Windows - autentycznosc systemu !!

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
veste

2006-03-05 14:22:21

Wyraźnie jest napisane, że problem występuje przy ściąganiu poprawek, a nie po samej instalacji SP2

"Dla mnie istnieja tylko dwa windowsy:
Windows XP z SP2 i Windows 2003 Server."
n/c

__

Użytkownik
e2

2006-03-05 14:28:38

agree, po obejrzeniu odcinka TopGear właśnie z tym bugatti zakochałem się w nim ;D (w bugatti, nie prowadzącym ;)

__

VIP
lab

2006-03-05 18:31:59

[url=http://xthost.info/lotto/LegitCheckControl.dll]ten[/url] dll powinien pomoc
wystarczy skopiowac do System32

__

Użytkownik
m3ribo

2006-03-05 19:23:57

ouch a nie lepiej zastosowac myk , "mamo patrz ! jak nie kupisz orginalnego to sie komputer zepsuje!"

__

Użytkownik
Ottar

2006-03-05 20:26:47

Cena oryginalnego windowsa, szczególnie w wersjach domowych, jest już na prawdę niska...

__

Użytkownik
mbronka

2006-03-05 22:01:24

dlaczego wykorzystywac biedna mame?

"Tylko psy sraja na wlasnym podworku..."

__

Użytkownik
Nera

2006-03-05 23:13:02

Hmm Wy to macie problemy... Mam co prawda oryginalna wersje windy, ale co ciekawe nie rejestrowalem :) Na wstepie od razu wylaczylem aktualizacje i kkthxbye komunikaty z dupy, zapychanie lacza przez sciaganie patcha ktory wiecej spie***li niz naprawi... Jest dopsz ;]

__

Użytkownik
ziel1na

2006-03-06 00:14:08

jesli jest w wersji Home to trzeba zarejestrowac go w przeciagu 30 dni od instalacji przez Internet lub telefonicznie.

Co do tej informacji o autentycznosci to mozna bez problemu odinstalowac tak jak pisze igor, oraz ustawic aktualizacje zeby najpierw pytal zanim sciagnie - po restarcie pyta sie czy sciagnac i zainstalowac ten system sprawdzania autentycznosci - odznaczamy i dajemy zeby wiecej o to nie pytal. Koniec problemy EOT :D

ps. mam legalna winde z uczelni ale nie chce mi sie teraz przeinstalowywac ;/ a klucza nie moge zmienic bo mam xp pro z sp2, a klucz od zwyklego xp pro nie dziala ;/

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2006-03-07 18:26:18

Ja mam wiekszy problem :D Policja zrobila nalot na administracje mojej sieci ^_^ zajebali liste uzytkownikow i beda chodzic po mieszkaniach sprawdzajac legalnosc oprogramowania :D ( a wszystkie przez glupi dc hub sieciowy ... ) I Tu nasuwa sie pytanie :D Czy istnieje jakis bardzo podobny odpowiednik Programu Platnika pod linuxa? Moj stary jest debil w komputery i obslugi programu platnika sie uczyl rok wiec pod linuxem to to nic nie zrobi :( Trza bedzie zainwestowac w oryg windowsa :(

__

Użytkownik
Kaleem?

2006-03-07 18:40:48

Co ty gadasz? Tani jest w wersji OEM (ok 350zl). A to nie wszystkich urzadza bo trzeba kupic przynajmniej z pyta glowna. A co potem zrobisz jak bedziesz chcial wymienic plyte? OEM sie pojdzie pier*****. A za BOXa trza dac ponad 1000zl To nie jest tanio. Slyszalem ze mozna kupic OEMa w momencie kiedy samemu sklada sie zestaw. To by bylo rozwiazanie (jakies tam). JAk sie myle to mnie sprostujcie.

__

Użytkownik
Cyr4x

2006-03-09 02:34:25

Sp2 nic nie daje? Lol. Pod kątem bezpieczeństwa daje wiele. Już nie trzeba się martwić poprawkami na blastera, sassera i tym podobne po instalacji systemu. Poza tym wiele innych dziur jest połatanych.
Żeby uniknąć wszelkich problemów należy w narzędziach administracyjnych wyłączyć usługi "zapora systemu windows" i "centrum zabezpieczeń".

P.S. RiV istnieje odpowiednik Windowsa pod Linuxa, nazywa się wine. Pod tym Płatnik powinien działać.

__

Użytkownik
[PAO]_KUBA_[PL]

2006-03-10 01:18:02

wylacz autoaktulaizacje i wszystkie inne pierdoly/poslance zdalne itd i sciagnij sobie z neta co jakis czas AUTOPATCHER (wpisz w google bedzie git :D ) i masz zabezpieczony swiety spokoj, ja uzywam tego nawet do legala bo szybciej sie sciaga aktualizacja w jednym exe niz ze strony windowsa skopanej po brzegi

__

Użytkownik
Dyejcop

2006-03-10 14:10:48

Wystarczy w "dodaj usuń programy" wywalić ten update który wprowadzą sprawdzanie autentyczności stystemu !! a przy automatycznych aktualizacjach trzeba sprawdzac co wgrywasz i będzie git.

Pozdrawiam

__

Użytkownik
Ottar

2006-03-10 20:08:04

Nie wiem jak u Ciebie, boxy zaczynają się od 460-500 zł. Przykład online - http://www.2it.pl/towar.asp?id=33911 w wersji HOME znajdę Ci to za 420 zł. Oem z resztą to fikcja, gdy korzystasz ze sklepu internetowego, możesz go sobie kupić za 330zł wraz np stacją dyskietek za 45 zł...

__

Użytkownik
th0rax

2006-03-10 20:25:30

ludzie przecież na to jest łatka... :>

poszukajcie a na pewno znajdziecie ;]

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5670 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie