B-16 w Polsce

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
Bh3liom

2006-05-27 13:38:47

co za roznica czy sam potrafi cos po polsku... grunt ze sie stara bo rownie dobrze moglby zatrudnic tlumacza i tyle.. zreszta poczytaj sobie fonetyczne zapisy jakiejs wypowiedzi po angielsku czytajac dokladnie tak jak jest polecone to sam z siebie sie bedziesz smial :)

__

Użytkownik
guhard

2006-05-27 13:43:25

ja sam sie denerwuje jak ktos sie smieje z jego wymowy... Podejrzewam ze wlosi tez smiali gdy papież polak mówił po wlosku.
A wiem jakie sa pomylki w czytaniu fonetycznym a w czytaniu np po angielsku :]
Sam kiedys próbował pisac fonetycznie po polsku angielskie slowa i dalem mamie do przeczytania.... no beczka ;]

__

Użytkownik
garo

2006-05-28 22:18:30

A do tego brak sieci!!! Kompletnie zablokowane sieci komórkowe:[ No zasięg... Dopiero koło 0:00 włączyli:[ Ogólnie było zgodnie:]
pozdr

__

Użytkownik
bekoo

2006-05-29 12:17:58

łeeee włączam TVP aaa tam papież , lece dalej TVP2 papież , Polsta papież , TVN papież wyłączyłem TV :P. Najlepsze to żę papież uczy się polskiego(w tym wieku)
a nasz Prezydent czyta przemowienie z kartki(w swojim własnym języku) , podczas rozmowy z papieżem!!!!

btw : Co ta religia robi z głowy :P:P

__

Użytkownik
chester020

2006-05-29 14:38:00

B-16 reprezentacja mlodzikow w bobsleja do lat 16 :D?

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-05-29 15:35:44

ale trza przyznac. kaczynski ladnie sie wypowiedzial na lotnisku po odlocie papieza. takie niezle to nawet bylo. lepsze niz zawsze:D

__

Użytkownik
vh

2006-05-29 21:35:15

i? Papieżem nie zostaje człowiek znany tylko osoba, która ma do tego odpowiednie predyspozycje, a że nigdzie w świece księża nie pojawiają się codziennie w TV, więc się nie dziw.
Coś Ci się pomyliło z polską sceną polityczną.

__

Użytkownik
p3ndrak

2006-05-29 22:39:03

"lepsza jakość, lepsza IVRP", 'lepsze przemówienia' :PPPpppppp hehe..

__

Użytkownik
SEBbull

2006-05-29 23:54:56

Nie wiem czy ktos to juz tutaj napisal - nie sledze tego tematu, ale musze dwie rzeczy napisac:
1. Denerwuje mnie, ze byla relacja 24/dobe i to na kazdym programie. Nie kazdy chce ogladac papieza w telewizji. Lepszym rozwiazaniem byloby zastapienie na czas pielgrzymki papieza tvp regionalnej na program tvp3 - papiez. Z 5 programow o papiezu, zrobilby sie tylko jeden i ludzie, ktorych to nie interesuje nie musieliby ogladac go w tv.

2. Gdyby poprzednim papiezem nie byl nasz rodak, nie byloby zadnych transmisji 24/dobe na temat wizyty papieza - bylaby jedynie wzmianka w wiadomosciach...

__

Użytkownik
Kornholio

2006-05-30 00:13:06

ad. 2 to nie takie złe, gdyby kopernik, chopin nie byli polakami to tez bysmy nie byli z nich dumni:P

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1407 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie