Prussian Blue - rasistowskie gwiazdki :/

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
vader

2005-11-28 22:46:29

jak bym wygladal tak jak na tym avatarze, to uwierz mi, ze nie wychodzil bym spod prysznica ;-D

__

Użytkownik
saBek

2005-11-28 22:49:01

Sama kolonizacja Afryki była błędem! Było trzeba zostawić w spokoju tych zacofanych czarnuchów. Gdy u nas na przełomie wieków XIX i XX zaczynano ekspetymyntować z lataniem, samochodami, elektrycznością, w Afryce czarni nadal prowadzili koczowniczy tryb życia! Ich zacofanie sięgało 4000 lat! W tym momencie żerują na osiągnięciach białej cywilizacji. Ludzie czarni są poprostu ludźmi głupszymi od ludzi białych. Wszyscy myślicielie, filozofowie i uczeni byli biali! Jedyna osoba czarna, o której większość ludzi słyszała to Martin Luter King, ale on oczywiście walczył dla czarnych. W Europie, każdy śmieje się z niskiego poziomu szkół Amerykańskich. Nikt nie pyta się, „dlaczego" są na takim poziomie. 40 lat temu szkoły Amerykańskie, które rywalizowały z innymi szkołami na świecie, dzisiaj nie mają szans. Co się stało??? Integracja ras. Niestety biali w USA spadają do poziomu czarnych. Dobrym przykładem jest Detroit najbardziej rozj**ane miasto w USA. Wstyd całych Stanów Zjednoczonych - 87% społeczeństwa czarne. Teraz pomóc czarnym w Afryce jest strasznie trudna. Zbierana jest kasa i jedzienie, ale to nie o to chodzi. Trzebaby tam wysłać ludzi, którzy pokazaliby czarnym jak radzić sobie z życiem na jakimś tam poziomie. Niestety ludzie tacy według czarnych pouczają i kierują nimi i posądzani są o rasizm.

[color=red]e2: Wybacz, ale ocenzurowałem przekleństwo by nuke nie przesłonił całego komentarza.[/color]

__

VIP
overeq

2005-11-29 06:49:10

czy osoby z miejszych miast ktore nie maja szansy na lepsze wykrztalcenie tez mam uwarzac za gowno warte? zupelnie jak ludzie z afryki nie mieli okazji zasmakowac tej mozliwosci, jedyna glypota jest wierzenie w wyrzszosc rasy bialych... to naprawde glupie... podaj mi jakies przyklady jesli jestes do tego az tak przykonany

__

VIP
overeq

2005-11-29 06:55:37

wiesz ci wszyscy czarni co nie lubia bialy to nie lubia ich za nic tylko za przesladowania, jak juz pisalem czarni sobie nie wzieli uprzedzen z powietrza, czyli nie wzioli ich stad skad biali...

__

Użytkownik
saBek

2005-11-29 08:11:13

Dobrze przyjacielu czarnych. Pojedź do Stanów na jakąś czarną dzielnicę (łatwo ją znajdziesz - tam gdzie największy syf). Tam nikt nie będzie Cie pytał o twoje lewackie poglądy poprostu zostaniesz obity i zdziesionowany w najlepszym wypatku za sam kolor skóry.

__

Użytkownik
saBek

2005-11-29 08:13:19

Przykłady na wyższość rasy białej podałem Ci wyżej, nie potrafisz czytać tekstu ze zrozumieniem?

__

Użytkownik
bytek

2005-11-29 12:17:45

i tak przyjdzie walec i wszystko wyrowna... :)

__

VIP
vader

2005-11-29 13:18:24

nie jestem przyjacielem czarnych i nie przecze, ze najwiekszymi rasistami sa wlasnie w wiekszosci oni.

mowie tylko, ze nie toleruje rasizmu w zadnej postaci, co nie dotyczy tylko bialych ;o

__

VIP
overeq

2005-11-29 15:49:06

to wszystko co powiedziales to sa tylko niedogodnosci z ktorymi spotkac mogli bysmy sie gdybysmy wyladowali w innej strefie klimatycznej, to ze wczesniej mielismy samoloty czy to ze wczesniej mielismy samoloty o niczym nie swiadczy... ooooo mam argument na twoj sposb rozumowania, jestli wszystko przekladasz na kase i osiagniecia to co powiesz o najbogatrzym kraju swiata jakim jest Arabia Saudyjsa?

__

Użytkownik
saBek

2005-11-29 16:21:34

Ręce opadają :-o
Co mają jakieś niedogodności klimatyczne ? Przez to czarni zwolnieni byli od postępu cywilizacyjnego? O czy ty w ogóle mowisz ? Samolot to był przykład tak trudno zrozumieć, że chodzi mi o tysiące lat zacofania czarnych ? Arabia Saudyjska jest najbogatszym krajem świata (jeżeli tak twierdzisz, ja tego nie wiedziałem) ze względu na ropę naftową, która potrzebna była białym (np. samolot). Gdybyśmy byli na poziomie cywilizacji czanej to ropa naftowa jeszcze kupe tysiącleci byłaby bezużyteczna.

Nie wiem czy dalsza dyskusja ma sens...

__

Użytkownik
deadkennedy

2005-11-29 18:44:09

jak ktos jest glupi i ograniczony to stosuje tego typu podzialy, bo sie boi. jest to choroba nieuleczalna, rasisci, skini, nsbmy i inne scierwo powinno byc odstrzeliwane. tyle.
osobna kwestia dla mnie jest rasizm wsrod polakow. szczegolnie wszelkie odlamy skinheadow, white power etc. tutaj zawsze mi sie kojarza slowa Wlochatego "kto to widzial zeby skladac hold mordercom swoich ojcow". tyle.

__

Użytkownik
papuq

2005-11-30 08:13:23

moj boze jak cos takiego mialo prawo wogole ujrzec swiatlo dzienne ?? to jest obraza ludzi cywilizowanych

__

Użytkownik
e2

2005-11-30 08:16:56

STAND UP! SPEAK UP!

__

Użytkownik
e2

2005-11-30 08:25:32

aaaaa... najlepsze jest to, że 3/4 jak nie więcej debili głoszących white power itd itp wzorując się na adolfie nie wiedzą nawet dlaczego on nienawidził innych ras, a w szczególności żydów. Przeczytałem "Main Kampf" od początku do końca i to głupio zabrzmi, ale facet poprostu żył swoimi ideałami. Oczywiście były one psychiczne, ale każdą swoją teorię miał popartą dość dobrymi (dla siebie i innych pokręconych debili) argumentami. Nie jestem jakimś anti-black or sth, ale książka jest do przeczytania i dość ciekawie poznaje się to wszystko od środka. Tu jest to samo, dziewczynki sobie śpiewają bo usłyszały to w szkole/od rodziców/na podwórku i stwierdziły, że to jest sposób na pieniądze i sławę. Temat piosenek jest głupi, ale tam jest wolność słowa. Ponad 90% z Was, gdyby wychowywała się w innych czasach też mogłaby mieć inne poglądy i z Was by się śmieli. Nie popieram tego, ale czytając wasze komentarze zgadzam się z Sh1elderem w 100%:

Wybaczcie moje spaczone poczucie humoru, ale po prostu UWIELBIAM kawaly rasistowskie (sam fakt powstania czegos takiego jak rasizm mnie bardzo smieszy - przynajmniej w sytuacjach nie wymagajacych zachowania powagi) i dawno sie tak nie usmialem, jak podczas czytania tych komentarzy na stronie :D.

Poziom odpowiada mniej wiecej poziomowi sredniowiecznego polowania na czarownice, choc w sumie i tak jest jeszcze troche nizszy.

On ma rację. Proponuję byście się zastanowili co wam w tym przeszkadza tak naprawdę. Słuchacie tego? Nie. Widzieliście chociaż płytę do kupienia? Nie! Więc niech sobie śpiewają w tych głupich stanach, gdzie ludziom się to podoba. Jesteśmy polakami, jesteśmy przeciwni rasizmowi w każdej postaci i jesteśmy z tego dumni. Koniec.

Edytowałem tylko tagi phpbb.

__

VIP
vader

2005-11-30 13:21:11

taa

zdobi dumnie moj nadgarstek ;-)

__

Użytkownik
Lukin

2005-11-30 13:59:53

Co mi w tym przeszkadza? Propagowanie tego ścierwa produkuje więcej debili. Jeśli twierdzisz, że Polacy są przeciwni rasizmowi w każdej postaci to chyba w jakiś innych Polskach żyjemy.

__

Użytkownik
Lukin

2005-11-30 14:13:34

Pieprzysz jak potłuczony. Zapewne Meksykanie, Portorykanie i Polacy w USA też są gówno warci (kiedy ostatnio jakiś Polak dostał Nobla?). Czyli Słowianie i Latynosi też są rasą głupszą od Aryjczyków?
Mówisz, że czarni nic w USA nie osiągneli? Spójrz na gabinet Busha chociażby (Colin Powell, Condoleezza Rice), na szefa ONZ.
Gadasz takie głupoty, że aż szkoda słów. Żerowanie na cywilizacji białych? Ciekawe gdzie byłaby ta cywilizacja gdyby nie wykorzystanie czarnych niewolników?
Albo ten tekst o poziomie edukacji w USA. Co za idiotyzm. W Europie kolorowi też uczą się wspólnie z białymi.
Jasne, że większość czarnych w USA siedzi na dupie i czeka na kase z zasiłku bo "przecież należy im się za dyskryminację i niewolnictwo", ale to nie jest argument, żeby uogólniać i uważać ich za gorszą rasę.
Zresztą, co ja się produkuje. Nie oczekuję od rasisty racjonalnego myślenia.

__

Użytkownik
Lukin

2005-11-30 14:23:11

Często mniej-więcej to samo dzieje się gdy czarny, albo latynos pojawi się w luksusowej dzielnicy. Tylko, że waspy nie biją - od tego mają policję.

__

Użytkownik
_fhantom

2005-11-30 14:27:09

Ludzie czarni są poprostu ludźmi głupszymi od ludzi białych. Wszyscy myślicielie, filozofowie i uczeni byli biali!

jeżeli ludzie czarni są poprostu ludźmi głupszymi od ludzi białych, to Ty jesteś ewidentnym wyjątkiem :D
zachowaj te swoje rasistowskie poglądy dla siebie

__

Użytkownik
_fhantom

2005-11-30 14:31:16

Ludzie czarni są poprostu ludźmi głupszymi od ludzi białych. Wszyscy myślicielie, filozofowie i uczeni byli biali!

jeżeli ludzie czarni są poprostu ludźmi głupszymi od ludzi białych, to Ty jesteś ewidentnym wyjątkiem

__

Użytkownik
_fhantom

2005-11-30 14:32:33

jeżeli ludzie czarni są poprostu ludźmi głupszymi od ludzi białych, to Ty jesteś ewidentnym wyjątkiem

__

Użytkownik
saBek

2005-11-30 14:35:31

Chłopcze po co wtrącasz się miedzy wódkę, a zakąskę ? Co to w ogóle za przykład z gabinetem Busha ? Nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Chodziło mi o czasy gdy cywilizacja białych była odzielona od cywilizacji czarnych, gdy o Afryce nikt nie słyszał. Teraz obie rasy są pomieszane, w niektórych państwach bardziej w niektórych mniej, ale są i różnice cywilizacyjne nie jest tak odczuwalna.

__

Użytkownik
saBek

2005-11-30 14:36:43

Nie napinaj się tak przez neta. Powiedz mi to kiedyś w twarz to będziesz odważny.

__

Użytkownik
Lukin

2005-11-30 14:46:18

Dziecko, piszesz wyraźnie, że czarni są głupsi do dzisiaj.

__

Użytkownik
Lukin

2005-11-30 14:51:09

Ale moja racja jest najmojsza ;)

Jeszcze raz pozdrawiam :)

__

Użytkownik
_fhantom

2005-11-30 15:00:07

czy byłbym odważny czy nie - nie zmieni to w żaden sposób faktu że jesteś rasistą i głupcem

__

VIP
Shiro_4

2005-11-30 15:09:01

jestes ogolony na lyso ?

__

Użytkownik
saBek

2005-11-30 15:13:27

Piękna odpowiedź, ale tak to już jest. Przez internet każdy frajer potrafi się pospinać. Żyj nadal w swoim cukierkowym świecie.

__

Użytkownik
e2

2005-11-30 15:24:23

ehh mój jak narazie zdobi LiveStrong, ale już nieługo może dojdzie biała i czarna opaska ;)

__

Użytkownik
e2

2005-11-30 15:27:10

oglądając reklamę proszku E nie kupisz vizira?

Tak, uważam że jesteśmy. Chodzi mi o naród nie poszczególne grupy - ja poprostu uogólniłem...

__

VIP
bizzare

2005-11-30 15:31:09

: D

__

Użytkownik
_fhantom

2005-11-30 15:40:03

gratuluję ci rozwoju intelektualnego (grożenie pobiciem za inwektywy), pasujesz bardziej do epoki kamienia łupanego niż do dzisiejszych czasów
dalsza polemika z twoją osobą wydaje mi się mało atrakcyjna, żegnam

__

Użytkownik
_fhantom

2005-11-30 15:42:56

gratuluję ci rozwoju intelektualnego (grożenie pobiciem za inwektywy), pasujesz bardziej do epoki kamienia łupanego niż do dzisiejszych czasów
dalsza polemika z twoją osobą wydaje mi się mało atrakcyjna, żegnam

__

VIP
Frank3n

2005-12-01 00:43:27

e tam, jakies 2 male nic nie znaczace pizdy i tyle :)

__

VIP
Shiro_4

2005-12-01 14:03:36

a ty to sie wlasnie nie spinasz ?

__

Użytkownik
freak

2005-12-01 16:40:26

Pstt! Polak z dużej litery :p

__

VIP
bizzare

2005-12-01 16:44:01

: DDDDDDDD

__

Użytkownik
e2

2005-12-01 16:57:41

eee tam ;p i tak rzadko robie błędy :D

__

Użytkownik
zenon

2005-12-01 19:07:05

A niech sobie spiewaja, co z tego? Male to i glupie :d
Oczywiscie musialo dojsc do tego ze wyzywacie sie od rasistow z powodu tych malych gowniar :D
Co do Mein Kampf to poszukajcie sobie bo jest dostepna w paru jezykach w internecie normalnie. Po Polsku tez, tylko linka zgubilem.

__

Użytkownik
amenva

2005-12-01 23:20:52

zauwazyliscie ze japonczyki nie maja takiego problemu ?:D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3340 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie