Chelsea - WE ARE THE CHAMPIONS !!

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
lecho

2006-05-01 14:26:03

nie mam czego zazdroscic :> bo ja kibicuje swojej druzynie (Manchester United) juz 11 roczek i przez ten czas przyznaje mistrzostwo Anglii troche mi spowszednialo :P

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-05-01 14:38:26

Heh, spowszednialo - za pare lat bedziesz wspomial czasy kiedy ManU mialo jakies szanse na mistrza^^. Teraz nastal czas CHELSEA. 10 razy pod rzad to minimum. :)))) Zreszta nie ma klubu, ktory moglby zagrozic wszechpoteznym Niebieskim. :)

__

VIP
Van Helsing

2006-05-01 14:44:25

Oplułem sokiem monitor przez Ciebie :D nieźle się uśmiałem

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
p3ndrak

2006-05-01 14:49:08

Jestem za Arsenalem :) nienawidze Chelsea ;] Wiec za podobne poglady [+] :))

__

Użytkownik
bobsonq3

2006-05-01 15:07:25

Mówcie sobie co chcecie alle i tak wszystko zgarnie Barca!!!!!!Kibicuje jej odkad interesuje sie socceremi nic tego nie zmieni

__

Użytkownik
Chester

2006-05-01 15:07:38

w ostatnim zdaniu napisales o ciekawym zjawisku, ktore mnie notorycznie denerwuje, zeby nie powiedziec WKURWIA
otoz... real wygrywa - real ma wielu kibicow (chodzi mi glownie o polskie realia), barca wygrywa, barca ma wielu kibicow itd. Wkurwia mnie ten boom, kogos kto kibicuje jakiejs druzynie bo nagle zaczela grac lepiej i jest jedna z najlepszych druzyn w europie nie da sie nazwac kibicem. Malo jest juz prawdziwych kibicow, ktorzy pozostaja z zespolem (ciagle mowie o polakach :D) do konca, nawet jesli zespolowie sie nie wiedzie. Nienawidze ludzi, ktorzy sa teraz za barcelona, mowia jacy to oni nie sa wspaniali itd a jeszcze kilka lat temu byli np. za bayernem itp. FUUUUUUUUUUJ. forza inter ;o :D

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-05-01 15:49:53

:). Nie ma co sie smiac. Przewaga jaka teraz Chelsea ma nad drugim zespolem w lidze pokazuje, ze reszta stawki porzadnie odstaje. A przyszlosc moze byc tylko lepsza. :] Przykro mi - nie ta liga jezeli manU chce myslec o mistrzostwie. :] :p

__

Użytkownik
saBek

2006-05-01 16:25:54

''Malo jest juz prawdziwych kibicow, ktorzy pozostaja z zespolem (ciagle mowie o polakach :D) do konca, nawet jesli zespolowie sie nie wiedzie''

Pierdolisz głupoty. Polacy mają swoje kluby w kraju i znimi są na dobre i na złe. Zobacz chociaż teraz co dzieje się w Katowicach. Jeszcze rok temu była tam I liga, teraz jest IV, a ludzi na trybunach śr 6-7 tyś.

Ja bardzo lubie pooglądać piłkę na najwyższym poziomie trzymam kciuki za jedne zespoły (Inter, Lazio, Chelsea) innych nie lubie (Liverpool, Arsenal, Juventus, Barcelona, Bayern), ale w życiu nie użyłbym tu takich określeń jak kocham,kibicuje czy nienawidze. Poprostu europejską piłką się tak nie ciśnieniuje.
I tak robi wiele osób, które ma te ukochane zespoły u siebie w kraju. A reszta... no cóż dla mnie to trochę śmieszne, ale kocha zespoły zagraniczne.

__

Użytkownik
Nero

2006-05-01 16:32:57

Zlatana to ja bym wyjebal na zbity ryj ... i zmienil obrone w Juve ; d przede wszystkim Thurama bo juz wiek robi swoje niestety, zostawilbym Cannavaro i Zambrotte , ogolnie troche pilkarzy bym sprzedal i byloby troche hajsu ; d a na koniec FORZA JUVE!

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2006-05-01 18:54:37

A dla mnie smieszny jest poziom polskiej ligi. :) Kibicowac zagranicznym zespolom mozna i jest to normalne, a nie smieszne. :P

__

Użytkownik
pepz

2006-05-01 20:12:11

Nie chce mi się czytać wszystkiego, ale już po pierwszych komentarzach widzę, że się Er!c strasznie panoszysz i uważasz za niewiadomo kogo ;o. Zabraniasz chłopakom kibicować Chelsea bo zaczęła wygrywać i się z nich śmiejesz? Bo taki to z Ciebie wielki kibic? Nie pamiętam kto tam jeszcze jest takim zagorzałym fanem MU ale Wy jesteście jacyś niereformowalni i macie klapki na oczach ;o. Kibicujcie sobie swojemu Manchesterowi, szacunek dla Was bo to klub z wielkimi tradycjami, którego czas na pewno jeszcze nadejdzie, ale nie zabraniajcie innym być fanami Chelsea czy czego tam jeszcze. W dodatku ta chora zazdrość, że Abramovic wybrał akurat ten klub, a nie np. ManU, podobał mu się to wyłożył na niego kase. Myślicie, że pieniądze same grają? Odpowiem za Was na przykładzie Realu - nie, pieniądze to nie wszystko. Wskażcie mi chociaż jednego gracza, który przy tworzeniu obecnej Chelsea był mega hiper ekstra gwiazdą taką jak Beckham, Ronaldo czy inny Zidane, tudzież Henry? No? Poza tym pewnie niewielu pamięta jak Chelsea z Zolą na czele wojowała w Premier League - i pewnego dnia przyszedł wesoły Romek, i z zera swoimi pieniędzmi stworzył jeden z lepszych zespołów świata. No nic tylko pogratulować takich wypowiedzi.

Aha i żeby nie było. Kibicuję przede wszystkim Barcelonie i żeby nie było śmiechów - od 97' czyli od tego roku, w którym na czele z Ronaldo Barca zdobyła Puchar Zdobywców Pucharów w finale wygrywając z PSG (bodajże)

__

Użytkownik
Chester

2006-05-02 10:31:34

pamiętam zole, wspaniały piłkarz a jednak czasami siedział na ławie, czego nie byłem w stanie zrozumieć. Teraz zostały mu już tylko reklamy Heinekena :D

__

Użytkownik
piti136

2006-05-03 19:14:45

Barca Mistrzem !!!

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2006-05-03 22:09:39

bleah ;D niewazne kto wygrywa ... liczy sie widowisko.

__

Użytkownik
Mr.Dedek

2006-05-04 01:14:20

Czelsi r0x ;)

__

Użytkownik
filus

2006-05-04 17:41:55

ManU mogł do konca walczyc! i uwazam ze angielska liga jest najlepsza! graja tam najlepsze zespoły i piłkarze! Premiership rox! czytałem kiedys na 'wp' jak murinio sie wypowiadał ze nie jest zadowolony z tej druzyny! muwił takze ze gdyby ta szklanka z ktorej pił kosztowała 20 mln oni musieli by dac 200! wiec nie licza sie tylko pieniadze! manu i arsenal gora!!!

__

VIP
lecho

2006-05-07 16:19:17

wszechpienieznym most likely :P a spoko, Real Madryt tez sobie budowal druzyne Galaktycznych i gdzie teraz jest? :P Czelsi skonczy tak samo jak Abramowicz zakreci kurek z kasa :e zreszta nie kazdego mozna kupic za pieniadze - Ronaldinho, Henry itp.. :e

__

Użytkownik
Chester

2006-05-07 16:35:14

juve na mistrza ale nie bez pomocy swojego prezesa, ktory wybieral sobie sedziow na poszczegolne spotkania

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

8143 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie