OWNEJDŻ

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Bs0d

2006-02-12 19:09:00

Beznadziejny filmik, nie wiem jak to moze kogos smieszyc. Co innego smiac sie jak kumple robia sobie wzajemnie chamowe, co innego jak ktos robi chamowe takiemu malemu dziecku. Postawa niektorych tu jest imho godna pozalowania...

__

VIP
Sh1eldeR

2006-02-12 19:42:51

Czy twoim zdaniem rodzic ma prawo zbic male dziecko na kwasne jablko np. za to, ze placze? zdarzaja sie tacy - przemoc spotyka juz noworodkow i to do takiego stopnia, ze trafiaja do szpitala z polamanymi koscmi...

Czy twoim zdaniem dziecko jest absolutna wlasnoscia rodzica? Czy twoim zdaniem rodzic moze zrobic dziecku co mu sie zywnie podoba?

Jesli tak, to cie uswiadomie, ze sie grubo mylisz. Przynajmniej w swietle prawa obowiazujacego w Polsce oraz w innych krajach. Choc zapewne gdybys wyjechal gdzies do dzungli afrykanskiej, to tam znalazlbys wsrod niektorych plemion ludzi, ktorych poziom pod tym wzgledem odpowiadalby twojemu.

__

Użytkownik
Kabu

2006-02-12 19:46:30

Own,ogladam juz to 5 raz i ciagle mam darcie:D a ci co pisza ze niszczy to dziecku psyche to chyba zartuja:/ takie wybuchy placzem w tym wieku to normalka...posika przez 2 noce i mu przejdzie:D

__

Użytkownik
nuras_en

2006-02-12 19:57:48

Chamskie ale z jego płaczu to nie mogę :D "He owwwnessss" :D

__

Użytkownik
pepz

2006-02-12 19:59:52

ahahahahhahaha :D
plus jak nic :D:D:D!

__

VIP
Van Helsing

2006-02-12 20:35:07

Też nie wyobrażam sobie tego - ja mam młodszego brata i nie chciałbym go tak straszyć...

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
k3moT

2006-02-12 20:43:46

Nic śmiesznego, ale niektórych to jara. Nie wnikam już, w jaki sposób zachowaliby się na miejscu tego chłopca. Ubaw gwarantowany.

__

VIP
bizzare

2006-02-12 21:00:33

Od małego to ja ryje psyche innym ; D

__

VIP
Nor

2006-02-12 21:11:53

biedak :(

__

Użytkownik
pawelloo

2006-02-12 21:53:37

czlowieku, gdzie ja napisalem ze dziecko jest wlasnoscia rodzicow... napisalem tylko ze odpowiadaja za nie, nie wciskaj mi czegos, czego nie napisalem... ubolewam nad tym co zrobili jego opiekunowie, ale nie mam na to wplywu.

"Choc zapewne gdybys wyjechal gdzies do dzungli afrykanskiej, to tam znalazlbys wsrod niektorych plemion ludzi, ktorych poziom pod tym wzgledem odpowiadalby twojemu."
hahahaha to ci sie udalo ;]

nie wiem czemu czepiles sie tego ze uwazam ze rodzice moga robic z dzieckiem co chca...
widac musiales sie na kims wyladowac ;D

__

Użytkownik
pawelloo

2006-02-12 21:53:49

czlowieku, gdzie ja napisalem ze dziecko jest wlasnoscia rodzicow... napisalem tylko ze odpowiadaja za nie, nie wciskaj mi czegos, czego nie napisalem... ubolewam nad tym co zrobili jego opiekunowie, ale nie mam na to wplywu.

"Choc zapewne gdybys wyjechal gdzies do dzungli afrykanskiej, to tam znalazlbys wsrod niektorych plemion ludzi, ktorych poziom pod tym wzgledem odpowiadalby twojemu."
hahahaha to ci sie udalo ;]

nie wiem czemu czepiles sie tego ze uwazam ze rodzice moga robic z dzieckiem co chca...
widac musiales sie na kims wyladowac ;D

__

Użytkownik
icee

2006-02-12 22:06:35

Life is brutal and full of zasadzkas, czasem kopas w dupas, a za ka.żdym kornerem czai się danger ;D

__

Były Redaktor
raul

2006-02-12 22:08:38

mocne :]]]]

__

VIP
lecho

2006-02-13 02:51:42

szczerze? raczej smutne niz smieszne. kazdy kto sie z tego smieje jest pier... zwyrodnialcem, tyle. [-]

__

VIP
lecho

2006-02-13 02:52:37

oj Malwus Malwus matki to z Ciebie nie bedzie zadnej :eeee

__

VIP
lecho

2006-02-13 02:55:29

nie zycze ci zeby twoje dziecko przeczytalo kiedys tego komenta bo chyba zmieniloby o tobie zdanie.. #zal.pl

__

VIP
Malwa

2006-02-13 07:15:48

Nie spieszy mi sie :P

__

VIP
Sh1eldeR

2006-02-13 07:27:28

Na dodatek to rodzice zrobili ten "przesmieszny kawal" - na 100%. Brakuje (cenzuralnych) slow na tych pajacow. Moze zrozumieliby ze robia cos nie tak jakby jacys ich znajomi zrobiliby im kawal - np. weszliby do ich domu w kominiarkach w srodku nocy, zwiazali, wywiezli do lasu w bagazniku samochodu i tam kazali kopac swoje wlasne groby, po czym "przyjaciele" zaczeliby sie smiac i mowic, ze to tylko dżołk. Dorosli ludzie potrzebowaliby chwili, zeby ochlonac, ale wszystko by wrocilo szybko do normy gdyby dowiedzieli sie, ze to ich dobrzy znajomi. Dzieciom nie jest tak latwo sie uspokoic.

Skad wiem, ze to rodzice? Na innym forum ktos dal ten link:

http://kaktuz.net/msd/massdestraction.cwu.wmv

milej zabawy i wuchty smiechu podczas ogladania

__

VIP
Malwa

2006-02-13 07:35:58

No ale te dzieci juz sa starsze...

__

Użytkownik
Kabu

2006-02-13 13:23:02

ojej:/ nie przesadzaj za bardzo,dramatyzujecie jak by nie wiadomo co temu dzieciakowi sie stalo:/moge sie zalozyc ze 3/4 jego rowiesnikow nie zareagowalo by placzem,ten byl widocznie za bardzo wrazliwy;]

__

Użytkownik
*Jaras

2006-02-13 13:37:58

Ej kurcze nie wiem, najpierw z kumplami ze swietnymi humorami w szesciu obejrzelismy to u mnie i turlalismy sie po kanciapie, ale tak potem sie żal zrobilo ;/

__

VIP
lecho

2006-02-13 14:00:20

szczerze? zachowujesz sie jakbys mial 15 lat. jak widac to w tobie jest zero wrazliwosci.

jemu sie wlasnie STALO cos zlego, bo takie cos moze dzieciakowi zrysowac psyche. i moge sie z toba zalozyc, ze 3/4 jego rowiesnikow zareagowaloby jeszcze gorzej.

__

Użytkownik
c-load

2006-02-13 15:19:26

zly dotyk? ;D

__

VIP
bizzare

2006-02-13 15:33:25

Nie wiem czy zły ? Jeszcze nikt nie narzekał ;D

__

VIP
Sh1eldeR

2006-02-13 17:28:35

Z iloma takimi malymi dziecmi przebywales (nie liczac czasu gdy sam byles jednym z nich :D) i jak dlugo to bylo? Odnosze wrazenie, ze z niezbyt wieloma i niezbyt dlugo.

__

Użytkownik
amenva

2006-02-13 18:48:04

zly gotyk boli przez cale zycie

__

Użytkownik
amenva

2006-02-13 18:58:32

ja tak samo =\

__

Użytkownik
Cyr4x

2006-02-13 22:49:39

To? To jest nic! Jak byłem taki mały, to mi braciak sie schował na parapecie za zasłoną i jak weszłem do pokoju zrobił "kszzzzzzzzz". Oczywiście nie było go widać, więc nagle głos znikąd. Boooooziu prawie zawału dostałem.

__

VIP
Sh1eldeR

2006-02-13 23:14:22

No te juz tak, na szczescie! co innego jednak 10 latki, a co innego piecio. Zreszta na tym drugim filmiku widac, ze juz po chwili sie skapnely o co chodzi, wiec watpie zeby mialy jakis uraz na przyszlosc :D.

Jednak kawalow z niebiezpiecznym narzedziem to ja bym nie robil, bo to sie moze zle skonczyc. Widzialem kiedys filmik, w ktorym policjant mial urodziny. W samochodzie jechal z nim kumpel z kamera, bo chcial mu niby zrobic pamiatke z jego dnia pracy jako taki prezent. Jada, jada i w pewnym momencie przez radio pada komunikat, zeby wszystkie dostepne jednostki skierowaly sie pod ten i ten adres, ze sprawa jest powazna i ze policjant tam dostal ("officer down"). Ten gosciu z kamera wszystko nagrywal - podjechali pod dom, gliniarz wybiegl z wozu, podbiegl do drzwi z wyciagnieta giwera. Kamerzysta byl za nim. Wbijaja sie do domu, a tam ciemno. W pewnym momencie zapala sie swiatlo i dookola pokoju stoja koledzy policjanci i krzycza "surprise!". Glina w momencie zapalenia swiatla odruchowo nacisnal spust... i faktycznie mieli "officer down", bo trafil w goscia stojacego na przeciwko. Hardkorowy filmik.

__

VIP
bizzare

2006-02-13 23:53:11

Słyszałem o tym ;/

__

VIP
j0k3r!rA

2006-02-14 01:27:10

debilizm...

Jakis przyglup z US, albo inny glupi cwok z UK to nagral (slychac jeszcze smiech tego pajaca w tle). Potem sie dziwia, ze dzieciaki sie nawzajem gwalca, zabijaja nauczycieli w szkolach albo inne anormalne rzeczy robia, pff.

do tych, ktorzy maja z tego "radosc": smiejcie sie dalej, zal dupe sciska jak sie coniektorych czyta... nie rozumiem, co w tym w ogole smiesznego (poczucie humoru mam, ale z takiej glupoty sie smiac, to trzeba miec ostro zryta psyche - prawie tak ostra, jak ten zjeb, co to dziecku nakrecil).

__
eSport 4 life!

VIP
Sh1eldeR

2006-02-14 01:29:10

Ciekawe, co wszyscy potem czuli. Nie powinni dawac przez radio komunikatu, ze policjant zostal ranny/zabity. Przeciez gdyby tam naprawde byly jakies bandziory i gdyby czekal, az oczy przyzwyczaja sie do nagle zapalonego swiatla, moglby zginac. W USA w takich sytuacjach policjancji stosuja sie do zasady "najpierw strzelaj, potem pytaj"...

__

Użytkownik
yareq

2006-02-14 06:49:26

:EEEEEEEEEEEEEEEEE(E)

Teraz ten dzieciak na 100% po zobaczeniu glupiego flasha zostanie seryjnym morderca i gwalcicielem.

Omg ale zescie bulwersa zlapali :S... Zal dupe sciska jak sie czyta jak fantazjujecie. Imo jak juz pisalem nie smieszne, ale pani lekkich obyczajow przesadzacie i coraz bardziej sie chyba nawzajem nakrecacie, im wiecej komentow tym wieksze zale leca.

Przy ktorym komentarzu zaczniecie dochodzic kto to nakrecil zeby pozwac ich do sadu?

__

VIP
Malwa

2006-02-14 07:04:43

tez to widzialam

__

VIP
Malwa

2006-02-14 07:16:30

Tych co sie smali wsadza za współudział

__

VIP
j0k3r!rA

2006-02-14 10:36:24

jestes smieszny, skoro myslisz ze pisze moje komentarze, "bo inni tak napisali" - nawet ich nie czytalem...

a nakreca, to mnie moja kobieta.

pozdrawiam

__
eSport 4 life!

Użytkownik
yareq

2006-02-14 15:38:47

jestes smieszny, skoro myslisz ze pisze moje komentarze, "bo inni tak napisali" - nawet ich nie czytalem...

Nie mowie ze tak jest zalozylem taka mozliwosc (napisalem chyba) bo coraz wieksze zale leca.

__

Użytkownik
DudE

2006-02-14 18:23:00

jak byl bym starszym bratem tego dzieciaka, to stary zeby by po podworku zbieral eot

__

VIP
bizzare

2006-02-14 18:30:47

Od tamtej pory nie masz zasłon w domu ? :-DD

__

Użytkownik
roler

2006-02-15 22:36:36

ale rozpaczliwy płacz :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1223 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie