Jean Michel Jarre - Koncert

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Linkin

2005-08-27 23:14:53

Witam,
właśnie wróciłem z Gdańska z koncertu J.M. Jarre'a, chciałbym sie dowiedziec kto z was był i jakie macie wrażnia. Nie pytam tych co ogladali w TV bo oni mogą tylko żałować, bo to co pokazała telewizja to kupa śmiechu i nic wiecej. Zero efektów, kompletne dno!!!!
Mnie zatkało, szczeka mi opadała coraz niżej z minuty na minute. Sam nie BYŁEM fanem Jarre'a ale po tym koncercie bardzo spodobała mi sie jego muzyka!
Koncert poprostu bomba! Stałem jakies 30m od sceny i było wypas!

__

VIP
bizzare

2005-08-27 23:29:54

spoko, ja z wawki mialem troche daleko, a pozatym przed koncertem dowiedzialem sie ze jean to nie piosenkarz ;-D

__

Użytkownik
Linkin

2005-08-27 23:34:44

:D śpiewał tylko przez sampler jakiś czy inne cudo :P
ja mieszkam 45km od Płocka wiec podobnie jak ty ;]

__

VIP
bizzare

2005-08-27 23:36:49

widzialem kilka minut w tv, jesli to bylo dno, to naprawde musialo byc zajebiscie ;-)

__

Użytkownik
Linkin

2005-08-27 23:38:41

uwierz, to było dno co w TV pokazywali

http://muzyka.wp.pl/niusy.html?id=17526&g=0&rfbawp=1125178259.965# - olbukaj to, tutaj jest galeria, co prawda skromna ale zawsze cos ;]

__

Użytkownik
Tymek

2005-08-27 23:49:08

ja bardzo żałuję, że nie mogłem być w gdańsku tego wieczora ;-( niestety mieszkam na drugim końcu polski :-( mogę się tylko domyślać jak to wyglądało na żywo :D co jak co, ale jean jest świetny :P

__

Użytkownik
twoonesix

2005-08-27 23:53:11

rodzicom się podobało, ja wolę...

http://www.vader.pl,

blitzkrieg już wkrótce :)

__

Użytkownik
Vymiott

2005-08-28 00:33:26

Niestety, ten pan jest już impotentem twórczym, prawie nic nowego nie zaprezentował, bo ileż można mixować kawałki które są znane, ale i stare jak świat? Szkoda, bo nawet lubiałem niektóre jego utwory, ale to co zaprezentował w Gdańsku to była żenada maxymalna...
W dodatku nawet nie sprawiał wrażenia, że to on gra...

__

Użytkownik
Linkin

2005-08-28 00:44:27

buehehehehehe, a byłes tam? słuchaj tu chodzi o całe przestawienie, wszystkie efekty, sztuczne ognie, muzykę też, zaprezentował dużo fajnych kawałków, nowe, stare..
jak nie sprawiał wraznia ze on gra? no na pewno miał podkład z playbacku puszczony bo nikt by nie ogarnął tego wszystkiego ale i tak było widac ze ciagle lata przy intrumentach, gra itp. itd.

__

Użytkownik
Tymek

2005-08-28 01:57:02

kilka tygodni przed koncertem jean razem z churzystami nagrywa pół-playback'i w studiu, przecież się nie rozdwoi ;P

__

Użytkownik
Lukin

2005-08-28 11:00:49

Spodziewałem się, że w TV to będzie lipa i nie zawiodłem się. Było kilka ciekawych momentów, ale generalnie jeżeli ktoś nie przepada za muzyką Jarre'a to raczej nie miało prawa mu się podobać. Oczywiście na żywo musiało być super - w TV nawet fajerwerków za dużo nie pokazali, publiki nie było słychać. Prawie cały czas kamera na Jarre'a :P

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

472 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie