PiSiory atakują grrr

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 09:23:02

Ni chuj*a. Czemu to zakladam? Bo chce sie posmiac z kims, w jakims towarzystwie, rzad funduje nam przezajebis&y kabaret... Smialem sie moze z tego...

http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html?wid=8186870&kat=33326

Ale nie ma bata, w zyciu nie zgodze sie qrwa na to

http://wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8186216,wiadomosc.html

Czy oni ocipieli do reszty? No aua, dobra, wezcie nam dajcie kibel za naganne, usuncie czasopisma, powiekszajcie dziury w budzecie, odwalajcie dalej swoj cyrk, ale przeciez brac zwierzeta typu arachne wlascicielom to juz jest przegiecie...

Malo osob tutaj sie zajmuje terrarystyka? Znajdzie sie ktos na bank, sam chcialem miec weza i problemem byla moja byla, a teraz terrarium juz mi sie robi. Co tym szmatom z pisu przezskadza, ze ktos ma skorpiona.

Ej czuje sie nie wiem, jak w takim sztucznym marionetkowym panstwie, niby nie komuna, ale na wszystko zakazy, wziasc ptaszniki?! Od ptaszinka kazdy zaczyna swoja przygode z arachne, lepsze, maja to oddac do zoo, ciekawe w ile to wszystko slicznie stworzonko by padlo ;(

Jak ogladam Łapu Capu to płaaaaacze, najlepsza jest ta poslanka, ktora jak mowi, to caly sejm sie smiejie, ma taki wysoki glos, giertych tez wymiata, zreszta jak wszyscy... Nie no dupa, i tak bym im nie oddal zwierzaka, jeszcze troche i chomiki nam wezma...

Na deser,

[url=http://wydarzenia.wp.pl/kat,33314,wid,8186957,wiadomosc.html]Rząd chwali się swoimi osiągnięciami @ wydarzenia.wp[/url]

Brak slow ;(

__

Użytkownik
e2

2006-02-14 10:56:21

i teraz wjedzie tu jakaś redaktorka z Rzeczpospolitej i mamy prze***ane ;/ dobrze, że przynajmniej obrazka już nie ma...

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 11:21:30

Obrazek przegiecie, ale swoim komentarzem sam pokazales jak my tu teraz mamy :D

__

Użytkownik
e2

2006-02-14 11:38:04

bo w naszym cudnym kraju jest teraz fatalnie... jak dlugo żyję i mam świadomość tego co robię i to co się dzieje dookoła mnie to jest najgorzej jak było.

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 11:47:47

Nom, szkoda, ze przy takich osłach i ich decyzjach my wchodzimy w prawdziwe zycie, zakladamy rodziny itp..

__

Użytkownik
papuq

2006-02-14 11:47:54

hmm... dobrzz ze mam psa :P

__

Użytkownik
h1

2006-02-14 11:56:34

Jaras... o co chodzi z ta terrarystyka dokladniej, bo w linku wyskakuje "brak wiadomosci"

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 11:59:06

Taki mniej wieciej sens :

Już nie tylko psy są liście gatunków niebezpiecznych. Teraz dołączyły do nich także węże czy pająki. Zgodnie z nowymi przepisami hodowcy zwierząt, które zostały przez Ministra Środowiska uznane za niebezpieczne, muszą oddać pupili do ogrodów zoologicznych. Założenie słuszne, bo wystarczy przypomnieć przypadek sprzed 2 tygodni, kiedy udomowione grzechotniki pokąsały 15-latka. Oby jak zwykle z realizacją nie było gorzej.

Czyli czytaj - jakis cep drzaznil weze, ktore go chapnely, bo one same od siebie nie chapna... Jeden palant bawi sie w to w co nie powinien, i teraz taki hodowca, ktory w dusicielach widzi milosc i hoduje je 30 lat, musi je oddac...

__

Użytkownik
e2

2006-02-14 12:12:20

w sumie... możesz poczekać na nowego prezydenta ;D

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2006-02-14 13:37:09

Polska to jedyny kraj z kopia zapasowa prezydenta i sterowany radiem.

__

VIP
Van Helsing

2006-02-14 13:44:32

Właśnie co do tej kopii potrzebuję jeszcze jednego złotego naboju z jego imieniem ma ktoś załatwić?

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
Mr.Dedek

2006-02-14 14:01:16

Moze ktos obrazek na prv podeslac? ;P

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 14:18:09

[hide=Img by jarasu cenzura]http://img221.imageshack.us/img221/2578/pisior0tr.gif[/hide]

__

VIP
Malwa

2006-02-14 14:27:37

Dobra, ale wczorajszego orędzia nic nie przebije :D

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 14:29:59

Ej co ztym oredziem :( ze sie wszyscy smiejiecie :( A JA NIE WIDZIALEM!!!

__

VIP
Malwa

2006-02-14 14:36:14

Wszyscy myśleli ze te orędzie jest, dlatego ze Kaczynski chce rozwiązać parlament a on wyszedł i zaczął pier*** że podoba mu sie praca sejmu o jakimś pakcie stabilizacyjnym a przy tym wszystkim miał taka minę jak by ogłaszał żałobę narodową, straszne pośmiewisko z siebie zrobił i co 2 jego słowo to rzucał jakimiś cyferkami ustaw i tyle ;]

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 14:38:08

Poprostu pogadal z Jarkiem ;p

__

VIP
Malwa

2006-02-14 14:41:02

Nie Jaruś to w odstawkę poszedł. W jakieś gazecie dali biografie jego żony wiec wyszło ile ma lat :D i kazała mu jakoś odwrócić od tego uwagę :P

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 14:44:09

No to jak zrobia fotke, jak Jarek sie lize z jakims chlopem bo to imo gej, to rozpieprza rzad zeby bylo o czym pisac ;p

__

VIP
Malwa

2006-02-14 14:45:35

hahahaha exactly :D

__

VIP
Malwa

2006-02-14 14:46:11

hahahaha exactly :D

__

VIP
Malwa

2006-02-14 14:58:13

Ogólnie dużo sie dzieje w Rzeczpospolitej IV można by było robić podsumowanie miesiąca.
Pani posłanka Beger jako modelka.. żenada.
Politycy są podzieleni w ocenie decyzji prezydenta Lecha Kaczynskiego o nierozwiązywaniu parlamentu.
Po jaką cholere robić taki cyrk żeby powiedzieć dwa zdania.
PiS o swojej kampanii wyborczej "przedstawialiśmy różne bzdety"

A najbardziej ze wszystkich pomysłów podoba mi sie wysłanie antyterrorystów na patrolowanie ulic to po prostu miażdży wszystko :D Nie po to chyba państwo władowało tyle kasy na ich szkolenia, żeby teraz zrobić z nich dzielnicowych :D

Giertych łączy się z Lepperem. Kaczyński chce wprowadzić vizy dla amerykanów, jesli tamci nie zdejmą dla nas

Nie pamiętam jakie jeszcze oni pomysły mają ale parada atrakcji!!

__

Użytkownik
bytek

2006-02-14 15:10:52

taaa :D juz to widze... ciekawe jak bedzie wygladac ich praca ? beda strzelac bez ostrzezenia do ludzi, ktorzy przechodza w niedozwolonych miejscach? a moze do dzieci, ktore graja w pilke za blisko ulicy? albo do blokersow, ktorzy siedza na lawkach i obrazaja stare babcie? IMO wysylanie antyterrorystow na ulice to gruba przesada: po 1 moze Polska najbezpieczniejszym krajem nie jest ale nie przesadzajmy, po 2 czas poswiecony na patrole = mniej czasu na sciganie prawdziwych przestepcow, po 3 niech zatrudnia wiecej zwyklych "kraweznikow" bezpieczniej bedzie i moze troche spadnie bezrobocie...

__

Użytkownik
MOniToR

2006-02-14 15:14:15

Kaczory pisory !!!!!!! AAAA ja chce wybory !!!! Nie wierze, że kraj drugi raz wdepnie w to samo gówno !!

__

VIP
l2av

2006-02-14 15:24:37

Cytat pana zakladajacego topic: "Ale nie ma bata, w zyciu nie zgodze sie qrwa na to"

o boze, ty tu masz tyle do gadania co krowa w kurniku O_o :D:D:D

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 15:36:24

Odnosnie zwierzat? Myslisz ze bym oddal weza? powiedzialbym, ze zdechl i pokazal psu, spiacego albo trawiacego, psy sa glupie ;c

__

VIP
Malwa

2006-02-14 15:40:48

Ja jestem ciekawa skad oni beda wiedzieli ze ty masz weza. Jest jakis rejestr??

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-14 15:42:32

Tak. Powinno sie rejestrowac zwierzeta arachne i wielu hodowcow to zrobilo, i wielu tez teraz zaluje, ze to zrobilo.

Moze jestem w bledzie, ale tak jest chyba.

__

VIP
bizzare

2006-02-14 15:47:15

Z tymi wizami dla Amerykanów, to bardzo dobry pomysł.
Dlaczego Oni bez problemu mogą sobie zwiedzać Polskę, a My nie możemy zwiedzać USA ?
Nigdy nie byłem w USA i jakoś takich planów nie mam, dlatego o wizę się nie staram, ale to co się dzieje, żeby ją zdobyć to jakaś komedia. Najpierw się płaci kupę kasy przy składaniu wniosku o przyznanie wizy, później rozpatrują ten wniosek i najczęściej jest tak, że wniosek jest odrzucony... a kasa stracona.

__

Użytkownik
pepz

2006-02-14 15:48:34

Co do wiz to parodią jest to, że my, żeby pojechać do swojego "największego przyjaciela" Ameryki musimy mieć wizy :/. Jak w maju ub. roku pan urzędnik z konsulatu, nie wydał mi pozwolenia na wizę bo "jest pan nie wystarczająco związany emocjonalnie z krajem i z rodziną" (a miał zapewne zły dzień po prostu) to ja dziękuje, odechciało mi się tam jechać. Niech Amerykanie też się męczą z tym wszystkim załatwianiem papierów i innych takich ;/

__

Użytkownik
pepz

2006-02-14 15:49:38

Wyprzedziłeś mnie o minute :D.

__

VIP
Malwa

2006-02-14 15:51:53

Imo amerykanie raczej do polski do pracy nie przyjeżdżają..... Tez jestem za tym żeby znieśli, ale szantażem? To może tylko pogorszyć wszystko. Zresztą trzeba sie liczyć z tym ze jak nam zniosą te wizy to 40% Polaków tam wyjedzie. Rzuca sie do nas z Ukrainy itp będą sie starać o obywatelstwo polskie byle by do USA....

__

VIP
bizzare

2006-02-14 15:52:45

Można powiedzieć, że Amerykanie przyjeżdżają do nas "bez pozwolenia", a my się "musimy prosić"... F U C K U S A : D

__

VIP
bizzare

2006-02-14 15:59:34

Domyślam się, że Amerykaniec nie przyjedzie do nas pracować w MC Donald's :D
Fali Polaków bali się także, kraje europejskie tuż przed zniesieniem dla Polski (jako nowego członka UE) wiz. Okazało się, że aż tak dużo Polaków nie wyjechało, a Ci co wyjechali są lepszymi pracownikami niż rodowici mieszkańcy tamtych krajów, a tamte państwa są z Polaków zadowolone.

__

VIP
bizzare

2006-02-14 16:00:20

Mów mi "Pan Szybkie Palce" :-DDDD

__

Użytkownik
unit10

2006-02-14 16:19:42

Co tym szmatom z pisu przeszkadza, ze ktos ma skorpiona.

Wg mnie są to derastyczne kroki.Jak dla mnie lepszym pomysłem powinno być,że osoba która chce nabyć węża,skorpiona,krokodyla czy inne NIEBEZPIECZNE zwierze powinna przechodzić testy psychologiczne czy się nadaje na takiego własciciela.Bezpłatnie się zarejstrować w jakiejś poradni i odbyć rozmowe na temat takiego zwierzaczka z osobą do tego wykwalifikowana,powinna ona SPRAWDZIĆ A NIE TYLKO USŁYSZEĆ lokum tego zwierzaka,czy ma gdzie spać i czy warunki nie sa do tego złe.

A to powinno być z jednej przyczyny.Ile razy się widzi zakapturzonych "elo 3 2 0" którzy kupili sobie PitBulla lub inne paści i wydaje im się że są panami Świata.Zastraszają osoby,hodują je do walki itp.Powinny być pozwolenia bo sam kilka razy widziałem jak ktoś miał wielkiego zwierza czy to Pytona czy Bernardyna w 30m kwadratowych mieszkania lub był to kaprys osoby bogatej której nie ma ciągle w domu i zwierzak się męczy.Problemem jest tylko czy właścicielom będzie się chciało.Jestem za tym że jak ktoś nie spełnia tych norm powinno być zwierze sprzedane bo Zoo i tak ma duże wydatki i kasy nie ma.

Inną sprawa jest, że to kolejny poroniony pomysł PiS i napewno nie będzie wprowadzony w życie ;x

__

VIP
spec_u

2006-02-14 16:33:31

nie zapominajcie, że w Polsce obowiązuje slogan : "Wszyscy różni, wszyscy równi" NIE !
tylko : "Wszyscy różni, wszyscy SOLIDARNI" TAK
W całej europie równi w Polsce solidarni... żal.pl

http://wiadomosci.onet.pl/1258049,0,0,10852,przeglad.html...

__
ema

VIP
bizzare

2006-02-14 16:34:37

Heh, prawda jest taka, że nawet jakby PiS wprowadziło nowe, zajeb*ste ustawy w życie, to i tak były by one skrytykowane przez wyborców PO, tylko dlatego, że są od PiS'u. Taka mentalność ludzi ślepo zapatrzonych w PO, wszystko co PiS to złe. Może, żeby w Polsce było lepiej, to trzeba najpierw popracować nad sobą samym? Zmienić podejście do pewnych spraw? Ja głosowałem na PiS, jedyne co mam im do zarzucenia to mieszanie religii z polityką i po nieudanych rozmowach z PO koalicja z burakami, ale to już inna sprawa. Moim zdaniem mogło być lepiej, ale NIE jest tragicznie! Wiem, że się narażam esp, gdzie 90% użytkowników głosowało na PO (bo tak powinni robić ludzie inteligentni), ale piszę to co myślę.

__

VIP
overeq

2006-02-14 17:03:39

udomowiony waz... nice...

__

Użytkownik
lasica

2006-02-14 17:33:47

zgadzam się w 100 %

__

• 1
  • 2

Warning: getimagesize(http://img221.imageshack.us/img221/2578/pisior0tr.gif) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2426 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie