mistrzem polski jest legia...

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
postal1

2006-05-14 14:44:01

i jak tu nie kochać naszego pięknego kraju i pięknie wyedukowanego i rozgarniętego społeczeństwa. Jak kibicować klubowi piłkarskiemu kiedy oprócz rozmaitych afer związanych z łapówkarstwem widać takie cudowne obrazki? Po zobaczeniu tego newsa normalnie wymiękłem. Chłopaki jak av3k wygra z coolerem to rozniesiemy całą bude w piz** ?? W końcu jesteśmy polakami to by chyba wypadało trzymać poziom...

[url=http://www.legialive.pl/news.php?NewsID=18324]kochane polaczki[/url]

ps. to wypowiedź jednego z kibiców:

kibic (2006-05-14 10:51:42):
czy piłkarze mogliby przeznaczyc premie za mistrzostwo na aresztowanych kibiców???? oni teraz potrzebuja papug co sie wiaze z kasa. w koncu kibice pomogli im zarobic te 3 melony.

papuga to z grypserki - znaczy adwokat.

aha, jak wiadomo każdy kij ma dwa końce i moi ulubienie panowie tchórze za odznakami także należą do tej elitarnej warszawskiej społeczności. Krótko mówiąc, jak skończysz karierę kibica to nic tylko iść do policji.

(L) Bielany (2006-05-14 11:17:57):
I dobrze że nie będzie .. najpierw telebim oddalony o kilkanaście kilometrów od stadionu , póżniej gaz puszczony pod stadionem od torwaru aby przepędzić normalnych kibiców siedzących i oczekujących wejścia na stadion po zakończeniu meczu .. widziałem jak dziewczyna w szaliku Legii oberwała pałą od białego kasku za to że siedziała spokojnie przy parkingu i czekała na zakończenie meczu !!! I co Zygo zadowolony jesteś ??? Widać teraz jak ci zależy na kibicach to Skandal !!! Brak poszanowania dla kibiców którzy przez koników i allegrowiczów nie dostali biletów , słyszałem że białe kaski pojawiły sie koło Arkadii i tam też lali naszych ... jadąc już do domu białe kaski dolecieli do autobusu i pałowali tych co nie dali rady wsiąść do autobusu bo był tłok .. Zygo jesteś geniuszem ...no coments

__

Użytkownik
saBek

2006-05-14 14:52:40

Ojeju i co w związku z tym?

__

VIP
postal1

2006-05-14 14:54:28

hmmm, w sumie nic. przeciez to wiadomości o pogodzie i nadchodzących wiosennych deszczach...

__

Użytkownik
gÓpek

2006-05-14 15:06:45

Do takich idiotow policja powinna otwierac ogien i to wsyztsko w tym temacie ...

__

Użytkownik
PiWo5z

2006-05-14 15:20:20

co jest kÓjon ?;)

__

Użytkownik
Barb1e

2006-05-14 15:23:58

Tak. A tych ktorych nie wystrzelaja z powodu braku amunicji powinni w areszcie lamac kolem. :ASd

__

Użytkownik
gÓpek

2006-05-14 15:27:14

ta juz sie popisalem kÓjoństwem na matematyce : -D

__

VIP
postal1

2006-05-14 15:38:19

5 z pisemnej, w 4 i 5klasie 4 na koniec -> zwolniony z ustnej :D

__

Użytkownik
gÓpek

2006-05-14 15:49:52

Niezle ; -D Ja tak zwalilem rozszerzona mature z matmy ze az mi glupio ; -D jeszcze z fizyka i polskim ustnym walcze ; -P

__

VIP
rostek

2006-05-14 16:20:59

dajcie spokoj, woczraj do laski jechalem wieczorem i po drodze przy legii wpadla banda kibicow do busu i zaczeli morde drzec, skakac, walic w sufit. Kierowca sie wku**wił i ich wszystkich wygonil ;D

__

Użytkownik
Barb1e

2006-05-14 16:24:13

Twardy byl ten kierowca. ;o

__

VIP
postal1

2006-05-14 17:13:03

no ja polski ustny w środe a potem egzaminy zawodowe :)

__

VIP
bizzare

2006-05-14 17:15:23

Opis kumpla na gg:

Pie*dolony motłoch zdemolował starówkę! Szkoda gówna, zeby obsrać LEGIE

;-ASD

__

VIP
spec_u

2006-05-14 17:33:31

"papuga to z grypserki - znaczy adwokat." - a skąd Ty to wiesz... Jakieś doświadzczenia ;ASDF ???

__
ema

Użytkownik
mariano

2006-05-14 17:36:12

Wisla sie nie popisala a Legia to jeszcze wieksze bydlo ;asd (jw) Najlepiej zliwidowac wszystkie kluby i stadiony zamienic na areny do walk kibicow. Wygra ten kto zostanie zywy ;P

__

VIP
bizzare

2006-05-14 18:10:23

Wszystkim aresztowanym dałbym wysokie kolegium + ok 100 godzin prac społecznych :-DD Ale i tak ch*j im zrobią, przesrane będą mieli tylko Ci (89 osób), którzy wpadli za napaść na policjantów. Co za banda ch*ja... :-/

__

VIP
postal1

2006-05-14 18:53:58

nie, gdybym miał to bym nie mógł wyjaśniać zamienników. wiem i juz

__

Użytkownik
raFF

2006-05-14 19:07:00

Moze i kogos obraze tym co pisze ale wisi mi to skoro wy sami nie macie wyobraznii... wyjdzcie z tych domow, wylaczcie kompy i zrobcie cos porzadnego. Byliscie kiedykolwiek na meczu ze sie tak wypowiadacie w stylu "szkoda gowna by obsrac Legie" ? Przejdzcie sie kiedys na mecz i sami zobaczycie ze Klub Pilkarski to jest cos wiecej niz tylko nazwa, lubie grac w pilke, kocham ten sport, kibicuje Legii ale nie jestem PESUDOKIBICEm ktory idzie na mecz po to by sie napier*****
Zawsze znajdzie sie paru idiotow ktorzy zaczna rozrobe a potem idzie wszystko na reszte ludzi ktorzy nic nie zrobili.
Poczujcie ten klimat spiewow 30.000 ludzi a nawet z grupa 10 znajomych do pabu czy gdzies... ja osobiscie mecz ogladalem w Galerii (w Warszawie) ze znajomymi ktorych bylo 12 osob plus kolo 30 jeszcze innych kibicow ogladajacych, jak padla bramka dal Wisly wszyscy zaczelismy spiewac piosenki o Legii, chcielismy ich zdopingowac i tyle. Tak sie chyba zachowuja kibice a nie idioci rozwalajacy wszystko co popadnie. Takim ludziom to ja bym dozywotnio zakazal wstepu na stadiony i karal bardzo surowo.
Swoja droda policja tez odwazna jest jak podchodza w 8 do 1 osoby... albo paluja dziewczyna ktora siedzi i czeka na koniec meczu, ja slyszalem od znajomych ze w centrum policja zaczepiala ludzi i kazali im zdejmowac barwy pod grozba palowania :|
Dlaczego policja bila niewinnych ludzi do nieprzytomnosci zamiast zrobic cos z burakami demolujacymi starowke ?
Zastanowcie sie czasami co piszecie... ludzie prosze was.
Osobiscie po meczu z grupa znajomych mielismy isc na starowke, ale z tego co slyszalem to dobrze ze jednak sie tam nie wybralismy... poszlismy za to do kumpla na grill'a :)

__

VIP
bizzare

2006-05-14 19:20:54

Chcesz, żebym sie spytał kumpla, który wstawił taki opis czy był kiedyś na meczu Legii czy o co Ci chodzi?

__

Użytkownik
raFF

2006-05-14 19:29:37

nie...
poprostu nauczcie sie odruzniac dwa pojecia

KIBIC

i

PSEUDOKIBIC

to jest troche meczace jak sie potem slyszy ze "Kibice Legii zrobili to...", "Kibice Legii tamto..."
KIBIC idzie na mecz... kibicuje, dopinguje druzyne, spiewa razem z innymi, jest moment zjednoczenia kilkunastu tysiecy ludzi w jednym celu, a po meczu albo idzie do domu albo idzie na piwo (raczej to drugie)...
a PESUDOKIBIC sie narabie odrazu, nacpa czy co tam jeszcze i zacznie rozrube, tacy ludzie przychodza na mecze po to by drzec jape 90 minut a potem wyjsc na ulice i wyrwac kilka znakow...

Kibice Legii:
Dumni po zwyciestwie, wierni po porazce.

www.legialive.pl
wejdz, znajdz topic odnoscie starowki i poczytaj komentarze, moze zrozumiesz...

__

VIP
bizzare

2006-05-14 19:35:49

KIBIC - dobry
PSEUDOKIBIC - zły

ok... zapisałem.

__

Użytkownik
raFF

2006-05-14 19:37:06

tommy (2006-05-14 10:53:38) - ie25.aster.pl:
Ćwoki, debile, idioci - nic dodac nic ujac. nadal wiekszosc ludzi, ktora przychodzi na nasz stadion to chołota. a cierpiec musza wszyscy... 'pzdrowienia' dla idiotow, ktorzy na sile otwerali zamkniety sklep monopolowy. rece opadaja!!!

wierny (2006-05-14 10:56:51) - 52.neoplus.adsl.tpnet.pl:
szkoda ze wród nas są tacy debile, półgłówki, barany itd itp. Wstyd...

jasiuck (2006-05-14 10:59:21) - 5.neoplus.adsl.tpnet.pl:
"...szkoda mi tylko nas prawdziwych kibiców..."

mki (2006-05-14 10:49:19) - 03.neoplus.adsl.tpnet.pl:
Byłem, widziałem. Nie dziwię się miastu. To,co stało się na Pl.Zamkowym to wielka porażka.

(L)egia Mokotów (2006-05-14 10:50:02) - 60.neoplus.adsl.tpnet.pl:
dziękujemy Wam idioci i debile mam nadzieje, że dostaniecie taką kary, że sie nie pozbieracie.
Swoją drogą ciekawe, że klub odwołuje impreze dla normalnych, bo Ci kretyni którzy demolowali miasto zapewne by sie nie pofatygowali

__

Użytkownik
raFF

2006-05-14 19:38:41

nie badz cyniczny

__

Użytkownik
raFF

2006-05-14 19:40:19

ciekawe ilu przypadkowych ludzi zostalo by rannych...

__

VIP
bizzare

2006-05-14 19:40:48

OK... a teraz znajdź tutaj mojego posta, gdzie porównuje kibiców z pseudokibicami.

__

Użytkownik
raFF

2006-05-14 19:53:48

OK... a teraz znajdź tutaj mojego posta, gdzie twierdze ze porownujesz kibicow z pseudokibicami.

Chodzi mi tu bardziej o stereotypy ktore sie przyjely...
ze kibic ktory idzie na mecz to samo zlo, chodzi w dresie, w szaliku, wyrywa znaki, demoluje miasto i pewnie jeszcze pije Borygo ze stacji orlenu... bledne myslenie.

__

VIP
bizzare

2006-05-14 19:57:25

odpowiedź na mojego posta:

poprostu nauczcie sie odruzniac dwa pojecia

KIBIC

i

PSEUDOKIBIC

:-)

__

Użytkownik
raFF

2006-05-14 19:58:28

oj dobra juz :p

__

VIP
bizzare

2006-05-14 19:59:57

:* :-DDD

__

Użytkownik
orlikoVsky

2006-05-14 20:04:07

a ja już nie moge słuchac jak to znowu po jakiejs większej zadymie pada słowo ze strony rządu: "żarty się skończyły", i co robią...nic
Niestety, ale u nas chołota wie, że kary ich czekające dużej krzywdy im nie zrobią i z uśmiechem na ustach i 3. promilami we krwi demolują w najlepsze starówkę. Ludzie muszą byc świadomi że za takie wykroczenie czeka ich natychmiastowa, surowa kara.
W Polsce panuje całkowity brak szacunku dla władzy, a władza robi niewiele by to poprawic.

Ostatnio czytałem jak to Niemcy szykują się na najazd polskich i angielskich hools'ów. Brytyjska policja posiada liste ludzi z zakazami stadionowymi i ponad 3000. osobom zostanie zabrany paszport na czas MŚ i nie mają prawa wjazdu do Niemiec, a w Polsce... nic takiego nie istnieje.

__

Użytkownik
gÓpek

2006-05-14 20:13:52

Nie kierowca twardy tylko kolesie cioty : -P Prawda jest taka ze gdy nei maja przewagi 3 na jednego to nawet sie slowem nie odezwa ...

__

Użytkownik
saBek

2006-05-14 21:26:18

Musisz działać! Zbierz ekipe z resztą frajerów z tego forum i po wysyłajcie e-maile do PZPN, policji i innych władz!

__

Użytkownik
saBek

2006-05-14 21:29:53

Ogólnie chłopaki widać, że w życiu nie uczestniczyliście w niczym takim i macie 0 pojęcie o takich imprezach i polskiej prewencji.

P.S Z drugiej strony tak frajerskich zachowań jak rozbijanie okien, czy kradzieże nic nie usprawiedliwi.

__

Użytkownik
orlikoVsky

2006-05-14 21:40:29

uuuu, widze, że fajter z pierwszego frontu...

__

VIP
forest

2006-05-14 21:50:20

wielki [+] !

co prawda do warszawy mam jakies ~600 km, ale od zawsze sercem bylem za legia i wiele razy bywalem na wyjazdowych meczach w poznaniu, we wronkach, czy w grodzisku ;) i zgodze sie, ze nie ma nic piekniejszego, niz odspiewanie klubowej piosenki w wiekszej grupie kibicow, poczuc wspolnote miedzy ludzmi :)

a pseudokibice... oni zawsze sie zdarzaja, ale to nie powod by stawiac znak rownosci miedzy nimi, a prawdziwymi kibicami. mamy taka policje, jaka mamy i w najblizszym czasie pewnie niewiele sie zmieni.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

7998 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie