Kasa za free .. no prawie

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
cwir3k`

2006-03-29 20:48:16

ZARABIANIE W INTERNECIE - O EUROBARRE

Eurobarre to francuska firma dająca nam możliwość wygodnego zarobku przed ekranem monitora. Płaci za wyświetlanie u góry ekranu malutkiego paska zawierającego w sobie zmieniający się co jakiś czas banner. Dodatkowo możemy także odbierać i klikać w maile (nie jest ich zbyt wiele, ale za to dobrze płatne) i wypełniać bardzo dobrze płatne ankiety. Eurobarre istnieje od 2003 roku i posiada już ponad 328 000 zarejestrowanych użytkowników, co świadczy o jej atrakcyjności i wypłacalności. Firma ta jest bez wątpienia najlepszym systemem oferującym zarabianie przez Internet To tyle informacji ogólnych, zapraszam do następnych działów po bardziej szczegółowe informacje.

Jeśli interesuje Cię zarabianie przez Internet - to tylko z firmą Eurobarre

[hide=REJESTRACJA]

Rejestracja jest oczywiście całkowicie darmowa i nie potrwa dłużej niż 2 minuty. Aby się zarejestrować:

1. Pobierz malutki programik ebsetup.exe (60 kB) - [url=http://www.eurobarre.com/index_fr.php?p=170155469559]click[/url]

Najpierw naciśnij : “Gagnez de l'argent en surfant!",

a potem “Cliquez ici pour lancer votre Eurobarre”.

2. Uruchom go i zainstaluj.

3. Po zainstalowaniu pokaże się taki formularz: [url=http://img435.imageshack.us/my.php?image=formularzbig4wi.jpg]kliknij[/url]

A) Na samym początku polecam przestawić język formularza na angielski klikając na samej górze brytyjską flagę.

B) Numer z pola “Twój numer” zapisujemy w jakimś bezpiecznym miejscu.

C) Następnie w małej krateczce obok ustalamy nasze 4-cyfrowe hasło i zapisujemy je gdzieś razem z naszym numerem, który zapisaliśmy przed chwilą (oczywiście proszę nie wpisywać hasła “1234” tak jak na obrazku, tylko jakieś bardziej skomplikowane .

D) Pod spodem wybieramy Poland.

E) Obok wpisujemy nasz adres e-mail.

F) Jeszcze tylko musimy kliknąć przycisk “ACTIVATE MY ACCOUNT” i już możemy zacząć zarabiać prawdziwe pieniądze![/hide]

Ogólnie dziala to tak: wy klikacie w tego 'mojego' linka, ja zbieram swoje punkty i punkty ludzi, ktorzy klikneli z tego linka (czyli wasze punkty); z kolei wy biedziecie miec swojego linka i zaczniecie zbierac swoje punkty i punkty ludzi korych zbierzecie itp. Jeszcze sie nie pytalem kumpla jak wyplacaja kase, ale z tego co wiem o spokojnie mozna z 30 euro w miesiac zarobic. pomozecie? heh

[url=http://img214.imageshack.us/img214/4382/eurobarre28zs.jpg]wyglada to tak[/url]

__

Użytkownik
JuiCe

2006-03-29 21:03:43

Tak sobie patrzę kto tu coś takiego spamowego/lamowego wciska pewno jakiś (L)user, a tu... ;>

Ostatnio mam fioła na ochronie własnych danych osobowych (na razie nie bardzo mi idzie) więc jakiekolwiek ankiety odpadają.... ale GL

Jakoś nigdy nie wierzyłem w te "cudowne" sposoby - typu qp ode mnie pierwszy rozdział książki jak zarabiać kase w necie, a w pierwszym rozdziale jest - sprzedaj ten rozdział innym... i takie tam.

Jak to kiedyś powiedział ktoś znany o bezgraniczności wszechświata i...

Oczywiście cała wypowiedź jest tylko IMHO

__

VIP
Sh1eldeR

2006-03-29 21:06:41

Bo te "cudowne sposoby" po prostu nie dzialaja. Nie wierz w nie, dopoki ktorys z twoich dobrych znajomych nie dostanie od nich pieniedzy DO REKI. Znam sporo osob co "gdzies im ta kasa wciaz rosnie" i "ich konto stale sie powieksza, a w koncu przyjdzie do nich prawdziwy przelew" - wszystko to bzdury. Przelewu nie ma, klika sie, kombinuje, a kasa wciaz rosnie... na wirtualnym koncie.

__

VIP
sting

2006-03-29 21:06:41

Dla mnie to tez troche smieszne:/ jakby nie bylo. Chetnie bym pomogl, ale jakos sie nie przekonuje :)

__

VIP
cwir3k`

2006-03-29 21:15:54

wlasnie musze spytac kumpla czy jego kuzyn dostal ta kase do reki :)

__

VIP
cwir3k`

2006-03-29 21:16:24

kliknij, zainstaluj i wywal jak sie nie spodoba heh ;-)

__

VIP
FervenT

2006-03-29 21:41:37

Powiedz konkretnie jakie są stawki.

__
^_*

VIP
cwir3k`

2006-03-29 21:47:25

sam sie w to bawie od dzis

__

Użytkownik
Tymek

2006-03-29 21:52:04

dupa nie stawki... wierz mi, nie warto :x

__

Użytkownik
Tymek

2006-03-29 21:52:41

jak powąchasz tą kasę ćwirku, to daj znać :asdf

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-03-29 22:01:56

Prawda jest taka ze jest z tego kasa.. zycze Ci cwirek zebys wytrwal wiecej niz dwa miesiace :) wkrecisz sie w to to sobie zainstalujesz jeszcze kiddies barre bo tam wiecej placa i kitbar.. potem pojdziesz na stormclix itp itd etc :P Mozna z tego kase wyciagnac duzo i jest pare stronek w necie ktore opisuja jak.. ludzie zyja z takich pierdol bo to malo meczaca praca :) tylko trzeba miec cierpliwosc i czas i pomysl .. od samego wlaczenia eurobarre nawet jakbys siedzial 24/7 przy kompie to za chiny ludowe Ci nie wpadne 30euro w kieszen miesiecznie :)

__

VIP
cwir3k`

2006-03-29 22:27:49

:] chce to przetestowac na razie, zobaczyc ile da rade wyciagnac :D a kasa zawsze sie przyda :)

__

VIP
vader

2006-03-30 00:22:21

Jaki doswiadczony, no prosze - co ja widze ; - D

__

VIP
vader

2006-03-30 00:27:37

Nigdy sie w to nie bawilem (w zarabianie przez internet) ale wydaje mi sie, ze to jest jak z bettingami na serwisach - na monitorze kase masz, a w rzeczywistosci nie :D

__

Użytkownik
bekoo

2006-03-30 08:56:35

To by tylko szpeciło mój piękny pulpit
btw nie trace czasu na to co mi koło h**a lata xD

__

VIP
cwir3k`

2006-03-30 15:15:20

wlasnie gadalem z kumplem, jego kuzyn dostal kase "do reki" :) wiec wiesz, nie pogardze, a jak bede chciec pograc, to wylacze... potrzymam to do czasu keidy zarobie pierwsze 15 euro heh, jak mi nie wyplaca kasy no to przestane, proste :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5204 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie