<lol> Wreszcie stabilizacja! </lol>

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
spec_u

2006-02-05 11:03:36

jak to u ciebie ? WTF ! A mówiła, że idzie tylko do sklepu po bułki ! Niewierna ; - / : D

__
ema

Były Redaktor
raul

2006-02-06 00:27:02

to wszystko jest smieszne. oni sa siebie warci. pamietam niedawno jak pis sie smial prosto w twarz lepperowi, gdy ten chcial koalicji.

__

VIP
FervenT

2006-02-06 00:50:39

taaa... :D

__
^_*

VIP
Sh1eldeR

2006-02-06 05:59:11

O to chyba chodzi w demokratycznym glosowaniu, co nie?

__

Użytkownik
Grzesiu

2006-02-06 12:39:02

radio ma ryja :( teraz nawet Kosciol sie od nich odcina ;]

__

VIP
FervenT

2006-02-06 13:47:50

texty z radia są genialne xD

__
^_*

VIP
Shiro_4

2006-02-06 16:53:35

Masz i przeczytaj, cos dla ciebie --&gt; http://wiadomosci.onet.pl/1302741,2677,kioskart.html

Badz sobie dumny z tego, ze jestes Polakiem, w zasadzie to ja tez nic nie mam do swojej narodowosci, natomiast na pewno nie jestem dumny, ze polacy wybrali w wyborach tak jak wybrali i teraz maja tego konsekwencje.J. Kaczynski ma taki glupi charakter, ze lubi mscic sie na ludziach. Nie powiesz mi, ze taktyka pisu czyli wyniszczanie i wyciszanie ludzi, ktorzy maja odmienne poglady(vide glosowanie nad marszalkiem sejmu -&gt; komorowski) niz oni do czegos doprowadzi. Na szczescie jak historia nam ukazuje Polacy sa bardzo wrazliwi na jakiekolwiek ograniczenia w wolnosci slowa i demokracji i po prostu nie da sie wprowadzic w tym kraju &quot;cenzury&quot; czy tez uprzywilejowanych grup spoleczenstwa bez jakiegokolwiek jego sprzeciwu. (vide transmisja parafowania &quot;paktu stabilizacyjnego&quot; tylko dla pan w moherowych beretach) Odmiana rzadow tego pana coraz bardziej przypomina jakas chora i skrajna odmiane nacjonalizmu, a stad do faszyzmu niedaleko. Owszem mozemy mowic, ze zagraniczny kapital to zlo, mozemy mowic, ze Unia to szatan, ale tak naprawde gdybysmy obudzili sie bez zagranicznych inwestycji i np. UE to bezrobocie siegaloby 40% zamiast 18,1%. Owszem mozemy pozamykac sklepy w niedziele ale wtedy uswiadomimy sobie, ze jednak dobrze jest miec gdzie kupic np. chleb bo sie go dzien wczesniej nie kupilo. Nie mielibysmy takich jak teraz mozliwosci, nie moglibysmy studiowac w krajach starej uni ani starac sie tam o prace. Po co sie zamykac na swiat i uwazac, ze przyjeta droga jest jedyna i sluszna? Po co do jasnej cholery miec jakies obiekcje do kogos kto wyznaje judaizm jest gejem albo ma rozowe majtki. Co to was kurde obchodzi? Niech kazdy bedzie taki jaki jest i wara kaczynskim od tego.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2262 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie