Kadra na Mundial - RP Piłki Nożnej ...

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
MaS

2006-05-16 14:57:49

No Janas nieźle pojechał po krawędzi :D Na początku myślałem, że to jakiś żart... nie ma Dudak :o No ok... szkoda trochę chłopa... takie życie... Ale linia obrony, to już jest porazka :) Przydałby się Kłos, bo jest dobrym w sumie obrońcą i do tego strzela bramki :P Ale Dudka ?? :o Po jakiego on tam pojedzie... chyba podawać piłki na treningu :) Pomoc: Mila, Kosowski... mam nadzieję, że nie zagrają :) Kamil jeszcze tam coś może zdziałać, ale MILA !!?? Porażka i żenua :D Atak... Brak Frankowskiego to dla mnie największe zaskoczenie... Rasiak... “człowiek, który powstrzymał Wyspy Owcze” :E nc...

Bramkarze:
Artur Boruc, Tomasz Kuszczak, Łukasz Fabiański.

Obrońcy:
Dariusz Dudka, Mariusz Lewandowski, Seweryn Gancarczyk, Mariusz Jop, Michał Żewłakow, Marcin Baszczyński, Jacek Bąk.

Pomocnicy:
Damian Gorawski, Piotr Giza, Arkadiusz Radomski, Radosław Sobolewski, Mirosław Szymkowiak, Sebastian Mila, Jacek Krzynówek, Kamil Kosowski, Euzebiusz Smolarek.

Napastnicy:
Paweł Brożek, Ireneusz Jeleń, Grzegorz Rasiak, Maciej Żurawski.

W sumie to rozumiem trochę Janasa, bo nie chciał brać do kadry kogoś kto nie ma formy (np. Franek)... ok... w takim razie dlaczego wziął Mile, Krzynówka, Kosowskiego i Bosackiego... przecież oni też nie grają w swoich klubach :| Moim zdaniem powołany skład nie ma zbyt dużych szans, chociaż trzymam za nich mocno kciuki. Jest dużo młodych osób... może oni coś pokażą... na razie widze to w czarnych barwach :E A co Ty o tym myślisz ? :D

__

VIP
Van Helsing

2006-05-16 15:12:13

Że będzie wstyd jak mało kiedy : /

aczkolwiek mam nadzieje że zaskoczą mnie pozytywnie...

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
shimzee

2006-05-16 15:17:48

10 pkt dla pana w kasku :)

Zgadzam się w 100%

__

VIP
spec_u

2006-05-16 15:24:26

Btw Dudka bardzo szkoda IMO najbardzije doświadczony bramkarz a Franek okej formy ostatnio nie ma ale taka prawda że to on nastrzelał decydujące bramki w elimkach...
Najlepiej ma Tomasz Kłos podobno już reklamy "mundialowe" nakręcił a tu taki OWN3GE nie jedzie ;- DDD ahahahaha

Btw dla poprawienia humorów porównajcie składy:

Kadra reprezentacji Niemiec na MŚ:

Bramkarze: Jens Lehmann (Arsenal Londyn), Oliver Kahn (Bayern Monachium), Timo Hildebrand (VfB Stuttgart);

Obrońcy: Arne Friedrich (Hertha Berlin), Robert Huth (Chelsea Londyn), Marcell Jansen (Borussia Moenchengladbach), Philipp Lahm (Bayern Monachium), Per Mertesacker (Hannower 96), Christoph Metzelder (Borussia Dortmund), Jens Nowotny (Bayer Leverkusen);

Pomocnicy: Michael Ballack (Bayern Monachium), Tim Borowski (Werder Brema), Torsten Frings (Werder Brema), Sebastian Kehl (Borussia Dortmund), Bernd Schneider (Bayer Leverkusen), Bastian Schweinsteiger (Bayern Monachium), Thomas Hitzlsperger (VfB Stuttgart)

Napastnicy: Gerald Asamoah (Schalke 04 Gelsenkirchen), Miroslav Klose (Werder Brema), Oliver Neuville (Borussia Moenchengladbach), Lukas Podolski (1.FC Koeln), Mike Hanke (Werder Brema), David Odonkor (Borussia Dortmund).

HF ;- DDD

__
ema

VIP
bizzare

2006-05-16 15:25:21

1 bramka Franka Anglikom > 2 bramki Drewinho Wyspom Owczym...

żałosne gierki żałosnego trenera ;-P Co będzie jak Boruc złapie kontuzje w 1 meczu? Kuszczak/Fabiański będzie go zastępował broniąc pierwszy raz przy powiedzmy 90 000 kibicach. Oczywiście dużym utrudnieniem i obciążeniem będzie duża kupa w majtach bramkarza ;-asd

__

Użytkownik
enj0y

2006-05-16 15:26:16

badzmy realistami, kogo by nie wybral to i tak łomot dostana i wroca do domu

__

Użytkownik
enj0y

2006-05-16 15:28:50

badzmy realistami, kogo by nie wybral to i tak łomot dostana i wroca do domu
psychika im siada jak jest wazny mecz i 2 podan nie potrafia wymienic zeby pilki nie stracic :s

__

Użytkownik
orlikoVsky

2006-05-16 15:30:30

Rasiak, Lewandowski, Dudka i Mila to pupilki Janasa wiec jechali by nawet jakby mieli kontuzje ;) no i dołączył do nich Gorawski - chłop zagrał dwa mecze na wiosne i na mundial jedzie.. ehhh
Ale trzeba wierzyc w nasze "orły" że będzie dobrze :)

__

VIP
bizzare

2006-05-16 15:30:44

To może ja pojadę? Przy okazji sprawdzę, czy to prawda, że będzie tak dużo prostytutek ;-DDD

Łomot czy nie łomot, skład powinien być najlepszy.

__

Użytkownik
orlikoVsky

2006-05-16 15:32:21

akurat o Kuszczaka to bym się nie martwił, gra w Premiership z "kibicami na plecach" troche go nauczyła i jeszcze bym się nie zdziwił jakby Tomek był pierwszym

__

Użytkownik
MaS

2006-05-16 15:32:33

E tam łomot... nie będzie aż tak źle... mnie tylko denerwoje polowanie Drewniaka i jeszcze gorszego zawodnika - Mile... normalnie mnie krew zalewa :E Nawet Sagana nie ma w kadrze, ktory juz jest lepszy od Brożka...

Mam nadzieję, że wygramy mecz z Niemcami i pozytywny wynik będzie dla nas! ... tzn. JANAS ! :EEE

__

VIP
bizzare

2006-05-16 15:34:27

Wyszła moja niewiedza o Kuszczaku :-D Myślałem, że gra w w Polskiej lidze :-PP

__

Użytkownik
enj0y

2006-05-16 15:40:00

predzej trafie 6 w totka i ci komputer kupie niz wygramy z niemcami ;)
ale i tak najwazniejsza kwestia to zeby ktos dobrze hymn zaspiewal bo znowu przez to mozemy przegrac

__

Użytkownik
MaS

2006-05-16 15:42:35

...hehehe... no to czekam na komputer ^^

__

VIP
bizzare

2006-05-16 15:43:11

Może Mezo? :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

__

Użytkownik
Tymek

2006-05-16 15:47:22

Tomasz Kuszczak

Mariusz Jop, Michał Żewłakow, Marcin Baszczyński, Jacek Bąk

Radosław Sobolewski, Mirosław Szymkowiak, Jacek Krzynówek, Euzebiusz Smolarek

Grzegorz Rasiak, Maciej Żurawski

^^ tak zagramy i wygramy :x skład pasuje, jak janas powoływał radomskiego, lewandowskiego to też wszyscy besztali, a polska od dawna nie grała ak dobrze.

Wierzę w pana, panie Janas! i w was też, piłkarze ;-)

__

Użytkownik
freak

2006-05-16 15:50:41

Ja nie wiem skąd Janas ściągnął ten skład... z internetu?

__

Użytkownik
pawelloo

2006-05-16 15:58:14

az tak zle przeciez nie jest panowie... popelnil blad nie biorac Dudka, oraz Franka... choc rzeczywiscie nie ma formy poza tym kontuzja...

btw. smiesza mnie komentarze typu "dostana lomot i do domu" a czego wy sie spodzwiewacie z takimi zawodnikami? wielki sukces ze dostali sie do MS... ale rozumiem wy chcecie odrazu zdobyc mistrza globu

__

Użytkownik
Mr.Dedek

2006-05-16 16:00:38

tam sa lepsze >.

__

Użytkownik
Mr.Dedek

2006-05-16 16:01:32

Myslalem, ze na naszym ostatnim mundialu to byla porazka... jednak teraz bedzie wieksza.. ;D

btw. a tu zonk i Polska Mistrzem Swiata xDDDDD

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2006-05-16 16:02:31

wszyscy mówią, że będzie źle, że nie powołał tego i tego, a pojedzie na mundial ten i ten, bzdury, wybrał kogo wybrał i już, można by powiedzieć, że w takim razie po co wogóle jechać jak wszyscy są słabi i nie umieją grać, najlepiej zostać w domu

__

Użytkownik
bobsonq3

2006-05-16 16:03:13

Janasowi juz sie całkiem w dupie poprzewracało od tego dobrobytu:)Nie wiem czemu nie jedzie Franek, nie wiem czemu jedzie Rasialdinho:)śmiech na sali

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2006-05-16 16:04:25

jak dla mnie to skład na mundial jest ok( oprócz Grzesia, ale Janas się w nim zakochał i powierzy mu funkcję zapuszczania korzeni pod bramką rywala )

__

Użytkownik
black sunday

2006-05-16 16:10:35

No i bardzo dobrze, jeżdżą dziady w jednym składzie od tylu lat i nic im się nie udaje, nie wyp*****. wielkie mi sukcesy z azeruchami i wyspami owczymi.

__

Użytkownik
g3su

2006-05-16 16:10:42

do dupy sklad i tyle; Rasialdinio, Zielona Mila, Lewandowski - tak jak wczesniej ktos powiedzial, oni pojechaliby nawet gdyby mieli nogi polamane (mila byl tego calkiem bliski, chlopak ma tak fantastycznie skoordynowane ruchy, ze po strzelonym golu Wyspom Owczym, jak sie cieszyl, to o malo sie nie zabil), bo to sa lizidupy trenera :D a ze mogli sie "wykazac" na tle europejskiej i swiatowej niekwestionowanej potegi jaka sa oczywiscie od kilkudziesieciu lat Wyspy Owcze to trener nie mial zadnych watpliwosci, ze sa the best of the best of the best

faktem tez jest ze nie ma w czym u nas wybierac; nie mamy zadnych dobrych pilkarzy (poza paroma wyjatkami), wiec ogroniczone jest jakies pole manewru;

po ogloszonych grupach naszym dawalem z 70% szans na wyjscie dalej; po wspanialym meczu z Litwa ich notowania u mnie spadly do 50-60%, po meczu z Owcami 40-50%; po ogloszoniu kadry daje 30-40% (jak nie mniej, duzo mniej ;p);
mimo wszystko kibicuje naszym i chcialbym zeby cos tam powalczyli; a jak juz by mieli tam przegrac to niech to tylko zrobia z klasa i nie zrobia z siebie posmiewiska :D

ps. jedno jest teraz pewne, Klosowi przyda sie etopiryna od gozdzikowej ;DD

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
bytek

2006-05-16 16:16:16

w to, ze Grecja wygra mistrzostwa europy tez nikt nie wierzyl :-)

__

VIP
FervenT

2006-05-16 16:27:38

P A R O D I A
_
dzięqję.

__
^_*

Użytkownik
Kabu

2006-05-16 16:29:01

Co do Bosackiego to nie zgadzam sie z autorem tematu;] on nie gra juz od rundy wiosennej w norynberdze:P teraz regularnie wystepuje w Lechu:)

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-05-16 16:52:42

Mistrzostwo mamy w kieszeni Grzesiu jest w formie !

__

Użytkownik
SLS_Kapitano

2006-05-16 16:55:03

mamy Grzesia=mamy tytuł, zresztą Janas tak kocha Grzesia, że będą siedzieć w autokarze razem

__

PRO
igor

2006-05-16 16:58:14

Kto to KU#@$ jest Gancarczyk?

JANAS nie widzę na tych mistrzostwach :/

__

Użytkownik
Akhor

2006-05-16 17:08:35

Gancarczyk to jeden z najlepszych obrońców polskich, gra w lidze ukrainskiej, jest na pewno lepszy od lewandowskiego i dudki. Mało kto go zna, a na prawde koleś sie stara i gra dobrze.

__

Użytkownik
grubka

2006-05-16 17:23:11

Brożek !!! :> kazdy mecz jakas spierd***na 100% sytuacja. W meczu legia - wisła miał ic, uwaga, az ... 4: 2 razy kopnął z pierwszej piłki prosto mimo, ze bramka byla raz po lewej a raz po prawej, 2 razy w ogole nie trafil w piłke !

Janas rzadzi, chciaz mam nadzieje, podobnie jak kolega jakis tam, ze mnie pozytywnie zaskoczy

edit:
poprawilem troche bo sam nie rozumialem co napisalem :>

__

Użytkownik
saBek

2006-05-16 17:25:16

Dzięki bogu nie ma Dudka. Ten bramkarz od 4 lat gra fatalnie. Raz przy rzucie karnym ukrainiec w niego trafił i został wielką gwiazdą.

P.S Mas jeżeli dla ciebie na dzień dzisiejszy Kłos jest lepszy od D.Dudki to ja nie mam pytań...

__

Użytkownik
grubka

2006-05-16 17:29:23

Chyba mowisz o Dariuszu ? Bo jezeli chodzi o bramkarza to, owszem czasami puszcza szmaty, ale w ciagu tych 4 lat stał sie bramkarzem światowej klasy czy ci sie to podoba czy nie ...

__

Użytkownik
Tymek

2006-05-16 17:40:31

jasne, po dówch udanych meczach :-] (finał lm i puchar angli). bardzo dobrze, że nie jedzie, bo nie gra wcale, nikt nie wie w jakiej jest formie. boruc stoi między słupkami regularnie i dlatego należy mu się miano numeru jeden.i

__

Użytkownik
w1n

2006-05-16 18:01:10

Zgadzam się z Janasem. Już nie chodzi o to, że nie gra w klubie, ale bądźmy poważni, on jeszcze bramki żadnej nie strzelił dla naszej reprezentacji.

__

Użytkownik
w1n

2006-05-16 18:01:25

Zgadzam się z Janasem. Już nie chodzi o to, że Dudek nie gra w klubie, ale bądźmy poważni, on jeszcze bramki żadnej nie strzelił dla naszej reprezentacji.

edit: mój komentarz robi furore na wp:asd

__

VIP
vader

2006-05-16 18:07:30

Grzegorz Rasiak
Reszta jest milczeniem
!

__

Użytkownik
enj0y

2006-05-16 18:21:48

ktos mnie poowoolal swiat nagle zawirowal bo
nie chca bym kopal z na dobre i na zleee
dzis w nie do wiary pokazywali ze ktos powoooolal mnieee
ktos mnie powolal niech wszyscy ludzie bledna bo
nie chce bym kopal juz nawet magda m.
nina terentiew tez pyta czemu znow ktos poowoolal mniee
lampard i owen, i z klanu ryś
wszyscy mi mowia zebym juz nie koopał ...

oficjalny hymn reprezentacji :D \o/

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7998 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie