Kapitan FearFactory oszukiwał?

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Andrzej :)

2006-03-02 16:05:46

Zakladajac ze to bind na wh to pewnie cheat zjebal sie w trakcie meczu - moze jakis blad, lub poprostu nie zostal wlaczony przed meczem - ot takie niedopatrzenie - chociaz tego akurat pewien nie jestem bo nie znam sie na tym az tak ;P.

__

Użytkownik
dRaZe

2006-03-02 18:24:28

A no możliwe :D

__

VIP
majcok

2006-03-02 18:35:37

fałaefeel

__

Użytkownik
Ilusi0n

2006-03-02 18:46:19

Chyba przyszedl czas na mnie, a wiec to ja odkrylem dziwne Unknow cmd NP1 i to ja naglosnilem sprawe, a teraz fakty.

Sprawa nadal jest w CB, przeszla przez "rade adminow gry" czy jak to sie tam nazywa wszyscy admini/supervisorzy uznali ze nasz bohater czituje i aktualnie sprawa znajduje sie w A&C. Dla nie zorietowanych jest to grupa zajmujaca sie potwierdzeniem bana czyli jesli admini uznaja ze ktos czitowal sprawa idzie do AC i oni ostatecznie rozsadzaja o sprawie. A teraz pare faktow :

- iFn do tej pory nie wyjasnil co to jest NP1, wszystkie jego "teorie" zostaly poprostu obalone przez zwykly test tego co mowi

- iFn czitowal w Call of Duty 1

- Po tym jak glowny admin gry Crytpic przekazal sprawe do teamu AC i powiedzial mi o tym, stwierdzil ze FF dostanie bana na caly team poniewaz iFn jest liderem (wtedy byl) ale poniewaz FF ma bogata historie to on tego nie chce i kazal mi przekazac reszczcie squadu FF ze jesli uwazaj ze iFn czitowal to maja zmienic CL-a zeby caly clan nie dostal bana ( a jak kazdy wie cl-a nie mozna zdjac, chyba ze sam cl zrezygnuje z tej funkcji, wiec jesli sam iFn twierdzi ze jest czysty to czemu sam sobie zdiol CL-a jesli jest nie winny?). Nowym cl zostal cRx, ale co w tym wszystkim jest najciekawesze, to to ze jesli iFn rzeczywiscie jest czysyty to czemu zdiol sobie CL-a, przeciez to nie logiczne.

Sprawa w CB cdn...

__

Użytkownik
dRaZe

2006-03-02 18:51:16

Jesteś bohaterem :D

__

Użytkownik
slw_xenon1

2006-03-02 19:03:55

brawo ilusion :)

panowie z ff to zwykle chujki, pewnie nawet jak inf dostanie bana to wroci za jakis czas z nowym nickiem i guidem;(, tylko kto bedzie chcial jeszcze z nimi grac:)

__

Użytkownik
bonq

2006-03-02 19:10:12

OOO niee zaczynam sie bac ifn'a i jego lanowego skilla Fronek ;v nie przesadzaj bardzo mu zazdroszcze ze wygral tak swietna nagrode na tak prestizowym turnieju. A tak naprawde kogo obchodzi lan na ktorym liczy sie tylko szczescie czyt. super dm i jeszcze w dodatku zebrala sie tam cala elita z serwerow ffa wiec wporzadku (moj zoladku) od dzisiaj bunkruje sie w swoim domku [ nie czuje ze rymuje ] zamkykam drzwi i okna siadam do komputera instaluje wh zeby mozna bylo poskanowac ludziki. A jak przyjdzie czas na turniej to wynajme firme ochroniarska bo ifn jest lepszy niz kapitan planeta.

__

Użytkownik
slw_xenon1

2006-03-02 19:19:04

lany to parodia, mysz kulkowa2win :) pewnie inf gra na kulce w chacie i dlatego taki skill0r na lanie

__

Użytkownik
bonq

2006-03-02 20:00:23

o czym ty w ogole mowisz xenon ;v rotfl btw. to musial byc ZAJEBISTY turniej gg

__

Użytkownik
slw_xenon1

2006-03-02 20:08:38

o turniejach coda2, chyba na kazdym jest kulka:D

__

Użytkownik
adi

2006-03-02 21:22:57

nie wypowiem się, bo dlamnie inferno jest zerem, BlackAngel jego wczesniejszy nick wymiatał snipą ahh te dzieciece lata... ja myślałem w czysta gre ale sie przemysliłem zmienił nick na inferno.. elo ziom bez urazy Fronek zaszpanował tagie FF pozjadał all rozumy... nigdy nie mogl pogodzic sie z przegrana..

i ten jego kumpel crx smieszny imo zespol udany dałna... rzecz jasna.. wsumie to inferno wygral ten monitor ale widzieliscie jak on wygloda dwa patyki na krzyz.. smieszny taki oczy pod krazone.. tak jak by swiatlo widzial przez pare minut ale to nic.

Jego mroczny skill wsumie kazdy moze kupic sobie słuchawki jak on - tzn jego tlumaczenie kazdy bedzie pro rzecz jasna.. ja juz praktycznie nie gra only 4fun ale ten filmik mi wszytko mowi..
Hala Madrid
Hala BMF :P

and fak of

__

Użytkownik
pawelloo

2006-03-02 21:29:32

ok, zalozmy ze to wszytko prawda... ale to ze czitowal nie daje ci prawa nasmiewania sie z niego, bez przesady...

__

Użytkownik
slw_xenon1

2006-03-02 22:12:13

:O to moze mamy mu kapliczke wystawic?:P, moim zdaniem nasmiewanie sie z niego to zadna przesada, a wrecz powinnosc!!:)

__

Użytkownik
slw_xenon1

2006-03-02 22:18:54

no sory Fronki, jesli chodzi o chujki to glownie mialem na mysli dywizje COD, pozdro dla Nero :), jesli chodzi o lany, to czemu mam nie przyjsc?, a ze rozgrywka na takim polskim lanie tdm nie ma nic wspolnego z prawdziwa gra to inna sprawa. Jeszce inna, ze to jak gra na takim lanie inf, nie ma nic do tego, ze czituje on-line, prawda? wiec nie wiem co sie tak tych lanow uwziales, jak juz bronisz waszej dywizji cod to proponuje jakis trafne argumenty na temat NP1 ;]

__

Użytkownik
pawelloo

2006-03-02 22:22:24

mozna sie smiac ze czit, ale nie wysmiewac sie z wygladu... to jest juz niesmaczne

__

Użytkownik
slw_xenon1

2006-03-02 22:24:06

no chyba ze tak:)

__

Użytkownik
unit10

2006-03-02 22:27:36

Troszke Cie nie rozumiem w4ff3l'ku ;) Najpierw oznajmiasz światu o tym czicie i robisz senscje jakby z Fakt'u wziętą a potem bronisz patataja co wg. "przeogromnej" sceny CoD 2 czitował ! Jeśli dałeś jakieś dowody(avi.) to gracze mają być prawo wkurwi** że zostali wyruchani i muszą się odstresować i go pojechać za byle co, wyglad, długość fallusa, krzywe zęby, obojętnie ;-D na twoim miejscu bym to olał sikiem prostym ;)

__

Użytkownik
pawelloo

2006-03-02 22:35:55

Ze swojej strony nikogo nie osądzam, chcę tylko żeby więcej ludzi mogło wypowiedzieć się na temat tego zajścia.

i dlatego to napisalem... nikogo nie chcialem osadzac, jedynie dowiedziec sie co inni sadza na temat tego filmiku...

__

Użytkownik
pecek

2006-03-02 22:37:07

nie powinno sie dawać newsa na podstawie podejrzeń
nie wypowiadam sie bo i tak to nic nie zmieni
pozdro 700

__

VIP
vaf3l

2006-03-02 22:39:41

"MY COCK" brzmi dumnie :D:D:D

__

VIP
Andrzej :)

2006-03-02 22:51:30

inFerno zostal zbanowany na CB - http://www.clanbase.com/cheaters.php , country: Poland, games: CoD, CoD 2.

__

Użytkownik
TwiN

2006-03-02 23:02:46

[']

__

Użytkownik
slw_xenon1

2006-03-02 23:12:06

ale ladne zdjecie ma xD

__

Użytkownik
unit10

2006-03-02 23:23:59

uuuuuu ;FFF

__

Użytkownik
pawelloo

2006-03-02 23:26:52

a jednak...

__

Użytkownik
pawelloo

2006-03-03 01:33:12

skutki sa tragiczne...

__

Użytkownik
SKY`General

2006-03-03 01:54:44

Skutki sa tragiczne vide [url=www.owned.pl/?1:1:690]rozwiazanie dywizji[/url]

ale nie ma co, cheaterow trzeba tepic. Mysleli, ze nie ma PB to moga ciachac ile w lezie. Mnie zastanawia czy jeszcze jacy pro sie nie wspomagali, tylko, ze nikt ich nie nakryl...

__

VIP
Sh1eldeR

2006-03-03 03:50:50

Wiec jednak... wstyd, upokorzenie, kompromitacja, lamerstwo w pelnej krasie... Yuck, ciezko mi jest sobie wyobrazic jak gracz obracajacy sie w srodowisku grajacych na takim poziomie (bo juz nie mozna powiedziec: grajacy na takim poziomie, bo przeciez nie gral - cheatowal) moglby okazac sie zwyklym, zalosnym oszustem. A jednak to mozliwe, niestety.

Przykre, ze cierpi na tym cala dywizja (no chyba ze wiedzieli o tym, ze to cziter, ale nie sadze by tak bylo).

Nie chcialbym grac w CoD chocby ze wzgledu na mozliwosc cheatowania innych, szanowanych i uwazanych za dobrych, graczy. Trzeba byc naprawde totalnym nieudacznikiem, zeby cheatowac. To musi chyba wymagac olbrzymich kompleksow - dowartosciowywanie sie w ten sposob. Tacy gracze graja, ale przeciez w sumie i tak wiedza, ze sami sie tymi wspomagaczami uposledzaja, ze sa i tak gowno, za przeproszeniem, warci. Jak dla mnie cheatowania pozbawia gre jakiegokolwiek sensu. Fakt, ze tylko ty masz 10x latwiej niz inni skutecznie psuje cala zabawe, a smak zwyciestwa... musi byc bardzo gorzki, kiedy zostalo wywalczone nieuczciwie, przez kilka tysiecy linii kodu, ktorego - zaloze sie - zaden przecietny cheater nawet by nie zrozumial.

Pozostaje tylko wspolczuc scenie CoD i zyczyc jej PunkBustera, mimo jego wszystkich wad.

__

Użytkownik
unit10

2006-03-03 05:41:44

No ja się powtórze..Im większe są zabezpieczenia(tu akurat nie ma..) tym bardziej statystyczny programista/haker/craker czy inny będzie się męczył by je złamać więc PB nic nie da... końca nie widać a cheaty bedą zawsze.. To lepiej kontrolować rozpowszechanianie się cheatów w sieci i ich reklamowanie niz tych co je używają.. :O

Myśle ze powinny sie tym(cheatami i ich rozpowszechnieniem w necie) zajmować osoby do tego celu powołane chociaż pomysły były i poupadały vide ET... my szare ludziki nic na to chyba nie poradzimy. :(

Inną sprawą jest zaufanie to prO graczy którzy mają szacunek wśród sceny a potem się okazuje że jechali na haxach i ciula** ile wlezie. Potem traci się jakąkolwiek wiare i podejrzewa każdego który gra choć ciut lepiej od innych i tracą na tym wszyscy..;X

__

VIP
mrozu

2006-03-03 08:47:38

"Po tym jak glowny admin gry Crytpic przekazal sprawe do teamu AC i powiedzial mi o tym, stwierdzil ze FF dostanie bana na caly team poniewaz iFn jest liderem (wtedy byl) ale poniewaz FF ma bogata historie to on tego nie chce i kazal mi przekazac reszczcie squadu FF ze jesli uwazaj ze iFn czitowal to maja zmienic CL-a zeby caly clan nie dostal bana ( a jak kazdy wie cl-a nie mozna zdjac, chyba ze sam cl zrezygnuje z tej funkcji, wiec jesli sam iFn twierdzi ze jest czysty to czemu sam sobie zdiol CL-a jesli jest nie winny?). Nowym cl zostal cRx, ale co w tym wszystkim jest najciekawesze, to to ze jesli iFn rzeczywiscie jest czysyty to czemu zdiol sobie CL-a, przeciez to nie logiczne."

Ilu, jesteś załosny. Sam przyszedłeś do mnie i naściemniałeś, że supervisor CB zamierza zbanować iFn i razem z nim całe FF i sam powiedziałeś żeby zmienić CL'a, mam nawet logi z tej rozmowy. Zrobiłeś to aby potem użyć jako argumentu w jednej z takich dyskusji ? Jeśli to były twoje intencje to nie jesteś nikim innym jak zwykłym debilem.

__

Użytkownik
powerslave

2006-03-03 10:11:05

ciekawe jaka mine mana wszyscy ktorzy bo bronili... moze dalej uwazaja ze jest niewinny

__

Użytkownik
unit10

2006-03-03 10:18:08

Co nie zmienia faktu że czitował i sam go niepotrzebnie broniłeś- #2

__

VIP
majcok

2006-03-03 13:00:52

no raczej :P

__

Użytkownik
yareq

2006-03-03 14:08:30

Molesta - Kto jest kto, no ludzie zebym ja musial to pisac ;).

__

Użytkownik
yareq

2006-03-03 14:18:44

Nie zgodze sie... Pewnie ze da i to bardzo duzo. Chociazby zniecheci potencjalnych kandydatow na cheaterow. Poza tym im wyzszy poziom zabezpieczen tym mniejsza liczba ludzi bedzie w stanie je zlamac wiec samych cheatow bedzie tez mniej. Kazde zabezpieczenie jest do zlamania? To wymontuj sobie wszystkie zamki z drzwi do domu, przeciez jak ktos bedzie chcial sie wlamac to i tak to zrobi!

Kontrolowac rozpowszechnianie cheatow? Niby jak?

Postawa typu "zabezpieczenia nie maja sensu bo kazde jest do zlamania" jest imo glupia.

__

Użytkownik
unit10

2006-03-03 14:31:57

była organizacja powołana do tego w Et ale nie pamietam jak sie nazywała ale było to głośne i po krótki czasie została zamknieta z przyczyn niewiadomych, przynajmniej mi.
O wiecej pytaj redaktorów Et ;)

Źle zrozumiałeś moja postawe, jest ona taka żeby zabezpieczenia były i to dobre ale ze to nic nie da jeśli na kilku stronkach o haxach beda sie one rozpowszechaniac, czy to na forum czy obojętnie gdzie, wtedy to bedzie syzyfowa praca i walka z waitrakami ;-D

__

Użytkownik
Cappo

2006-03-03 14:36:00

wkleje to samo co pod newsem :)
1.Na pewno pojawi sięnie długo z nowym nickiem , Giga przyjmowany jest do kolejnych klanów choć wiadomo że jest cziterem ale "on już nie czituje" ta jasne.Moja rade to nie grać dopóki nie wyjdzie PB lub zainwestować w DMW ,który jest naprawde dobrym antycheatem dla przykładu jakiś czas temu wyszedł nowy czit oczywiście działa bez problemu( co by nie było jak testuje to ścierwo włączam server na swoim kompie) , jednak gdy ma się odpalonego klienta DMW gra się wysypuje i czita nie można użyć .Jakby scena CoD 2 się przekonała do DMW było by super , naprawde stworzony został dobry antycheat (w przeciwieństwie do PB ,którego znów będą obchodzić na 100 nowych (i starych) sposobów , a DMW to ciąle beta ,mam nadzieje że jak pojawi się bezpłatna wersja skanera to więcej osób zacznie korzystać z DMW.Poza tym DMW w Polsce mam ja (klan FKB jakby kto nie widział) SLW i niejaki zozio nie wiem kto ale wiem że to Polak bo znalzłem go na forum DMW , można się umówić i nie ma problemu z postawieniem na mecz( jeśli odpowiednio wcześnie się powiadomi) DMW na servie -nie raz VooDoo stawiałem DMW i grali .Mówie za siebie nie wiem czy SLW i Zozio się zgodzą .
2.Druga sprawa moge prosić o IP Inferno :)

3.Sprawdziłęm to gówno dokładnie taki sam komunkiat wyskakuje jak się ma zabindowane NP1(lub wpisuje się taką komende) tylko po co taki bind skoro nie ma takiej komendy , NP1 w tym czicie uruchamia WH tylko że NP1 to numpad 1 a wcześniej trzeba uruchomić konsolke NP0 widać nie zadaleko mu było od WSAD do numpadów i zrobił sobie binda gdzieś bliżej tyle że to nic nie daje bo to nie odpala się wh tylko trzeba wejść przez menu czita

__

Użytkownik
yareq

2006-03-03 14:37:39

Wiec co wg. Ciebie trzeba zrobic? Zalozmy ze znasz strony na ktorych leza cheaty, co w zwiazku z tym zrobisz?

Nie da sie raczej wyeliminowac zupelnie cheatow ale kazde zabezpieczenie je w pewnym stopniu ograniczy.

__

VIP
mrozu

2006-03-03 14:56:55

#2 to raczej uwaga do autora newsa, a nie obrona inferna, czytaj ze zrozumieniem, jak sam nie umiesz to niech ci poczytaja rodzice, pamietaj - 15 minut dziennie

__

Użytkownik
unit10

2006-03-03 15:06:18

pfff tylko mnie utwierdzasz w przekonaniu że Twoje ego jest tak duże, że nie pozwala się przyznać do błędu.Aaa i zwroty: "Ty", "Ci", "Tobie" piszemy z wielkiej litery.Gramatyki uczymy się w szkole, jeśli jej nie lubisz(szkoły lub gramatyki) to poproś rodziców niech Cię douczą, pamietaj- 15 minut dziennie

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4127 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie