Atrakcje na Wakacje

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Raptil

2006-07-09 20:06:00

Jako, że jeszcze nigdzie nie udało mi się wyjechać ( a plany są jeszcze bardzo okryte mrokiem ; )).Chciałbym się was zapytać jakie wy macie plany, jakie miejsca polecacie, gdzie są fajne laseczki, które miasto wg. was jest warte odwiedzenia : ) itp itd... piszcie wszystko co może umylić każdemu czas.Oczywiście ja też zarzuce pomysłem.

Holiday Park @ .de
Wstęp: Jeden z najlepszych Parków Rozrywki na świecie, nawet dla największych smiałków niektóre karuzele bedą nie lada wyzwaniem...
Atrakcje:
Free Fall Tower- 70m "tower" ...na którego wjeżdżamy na specialnie przystosowanych siedzeniach, a potem już tylko czysta adrenalinka, spadajac te 70 w "wolnym spadzie".Spad trwający jedynie ~3s dostarcza tyle adrenaliny co obiad z teściową: )
Moja Ocena: 9/10

Ge-Force-Najlepsza kolejka górska świata : ), kąt nachylenia spadu to niewiarygodne 86 stopni! Rozpędzamy się do predkości powyżej 120km/h, działają na nas siły które wynoszą 4,5G (4,5 razy przyciagnie ziemskie, prosty rachunek przy mojej wadze ~75kg przy spadzie waże ~337kg a przy "wzlocie" ~16kg).Jak najbardziej polecam, czysty ekstrakt adrenaliny we krwi.
Moja Ocena: 11/10

Oczywiście jest jeszcze ogrom atrakcji między innymi: pokazy pirotechniczne, wodne oraz ogrom naprawde ogrom wszelakiego rodzaju sprzetu rozrywkowego.
Dojazd: okolo 100-150km od Sztugartu (.de), blisko znajduje się malownicza miejscowośc HeidelBerg (czy coś takiego), gdzie w godzinach wieczornych możemy pospacerować z ukochana osobą (czy nowo wyrwaną laseczka z parku rozrywki : D)

Koszta: Cena biletu rok temu wynosił 25ojro za osobę (18+)

Czekam na wasze propozycje : )

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

9205 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie