PlayStation3 - data?

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
yareq

2006-01-19 20:01:15

Lol czego to ludzie nie wymysla ;) (i bynajmniej nie chodzi mi o mozliwosc instalacji linuxa na PS3, tylko o druga czesc wypowiedzi ;p).

__

Użytkownik
JuiCe

2006-01-19 21:17:33

To nie ludzie... to wilki....

Wiadomośc pochodzi z (nad)interpretacji oficjalnego oswiadczenia sony:

Sony is expected to offer optional hard drives for the PS3 with potential memory capacity of 80 or 120 GB. It remains to be decided whether the standard version of the PS3 will come complete with a hard drive. The operating system has also yet to be clarified. The integrated Cell processor will be able to support a variety of operating systems (such as Linux or Apple's Tiger).

Więc tak do końca wyssana z palca nie jest.

__

PRO
sxl

2006-01-20 00:51:40

Ok, ale przecież laptop jest w 100% tak samo mobilny jak konsola. Wszędzie weźmiesz ze sobą, nawet konsola jest mniejsza niż laps.

__

PRO
sxl

2006-01-20 00:55:05

Mądrze prawisz, aczkolwiek nie zgodzę się zupełnie ze zdaniem o małej ilości pieniędzy w przemyśle gier, ponieważ rynek gier komputerowych już parę lat temu wyprzedził rynek filmowy (hollywood i wszystko inne razem wzięte). Parę lat temu! To są niebotyczne wpływy...

__

Użytkownik
Linkin

2006-01-20 08:51:28

ale laps ma monitor, a konsola nie i jak bedziesz chciał gdzies wziac konsole w teren (biwak, obóz itp.) to musisz brać TV ^^

__

PRO
sxl

2006-01-20 10:56:01

No w tym przypadku masz rację, owszem. Na biwak itp nie wezmę, ale już do hotelu, babci, cioci, na wakacyjny wyjazd wezmę bo praktycznie wszędzie jest telewizor.

__

Użytkownik
Linkin

2006-01-20 10:59:04

no wezmiesz, wezmiesz, ale laptop nie jest w koncu aż tyle wiekszy od konsoli żeby go tez nie wziac do babci, kładziesz w torbe i gitara gra..

sxl a jak to jest z zasilaniem w konsolach? są jakieś akumulatory czy cos? bo daaawno nie grałem na konsoli i nie wiem jak to jest ;]

__

Użytkownik
Linkin

2006-01-20 11:02:22

ty chciałes zeby było przed gwiazdką 2006! nie zmieniaj zdania! :P

__

PRO
sxl

2006-01-20 11:17:52

Tyle, że dobry laptop do grania kosztuje 8k pln :p

No do konsoli trzeba zasilania zewnętrznego (nie mówię o PSP)

__

Użytkownik
Linkin

2006-01-20 11:20:12

no to kolejny minus ;]

tak na dobrą sprawe to nie ma sprzętu idealnego.. każdy ma swoje plusy/minusy i każdy kupi to co odpowiada jego potrzebom.. gdyby konsole, bądź pecety było całkiem do niczego to by ich nie kupywano, a i to i to cieszy się dużą popularnością ;p

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1223 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie