Anglia vs Polska

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-10-13 17:02:26

gowno prawda ^^

__

VIP
vader

2005-10-13 17:12:28

huh tego meczu chyba nawet nie trzeba komentowac

mimo ze nie znam sie specjalnie na futbolu, ktorym nie interesuje sie od paru lat widac bylo jak na dloni ze Anglia pomimo bardzo slabej formy, przewyzszala nasze umiejetnosci w kazdym calu

na MS tylko sie osmieszymy nie wygrywajac zadnego meczu / nie strzelajac ani jednej bramki ...

dziwie sie ze tylko 2:1 ... no i Frankowski powinien grac od poczatku ;-)

__

Użytkownik
Kabu

2005-10-13 17:56:43

zajebisty jestes,nawet nie chce mi sie tego komentowac...

__

Użytkownik
pavo

2005-10-13 18:13:03

nie gralo 4 podstawowych pilakarzy, dlatego 2-1. gdyby grali to by bylo 6-1

__

VIP
Krypton

2005-10-13 18:18:38

Obawiam sie, ze np. brak Beckhama wzmocnil tylko Anglie :).

__

PRO
sxl

2005-10-13 18:19:15

Hahaha, co Cię tak oburzyło? :D To mi się nie chce komentaować Ciebie, bo po cholerę dajesz taki komentarz? Żeby mnie zdenerwować? Albo coś piszesz albo nie, bo po tym co napisałeś to nie mam pojęcia co ci odpisać, bo nie napisałeś w ogóle co nie podoba ci się w moim komentarzu.

To że mamy słabiutką obronę? Czy to, że stwierdziłem że dostaniemy lepszymi drużynami? Bo może wygramy te mistrzostwa? :D

__

PRO
sxl

2005-10-13 18:21:34

PS. Sorry za nuke, ale zero tolerancji do bluzgów

__

Użytkownik
Bh3liom

2005-10-13 19:07:42

co tu duzo mowic powyzej juz wszystko zostalo napisane.... mialem wczoraj wiele epitetow dla rasiaka i to niestety negatywnych..... no czego bym nie napisal to i tak bedzie za malo ... poprostu nie wiem co ten gosc robi w reprezentacji.. on gra w ogole w pierwszej lidze ? sorry nie znam sie na pilce jakos specjalnie.. ogladam tylko jakies wieksze mecze i oczywiscie mecze reprezentacji...

wg mnie grajac w dziesieciu zagralibysmy lepiej niz w 11 z rasiakiem poniewaz 80% pilek straconych nalezalo do niego... juz nie bede sie zaglebial w to kto powinien grac a kto nie ale rasialdinho nie powinien nawet na lawce siedziec...

ogolnie jesli chodzi o mecz to widac jak duzo nam brakuje jeszcze do swiatowej pilce... nie wiem czy zauwazyliscie roznice ale mnie to az razilo w oczy... anglicy swietni technicznie, grajacy instyntkownie, efektownie i poprostu zabojczo szybko... polacy przy nich wygladali jak muchy w smole.... oni graja swietna pilke.. nasi zastanawiaja sie przez minute komu podac a jak juz podadza to tylko dlatego ze maja nadzieje ze ten drugi bedzie mial pomysl na gre..

podsumowujac nie uwazam wcale ze mielismy farta dostajac sie na mundial.. nie, uwazam ze calkiem zasluzenie dostalismy ten awans... ale do swiatowej pilki nam jeszcze duzo brakuje :)

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-10-13 19:24:59

Po pierwsze:
Mecz byl nudny jak flaki z olejem! i polacy i anglicy grali fatalnie ...
Po drugie:
Nie mow ze z rasiak stracil 80 % pilek bo to jest gowno prawda ... tak naprawde wcale tak zle nie zagral ... gdyby mial jakies wsparcie ze strony pomocnikow pewnie by cos pokazal.
Po trzecie:
Frankowski tez nic nie pokazal ;o dostal poprostu swietne podanie i mial praktycznie ponad polowe pustej bramki. Rasiak pewnie tez by strzelil

__

Użytkownik
Bh3liom

2005-10-13 19:39:14

Po pierwsze:
Czy to ze mecz byl nudny jak flaki z olejem przeszkadza w tym zeby dostrzec diametralna roznice miedzy nami a nimi ?
Po drugie:
Rasiak gral FATALNIE i nie powiesz mi ze nie.... poprostu juz w pewnym momencie wymiotowac mi sie chcialo jak kolesia widzialem.... masz racje ze reszta druzyny tez swieta nie byla jesli chodzi o wychodzenie do pilki.. ale jak np Grzesiu stal sobie z pilka ... przy nim dwoch zawodnikow angielskich.. a kossowski na czystej pozycji 5 metrow od niego... aale nieee... pinokio pomyslal sobie 'zablysne!' i wbiegl miedzy anglikow.. geniusz !... poza tym jesli nie ma kompletnie warunkow do przetrzymywania pilki to nie wiem po jaka cholere sie pcha tam miedzy obroncow... nie wsppomne juz o tym ze ja ktory gram w pilke tylko na wuefie jak musze przyjmuje gale lepiej od niego :|
Po trzecie:
Mysle ze Franek poprostu znalazl sie w tym jednym momencie tam gdzie trzeba.. watpie tez zeby kosowski go widzial w tej akcji.. poprostu zagral w pole w nadzieji ze ktos tam bedzie... poza tym tez uwazam ze franek nie gral jakos specjalnie :)

i tak masz racje nie znam sie na pilce.. ale nie trzeba sie wiele znac zeby wywnioskowac tyle ile ja wywnioskowalem :)

__

Użytkownik
seVen

2005-10-13 20:13:16

o jaaaa!! :DDD To zem dal :D Jasne ze w Borussi, nei wiem co mi szczelilo, ale to i tak wszystko jedno, jakis debil znukowal tego posta...

__

Użytkownik
seVen

2005-10-13 20:23:36

Mam nadzieje ze to nie ty sie okazales tak strasznym prostakiem by znukowac mojego posta, ten jednak kto to zrobil popisal sie straszliwie... Zdenerwowalo mnie to, przyznaje - nei po to trace cenne minuty zycia zeby jakis przyglup usuwal moje posty tylko dlatego ze w ktoryms tam momencie nieswiadomie przeklolem. Zenujace to jest. Nie czepial bym sie gdyby post zajmowal 2 linijki, zajmowal jednak duzo wiecej, uwazam wiec ze czas ktory spedzilem piszac to wszystko powinien byc uszanowany. Maatko, czy to jest wolnosc slowa? Nie wazne, sory, nerwy, nie bede wkraczal krytyka to idealnego swiata esports, gdzie wszyscy sie kochaja a przeklentwa nie istnieja... Moze jeszcze zabronicie pisac o seksie i przemocy? Bedzie jeszcze lepiej jak w tvp...

Niewazne, zegnam sie, wiecej sie na lamach tego jakze wspanialego sajta nie odezwe.

__

VIP
majcok

2005-10-13 21:04:20

janas sux

__

PRO
sxl

2005-10-13 21:20:45

To, ze nie potrafisz napisac paru linijek bez prostackich bluzgów na publicznej stronie internetowej to wyłącznie twój problem, bo każdy szanujący się serwis internetowy nie pozwala na bluzgi na swoich łamach, na niektórych wręcz żeby dodać komentarz musi przejść przez administratorów i być zatwierdzony.

Ale cóż, jak Ci tak źle to nie będę cię błagał - my od niedawna postanowiliśmy nie tolerować żadnych bluzgów, bo inaczej nikt się nie nauczy pisać bez przekleństw jak ty.

A wyzwiska typu prostak itp. tylko podkreślają to o czym mówię, zastanowiłbyś się kto tu jest prostakiem tak naprawdę.

__

PRO
sxl

2005-10-13 21:21:22

Ps. żenujące to może być jeżeli rzeczywiście nieświadomie przeklinasz... zonk

__

Użytkownik
Tymek

2005-10-13 21:56:47

Zagraliśmy fatalnie, dał się we znaki brak Żurawia i Szymkowiaka, czyli głównych reżyserów gry reprezentacji, których akcje nie raz dawały wiele bramek biało-czerwonym. W pierwszej połowie nie mieliśmy nic do powedzenia. Pierwszy raz wynik był korzystny dla nas, mimo felernej gry (do tej pory bywało na odwrót i przegrywaliśmy wygrane mecze...). W drugiej połowie zagraliśmy troszeczkę lepiej. Właśnie, te troszeczke nic nam nie dało. Z dobrej strony pokazał się Smolarek, który jest zresztą od dawna jest uważany za jednego z lepszych piłkarzy reprezentacji, w końcu wychodzi w pierwszym składzie w Bundeslidze i strzela bramki. Także Kosowki pokazał, że jeśli chodzi o grę skrzydłami jest ekspertem. Pozostaje czekać na całkowite ozdrowienie Krzynówka - zapowiadają się wiele akcji oskrzydlających Polaków. Przede wszystkim jednak mecz ten pokazał, że wyrasta nam następca Dudka. Nasz czołowy bramkarz ma już swoje lata i dobrze widzieć, że mamy bramkarza mogącego go zastąpić. Boruc nie na darmo stoi między słupkami bramki Celtiku. Moim zdaniem wielka nadzieja na przyszłość. Tyle z mojej strony :-).

__

Użytkownik
zenon

2005-10-13 22:30:40

Jawol, ja bym nawet Boruca "uczynił" bramkarzem nr 1 na MS jesli nadal utrzyma taka formę... Pewne i przede wszystkim SPOKOJNE interwencje jak na bramkarza tej klasy przystało. Przeciwienstwo Majdana :) Jak on (Boruc) stoi to wiadomo czego sie mozna spodziewac imo

__

Użytkownik
Bh3liom

2005-10-13 22:44:11

a odnosnie Boruca jeszcze... swietna forma... swietnie sie zaprezentowal.. mam nadzieje ze wezma go do Arsenalu bo jest naprawde swietnym bramkarzem.... jednak przy tej drugiej bramce nie bylem do konca zadowolony poniewaz mogl sie rzucic... moze nie mialby szans wyjac ale jak dla mnie dziwnie to troche wygladalo bo przeciwnik nie strzelal z odleglosci pol metra a Boruc tylko wystawil reke i patrzyl na pilke... pewnie ze nikt go za to nie bedzie winil bo to przeciez nie byl jego blad.. ale mimo wszystko uwazam ze mogl sie rzucic chociaz dla satysfakcji takiego kibica jak ja i mi podobnych :P

__

Użytkownik
Kabu

2005-10-13 22:49:13

Ok male wyjasnienie;]

Twoj komentarz jest poprostu smieszny...piszesz ze nie widziales tak slabo grajacej Anglii od niewiadomo kiedy,to ja nie wiem gdzie ty czlowieku siedziales przez ostatnie pol roku jak Anglia przegrywala z Irlandia i meczyla zwyciestwa z Walia czy Austria,z nami zagrali najlepsze mecze w tych eliminacjach i tu nie ma zadnych watpilwosci wsrod ludzi ktorzy chociaz troche interesuja sie pilka,poczytaj czasami jakies powazne forum o footballu a dopiero pozniej pisz takie glupoty...a francuzi czy holendrzy na pewno latwo by sobie z anglikami nie poradzili...

__

VIP
lecho

2005-10-13 23:39:56

nie wiem kto znukowal ten komentarz, ale mam dla niego podprogowy przekaz: LUZUJ POSLADY. odkrylem, pure idiotyzm kasowac czyjes subiektywne opinie wyrazane w kulturalny sposob, przepraszam za tego kogos ;)

__

VIP
lecho

2005-10-13 23:42:51

nie wiem kto znukowal ten komentarz, ale mam dla niego podprogowy przekaz: LUZUJ POSLADY. odkrylem, pure idiotyzm kasowac czyjes subiektywne opinie wyrazane w kulturalny sposob, przepraszam za tego kogos ;)

__

VIP

2005-10-13 23:57:48

hehe..
Franek wszedł ino na boisko i sie zaplontał na polu karnym przeciwnika :>

__

VIP
vader

2005-10-14 00:16:02

Jay-Z chce wykupic Arsenal ;-DDDD

__

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-10-14 11:30:49

jaki arsenal ? :D Boruc idzie do Celtiku ;D

__

Użytkownik
Bh3liom

2005-10-14 13:53:22

eh... przeciez wszyscy (wszyscy?) dobrze wiedza ze Aresnal sie Borucem interesuje.. na meczu Polska vs Anglia byli przedstawiciele klubu w tym manager i prezes o ile sie nie myle a byli wlasnie po to zeby Boruca ogladnac :) przeczytaj byle jaka info o nim to bedzie wspomniane napewno o tym :)

__

VIP
grzEs

2005-10-14 14:09:44

tak to jest jak się ma Dode Elektrode za żone

__

Użytkownik
zenon

2005-10-14 15:39:28

To jego żona?:o Myślałem, że narzecona...

__

VIP
grzEs

2005-10-14 21:46:11

juz chyba zona

__

PRO
sxl

2005-10-14 23:14:32

Po pierwsze, to chodzilo mi o to, ze anglicy ogolnie graja beznadziejnie, a mecze z Polska wcale nie byly dla nich najlepsze, kazdy nawet laik ci to powie.
Co do futbolu to interesuje sie bardzo i kiedys duzo trenowalem w druzynie mlodziezowej mojego miasta.
W ktorym momencie anglia grala z nami dobrze? w czasie tych 5 groznych strzalow na bramke? Jak dla mnie to troche malo na team ktory mierzy w mistrzostwo. chyba ze ty porownujesz ich z azerbejdzanem.

Nie wiem skad ty spadles, bo zeby znac sie choc troche na pilce to trzeba sie nia interesowac, a nie przebywac na "forach" jak ty to okresliles - LOL!
Anglia gra przez cale eliminacje bardzo slabo. Gdybysmy grali z nia 2 lata temu, obecna druzyna, dostalibysmy 3:0. Teraz mamy szczescie ze nie miala 1/3 skladu i ze gra chaotycznie i niepoukladanie przez kalamancje zwiazane m.in. z Eirkssonem.

Ps. Denerwuje mnie, ze tak sie unosisz, nie potrafisz inteligentnie dyskutowac? Jak nie to napisz, skoncze dyskusje bo nie mam czasu sie kretynsko przebąkiwac z 17latkiem, ktoremu sie wydaje ze tylko on moze miec racje i nikogo nie szanuje.

__

Użytkownik
Kabu

2005-10-15 11:55:37

No spoko wiem ze nie grali najlepiej ale ty przeciez napisales ze to byly ich najgorsze mecze!! jak wiekszosc wie ze to nieprawda:/i nie wiem czy ogladalismy ten sam mecz...anglicy przez cala pierwsza polowe grali szybka pilke z ktora my nie moglismy sobie poradzic i nawet silniejsze reprezentacje(Wlochy czy Francja)mialy by duze problemy zeby dotrwac z remisem do konca pierwszych 45min,jezeli chodzi o druga polowe to sie zgodze ze nie grali za dobrze,wyraznie odadli z sil bylo widac ze mecze co 3 dni musza sie wreszcie niekorzystnie odbic...
Zgadzam sie ze 2 lata temu bysmy dostali 3:0 bo wtedy nawet z Łotwa przegrywalismy...
Anglia wcale nie byla oslabiona,brak Beckhama to chyba wzmocnienie Wright-phillips jest poprostu od niego lepszy a Ledley King swietnie zastapil Gerarda na dmc...takze ja zdania nie zmienie ze anglicy zagrali na swoim normalnym poziomie tak jak i polacy i wynik dobrze odzwierciedlal gre obu zespolow...

__

Użytkownik
p3ndrak

2005-10-16 13:03:41

Janas spierdzielił sprawe z Rasiakiem :/

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

565 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie