No to sie zaczelo...

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
*Jaras

2005-12-22 23:18:57

Od jutra kaczka bedzie “rzondzic” w naszym kraju, myslalem, ze na starcie bedzie ok, ale juz w wiadomosciach slysze tylko o calym wyksztalcajacym sie GTW i tresiach parodii chomiks.com...

Juz uslyszalem “prezent dla Radia Maryja” i pare innych smiesznych rzeczy ;C
Od jutra zapanuje kaczogród ;c

__

VIP
forest

2005-12-22 23:20:41

random whine # 1

__

PRO
igor

2005-12-22 23:27:15

nic sie nie zmieni...

__

VIP
Frank3n

2005-12-22 23:27:59

;/

__

Użytkownik
saBek

2005-12-22 23:51:56

Chociaż zastopowane zostanie ogólnie szerzące się pedalstwo.

__

VIP
bizzare

2005-12-22 23:54:56

Ja się zgadzam... ale teraz szykuj się na riposty ze strony "obrońcy geja" ;-DDDD

__

Użytkownik
black sunday

2005-12-23 00:27:12

Teraz to będzie, jak on gdzies z delegacją pojedzie to niewiem....... Wygląda co najmniej jak by z cyrku uciekł a szczerzy sie jak umysłowo chory :(

__

VIP
forest

2005-12-23 00:31:31

bedzie zastopowane? przeciez wiadomo ze jaro k. to pedal... czy myslisz, ze brat pedala bedzie tepil pedalow? czlowieku, on jest POPULISTA mowi to co ludzie chca uslyszec, a sam bedzie robil dokladnie to samo co poprzednicy i to co ludzie kilka lat po nim - czyli bral kase dla siebie i rozdawal stolki miedzy swoich ludzi...

__

VIP
bizzare

2005-12-23 00:47:57

Ja się cieszę.

__

Użytkownik
reurion

2005-12-23 10:02:48

bedzie gorzej..........

__

Użytkownik
lasica

2005-12-23 10:04:40

bedzie lepiej

__

VIP
Van Helsing

2005-12-23 10:13:41

Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
DudE

2005-12-23 10:20:23

zal.pl zlustruja wszystkich politykow......ktorzy nie naleza do Pis ;x Ale nie poszedlem na wybory wiec zamkne paszcze..... eee dziob ;x

__

VIP
Sh1eldeR

2005-12-23 10:34:40

Nie no, wy chyba nie mowicie powaznie? Odebralem to jako zart, ale forest chyba nie...

Przypomne, ze nie zyjemy juz w czasach sredniowiecza, ze malleus maleficarum jest juz nieaktualne, ze zmiany w rzadzie nie wplyna na procent gejow w Polsce. Dodam tez, ze homoseksualizm nie czyni czlowieka gorszym i powinien zmieniac to, jak go odbierasz, tylko wtedy gdy chcesz uprawiac z ta osoba seks (a chcecie, chlopaki? ze oni was tak interesuja?). Homoseksualizmu nie da sie "wyleczyc" i nawet nie ma co o tym pierdolic.

Jest XXI wiek, tolerancja... Twor zwany "ludzka mentalnoscia" zdaje sie ewoluowac - jak widac, nie dotyczy to wszystkich ludzi. A szkoda.

Wesolych Swiat, btw.

__

VIP
Sh1eldeR

2005-12-23 10:35:58

W duzej czesci sie zgadzam.

Niektorzy odczuja zmiane rzadow, ale w najwiekszym stopniu bedzie to dotyczyc jednostek. Ja np. odczuje (scislej mowiac, juz odczulem), ale pozytywnie. Mi tam Kaczki pasuja \:D/

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-23 11:19:34

Mocium Panie, niech ta Kaczka juz przestanie...

Moherowych beretow, silnego GTW i potegi Radio Maryja, Wesołych Świąt.

__

VIP
Van Helsing

2005-12-23 11:31:54

Silnego GTW to tak, ponieważ ja jestem szefem i w swojej wiosce mam całe centrum dowodzenia światem! Wesołych świąt!

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-23 11:35:11

Usmiechnalem sie :) A dzisiaj mi tego strasznie brakowalo :) Dzieki ;**** Dla mnie swieta beda zdrowe, wesole i odpoczne po miesiacu konkretnego stresu... Ale w koncu cos przyszlo i podpaski sa potrzebne :D No i swieta tez beda wesole :DDDDD

__

VIP
Van Helsing

2005-12-23 11:41:56

Z tymi podpaskami to Cię stary rozumiem... Ciekawe kto umiera ze stresu bardziej wtedy? :D ale jak wszystko ok to lajtownie (mi też uszło tym razem płazem :D :) ) Miłego odpoczynku. :*

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-23 11:53:12

Mysle, ze nie wymysle kto bardziej umiera ze stresu ale w tym przypadku ja :D Bo dziewczyna widzi w tym ta dobra strone, ze ma Cie na zawsze ;p No chyba ze uciekniesz jak 80% usranych palantow...

edit. 3r!c - a czekales kiedys 1,5 miesiaca? Wiesz jaki to jest stres :DDDDDD? Ale juz wiem, ze leki homeopatyczne moga wszystko ;D

__

VIP
Van Helsing

2005-12-23 11:57:04

hmmmm ja bym nie uciekł jestem wierny! :D

__

Użytkownik
saBek

2005-12-23 12:01:17

Tak tolerancja jest teraz bardzo modna. Tolerancja i poprawność polityczna. I tak teraz wszyscy zyją ślubem Eltona z jego partnerem, a TVN od tygodnia opieprza policje, że rozgoniła nielegalną manifestacje dewiantów. Dla mnie oni mogą się zadławić swoimi chujami, ale u siebie w chacie. Po co oni się tak afiszują tym, że są pedałami i są nie tolerowani? Nie ma dla nich wstępu na ulice, a pomysł z małżeństwem, zniżkami podatkowymi itp. jest w ogóle nie do pomyślenia.

,,Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań"

P.S W USA Massachusetts, znane z forsowania ustawy uznającej "małżeństwa" między osobami tej samej płci podjęło kroki na rzecz legalizacji innej "orientacji seksualnej" - zoofilii.

__

VIP
Van Helsing

2005-12-23 12:03:24

Czekałem tydzień! A podpaski miały być potrzebe na następny dzień - zawsze się sprawdzało - co 28 dni dokładnie!! Już szykowałem się do powiedzenia mamie, że będzie babcią - w sumie będzie, (mam nadzieje) ale jeszcze nie teraz :) - ale dostałem tel, że pojawiło się czerwone i kamień spadł mi z serca...

a o lekach homo to wiem chodzę do lekarza homoepati i od niego leki biorę :)

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-23 12:39:43

Czekales tydzien, a ja poltora miesiaca. I gdzie tu sprawiedliwosc :D?

__

VIP
vader

2005-12-23 22:35:53

omg nawet nie chce mi sie dyskutowac.

smiech na sali czytajac komentarze 'przeciwnikow'.
ja do Kaczynskiego nic nie mam i nigdy nie mialem - do wladzy powinni dochodzic ludzie wyksztalceni i znajacy sie na rzeczy, a nie byle kto!

__

Użytkownik
bytek

2005-12-23 23:09:16

z ta nietolerancja wobec gejow to jest przesada... czytalem gdzies, ze przeprowadzono badania wsrod homkow (w Polsce zeby nie bylo) i procent, ktory uwazal sie za poszkodowany lub skrzywdzony z powodu swojej orientacji byl rzedu ~15% (dokladnie nie pamietam)... % tych, ktorzy czuli sie naprawde mocno przesladowani byl jeszcze mniejszy... a w telewizji ciagle trabia, ze u nas tak pedalow nienawidza, to juz z wieksza nietolerancja spotykaja sie wg. mnie np. osoby sluchajace metalu, bo przeciez ich nie lubia dresi, stare babki i sporo innych ludzi...

a jeszcze co do zalegalizowania zoofili to czytalem, ze np. w Holandi jest lobby, ktore ma zamiar dazyc do legalizacji... pedofilii bo wg. nich to jest taka sama orientacja jak homoseksualizm... i co gorsza sa ludzie ktorzy im wspieraja...

__

VIP
-=eXe=-

2005-12-23 23:19:35

nasza przyszłość i duma [url=http://www.maxior.pl/?p=index&id=7222&0]:D[/url] a tak na powarznie to nie interesuje się polityką i nie wiem jeszcze co myśleś o nowym prezydencie, pożyjemy zobaczymy

__
http://www.egu.org.pl || http://www.facebook.com/EastGamesUnited

Użytkownik
TroPtyN

2005-12-24 02:03:40

Trochę wstydzę się naszego nowego prezydenta. Nie podoba mi się jego "gra ciała", sposób mówienia oraz jego wypowiedzi. Sprawia wrażenie osoby gburowatej, egoistycznej, trochę głupkowatej (mimo, iż ma wysokie wykształcenie) itp.

Ale być może on taki nie jest. Mam nadzieję, że to tylko pozory i że Lech Kaczyński okaże się być dobrą głową państwa. Oby tak było...

__

Użytkownik
no1se

2005-12-24 13:05:26

Moje zarzuty wobec kaczki jako prezydenta:
1. Zupełny brak prezencji [potargane włosy, kiepsko skrojone garniaki itp.
2. Absolutny IMO brak charyzmy.
3. Populizm i powierzchowna "przyjazn" z ludzmi [vide spieprzaj dziadu].
4. Dziwne zapędy dyktatorskie.
5. Przyjaźń z radiem maryja i LPRem:/

__

Użytkownik
kris90

2005-12-24 13:48:08

http://img326.imageshack.us/img326/9730/kaczyscyd9vn.jpg
Nowa gra??

__

VIP
bizzare

2005-12-24 14:27:54

1. Zakładam, że jesteś gejem i on nie jest w Twoim typie... Mnie je*ie jego wygląd.
2. No Kwaśniewski napewno miał wiecęj charyzmy ;) Pewnie ten "narwaniec" Tusk byłby lepszy.
3. Pewnie wolałbyś Papieża, on się przyjaźni z ludźmi i nigdy nie powiedział "spieprzaj" (spierałbym się ;p)
4. omg ? Jakie zapędy ?
5. Nie mam nic do RM, LPR, Rydzyka czy tak modnego stwierdzenia jakim jest "Moherowe berety" bo mnie to je*ie... Nie słucham: RM, LPR i Rydzyka... dopóki oni mi w drogę nie wejdą to są mi obojętni, nie będę na nich gadał tylko dlatego, że to jest modne. Ludzie mówią, że Rydzyk okrada ludzi... to nie prawda... Rydzyk okrada GŁUPICH ludzi.

__

VIP
bizzare

2005-12-24 14:30:40

Czytając / słysząc gdziekolwiek, narzekania na Kaczyńskiego jestem BARDZO ciekawy, kto na niego głosował ? No przecież ta większość (głosujących) go wybrała, a słychać tylko narzekania O_o

__

Użytkownik
h1

2005-12-24 14:49:33

ja glosowalem i nie narzekam.

__

VIP
bizzare

2005-12-24 15:32:17

tak samo jak Ja ;)

__

VIP
Sh1eldeR

2005-12-25 04:16:39

" Tak tolerancja jest teraz bardzo modna"

To bardzo dobrze. Chcialbym, zeby byl tez modny (wsrod ludzi, ktorzy maja na to wplyw) pokoj na Ziemi. Oraz pomoc dla krajow Trzeciego Swiata - to tez jest teraz bardzo modne, bo kraje UE podpisaly niedawno jakies porozumienie, ktore ma dac im troche chleba.

Podoba mi sie tez moda na kobiece ksztalty na wybiegach (co pociaga za soba projektowanie odpowiednich strojow). Nie podobala mi sie moda na Mandaryne, Steffana Moellera. Nie podoba mi sie moda na pol tony zelu na imprezach techno.

Od trzech ostatnich rzeczy trzymam sie wiec z daleka. Nic prostszego. Nikt mnie nie zmusi do niczego zlego, a jednoczesnie ciesze sie, gdy ktos mnie namawia do czegos dobrego.

"I tak teraz wszyscy zyją ślubem Eltona z jego partnerem"
Mylisz sie. Przynajmniej jedna osoba nic o tym nie wiedziala - ja. Poza tym, nawet gdy to wiem, naprawde bardzo niewiele mnie to obchodzi. IMO zwiazek zawierany jest nie tylko w celach prokreacyjnych, wiec zwiazki homoseksualne sa bardzo na miejscu. Przeciwny jestem adoptowaniu przez nich dzieci, bo matka jest bardzo potrzebna do wychowania dziecka (podobnie jak i ojciec). Jeszcze gorsze byloby dzisiaj wysmiewanie przez rowiesnikow...

"Po co oni się tak afiszują tym, że są pedałami i są nie tolerowani?"
Gosciu co napisal komentarz pod twoim postem twierdzi cos odwrotnego. Ze generalnie nie narzekaja.

"Nie ma dla nich wstępu na ulice"
Alez jest, czy ci sie to podoba, czy nie. I dobrze.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań"
Zalecialo Nietzschem, szkoda tylko, ze nie widac sladu jego geniuszu. Tolerancja jest cecha ludzi silnych - bo daja sobie rade z tym, co innym przeszkadza. Rowniez cecha ludzi majacych dobrze rozwinieta samokontrole, potrafiacych panowac nad odruchami, doskonalacych sie w dazeniu do czegos, co nazywamy czlowieczenstwem - bo starasz sie zaakceptowac cos, czego za cholere sam bys nie zrobil.

To jest tolerancja. Bezczynne przygladanie sie jak komus sie dzieje krzywda - to nie tolerancja, to tchorzostwo. Tolerancja w moim slowniku dotyczy rzeczy, ktore tak naprawde nikomu nie szkodza.

Co do tej zoofilii - to inna sprawa. To przypomina seks z osmiolatkiem. Co z tego, ze sie da i co z tego, ze nie musi wcale plakac (w koncu seks generalnie jest czyms przyjemnym) - nie jest swiadom co sie dzieje. Biedne zwierzatko tez nie jest swiadome. Podpada to pod wykorzystywanie i maltretowanie zwierzat. To przeciez istoty zywe. Chcesz sie dymac z odkurzaczem? Prosze, twoja sprawa! Ale z suką? Tu juz wypadaloby, zeby i ona sie zgodzila. A raczej nie potrafi powiedziec "ok, zrobmy to!".
Tak samo z dziecmi - one jeszcze nie moga ponosic odpowiedzialnosci za samych siebie, a juz na pewno nie podczas uprawiania milosci. Wszystko, co sie dzieje podczas stosunku to bardzo silny bodziec. Wiesz jak to jest... niektorzy, gdy pierwszy raz robia to na pieska, potem tylko w ten sposob udaje im sie osiagnac satysfakcje. Albo gdy raz ci sie, ze tak powiem, nie uda i nie staniesz na wysokosci zadania - mozesz miec problem przez pare miesiecy. Bedac doroslym facetem... Jesli podczas seksu z doswiadczona kobieta zachowasz sie zbyt brutalnie, powiesz cos zbyt oblesnego albo zrobisz cos zbyt prostackiego - najwyzej bedziesz musial przepraszac przez tydzien i zaprzyjaznic sie na ten czas ze swoja reka ;). A co gdyby to bylo dziecko? Uraz moglby pozostac na cale zycie.

Poza tym zgoda na seks powinna byc calkowicie swiadoma. Szczerze? Czasem glupio mi sie robi, gdy udaje sie jakas - jakby to powiedziec - niezbyt rozgarnieta "laske" owinac bez problemu wokol palca (i nie tylko palca...) korzystajac z trzech-czterech szablonow, gotowych tekstow i historyjek. Zaciagniecie kobiety do lozka tylko dlatego, ze postawilo jej sie o trzy drinki za duzo podpada prawie pod wykorzystanie (choc sama jest sobie winna - powinna sie kontrolowac), a pomysl, jak latwo namowic, czy po prostu przegadac paroletnie dziecko? IMO zdecydowanie nie fair.

"osoby sluchajace metalu" [sa przesladowane]

Trzeba reprezentowac soba niezwykle niski poziom, by szykanowac kogos za muzyke, ktorej slucha. Ale to tylko moje zdanie.

PS. Z malego offtopa zrobil sie offtop duzy ;)

__

VIP
Sh1eldeR

2005-12-25 04:18:02

" Tak tolerancja jest teraz bardzo modna"

To bardzo dobrze. Chcialbym, zeby byl tez modny (wsrod ludzi, ktorzy maja na to wplyw) pokoj na Ziemi. Oraz pomoc dla krajow Trzeciego Swiata - to tez jest teraz bardzo modne, bo kraje UE podpisaly niedawno jakies porozumienie, ktore ma dac im troche chleba.

Podoba mi sie tez moda na kobiece ksztalty na wybiegach (co pociaga za soba projektowanie odpowiednich strojow). Nie podobala mi sie moda na Mandaryne, Steffana Moellera. Nie podoba mi sie moda na pol tony zelu na imprezach techno.

Od trzech ostatnich rzeczy trzymam sie wiec z daleka. Nic prostszego. Nikt mnie nie zmusi do niczego zlego, a jednoczesnie ciesze sie, gdy ktos mnie namawia do czegos dobrego.

"I tak teraz wszyscy zyją ślubem Eltona z jego partnerem"
Mylisz sie. Przynajmniej jedna osoba nic o tym nie wiedziala - ja. Poza tym, nawet gdy to wiem, naprawde bardzo niewiele mnie to obchodzi. IMO zwiazek zawierany jest nie tylko w celach prokreacyjnych, wiec zwiazki homoseksualne sa bardzo na miejscu. Przeciwny jestem adoptowaniu przez nich dzieci, bo matka jest bardzo potrzebna do wychowania dziecka (podobnie jak i ojciec). Jeszcze gorsze byloby dzisiaj wysmiewanie przez rowiesnikow...

"Po co oni się tak afiszują tym, że są pedałami i są nie tolerowani?"
Gosciu co napisal komentarz pod twoim postem twierdzi cos odwrotnego. Ze generalnie nie narzekaja.

"Nie ma dla nich wstępu na ulice"
Alez jest, czy ci sie to podoba, czy nie. I dobrze.

"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań"
Zalecialo Nietzschem, szkoda tylko, ze nie widac sladu jego geniuszu. Tolerancja jest cecha ludzi silnych - bo daja sobie rade z tym, co innym przeszkadza. Rowniez cecha ludzi majacych dobrze rozwinieta samokontrole, potrafiacych panowac nad odruchami, doskonalacych sie w dazeniu do czegos, co nazywamy czlowieczenstwem - bo starasz sie zaakceptowac cos, czego za cholere sam bys nie zrobil.

To jest tolerancja. Bezczynne przygladanie sie jak komus sie dzieje krzywda - to nie tolerancja, to tchorzostwo. Tolerancja w moim slowniku dotyczy rzeczy, ktore tak naprawde nikomu nie szkodza.

Co do tej zoofilii - to inna sprawa. To przypomina seks z osmiolatkiem. Co z tego, ze sie da i co z tego, ze nie musi wcale plakac (w koncu seks generalnie jest czyms przyjemnym) - nie jest swiadom co sie dzieje. Biedne zwierzatko tez nie jest swiadome. Podpada to pod wykorzystywanie i maltretowanie zwierzat. To przeciez istoty zywe. Chcesz sie dymac z odkurzaczem? Prosze, twoja sprawa! Ale z suką? Tu juz wypadaloby, zeby i ona sie zgodzila. A raczej nie potrafi powiedziec "ok, zrobmy to!".
Tak samo z dziecmi - one jeszcze nie moga ponosic odpowiedzialnosci za samych siebie, a juz na pewno nie podczas uprawiania milosci. Wszystko, co sie dzieje podczas stosunku to bardzo silny bodziec. Wiesz jak to jest... niektorzy, gdy pierwszy raz robia to na pieska, potem tylko w ten sposob udaje im sie osiagnac satysfakcje. Albo gdy raz ci sie, ze tak powiem, nie uda i nie staniesz na wysokosci zadania - mozesz miec problem przez pare miesiecy. Bedac doroslym facetem... Jesli podczas seksu z doswiadczona kobieta zachowasz sie zbyt brutalnie, powiesz cos zbyt oblesnego albo zrobisz cos zbyt prostackiego - najwyzej bedziesz musial przepraszac przez tydzien i zaprzyjaznic sie na ten czas ze swoja reka ;). A co gdyby to bylo dziecko? Uraz moglby pozostac na cale zycie.

Poza tym zgoda na seks powinna byc calkowicie swiadoma. Szczerze? Czasem glupio mi sie robi, gdy udaje sie jakas - jakby to powiedziec - niezbyt rozgarnieta "laske" owinac bez problemu wokol palca (i nie tylko palca...) korzystajac z trzech-czterech szablonow, gotowych tekstow i historyjek. Zaciagniecie kobiety do lozka tylko dlatego, ze postawilo jej sie o trzy drinki za duzo podpada prawie pod wykorzystanie (choc sama jest sobie winna - powinna sie kontrolowac), a pomysl, jak latwo namowic, czy po prostu przegadac paroletnie dziecko? IMO zdecydowanie nie fair.

"osoby sluchajace metalu" [sa przesladowane]

Trzeba reprezentowac soba niezwykle niski poziom, by szykanowac kogos za muzyke, ktorej slucha. Ale to tylko moje zdanie.

PS. Z malego offtopa zrobil sie offtop duzy ;)

__

Użytkownik
Khain

2005-12-25 13:33:15

ja mialem 2 miechy stresu kk? 3 testy ciazowe i okazalo sie ze to stres (Jej) "opuscil" jeden cykl, schudlem w ch*j i ogolnie musialem pozniej odsypiac i odchorowywac paczki wypalonych fajek i nieprzespane noce :P aha jeszcze mialem przez dwa miechy znany wielu syndrom bachora, wszdzie gdzie se nie obejrzalem widzialem kobiety w ciazy, artykuly o dzieciach, pismo o dzieciach, nawet k**wa otwieram Gazete a tam reklama filmu dziecko, ale nic to bylo jakis czas temu juz przytylem ;)

__

Użytkownik
Khain

2005-12-25 13:46:16

Heh wyglad i charyzma ma duzo do gadanie bo czego by nie mowic ludzie patrza na Twoja prezencje, to ze Ciebie to je*ie Twoja sprawa, widac jestes malo wymagajacy, pozatym Kaczynski charakteryzuje sie populizmem, widac u niego w oczach iskrzace sie haslo TKM, pozatym jego zona tez nie ma prezencji, zaraz sie zapytasz czy chce ich poderwac czy maja rzadzic, ano widzisz wiekszosc spraw politycznych nie jest zalatwiana od tak przy fleszach itd, tylko przy koniaczku w jakiejs przytulnej kwaterze, gdzie zona Kaczorka wypada delikatnie mowiac odpychajaco :P Co do zbratania sie z RM i LPR to mam do tego w ch*j, bo nie moze byc tak ze jakies pseudokatolickie radio wywiera presje na rzadzie (vide wybor minister do spraw rodziny, prawie sie im udalo, ale dla mnie juz to prawie jest niedopuszczalne), a LPR to chybe nie musze szerzej komentowac, wystarczy ze jako przyklad podam chora ustawe becikowego i kolejny genialny projekt przywrocenia bykowego...

__

Użytkownik
*Jaras

2005-12-25 13:55:43

Koles, ale mamy dyskusje :D to zalezy jak liczysz :D Mojej zniknal dokladnie jeden cykl, poprostu tak jakby go wcielo :) Teraz sie z tego smiejemy ale ze spaniem bylo ciezko, 2 kilo schudlem i prawie zaczalem palic :DD

__

VIP
.Xaos

2005-12-25 15:30:47

Mimo, ze za nia nie przepadam, to zacytuje Dorote Maslowska, ktorej udal sie ostatnio jeden tekst:
'Sytuacja ludzi glupich w Polsce poprawia sie z roku na rok'

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2609 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie