www.ratujfoki.pl

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
bekoo

2006-03-25 15:58:42

synku to sobie mozesz mowic do sowjego dziecka
chce wam poprostu wytlumaczyc ze TA {ETYCJA JEST BEZSENSU ,
sciema ekologów ,
NIE MOŻNA ZBIJAĆ powolną śmiercią zwierząt
NIE MOŻNA ZBIJAĆ tylko dla samych futer to jest nielegalne i zabronione w wszystkich krajach
I ONI PRZESTRZEGAJĄ TYCH ZASAD BO TO ICH PRACA A NIE DZIKIE SAFARI
ale ciemna pozostaje ciemnotą

cya

__

VIP
vader

2006-03-25 16:00:47

Jesli nie chcesz - nikt Cie nie namawia do zabierania glosu

__

Użytkownik
nuras_en

2006-03-25 16:01:29

Jak patrze na to co piszesz nieprzyjaciel to myślę sobie, że nie do końca dobrze z Tobą, albo chcesz zaszpanować jaki to jest bohater... żałosne

__

VIP
Van Helsing

2006-03-25 16:02:36

eSports.pl - nie dla idiotów.

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
macabre

2006-03-25 16:08:46

podpisałem się ! Stop sadystom! GJ Malwa!

__

Użytkownik
macabre

2006-03-25 16:09:22

podpisałem się ! Stop sadystom! GJ Malwa!

__

Użytkownik
bekoo

2006-03-25 16:14:59

To kto cię dopuścił do PC'ta ?

__

VIP
j0k3r!rA

2006-03-25 16:20:01

sk................

oczywiscie, ze podpisalem.

__
eSport 4 life!

VIP
Van Helsing

2006-03-25 16:22:38

hihi
edit: buahah ahahahahahah ahahahahuuh huhuhuhu huhhhihihihiih hehehehhee hihia hia hia hia hłe hłe hłe łahuuuu ahahahahahaha

ps. kto dał nuka?

__
Miejsce na Twoją reklamę!

PRO
sxl

2006-03-25 16:31:39

Stary, bzdurą jest to że wierzysz, że oni tacy mili i sumienni : D

__

Użytkownik
bekoo

2006-03-25 16:32:13

no właśnie kto dał nuke skoro nie przeklnołem xD xD

__

Użytkownik
bekoo

2006-03-25 16:37:42

tak samo że są takimi kwiożercami i bezwględnymi rzeźnikami :D
myśle że i tak piją polską wódke przed ubojem :P

__

Użytkownik
Tymek

2006-03-25 17:13:10

tak, foczki są słodkie, a to jest okrutne, ale człowiek zabija wszystko co żyje na ziemi, od zawsze, a co to foka jakiś VIP?

jestem za tym, żeby przeprowadzano to w inny sposób (o ile tylko wiadomości tu podane nie są przesadzone, wszyscy dobrze wiemy, że żeby ludzie się czymś zainteresowali, trzeba nimi wstrząsnąć...), ale co do samego zabijania fok, czy to dla jedzenia, czy dla futra, czy nawet penisa (wtf...) - nic nie mam...

[url=http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879354163&comments=fullthreads#57]btw[/url]

__

Użytkownik
Bs0d

2006-03-25 17:44:48

Hehe a jak ktos da stary kawal to zaraz sa wszyscy oburzeni :D

[url=http://www.esports.pl/?id=post&post_id=1879215413]To samo..[/url]
Nawet argumenty w obu dyskusjach sa bardzo podobne, chociaz ten watek tylko przejrzalem, ale i tu i tu sie swinki pojawily :)

No a zeby cos na temat napisac - czlowiek od zawsze zabijal zwierzeta ktore go otaczaja, ba nie tylko zwierzeta, rowniez ludzi, rosliny i cala planete. Widocznie natury ludzkiej zmienic sie nie da, nie kazdy potrafi sie obejsc bez spozywania miesa. A jesli te foki nie ida na mieso, to zabijane sa po to zeby troche ryb moglo przetrwac, ktore to z kolei pojda na obiady dla ludzi. Odwieczne prawo natury - silniejszy wygrywa, nic innego..

__

Użytkownik
unit10

2006-03-25 18:21:40

na prezydenta

__

VIP
bizzare

2006-03-25 18:41:11

A co ma z tym wspólnego fooki ? Przecież on mieszka w Szwecja a nie w Kanadzie ? (żart :-DD)

__

Użytkownik
bekoo

2006-03-25 19:16:51

za to ty nie sluchałeś i co z ciebie wyrosło ? Obrońca fok z drugiego końca ziemi
kosmos normalnie kosmos

PS : Moja była pani z bioli (nie ma juz z nia niestety miala 25 lat , blondynka , 165 cm wzrostu zgrabna pupcie i miseczki D :D też jej byś sluchał na lecjach xD )

__

Użytkownik
Bh3liom

2006-03-25 20:09:47

Eh nie chce mi sie czytac ale ... czym tu sie emocjonowac ? Zawsze zwierzeta zabijano w mniej lub bardziej wyszukany sposob i dziek temu zyjemy bo cos kiedys trzeba bylo jesc i w cos trzeba sie bylo owinac zeby praprapraprapra...pradziadkowi kuzka nie odpadla i mogl splodzic syna ktory splodzil syna ktory splodzil corke....ale pierdziele :D

Uwazam ze teraz sie powinno zaprzestac takich praktyk poniewaz na tyle swiat poszedl naprzod ze potrafimy pozyskac odziez w inny sposob a takie zabijanie w celu zaspokojenia potrzeb klas wyzszych jest chore co nie zmienia faktu ze nikogo bym za to nie obdzieral ze skory i nie wieszal za jaja itp bo w swietle przeszlosci to nic nienormalnego..... Szczytny cel ale denerwuje mnie podejscie ludzi ktorzy biora to zbytnio do siebie..

__

Użytkownik
k3moT

2006-03-25 21:07:34

foki.pl -> lepiej im pomóżmy! A może to one nam pomogą...

Dużo osób jest oburzonych. Dlaczego więc nie zwracacie uwagi na osoby, które noszą torebki czy też futra z lisa, norek i innych zwierząt? Przechodzimy obojętnie, a jak jest dyskusja na forum to wszyscy interweniują, zamieniając się nagle w obrońcę praw zwierząt.

pis i gl.

__

Użytkownik
unit10

2006-03-25 21:15:30

foki.pl -> lepiej im pomóżmy! A może to one nam pomogą...

hahaha ;-DDDDDDDDDDDDD

__

VIP
vader

2006-03-25 22:02:18

Nie chodzi o sam fakt zabijania, tylko o forme ;o

__

VIP
bizzare

2006-03-25 22:29:55

Ciekawe czy wasze matki, kobiety mają futra ;-DDD
Albo: buty, paski, portfele, kurtki itd. ze skóry ;-DDD
Ciekawe kto z was nosi lub używa czegoś skórzanego ;-))

__

VIP
bizzare

2006-03-25 22:33:51

To, że na żywca to akurat nie ściema.
Widziałem film, masakra :-P

__

Użytkownik
unit10

2006-03-25 22:59:41

agree

__

VIP
Malwa

2006-03-25 23:13:24

Lol za krolika masz big minusa.

__

VIP
Malwa

2006-03-25 23:14:27

są sztuczne futra w polsce nie ma takich mrozów -50 żeby nosić prawdziwe.

Aż sie płakac chce jak sie patrzy na [url=http://www.ratujfoki.pl/foto2/gal.php?start=24]taką[/url] foczke i wie jaki ją los czeka.

[url=http://www.ratujfoki.pl/foto2/gal.php?start=28]Sliczna[/url]

__

VIP
Malwa

2006-03-25 23:23:40

Zawsze jak jadę do babci i przechodzę w takim podziemnym tunelu to tam jest taki napis " Murzyni to Żydzi" jesteś właśnie na takim poziomie intelektualnym jak osoba, która to pisała.

__

Użytkownik
Bloodtooth

2006-03-25 23:56:24

zwierze jak kazde inne i jak w kazdym wypadku znajduja sie ludzie ktorzy nie przestrzegaja pewnych regul. rownie bestialsko gina wszystkie zwierzeta na ziemi a o polowie nawet nikt nie mysli, bo jak mozna porownywac sliczna foczke do glupiego goryla. ah. czasami mam wrazenie ze foki sa tak "wywyzszane" bo krew lepiej widac na snigu.. moze to glupie ale to jest zawsze pierwsza rzecz ktora sie rzuca w oczy na sniegu :o.. .

__

Użytkownik
Vanson

2006-03-26 00:11:01

"Co tu gadać, tu trzeba - lać!"

__

Użytkownik
Vanson

2006-03-26 00:19:57

A tobie gdyby wycelowali w głowę... sądzisz że umarłbyś od razu, jeżeli pocisk minąłby którąś z Twoich dwóch szarych komórek. Bo jeżeli nie umarłbyś, to ciekaw jestem jakie dzwięki wydawałbyś przy kolejnym strzale?

__

Użytkownik
Vanson

2006-03-26 00:31:32

Ech... a mnie jak wychodzę na kacu z domu to rzuca się w oczy - że słońce za mocno świeci i samochody za bardzo burczą. I to jest TA pierwsza rzecz jaka mi sie rzuca w oczy. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.

__

Użytkownik
Bs0d

2006-03-26 00:32:21

Hm rzeznikiem nie jestem, ale chyba wiekszosc zwierzat w ubojni ginie w podobny sposob - najpierw ogluszajace uderzenie w glowe, potem jej odciecie.

A zeby nie bylo ze jestem taki zly.. Mi rowniez zal tych foczek jak sie patrzy na te zdjecia, ale swiat jest jaki jest, a o tym ze takim pustym gadaniem nic sie nie zmieni to wiem dobrze. Jak naprawde chcecie cos zrobic to moze wstapcie do greenpeace albo najlepiej przestancie jest mieso i uzywac skorzanych produktow. A na razie to zachowanie wielu osob kojarzy mi sie z polityka - duzo gadania w celu przypodobania sie innym, zero dzialania. To tylko moja opinia oczywiscie :)

__

Użytkownik
bekoo

2006-03-26 10:47:34

Kiciuś pokazał szponki xD
jeżeli chodzi po poziom intelektulany to jesteś karygodna
więc zachowaj dystans młoda panno
bo ja cię nie wyzywałem ale ty zaczynasz a jeśli chesz dziecinko a może być naprawde nie przyjemnie

__

Użytkownik
raFF

2006-03-26 11:35:02

ja takich skor nie nosze...
ale jak dla mnie przy kazdym zakupie takiej skory powinno sie dostawac (ewentualnie gdzies przy metce) ulotki, zdjecia fok... przed i podczas uboju... zeby ludzie zobaczyli jak to wyglada i zastanowili sie co nosza i jak sa traktowane te zwierzeta... moze wzbudziloby to w nich poczucie winy i po czesci odpowiedzialnosc za brutalne zabijanie "bezbronnych" fok i innych futrzakow...

__

Użytkownik
vh

2006-03-26 12:03:01

nie zabijajcie lam na serwach!
czy mozna taka słodka lamke zabic? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/de/thumb/b/b6/Junges-lama.jpg/270px-Junges-lama.jpg
A tę? http://www.amerikaventure.com/images/new_pec-ecu/lama.jpg
Tym chyba nie przerwiecie, co? http://www.shs.lane.edu/webdesign/ryall/lama.jpg
A o to szef tej bandy! http://jmaes.free.fr/livredharma/maitres/dalai-lama-webready.jpg

jakby nie było, pokazywanie słodkich albo i nie fotek to jest zwykłe granie pod publiczkę, ściąganie uwagi zwracaniem się do niższych pobudek... dlatego uważam, że o ile akcja zasługuje na pochwałę, to jej realizacja nie.

__

VIP
Malwa

2006-03-26 12:15:28

HAhahhahaha a co takiego niby ty możesz mi zrobic? Nic nic nic i jeszcze raz nic

__

Użytkownik
Bloodtooth

2006-03-26 12:16:38

dokladnie. dlatego dyskusja na ten temat nie ma sensu, ktos bedzie chcial sie podpisac pod petycja to to zrobi, a ktos kto nie to zostanie zbesztany przez tych co podpisali:-) a ja sie podpisze jak znajda sie tam wszystkie zwierzeta zagrozone wyginieciem i ktore sie zabija, bo po prostu przynosza zysk jak wszystko co do czegos sie przydaje (skora, mieso, blablabla..) gl.

__

VIP
vader

2006-03-26 12:23:32

Widze, ze niektorzy tutaj mineli sie z powolaniem - moze zamiast czytania, co wychodzi wam widze bardzo slabo zacznijcie ogladac jakeis telenowele itp. bo to wymaga mniej myslenia.

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2006-03-26 12:23:37

won od Malwy cieciu

__

Użytkownik
icee

2006-03-26 12:32:16

śłiczna śliczna... ciekawe jakby wyglądała na mnie? :o

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

8406 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie