Użytkownik
|
post 20.11.2005
odpowiedź 9.03.2008
pwn3d xD
__
|
Użytkownik
|
Powód do dumy to trochę przesadne określenie. Jednak nie wstydzę się tego, iż staram się być na bieżąco w e-sport'cie.
Swego czasu byłem typowym no-life'm, grałem przez wakacje 14h dziennie minimum, w rok szkolny lekcje spędzałem myślami będąc już na komputerze. Jednak pewnego razu mój starszy brat uświadomił mi, iż takim tempem to Ja nigdy nawet dziewczyny nie pocałuję. Wtedy zrozumiałem, że nic nie mam z tego życia. No dobra mam znajomych, wiedzę na temat gier. A na co się mi to przyda? Dla zabawy. A jak można się bawić przez ponad pół doby? Od wtedy zacząłem jeździć na dyskoteki, przez tydzień spotykać się z kumplami, wypadać na piwko etc.
Oczywiście nie porzuciłem e-sportu jednak nie jestem do tego stopnia aktywny jak kiedyś. Gram sobie w klanie, pisze news'y na stronie klanowej, ale to tylko tyle. Jedni się ze mnie śmieją, inni nie mają zdania. Osobiście mi to rybka. 
__
|
Użytkownik
|
Znaczy pijesz na umór i uganiasz się za spódniczkami? Wróć do starych nawyków browaroszeq Bo kurna twój pan i władca wybiera się za kilka dni odwiedzić kabaty!
__
|