Mistrz Polski!

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
p3ndrak

2006-05-13 13:05:34

=P nie lubie stylu gry legii

__

Użytkownik
grubka

2006-05-13 22:28:29

Dalekosiężny przykład : Nowy Świt Dwór Mazowiecki

__

Użytkownik
grubka

2006-05-13 22:29:10

Legia zdobyła mistrzostwo i odpusciła sobie mecz z Wisłą

?:>

__

VIP
Nor

2006-05-13 23:35:29

No i co z nimi?

__

Użytkownik
SL4VE

2006-05-14 00:58:15

Nie ma to jak odpowiadać na własne posty :).

Ale patrząc na odpowiedź to przynajmniej umiesz śmiać się z samego siebie ;]

__

Użytkownik
pawelloo

2006-05-14 02:33:56

wedlug mnie legia wygrala mistrzostwo na fuksie... legia wygrywala strzelajac bramki w doliczonym czasie, legia ledwo dowozila 1:0. ostatni mecz pokazal komu nalezy sie tytul. bedziecie pisali ze liczy sie caly sezeon itd. itp. ale terminarz meczy nie wydaje mi sie smiesznym argumentem, a ze kiedys nikt nie mial oto pretensi? byc moze, ale wtedy wiselka byla pare razy mocniejsza i wygrywala na luzie, a teraz jest slabsza i terminarz jest wazny.

__

VIP
Van Helsing

2006-05-14 09:38:35

No kliknąłem nie tam gdzie chciałem, a potem już nie chciało mi się poprawiać ; ).

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
forest

2006-05-14 11:29:37

haha! legia wygrala, jest mistrzem polski i bedzie reprezentowac nasz kraj w elimnacjach do lm i komentarze tego typu niczego nie zmienia, a na mojej twarzy wywoluja tylko ironiczny usmiech. mozecie sobie myslec, ze wygrala na fuksie itp, a prawda jest taka, ze byla najlepsza, sam to stwierdziles w ostatnim zdaniu swojej wypowiedzi, piszac ze jest slabsza ;-)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-05-14 12:04:45

xD masz racje NIESTETY bedzie nas reprezentowac w elimkach do lm i tylko bedziemy sie wstydzic... a piszac ze wiselka jest slabsza, chodzilo mi oto ze jest slabsza od tej wisly sprzed sezonu, dwoch... ale dalej jest lepsza od legii xD zobaczymy co pokaza w eliminacjach...

__

Użytkownik
Kabu

2006-05-14 13:00:36

Szkoda przegrajnej z Wisłą,przegralismy bitwe lecz wygralismy wojne tak jak to Wdowczyk powiedzial:D jak wiadomo chlopaki troche zabalowali wiec to przez to;p

__

VIP
grubyBubu

2006-05-14 13:32:38

Co prawda to prawda.

__

Użytkownik
grubka

2006-05-14 18:45:07

Zaplecze piłkarskie legii, w drugiej lidze brał udział w każdej ujawnionej aferze korupcyjnej, mimo tego nie zabrali mu żadnych punktów żeby się utrzymał, co i tak sie niestety nie udało :D ...

__

VIP
forest

2006-05-14 21:37:52

buhahaha ;-d "lepsza od legii" ahaha, padlem... no udowodnili to, ze sa lepsi - przegrywajac walke o 1 miejsce z legia. i w ogole sa bardzo profesjonalni, wpuszczajac kibicow na plyte boiska przed zakonczeniem meczu! brawo! to pewnie byla banda takich kretynow na twoim poziomie, wiec pilkarze nic za to nie moga. mozesz sobie myslec co chcesz, ale legia udowodnila juz ze JEST najlepsza w polsce, nie tylko lepsza od wisly, ale od wszystkich zespolow ekstraklasy czy sie to komus podoba czy nie. eot

__

Użytkownik
pawelloo

2006-05-14 22:14:00

to pewnie byla banda takich kretynow na twoim poziomie

o ludzie... myslalem ze moge powymieniac pare zdan na temat pilki ale widze ty odrazu wyzywasz od kretynow... no nic... co poradzisz na glupote ludzka... wkoncu pokazujesz poziom kibicow legii, jako ze nie kibicuje Wisle ani legii, wyrazam swoje zdanie na temat obu zespolow, a ze dla ciebie jestem kretynem bo mam inne zdanie to trudno...

__

Użytkownik
pawelloo

2006-05-14 22:14:56

to pewnie byla banda takich kretynow na twoim poziomie

o ludzie... myslalem ze moge powymieniac pare zdan na temat pilki ale widze ty odrazu wyzywasz od kretynow... no nic... co poradzisz na glupote ludzka... wkoncu pokazujesz poziom kibicow legii, jako ze nie kibicuje Wisle ani legii, wyrazam swoje zdanie na temat obu zespolow, a ze dla ciebie jestem kretynem bo mam inne zdanie to trudno...

__

Użytkownik
grubka

2006-05-14 22:16:04

nie sadzisz ze powinienes troche bardziej uwazac z oszczerstwami w kierunku kolegów z redakcji ?

__

VIP
forest

2006-05-14 22:32:42

nie

__

VIP
forest

2006-05-14 22:35:07

na tym wlasnie polega rzecz - wypowiadasz sie na tematy o ktorych nie masz zielonego pojecia. wiem, bo mam jeszcze w pamieci nasza dyskusje pod sonda w sprawie teampoland.q3

anyway - tak jak mowilem EOT

__

VIP
rostek

2006-05-14 22:43:24

luzuj pyte, ziom

it's only a game :)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-05-14 23:04:33

nie mam pojecia... hahahha czlowieku, widze ze ty lubisz sobie podyskutowac na jakis temat o ktorym nie masz zadnej wiedzy. jeszcze co ciekawe, zawsze ludzia lubisz wpajac ze nie maja o niczym pojecia, ty wiesz wszystko najlepiej... to jest po prostu zalosne... teraz eot

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1606 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie