Polska - Austria >> Wasze opinie.

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
saBek

2005-09-04 20:39:39

Polskim Cristiano Ronaldo bardziej jest Mila. I jeden i drugi w co drugim kontakcie z piłką się przewracają :D

__

Użytkownik
Ne0nZpL!

2005-09-04 22:15:22

^^ [+] za LosuX'a :D

__

VIP
minineo

2005-09-04 23:25:39

Jeśli uważasz, że Rasiak pokazał coś w tym meczu to SORRY ! Przecież ten piłkarzyk jest tak słaby, że to jest żal. Podanie do kosowskiego było przypadkowe zupełnie, po prostu wybił piłke za siebie (takie moje zdanie), a że stał tam akurat kosowski to walnął bramke. Dobra spoko niech będzie była to asysta, podanie celowe ale co on pokazał jeszcze w tym meczu ? to, że podał do żurawskiego ? też szczęście, ze akurat austriacy nie przejeli. Napastnik pokazał, że w meczu potrafi 2 razy podać piłke, no rewelacja, a strzału na bramke to oddać nie umie ? albo biegać do piłki ? ile razy miał piłke w polu karnym i oddał strzał ? raz ?
IMO Żurawski i Frankowski w ataku + przydałby się Olisadebe (taktyka na 3 napastników) i powinno być bardzo dobrze według mnie.
Nie interesuje się praktycznie piłką, jak leci reklama, że jest mecz to obejrze sobie zawsze. Ale to co pokazał Rasiak w tym meczu było słabe, jest więcej Polskich napastników którzy potrafią grać o wiele lepiej niż Pan "DREWNIOK" ;-)

Tak samo Mila. Chyba się już nagrał bo więcej razy się przewracał niż grał.
Sprawa Żurawskiego, możliwe, że nie wstrzelił się w ten mecz, ogólnie mecz był strasznie chaotyczny z obu stron, nasi tworzyli akcje i ich nie kończyli celnym strzałem, Austriacy nie pokazali w zasadzie żadnej kombinacyjnej gry ale to co miał zrobić Żurawski to zrobił, dostał celne podanie i zrobił co miał zrobić (rajd na bramke, został sfaulowany, rzut karny, który po dobitce zamienił na bramke). Może nie błyszczał przez całe spotkanie ale bramke strzelił w przeciwieństwie do Rasiaka który nie pokazał nic ani nie strzelił gola :>

Nie mam do niego uprzedzeń ale mój kumpel któryu ogląda mecze praktycznie każdy to ciągle klnie na Rasiaka :D zawsze co oglądam to zawsze na niego się drze :D

Zobaczymy z Walią jaki będzie skład ale mam nadzieje, że Rasiaka nie wystawi Pawełek ;>

__

Użytkownik
Lukin

2005-09-05 00:14:18

Chyba odpowiadasz nie na tego posta. Tak czy inaczej - atak Rasiak i Żurawski spisał się dobrze, to widać po wyniku (trzy gole dla nas). Defensywa spisała się gorzej (dwie bramki dla Austrii). Po co miałby wchodzić Oli lub Franek skoro bez nich też strzelaliśmy bramki? A gdyby któryś z nich wszedł i nie strzelił gola? Można tak gdybać, ale zawodników i trenera ocenia się po wynikach. Mecz wygrany, trzy gole zdobyte - więc Janas podjął słuszną decyzję, że postawił w tym meczu na Rasiaka.

__

Użytkownik
Lukin

2005-09-05 00:18:38

Dwie kartki może pochopne, ale dwie inne zamieniłbym na czerwone (m.in. za faul bramkarza na Żurawskim).
Plus za doping, ale za wygwizdanie hymnu minus - o śmierdzącej Polsce powiedział pojedynczy idiota, nie Austriacy.

__

VIP
minineo

2005-09-05 01:31:31

nie chciało mi się jechać w góre myszka aby odpowiadać na poprzedniego ;-D
ja swoje już napisałem :D zobaczymy z Walią co się będzie działo :)
pozdrawiam.

__

Były Redaktor
so0fka

2005-09-05 06:22:03

mnie zownował komentator jednym tekstem. opowiadał o tym panu co tam biegał i kartki dawał (podobno sie sedzia nazywa xPPP), który był z Włoch podobnie, jak dobrze nam znany Pierluigi Colina (nie wiem jak to się pisze xP). otóż rzekł komentator coś takiego:

we włoszech jest inny sędzia, który jednak zrezygnował z kariery. mowa oczywiście o Pierluigi Colinie. to taki łysy, wytrzeszczony dżentelmen

pwned xDDD

__

Były Redaktor
so0fka

2005-09-05 06:25:19

cóż... nie zgodzę się. zwróć uwagę na turniej im. Łobanowskiego, gdzie Rasiak po prostu ownował w polu. myślę, że przeciwko Walii także nie zobaczymy "franka", przynajmniej w pierwszej połowie. to jest nasz as w rękawie, on wchodzi na pół godziny i strzela trzy bramki, jakby grał od początku to by był zbyt zmęczony myślę...

__

VIP
minineo

2005-09-05 09:23:24

dla mnie i tak jest słaby :-D są lepsi od niego, którzy powinni grać na tej pozycji ;->

__

VIP
lecho

2005-09-05 20:59:23

niesprawiedliwa ocena w sumie ;)

__

VIP
bizzare

2005-09-05 21:04:30

i tak najlepsze byly [hide=czirliderki]http://catsonmars.com/otaku/cosplay/nov03-02.jpg[/hide]

__

Użytkownik
p3ndrak

2005-09-05 22:41:58

hehe fajna świnka :D lepsza amortyzacja ;]

__

Użytkownik
Linkin

2005-09-06 09:10:44

Polska przyfarciła zdeczka ale wygrali.. i to sie liczy!

__

• 1
  • 2

Warning: getimagesize(http://catsonmars.com/otaku/cosplay/nov03-02.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

3680 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie