunek z wynikami 90/78, ale raczej male :)

__

VIP
Shiro_4

2006-07-15 15:08:51

No to przykro mi bo ja nie zdawalem fizy, matme napisalem gorzej niz on i zostalem przyjety na automatyke i robotyke wlasnie na ta sama politechnike wroclawska. Dlatego ty dalej sie zastanawiaj czy cie przyjma, a ja ide sie napic.

__

VIP
zoom

2006-07-15 17:46:25

Licze ze za 10razem mi sie uda badzmy dobrej mysli...
A tak po za tym to nie byles taki dowcipny w poznaniu :-(

__
Play more promode.

Użytkownik
Insect

2006-07-15 18:02:19

ja skladalem na automatyke i robotyke na Politechnike Gdanska, wyniki poznam dopeiro 21 lipca. Moim zdaniem z matmy dobry wynik w tym roku to powyzej 95% z podstawy i powyzej 85% z rozszerzenia. To jest dobry wynik, a nie 78% z rozszerzenia, gdybym nie wiedzial ze umialem na wiecej i po prostu mi nie wyszlo bo mnie zjadly nerwy i wlasna presja a takze zle rozplanowane przygotowania to bym sie zalamal wiec nie gadaj ze te wyniki sa wyjatkowe, bo sa co najwyzej przecietne ...

__

VIP
Shiro_4

2006-07-15 18:22:39

Nosz do kur** nedzy czlowieku opamietaj sie. Wejdz sobie na strone cke spojrz na statystyki, i wyciagnij wniosek, ze wszedzie jestes w przedostatniej, prawie, ze najwyzszej staninie. Zrozum koles, ze tylko 4% populacji napisalo mature lepiej od ciebie i nie gadaj o tym, ze jestes zawiedziony bo uznam cie za zwykla pospolita ciote.

__

Użytkownik
oc3lot

2006-07-15 19:30:17

oj dasz rade na PG z takimi wynikami mysle ze sie dostaniesz (na eti), ja majac gorsze wyniki z matmy i nie piszac nawet fizy mam nadzieje (nikła ale mam) ze uda mi sie dostac na infe...

a co do wynikow i twojego rozczarowania nimi to imo jaxa ma racje, klasujesz sie wysoko, a rozczarowanie soba? Spokojnie bedziesz mial dosyc sposobnosci dowiesc na co Cie stac na studiach...

__

Użytkownik
Insect

2006-07-15 20:12:10

ja wnioski wyciagam z tego jak ja napisalem matura i wiem na ile ja mozna bylo napisac, wiem jak napisali ja moi koledzy i kolezanki z klasy, ktorzy mieli gorsze oceny niz ja. Ja po prostu jestem niezadowolony bo liczylem na hardcore jaki byl w tamtym roku, bo zdawalem sobie sprawe ze jak zrobia matura latwa, gdzie nie trzeba bedzie super skill'a tylko dbanie o piepszone szczegoly to ta mature skisze i tak sie stalo. Najgorsze jest to, ze zawsze jak mowie ze ta matura byla banalna to sie pytaja 'to czemu nie napisales lepiej' i przez to pytanie jestem niezadowolony ! Tu nie chodzilo tylko o dostanie sie na studia za duzo zapierdalalem zeby zadowolic sie takimi wynikami ...

__

Użytkownik
t2

2006-07-18 23:49:02

Na AiR na ETI sie dostaniesz na pewno z takimi wynikami. Nie to, ze progi sa niskie, ale to nie infa na UW ani ekonomia na SGH, tam ida normalni ludzie ;).

__

Użytkownik
bgs8

2006-08-01 22:40:48

wyjasnia...

przed wystawianiem ocen matka przychodzi do szkoly i prosi nauczycieli by podwyzszyli oceny koncowe corce. prosi rowniez wychowawczynie (nauczycielka matmy) o to, by "nie straszyla" corki matura, z ktora corka moze sobie nie poradzic. oczywiscie srednia na swiadectwie wzrosla... wynik na egzaminie zaskoczyl cala klase, nauczycielke od matmy rowniez.

nie wierze, ze w miesiac mozna tak sie podciagnac z przedmiotu, jesli dwa i pol roku nic sie nie robilo. drugi wynik w klasie z matmy, przy innych przedmiotach zdanych przecietnie. geniusz z tej dziewczyny =D.

moze ukrywala swoj talent matematyczny? kto wie =].

__

Użytkownik
bgs8

2006-08-01 22:46:08

odswieze troche topic jesli mozna.

jak Wasze nastroje przed/po pierwszymi/szych listami/ch zakwalifikowanych?

na umk na stosunki i angielski sie nie dostalem - slabo zdany polski, wynik kilkanascie pktow ponizej progu. dostalbym sie na zarzadzanie, ale zdecydowalem sie jednak na angielski. zdublowalem kierunki, poniewaz na ukw (bydgoszcz) rowniez na filologie angielska zlozylem dokumenty. glupi bylem.

na ukw filologia i infa. na oba zostalem wstepnie zakwalifikowany.

czekam na atr. jesli dostane sie na elektronike i telekomunikacje, to tam mam zamiar studiowac. w innym wypadku ang na ukw.

chyba nie zanudzilem nikogo =P.

prosze o Wasze commenty. dziekuje. buzka =*

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-08-01 23:05:39

No wlasnie mialem zalozyc podobny temat :P
Ogolnie fajno.. zlozylem na AE krakow, polibude tez w krk i AGH na automatyke i robotyke... z czego dostalem sie na AGH i polibude a na AE nie...Juz jestem zapisany na agh wydzial imir bo tam chcialem studiowac i jestem z tego faktu bardzo szczesliwy :D

__

Użytkownik
spEn

2006-08-01 23:39:30

Ja, tez dostalem sie tam gdzie chcialem isc czyli na Zarzadzanie i Inzynierie Produkcji na Polibude do Poznania. I tez jestem happy :P

__

Użytkownik
w1n

2006-08-02 00:02:21

zaraz Cie uderze

__

Użytkownik
spEn

2006-08-02 00:06:04

tylko nie w jaja.

__

Użytkownik
NunRa

2006-08-02 00:24:54

pol 59/71 ;o
ang 100/75
wos 68/42
rus 64 :Dd

__

Użytkownik
civi

2006-08-02 12:27:29

Kumpel:
polski podstawowy - 61%
niemiecki podstawowy - 78%
matma podstawowa - 98%, rozszerzona - 92%
geografia podstawowa - 98%, rozszerzona - 86%
angielski podstawowy - 98%, rozszerzony - 92%
Dostał się na SGH, to chyba wszystko wyjaśnia :)

__

Użytkownik
pepz

2006-08-02 13:43:35

ehh, chciałbym mieć za rok takie wyniki, bo własnie mam zamiar startować na SGH - tylko, że zamiast niemca zdaje rosyjski, a zamiast gegry historie. zobaczymy jak to bedzie

__

Użytkownik
HugoN

2006-08-02 22:18:01

To jak chcesz startować na SGHa to lepiej zdawaj geo a nie his bo dużo łatwiej jest dobrze napisać a z his to wogóle są problemy z tym esejem. Ludzie niby się uczą zakuwają his przez cały rok a tu lipa prawie wszyscy 0 z eseju a i reszta nie za dobrze a każdy powtarza to samo "na całej tej historii to z wiedzy było tylko kilka dat reszta to loteria jak Ci się uda" a geo zdawałem bez żadnej nauki od ponad 6 lat i zdałem na 90 z podstawy i 66 z rozszerzenia więc dobrze Ci radze żebyś jeszcze się zastanowił nad tą historią dla Twojego dobra.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3949 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie