Xbox 360 nie dla Polaków.

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
bizzare

2005-08-25 09:31:59

kopiuj / wklej z [url=http://gry.onet.pl/wia_item.html?DB=120&ITEM=1152932]onet.pl[/url]

Ogólnoświatowa premiera nowej platformy Microsoftu nie dotyczy naszego kraju

Firma Microsoft nie jest zainteresowania kwestią wprowadzenia konsoli Xbox 360 do Polski. Ogólnoświatowa premiera nowego systemu (fakt wielokrotnie podkreślany w kampanii reklamowej konsoli) nie będzie dotyczyć naszego kraju.

W chwili obecnej nic nie wiadomo na temat ewentualnej dystrybucji następcy Xboxa w Polsce. Powodem tej decyzji jest (zgodnie z doniesieniami lokalnego oddziału firmy) brak zainteresowania klientów nowym produktem.

"Na razie nie planujemy premiery ani dystrybucji Xbox 360 w Polsce. Na bieżąco sprawdzamy potencjał polskiego rynku i jak tylko faktycznie zauważymy zainteresowanie na pewno konsola zostanie w pełni wprowadzona" - stwierdziła Anna Cygan (Centrum Obsługi Klienta Microsoft).

Tłumacząc decyzję firmy Microsoft konsultantka podkreśliła fakt, że wprowadzenie konsoli to nie tylko umieszczenie produktu w kanale dystrybucyjnym, u partnerów czy w sklepach. Równie ważne okazuje się być zorganizowanie wsparcia, serwisu oraz istotna kwestia lokalizacji gier.

__

VIP
scR

2005-08-25 09:35:03

nice, ale jak moze byc zainteresowanie konsola skoro jej tu nie bedzie?

__

Użytkownik
Shenlong

2005-08-25 09:39:41

wiadomo ze chodzi o kase :D Polacy sa zabiedni aby odrazu kupic takie cacko poczekaja az spadnie cena tak jak z ps2

__

Użytkownik
kreeg

2005-08-25 10:02:46

A w sklepie Ultima.pl już można zamawiać x-pudełko 360
link -> [url=http://www.ultima.pl/shownfo.php?ct=321&gr=42]Xbox360 w Ultimie[/url]

Jako że jestem dość mocno tym cudkiem zainteresowany, polityka M$ mnie lekko zaskakuje. Ja rozumiem, że u nas nie mieli by miliona sprzedanych sztuk, ale ta konsola może u nas się nieźle zadomowić, aczkolwiek na sprzedaż oryginalnych gier M$ bym sie nie nastawiał - wiadomo - koszty.

tak czy siak - kto będzie miał mieć Xboxa360 to i tak go kupi.

Shame on U M$.

__

Użytkownik
Tak

2005-08-25 10:47:01

HWD dla Microshitu :D wszyscy kupią PS3 i jak konsola TheBilla wejdzie do Polski to wszyscy ją zleją ;] (wiem, że ja tak zrobie) czego wam wszystkim i Microshitowi ofkoz życzę :D

__

Użytkownik
kreeg

2005-08-25 10:57:55

IMHO nie można negować konsoli tylko dlatego że to produkt MS. Sam za nimi nie przepadam, ale info o Xboxie śledzę od jakiegoś czasu i jestem pod dużym wrażeniem.

Z resztą - PS3 też będzie wyborny i znów będą wieczne dyskusje o wyższości jednej bądź drugiej konsoli :P

Jak za czasów Amiga vs PC :DDD

__

Użytkownik
PiWo5z

2005-08-25 11:08:21

zyjesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111jedenjeden

__

Użytkownik
Lukin

2005-08-25 11:12:18

Microshit to opinia. Micro$oft to fakt.

__

Użytkownik
kreeg

2005-08-25 11:33:50

No - i nawet czasem coś skrobnę w komentarzach ... =]

__

Użytkownik
Tymek

2005-08-27 23:34:05

szkoda...

__

Użytkownik
SpOoN_Frager

2005-08-27 23:50:23

W uk nie ma bata zeby nie bylo ^^ Tak ze kupie spokojnie :>

To tak samo jak z iPodami - w Polsce w ogole nie popularny [czyt. za drogi] w uk kazdy kto ma jakis odtwarzacz to praktycznie jest iPod ;]

__

VIP
Grmx

2005-08-28 08:58:10

"tak czy siak - kto będzie miał mieć Xboxa360 to i tak go kupi." - no i taka prawda, kto bedzie chcial ten bedzie go miał(mieć). Sam znam szalencow ktorzy kupili ps2 + ffXI w UK, spycjalnie poto aby znowu zasiasc za swoja ukochana grą, bo w polsce nie byla dostepna.
btw.( ff XI = online )

__

VIP
majcok

2005-08-28 12:05:37

malymiekki znow probuje znownowac

__

PRO
sxl

2005-08-28 15:05:28

i dobrze, bo nigdy nie mialem zamiaru kupowac shit-boxa tylko 2x bardziej wypasione ps3, na ktore jeszcze chwile poczekam az wyjdzie ^^

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

72 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie