HIP-HOP jest zły...

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
maGeta

2005-11-12 01:56:27

Ja naprawdę nie mam słów żeby opisać ten tekst, jednak się postaram, ale jest on tak idiotyczny i zakłamany, że najlepiej go poprostu przeczytać. Dostałem od kolegi ostatnio link'a i mówi mi że go muszę przeczytać, oczywiście mi się nie chciało, jednak z nudów się zmusiłem. Uśmiałem się z niego przepotężnie XDD!
Można się w nim doczytać takich zdań jak:

-“Dodatkowo zaznaczyć należy, iż długotrwałe słuchanie hip-hopu przyczynia się do zaburzeń nadnerczy (tzw. “beaty” powodują rozkurczanie się mięśni gładkich brzucha - powiedział G. Morall.). "
-"...“chodźmy się zbakać" - to oznacza, że właśnie umawia się na dawkę amfetaminy. "
-"• U syna/córki odnalazłem/am dziwnie wyglądający czajnik z wystającymi rurkami. Co to jest i co robić?
Dziwnie wyglądający czajnik z wystającymi z niego rurkami jest narzędziem w którym produkuje się narkotyk - tzw. “amfę". Jeżeli odnaleźli Państwo takie urządzenie u swojej pociechy to oznacza to, że Państwa pociecha jest dilerem narkotyków w Państwa dzielnicy."

Jeżeli macie czas to poczytajcie sobie, chociażby dla samej ciekawości. Pewnie za niedługo powstanie taki teskt o e-sporcie, bo kogoś “natchnie”, ale autor może być pewien że popełni bląd... duży błąd :)

LINK: http://www.hh-narkotycyzm.prv.pl/

__

VIP
rostek

2005-11-12 03:27:19

; o

edit:
n1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111jeden

edit2:
koles ostro jara, nie ma co :D

edit3:
ahahaha, komentarze tych oburzonych ludzi jeszcze bardziej mnie rozwalily xD

__

Użytkownik
Dubel

2005-11-12 07:35:02

HWDP" jest skrótowym zapisem "Holenderski Worek Dobrego Palenia" ;DD

__

VIP
blacktyger

2005-11-12 08:01:28

taaaaaka broda, smialismy sie juz z tego dawno, zwykla prowokacja, aczkolwiek niektore teksty mocne :)

__

Użytkownik
yareq

2005-11-12 08:11:22

Nie widzieliscie tego jeszcze? Przeciez to stare, nawet ja widzialem :P.

__

Użytkownik
gÓpek

2005-11-12 08:56:56

me2 : -P

__

Użytkownik
*Jaras

2005-11-12 10:47:54

Wpis w ksiedze gosci dodany :D

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2005-11-12 11:14:01

Moim zdaniem to jacyś idioci pisali, te cytaty z tego co zapodałeś, przeważnie pierwsze dwa: Po pierwsze, wystarczy popatrzeć na technomaniaków, czyli pixy srixy,amfa i idiotyczne zachowanie się na wszelakich dyskotekach, chodźmy się zbakać - tego używano chyba 5 lat temu, teraz nie padają takie określenia, chyba, że wśród młodzieży gimnazjalnej - nikt się teraz aż tak tym nie afiszuje jak kiedyś, poza kilkoma ludźmi czyt. Małolat, Hemp Gru (oni wszyscy:P)

__

Użytkownik
revers

2005-11-12 11:23:43

z tym techno to troche ostrozniej ok ? bo techno dzieli sie na normalne i vixiarskie gowno [ manieczki itp.. ], w tym drugim przypadku mamy do czynienia z pixami i innym syfem

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2005-11-12 11:27:51

nie za bardzo ok, byłem na wielu imprezach, także na manieczkach, czy "niby" bardziej kulturalnych. Kiedy impreza jest otwarta, dla wszystkich to robi się gówno i techno zmienia się w jakiś przypał, kiedy zaś impreza jest zamknięta, techno nabiera sensu.

Ogólnie jestem zwolennikiem wszystkich rodzajów muzyki, lecz kiedy ktoś takie głupoty wypisuje na muzyke, z którą sie utożsamiam, to sorry, ale jakoś musze reagować.

__

Użytkownik
revers

2005-11-12 11:30:28

Kiedy impreza jest otwarta, dla wszystkich to robi się gówno i techno zmienia się w jakiś przypał, kiedy zaś impreza jest zamknięta, techno nabiera sensu.

True, ale przyznasz ze wiecej sufy jest na vixiarskich imprezach :]

__

Użytkownik
reurion

2005-11-12 11:46:04

buahhahahahahahahahaahahahhahahahahahahahahah n/c mam dosc

__

VIP
Malwa

2005-11-12 12:08:27

HAhahahahahhAHhaA !!!!!!! jeden jeden

__

Użytkownik
Tymek

2005-11-12 12:27:48

jak widziałem tytuł to od razu wiedziałem co będzie w temacie ;P

__

Użytkownik
maGeta

2005-11-12 12:50:16

A wiecie że był taki sam artykuł od tych samych ludzi o metalach? Teraz właśnie go szukam :)

__

Użytkownik
reurion

2005-11-12 12:54:00

hip-hopowców jest to, że używają swojego slangu - często niezrozumiałego dla nomalnych ludzi (policja podejżewa, że hiphopowcy używają go, ażeby zatuszować fakt, że rozmawiają o narkotykach). To właśnie przy użyciu związków frezeologicznych hip hopowcy zamawiają narkotyki u dilerów, jeśli twoja córka/syn przez telefon mówi: "idziemy kiminić palenie", "chodźmy się zbakać" - to oznacza, że właśnie umawia się na dawkę amfetaminy.

nie no wysiadam

Doszły mnie słuchy, iż mój syn/córka jest tzw. "ziomalem", co robić?
tzw. "Ziomale" to odmiana hiphopowców palących tzw. "herę" - narkotyk produkowany między innymi w tzw. składach hip hopowych (pochodzi z południowego mozambiku). Należy zakazać słuchania hip-hopu, gdyż tzw. "ziomale" pod wpływem narkotyku oraz muzyki hiphopowej, zdolni są do kradzieży.

opadam na podloge

• Moje dziecko straciło apetyt, jest ospałe oraz leniwe. Co robić?
Czynnikiem który powoduje takie zachowanie u Twego dziecka są narkotyki. (głównie tzw. "amfa"). Należy baczniej śledzić poczynania dziecka w domu jak i poza miejscem zamieszkania. (istnieje możliwość, że starsi koledzy tzw. "skejci" częstują Państwa pociechę narkotykiem)

moze gra w cs??? hahahahahahahahahaha

• moja córka/syn słucha hip-hopu, co robić?
Należy zabrać córce/synowi magnetofon/walkam oraz inne urządzenia służące do słuchania muzyki. Należy także zabrać wszystkie kasety oraz płyty - sluchanie hip hopu grozi narkomanią oraz uzależnieniem od tzw. "trawki" - twardego narkotyku.

Widzę odurzonych skejtów. Co robić?
Należy się dobrze ukryć lub poprostu przejść jak najdalej od nich. Istnieje taka koniecznosc, poniewaz narkotyki powoduję agresję oraz tzw. "haj" (haj jest rodzajem odurzenia, które powoduje złość oraz chęć pobicia kogoś). Następnie należy zatelefonować na komisariat policji i zgłosić fakt, że odurzeni narkotykami skejci chcą pana/panią pobić/okraść.

buahhahahhah leze i kwicze na ziemi ten kto to napisal albo byl kwasie albo jest niezle poj** lub niedoinformowany bez kitu W WIEC ZIOMALE YOOOO buahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahhahahahahahaha dramat my sie bez kitu cofamy w czasie za 5 lat odlacza w polsce tv chyba jak taka ciemnote benda ludzie ogldac sluchac o.rydzyka radia maryji niewposmne o koaczyskim co by huliganow palil na stosach na rynku miast albo na szubiennicy rodem z XVIII w. za 4 lata jak tak dalej pujdzie to bedzie jak w jakims panstwie religijnym na bliskim wschodzie........... jestesmy ku dobrej drodze do jezusa........

__

Użytkownik
Puffin

2005-11-12 13:34:16

słuchając hip-hopu dziecko zaczyna:

wulgaryzować
spluwać na ulicę
późno wracać do domu
odkładać na bok obowiązki szkolne, jak i rodzinne

nie musze słuchac hiphopu żeby to robić:D

__

Użytkownik
yareq

2005-11-12 15:12:02

chodźmy się zbakać - tego używano chyba 5 lat temu, teraz nie padają takie określenia

Zniszczylo mnie to ;D. To ja widze ze jestes elo modny ziomal na czasie zeby wiedziec takie rzeczy, hip-hop to moje zycie, slucham bo w nim zawarta jest prawda? ;]

__

Użytkownik
yareq

2005-11-12 15:13:23

http://www.m-c-p.prv.pl/

Wystarczylo pomyslec, potem zajrzec do ksiegi gosci i poprzerzucac strony szukajac przegladarka ".pl".

__

Użytkownik
maGeta

2005-11-12 15:34:47

Hehe dzięki :)

__

Użytkownik
reurion

2005-11-12 18:11:23

czujesz sie dzieckiem??:D:D:D:D:D:D:D:D nie no ale tak na powaznie to masz racje:)

__

Użytkownik
cnn.GreaTeye

2005-11-12 22:05:46

Nie jestem elo modny ziomal, nie znasz mnie. Poprostu mam swoje zdanie na ten temat i je właśnie kilka postów u góry wyraziłem

__

Użytkownik
revers

2005-11-12 22:32:01

czesciowo jest to prawda, zanim HH sie u nas zadomowil o marysce malo kto slyszal a jeszcze mniej ludzi palilo etc... elo szerokie spodnie + fifka = elo 555 ziomal

__

Użytkownik
FrD

2005-11-12 22:58:40

oczywiscie polowa osob szczegolnie zatwardzialych hiphopowcow "pokolenie-gim" nie zrozumialo ze to prowokacja ehh...

__

Użytkownik
reurion

2005-11-13 00:36:35

zartujesz:D:D:D:D:D::D:D niedowiedzal bym sie:D ani niedomyslal:D:D:D:D:D:D

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-11-13 08:54:59

Podoba mi sie pomysl z paleniem huliganow na stosie :D

PRECZ Z KAPTURKAMI ! :D

a co do tekstu to stare :D

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-11-13 08:55:19

Wiemy.

__

VIP
forest

2005-11-13 09:55:17

hh smierdzi :( moze i nie jestem "elo" ale nie lubie tego typu muzyki...

__

Użytkownik
Insect

2005-11-13 09:59:32

tak sie zastanawiam co kierowalo autorem podczas tworzenia tej storny - chec zrobienia z siebie kompletnego idioty, czy moze on po prostu podszedl do tego ironicznie. Nie kumam, to chyba niemozliwe zeby ktos zrobil takie cos na powaznie, pamietam jak kiedys na takiej stronce byly wypisane sklady, ktore podejrzane sa o regularne zazywanie narkotykow i wymienili Grammatik, a Hemp Gru nie ;DDDDDD

__

VIP
acci

2005-11-13 10:06:20

ja nie lubie ciebie :( smierdzisz

__

VIP
forest

2005-11-13 10:14:06

kto ci pozwolil wyjsc spod stolu :( ? wracaj tam gdzie twoje miejsce plebsie :p

__

VIP
acci

2005-11-13 10:16:01

znowu pomyliles mnie z tata ;- DD

__

VIP
acci

2005-11-13 10:16:11

znowu pomyliles mnie ze swoim tata ;- DD

__

VIP
forest

2005-11-13 10:18:54

z twoim tata ? nie, on nie ma takiego malego ;)

__

Użytkownik
slitzer

2005-11-13 10:25:13

» Mówiąc luźne rzeczy mieliśmy na myśli ubiór jaki preferują tzw. "hip hopowcy" oraz tzw. "skejci". (skejci to odłam hiphopowców palących haszysz - narkotyk). Ubiór ten charakteryzuje się szerokimi spodniami oraz koszulkami i czapeczkami (tzw. basebolówkami).

ahha tylko ze "skejci" to osoby jezdzace na desce / rolkach / bmx a elo 500 hiphopowcy "przywlaszczyli" sobie te okreslenie

__

Użytkownik
FrD

2005-11-13 11:53:05

i kolejny ktory nie zrozumial zartu ehh a, reurion mysle ze twoj gleboki umysl jednak nie dal ci znac ze to prowokacja erudyto, wyjasniam prowokacja w na tej stronie polega napisaniu specjalnie nie prawdy/rzeczy oczywistych nie prawdziwie smiesznie by sprowokowac odpowiedzi takie jak twoja #15

__

Użytkownik
reurion

2005-11-13 12:58:16

czy ty debila z siebie robisz czy mi tlumaczysz moj post? czlowieku zastanow sie jak mozna w bongo produkwoac koks ale dobra nie mam zamiaru z toba gadac.....

__

Użytkownik
reurion

2005-11-13 13:00:00

dzieki za zrozumienie

__

Użytkownik
D-tox

2005-11-13 13:29:31

hehe niezly text ci to maja dziury w glowie...ten co to napisal musial w mlodosci niezle wdupiac ze teraz takie rzeczy tworzy:)...pewnie rodzice wyslali go na Dtox i dlatego teraz tak szyje...tak wogole to z kad tacy ludzie sie biora...:o

__

Użytkownik
D-tox

2005-11-13 13:31:59

a droga sprawa to czy tylko ci co sluchaja hip-hop'u pala bax i degustuja inne dragi...:o...chyba nie...

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3462 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie