PiS prezentuje : Świątynie Opatrzności !

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
saBek

2006-01-07 15:05:39

Starasz się być zabawnym?

__

Użytkownik
bytek

2006-01-07 15:49:23

on przynajmniej ma poczucie humoru :/

__

Użytkownik
koala

2006-01-07 15:59:15

xD

__

VIP
blacktyger

2006-01-07 16:00:44

Ja w Tychach (miasto ~100k), posiadam w odległości około kilometra od siebie, na różne strony, 6 kościołów. Nie mówie o tych, które są dalej. Aktualnie 3 są w budowie, kiedy przechodze kolo nich niedzielemi, swieca pustkami. Kilka mocherowych beretow na krzyz.

eot?

__

VIP
blacktyger

2006-01-07 16:05:34

no to station czy stadion ;)?

__

Użytkownik
Arch

2006-01-07 16:29:36

Zieeww overeq idz dresie na stadion sie lac a nie bedziesz pierdoly cisną ludziom. Nie podoba ci sie to zmień kraj albo i kontynent na jakąś Afryke gdzie ludzie nie mają kościołów. Tak samo ja nie chce żadnych stadionów ani nic co ze sportem związane bo przecież nie każdy lubi sport (argument). Kościół to lekka przesada ale wasze agrumenty mozna tak takie same pod 2 stronę... stadiony to też TYLKO i wyłącznie strata kasy wybudowali by jakąś fabryke albo kopalnie to byłoby lepiej w Polsce a przez właśnie takich ludzi nadal klepiemy biede.

__

VIP
spec_u

2006-01-07 17:17:26

ej no ziomek... co mają do teog fabryki i kopalnie ? Ile ty masz lat? Nie rozumiesz problemu... Kościół nie powinnien mieszać sie do spraw państwa a państwo do spraw kościoła, dlatego publiczne pieniądze nie powinny iść na "pomoc" dla kościoła który ma już ich wystarczająco dużo... Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak Konkordat ?

Btw: "overeq... dresie" ? l o l :D

__
ema

VIP
blacktyger

2006-01-07 18:14:34

a Ty jak słownik ortograficzny ^^?

__

Użytkownik
koala

2006-01-07 18:20:43

polecam link w #1 ;)

__

Użytkownik
koala

2006-01-07 18:24:20

kościÓł k**wa, kościÓł ;]

__

VIP
spec_u

2006-01-07 18:25:52

sorry o qrwa ; - / ale wstyd... głupi błąd już poprawiłem ;] thx

__
ema

Użytkownik
koala

2006-01-07 18:26:20

+ za komenty i Spike'a :D

__

VIP
cwir3k`

2006-01-07 18:45:35

ej no nie wiem czego ja myle D z T lol :( kiedys napisalem zamiast do to, albo zamiast G K - np. zamiast tag tak :( owned; (

__

Użytkownik
zEx

2006-01-07 19:12:39

Na szczescie sie wycofali z tego glupiego pomyslu :>

__

VIP
overeq

2006-01-07 20:23:41

dobrze jarku siedzialem cicho i nie chcialem prowadzic z toba dyskusji. Prosilem zebys przestal ciagnac to ale sam sobie zaszkodziles chetnie odpowiem ci na tego posta bardzo chetnie.

Bicie nie jest rozwiazaniem... pewnie ze nie ale jaki sposob jest dobry na kolesia ktoremu nie przemawiaja arguenty do glowy? jak mam znowisc twoje zachowanie? myslisz ze jestem debilem? spoko to nie ja jestem w 1 klasie liceum chodz mam 18 lat... to nie ja zawalilem 2 lata, spoko tlumacz sie. Jestem na ciebie zly bo po 12 latach zmarl mi kot a ty miales czelnosc napisac mi "i tak go nie kochales". Przepraszam ale na jakiej podstawie oceniasz moje uczucie do mojego kota? Czy ja oceniam ciebie na podstawie tego ze potrafisz powiedziec do swojej matki zeby wyp**** z pokoju albo zamknela mor** a moze to jaki jestes cudny dla swojego psa przyjacielu zwierzat kidy go ciagniesz za ogon lub kopiesz, dla swojej siostry zdecydowanie tez jestes idealnym bratem mowiac jej zeby wyszla (uzywajac tego samego slowa co do swojej szanownej mamy) bo inaczej jej przypie**** (tak to ja kieruje sie przemoca, to ja sie rzucam z matka talezami kiedy jestem zly, to ja rozwiazuje wszystko przemoca). Nie rozumiem twojego odwolania do tekstow z piosenek hardcore. Zupelie tego nie rozumiem, kazda myslaca osoba nie chce miec wrogow, ale z drugiej strony nie chce tez miec wszedzie przyjaciul bo 80% z nich byla by falszywa, zupelnie taka jak ty. Nie skoncze swojego wywodu jako ze miales ochote mnie osmieszyc na portalu publicznym. Sylwester 2006 moj kochany przyjacielu najebales sie wypiles pepsi i co zrobiles? wrzuciles ja pod luzko, wiem ze nie miales kosza na smieci po drodze do domu, zaprawde rozumiem twoje zachowanie... chodz moze nie do konca bo w zaledwie sekunde no moze dwie lub trzy przypomnialem sobie ze po drodze do ciebie mozna by nadknac sie na jakies hmmmmmmm 5 smietnikow minimum. Myslisz ze nie mam argumentow? Pewnie ze mam, nie chce juz znosic twoich dziecinnych zachowan Jarku, tego jak potrafisz komus dojebac zupelnie bez sensu, tego kiedy czujesz sie taki mocny i lepszy. Nie chce tego tolerowac i prosze cie zakonczmy te postowanie jak rozumni ludzie.

Pozdrawiam Bartek.

__

VIP
overeq

2006-01-07 20:34:44

z mojego punktu widzenia mogles to napisac jako odzielny punk a nie odpowiedz na moj post.

pozdrawiam

__

VIP
overeq

2006-01-07 20:36:17

jesli chodzi ci o brak poprawnosci podejrzewam ze powinienes mi zaproponowac raczej www.slowniki.onet.pl a nie www.pwn.pl no chyba ze proponujesz mi zdobycie wiedzy godnej encyklopedi.

Szanownie dziekuje za twoje dobre serce...

__

Użytkownik
koala

2006-01-07 20:41:25

to zagladnij sobie laskawie [source=http://so.pwn.pl]tu[/source] a jesli masz firefoxa to jeszcze [source=http://www.pwn.pl/firefox_search.php]tu[/source] :> swoja droga byl juz o tym temat

__

VIP
overeq

2006-01-07 20:44:46

Jesli mogl bym wolal bym tego nie instalowac bo wydaje mi sie to zbedne, naprawde jestem niesamowicie uradowany tym ze latasz po serwisie i wszystkim wytykasz bledy ortograficzne, mile to z twojej strony

__

Użytkownik
koala

2006-01-07 20:49:15

nikt nie jest idealny ;) eot

__

Użytkownik
yareq

2006-01-07 23:08:46

[hide=Dlugie wiec zwine dla dobra publicznego]

[...]sam sobie zaszkodziles[...]

Pewnie gromy z nieba zaraz na mnie spadna.

Bicie nie jest rozwiazaniem... pewnie ze nie ale jaki sposob jest dobry na kolesia ktoremu nie przemawiaja arguenty do glowy? jak mam znowisc twoje zachowanie?

Jakie argumenty? Twoje grozby ze mi przylozysz ;-) ? Przed nimi nie uslyszalem od ciebie ani slowa.

myslisz ze jestem debilem? spoko to nie ja jestem w 1 klasie liceum chodz mam 18 lat... to nie ja zawalilem 2 lata, spoko tlumacz sie.

Nie mam zamiaru sie tlumaczyc nikomu z tego. Nie masz zadnego pojecia o tym co sie dzialo ze mna przez te dwa lata.

Jestem na ciebie zly bo po 12 latach zmarl mi kot a ty miales czelnosc napisac mi "i tak go nie kochales". Przepraszam ale na jakiej podstawie oceniasz moje uczucie do mojego kota?

Nigdy nie zwracales zadnej uwagi przy mnie na tego kota, wyrzucales go z pokoju, nigdy nie widzialem zebys go poglaskal or smth, robiles nim backflipy i opowiadales jak to go straszysz, a on na cos wpada i wielce to mialo byc smieszne, a teraz wielka rozpacz bo kot umarl! Szymona pies umarl chlopak mial dola to kto sie z niego smial i zartowal na temat jego uczuc i samego psa? A teraz tak sie oburzasz za jedno zdanie ktore nawet nie bylo ofensywne czy wysmiewajace, a jedynie poddajace pod watpliwosc jesli w ogole potraktowac je powaznie. Zalosnie sie zachowujesz. Za cos takiego chcesz mnie bic? Juz nie powiem jak powinien cie potraktowac Szymus gdyby mial dzialac zgodnie z twoja logika (o ile mozna to tak nazwac ;-)) ale obicie zdecydowanie by nie wystarczylo. Nawet nie napisalem tego wtedy na serio tbh, a ty sie oburzyles jakbym twoja matke conajmniej obrazil. Umarl ci kot - szkoda, ale przesadzasz. O zgrozo co to by sie dzialo na tym swiecie gdyby ludzie sie bili z takich powodow. Btw. umierania, ciesz sie ze tobie umarl kot, mi umierali ludzie.

Czy ja oceniam ciebie na podstawie tego ze potrafisz powiedziec do swojej matki zeby wyp**** z pokoju albo zamknela mor** a moze to jaki jestes cudny dla swojego psa przyjacielu zwierzat kidy go ciagniesz za ogon lub kopiesz, dla swojej siostry zdecydowanie tez jestes idealnym bratem mowiac jej zeby wyszla (uzywajac tego samego slowa co do swojej szanownej mamy) bo inaczej jej przypie**** (tak to ja kieruje sie przemoca, to ja sie rzucam z matka talezami kiedy jestem zly, to ja rozwiazuje wszystko przemoca).

Nie twierdze ze to jest dobre i nie jestem z tego zadowolony. Ciesz sie wiec ze ty tego nie robisz, ze masz inny dom niz ja pozbawionych tego typu patologii, ze nie bierzesz psychotropow. Ty pewnie bledow nie popelniales nigdy.

Nie rozumiem twojego odwolania do tekstow z piosenek hardcore. Zupelie tego nie rozumiem

Wielka szkoda panie super wege hardcode xxx mega true x x x przeziom, wielka szkoda bo uzylem najprostszego odwolania zeby ulatwic ci zrozumienie sensu tej wypowiedzi.

kazda myslaca osoba nie chce miec wrogow, ale z drugiej strony nie chce tez miec wszedzie przyjaciul bo 80% z nich byla by falszywa, zupelnie taka jak ty.

Pewnie jestem falszywy bo poddalem pod watpliwosc twoje uczucia do kota ;-). Prawdziwy Judasz.

Nie skoncze swojego wywodu jako ze miales ochote mnie osmieszyc na portalu publicznym.

A kto napisal pierwszy komentarz nie dotyczacy dyskusji w tym topiku? Moze ja? Skoro nie chciales wywlekac to trzeba bylo odpowiedziec normalnie na moj komentarz tak jakby napisal go ktos inny. No ale skoro nie skonczysz to przejdzmy to twojego mega wypasionego udowadniajacego moja falszywosc argumentu butelki :-).

Sylwester 2006 moj kochany przyjacielu najebales sie wypiles pepsi i co zrobiles? wrzuciles ja pod luzko, wiem ze nie miales kosza na smieci po drodze do domu, zaprawde rozumiem twoje zachowanie... chodz moze nie do konca bo w zaledwie sekunde no moze dwie lub trzy przypomnialem sobie ze po drodze do ciebie mozna by nadknac sie na jakies hmmmmmmm 5 smietnikow minimum.

Boryk wypil ja do konca wiec to predzej za jego sprawa tam sie znalazla. Ale nie, to pewnie ja specjalnie wrzucilem ci ja pod lozko bo jestem falszywym przyjacielem i chcialem ci zrobic przypal butelka pepsi przed starymi. Nie wyrzucilem jej bo nie wiedzialem nawet ze tam jest, boryk czy ktos zebral smieci i myslalem ze to wszystkie. Zreszta nie masz sie do czego przyczepic tylko do przypadkiem zostawionej plastikowej butelki? Wez bo ci zaczne wypominac zakretki i inne rzeczy ktore zostawiles u mnie kiedys przez przypadek ;-) (a moze jednak to bylo specjalne zachowanie falszywego przyjaciela?!!).

Myslisz ze nie mam argumentow? Pewnie ze mam, nie chce juz znosic twoich dziecinnych zachowan Jarku, tego jak potrafisz komus dojebac zupelnie bez sensu, tego kiedy czujesz sie taki mocny i lepszy. Nie chce tego tolerowac i prosze cie zakonczmy te postowanie jak rozumni ludzie.

Nie mow mi o dziecinnych zachowaniach prosze ;-). Strasznie ci dojebalem napewno tym kotem, siedzialem dwa dni i myslalem jakby tutaj ci dowalic az w koncu wymyslilem. Ale nie dziwie ci sie przeciez za cos takiego jak "i tak go nie kochales" w stosunku do kota ja bym nie tylko pobil ale i zabil, zabilbym z zimna krwia. Na pewno czulem sie strasznie mocny piszac to i lepszy, zrobilem to zeby powiekszyc swojego penisa. Zakonczmy jak rozumi ludzie? Kto to mowi? Ten od dawania po gebach?

Pozdrawiam Judasz, Falszywy Przyjaciel, Powatpiewacz Uczuc Pomiedzy Czlowiekiem A Kotem, Mocarz, Ten Lepszy, Agresor, Osmieszacz

Teraz dla odmiany na powaznie:

Gdybys od razu powiedzial ze chodzi ci o ten tekst to wytlumaczylbym ci ze to nie byl zaden atak na ciebie i przeprosil (oczywiscie ty mi w to nie uwierzysz teraz bo przeciez jestem falszywy), ale ty zaczales sie boczyc i strzelac swoje tradycyjne fochy na caly swiat, szukac wrogow, falszywych przyjaciol i potencjalnych celow do okladania po twarzy. I kto tutaj sie dziecinnie zachowuje?

Jednak nie obraze sie za wszelkie twoje zachowania i zarzuty pod katem mojej osoby, albowiem powinno sie wybaczac. Przepraszam Cie wiec takze za to co powiedzialem na temat twoich uczuc do swietej pamieci kota, nie wiedzialem ze cie to urazi poniewaz mialem w pamieci twoje wysmiewanie sie z szymona w podobnych okolicznosciach, przepraszam i nie ma w tym zadnej ironii.

Zrob z tym faktem co chcesz. Bye.

EDIT: Tak w ogole jak ludzie to przeczytaja i obczaja nad czym my sie tak tutaj rozwodzimy i za co to chcesz mnie okladac to nie obrazajac ciebie poumieraja chyba ze smiechu :/. No offense, serio.
[/hide]

__

Użytkownik
yareq

2006-01-07 23:16:42

Z mojego nie poniewaz pisalem o tym co ty zawarles w swoim poscie i od czegos jest opcja odpowiedz.

__

Użytkownik
neoxs

2006-01-08 00:44:26

To jest poprostu fanatyzm religijny...... napisałbym coś więcej ale mogłoby się to źle skończyć :P dlatego pozdro4all

__

Użytkownik
apiSS

2006-01-08 01:52:51

...niewierzącymi, którzy przyjmują sakramenty.
To tak troche dla szpanu, no bo co by sąsiedzi powiedzieli gdyby córeczka do pierwszej komunii nie poszła...więc lepiej od małego dziecko kłamstwa uczyć i niech idzie, a potem do kościoła to jeszcze po bierzmowanie tuż przed ślubem i może pogrzeb - jak sobie rodzina przypomni.
Katolik jest wierzacy i praktykujący, a jeśli jest niewierzący albo niepraktykujący to po prostu NIE JEST KATOLIKIEM.

__

Użytkownik
apiSS

2006-01-08 02:00:50

..a czy Ty starasz się zmienić ta statystykę "kilka mocherowych beretow na krzyz" ?
Denerwuje mnie jesli ktoś mówi, że nie chodzi do kościoła bo tam nic sie nie dzieje, bo tam tylko starsi itd.
A czy taki delikwent próbował sam coś zmienic, wprowadzić jakiś nowy pomysł?

__

Użytkownik
apiSS

2006-01-08 02:11:56

NIE ROZUMIEM TU JEDNEJ RZECZY I MOŻE KTOŚ MI TO WYTŁUMACZY?

KIEDY W ZESZŁYM ROKU PUŚCIŁEM NEWSA O ŚMIERCI BRATA ROGERA Z TAIZE - TO TRAFIŁ DO DRAFTU, BO JAK STWIERDZONO www.eSports.pl NIE JEST SERWISEM O CHARAKTERZE RELIGIJNYM TYLKO ŚWIECKIM I ZAJMUJĄCYM SIĘ ODMIENNĄ PROBLEMATYKĄ (taka argumentacja mnie przekonała i zgadzam się z nia do dziś).

DO DZIS CO PEWIEN CZAS POJAWIAJĄ SIE TOPIKI MNIEJ LUB BARDZIEJ PORUSZAJĄCE SPRAWY WIARY I NIE MA CO UKRYWAĆ BUDZACE NIEKIEDY BARDZO NIEZDROWE KONTROWERSJE.

CZY NIE POWINNO ZATEM BYĆ TAK, ŻE JESLI KTOŚ CHCE SOBIE POGADAĆ O RELIGII TO POWINIEN ZNALEŚĆ SOBIE STOSOWNE FORUM???

PROPONUJĘ ROZDZIAŁ www.eSports.pl OD JAKICHKOLWIEK SPRAW RELIGIJNYCH.

__

Użytkownik
apiSS

2006-01-08 02:13:20

NIE ROZUMIEM TU JEDNEJ RZECZY I MOŻE KTOŚ MI TO WYTŁUMACZY?

KIEDY W ZESZŁYM ROKU PUŚCIŁEM NEWSA O ŚMIERCI BRATA ROGERA Z TAIZE - TO TRAFIŁ DO DRAFTU, BO JAK STWIERDZONO www.eSports.pl NIE JEST SERWISEM O CHARAKTERZE RELIGIJNYM TYLKO ŚWIECKIM I ZAJMUJĄCYM SIĘ ODMIENNĄ PROBLEMATYKĄ (taka argumentacja mnie przekonała i zgadzam się z nia do dziś).

DO DZIS CO PEWIEN CZAS POJAWIAJĄ SIE TOPIKI MNIEJ LUB BARDZIEJ PORUSZAJĄCE SPRAWY WIARY I NIE MA CO UKRYWAĆ BUDZACE NIEKIEDY BARDZO NIEZDROWE KONTROWERSJE.

CZY NIE POWINNO ZATEM BYĆ TAK, ŻE JESLI KTOŚ CHCE SOBIE POGADAĆ O RELIGII TO POWINIEN ZNALEŚĆ SOBIE STOSOWNE FORUM???

PROPONUJĘ ROZDZIAŁ www.eSports.pl OD JAKICHKOLWIEK SPRAW RELIGIJNYCH.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-01-08 02:32:50

coś o capslocku tez powinno być xD

__

VIP
blacktyger

2006-01-08 02:32:52

Nie krzycz.

News a forum to 2 różne rzeczy. Newsa czyta się wchodząc na stronę i to jest wizytówka owej strony. Natomiast forum, to sa mniej lub bardziej luzne pogawedki UŻYTKOWNIKÓW strony, nie jej REDAKTORÓW.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-01-08 02:35:44

współczuje tym, których rodzice zmuszali do sakramentów. ja oświadczyłem, że nie chodzę na religię i nie mam zamiaru iść do bierzmowania. rodzice powiedzieli "okej" i temat został zamknięty.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-01-08 02:37:49

hahahaa arka gdynia, rządzicie. dzięki kolegom znam wasze wszystkie pijacke piosenki.

pozdrowienia z 3lo.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-01-08 02:45:08

nie dość, że katolicy, to jeszcze nie znają swojej własnej religii.

warto komuś przypomnieć, że Kościół (niech już będzie dużą literą, bo mnie zagryzą) to nie budynek? niewierzący mają was uczyć waszej wiary? no wstyd.

__

Użytkownik
xewan

2006-01-08 03:27:29

"... Choc co do tego pierwszego nie jestem pewien " Einstein ;]

__

VIP
blacktyger

2006-01-08 08:14:37

Nie do mnie te zarzuty, ja nie chodze do kościoła, ale to już jest szerszy temat, ktorego publicznie nie bede omawial. Dla mnie kościół to wciąż oczernianie i zahamowywanie rozwoju i kultury świata. Ale prosze nie podejmuj tematu, ba blagam.

__

VIP
blacktyger

2006-01-08 08:21:48

Co Ty gadasz? Przeciez Bóg sie nie liczy, najwazniejszy jest kosciol ....

__

Użytkownik
Arch

2006-01-08 11:15:43

A slyszałeś o czymś takim jak czytanie ze zrozumieniem? Nawet napisałem w nawiasie argument jakbyś nie zauważył. Też jestem zatym żeby kościoła nie budowali bo nie ma sensu. Ale gratuluje za pomysłowe argumenty ,, niech lepiej budują te stadiony ''. Pozatym nigdy tak nie będzie że kościół i państwo oddzielnie funkcjonują nawet nie ma co otym gadać( tak samo można powiedzieć że nie powinno być korupcji i ,,znajomości'' ). A te fabryki i kopalnie to dla zobrazowania.

__

Użytkownik
koala

2006-01-08 11:32:28

w pelni sie zgadzam :)

__

Użytkownik
Lukin

2006-01-08 12:33:35

a Ty jak słownik ortograficzny ^^?

Twoje słowa :)
W kwestii Twojej opini na temat Kościoła powiem tylko tyle, że bardzo uogólniasz. Są w Kościele ludzie umysłowo tkwiący w średniowieczu, są też i tacy z wręcz liberalnymi poglądami. Niestety większość ludzi wyrabia sobie opinie na temat katolików oglądając występy Rydzyka, Jankowskiego, Giertycha i PiSu.

__

Użytkownik
Lukin

2006-01-08 12:37:27

Kościół z wielkiej to wspólnota (czyli po naszemu community ;D), natomiast kościół z małej to budynek.
Poza tym nie bardzo rozumiem do kogo kierujesz swoje słowa.

__

VIP
Frank3n

2006-01-08 13:42:18

kosciol to biznes nie zadna wspolnota :)

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1067 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie