help 4 snicky

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
snicky

2006-03-06 19:31:43

witam
jestem tegorocznym maturzysta i na ustny polak mam temat zwiazany z jezykiem internautow. poszukuje osoby ktora mogla by pomoc/zrobic (kod) do ankiety ktora miala by sie ukazac na lamach tp.pl. ja niestety kompletnie sie na tym nie znam i od 2tyg. szukam osoby ktoa moglaby mi pomoc bez zadnych skutkow, dlatego pisze tutaj.

dokladnie chodzi mi o ankiete w ktorej bedzie mozna udzielac 1 odpowiedzi (koleczka) i opcjonalnie paru (kwadraciki - dobrze by bylo gdyby bylo [lol] ale nie musi). interesowala by mnie taka forma w ktorej zaraz po oddaniu glosu na tej samej, badz innej stronie odrazu widac by bylo wyniki (ilosc oraz procent na dana odpowiedz) odpowiedzi wysylane e-mailem odpadaja. Ankieta mialaby opierac sie o skrypt CGI

prosze tylko powazne propozycje. jesli mozesz mi pomoc lub wiesz kto moze, prosze o napisanie tego w komentarzu wraz z dokladnym kontaktem (gg, irc - czaty nie wchodza w gre :P)

jedyne co moge zaoferowac za udzielona mi pomoc to ogromna wdziecznosc + podziekowania w tekscie zalaczonym do ankiety.

__

VIP
FervenT

2006-03-06 19:36:21

na ustny polak mam temat zwiazany z jezykiem internautow

daj coś więcej :>

__
^_*

VIP
snicky

2006-03-06 19:57:24

"Zanalizuj język internautów. Przedstaw zagadnienie na podstawie zebranego przez siebie materiału faktograficznego."

__

VIP
snicky

2006-03-07 22:33:52

odswierzam temat... ale jak narazie za bardzo nikt sie nie garnie do pomocy :|

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2086 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie