Czy opłaca się jeszcze w to grać? ;)
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2009-01-21 22:50:31
chyba za mało pije bo nie moge Cie zrozumieć.Może to przez to iż wczoraj padał deszcz? Co o tym sądzisz MPK kurcze mógłbym przysiąść ,że tak samo mówią na autobusy w Rzeszowie...Ale do rzeczy a właściwie gdzie jest moja łopata?
__
|
Użytkownik
|
2009-01-21 23:21:53
a ja się napiłem i doskonale rozumiem. powiem tak typ jest żałosny i tyle mam do powiedzenia. Dziękuję za uwagę __
|
Użytkownik
|
2009-01-22 00:17:38
Dzięki z1ppi , ale zrozumiecie chyba z czasem, bądź nie.
__
|
Użytkownik
|
2009-01-22 00:27:37
Co do tego co mam w sygnaturce profil CRK, jak byś nie zauważył jest znaczek Copyright (©. Do delty nic nie mam, wręcz bardzo lubię ten zespół. Co do twoich wypowiedzi, to masz sporo racji. Niech każdy gra w to co chce, bo zmuszanie kogoś do gry w daną grę jest bez sensu. Jeśli ktoś chce zostać “miszczem świata” w bierki niech nim zostanie jeśli da mu to satysfakcję, pożytecznie spędzonego czasu. Takie komenty pisałem, aby sprowokować zarząd eSports.pl. Jeszcze pół roku temu był by nuke, a teraz nic. Wiem że redaktorzy nie mają takiej możliwość ale ile czasu można robić taką funkcję? No i nie lubię gdy ktoś odkopuje stare tematy na które nikt nie odpowiada, napisałeś pierwszego posta jako odpowiedź do któregoś z użytkowników, lecz wątpię żeby odpowiedział, ponieważ rzadko wypowiada się na forum. O ile nadal jest obecny na tym serwisie. __
|
Użytkownik
|
2009-01-22 01:01:18
1....”jak byś nie zauważył jest znaczek Copyright (©. Do delty nic nie mam, bla, bla, bla.” Nie zrozumieliśmy się, ja w cytacie nawet nie uwzględniłem nazwy Delta. Podkreśliłem sam zwrot, jest podkreślone. No cóż, ale z takich pierdów robią się nie porozumienia. Proszę czytać uważnie.
__
|
Użytkownik
|
2009-02-08 03:39:09
A oto mam przyjemność zaprezentować Wam SZUM. Projekt jest w trakcie realizacji, ale wszystko jest jak narazie na najlepszej drodze.
__
|