Majdan dal d... i tyle...

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
twoonesix

2005-08-28 18:46:06

spamujesz i jesteś gupi :P

__

VIP
kai

2005-08-28 20:15:37

nie jestem gupi :]

__

Użytkownik
saBek

2005-08-30 01:22:57

1. Myślisz, że kibice Celtów teraz ściskają kciuki za Rangersów, aby Ci nie dali plamy w LM???
2. Gdyby Wisła awansowała do LM to liga nie stałaby się ciekawsze, a wręcz przeciwnie. Mając tyle hajsu psy zdobywałyby Mistrzostwa Polski drugim składem nie przemęczając się.
3. Jeżeli kiedyś awansujemy do europejskich pucharów, nie będe liczył na to, aby Arce kibicowali kibice Wisły, Pogoni, Lechii itd.

P.S Nie zabieraj się za tematy kibicowskie, bo po jednym zdaniu widać, że nie masz o tym pojęcia

__

Użytkownik
Lukin

2005-08-30 12:34:00

Po pierwsze: kibice Celticu nie muszą trzymać kciuków za powodzenie Rangersów w LM bo dzięki temu, że któraś z tych dwóch drużyn na zmianę pojawia się w pucharach obie mają co roku szanse na udział w Lidze Mistrzów. Gdyby podobna sytuacja byłaby w Polsce, np. Legia zamieniałby się w LM z Wisłą, to pewnie też faworyzowałbym jedną z tych drużyn. Ale tak czy inaczej w rozgrywkach zagranicznych kibicowałbym obu. Oczywiście ty, jako "prawdziwy kibic" w finale kibicowałbyś np. Realowi, bo po co ma Legia do Polski puchar przywozić. Zakładając, że kibicujesz Barcelonie - chyba musiałbyś wyłączyć telewizor :o

Po drugie: Wisła i tak zdobywa tytuł nie przemęczając się :D
Gdyby wywalczyła trochę $$$ w LM to
a) Cupiał nie groziłby co chwilę, że odejdzie - jak odejdzie to Polska straci jedyny klub na europejskim poziomie
b) inne kluby nawet gdyby nie mogły pokonać Wisły miałyby szanse na awans do LM z drugiego miejsca w lidze i dostęp do dużej kasy
c) gdyby mistrz kraju miał pewny awans do LM w kilku klubach na pewno pojawiliby się sponsorzy (bo mieliby gwarancje, że w razie zdobycia tytułu ich marka byłaby wypromowana za granicą)

I wreszcie po trzecie: nie bój nic, nie zanosi się na to, żeby Arka miała grać w Pucharach w tym stuleciu :P

Aha, jeszcze P.S. Cóż, będę się zabierał za takie tematy na jakie mi przyjdzie ochota :P Tobie zaś chyba wydaje się, że o byciu kibicem wiesz wszystko i ciągle "mędrkujesz". Rozejrzyj się dookoła, 99% ludzi było za Wisłą. Cały czas mylisz kibiców z kibolami, a fanów z fanatykami. Ja mam w dupie "święte wojny", idiotyczne przyśpiewki na drużynę przeciwną, nienawiść do innych barw klubowych i tym podobne zabawy dla łysych idiotów. W polskiej lidze i w każdej innej też. Tak się składa, że znam kilku kibiców Lecha i Arki (kumple z uczelni), i co? Mam ich wyzywać, nienawidzić, nie rozmawiać z nimi? Czasami nawet chodzimy wspólnie na mecze. Ty zapewne, jako "prawdziwy kibic", zapie***** byś z buta :D
Przez takich "fanów piłki nożnej" jak Ty, Filipiak z Cracovii, rasistów z Arki czy bandę kretynów ze Szczecina, którzy robią rozróby na wyjazdach odechciewa się chodzić na mecze. I nie dziwię się, że frekwencja na polskich stadionach jest jaka jest.

__

Użytkownik
e2

2005-08-30 12:36:14

ty mi jeszcze raz Arkę obraź to Ci coś uszkodzę lub wyrwę cohones

__

Użytkownik
Lukin

2005-08-30 12:47:48

Gdzie ja Arkę obraziłem, man? Wystarczy rzut oka na tabelę i drugi rzut na kadrę Arki i już wiadomo, że ten zespół o puchary nie powalczy :d Nie czarujmy się ;)

__

Użytkownik
saBek

2005-08-30 13:02:34

Jeżeli myślisz, że kibice Celtów i Rangersów patrzą na rankingi UEFA to jesteś śmieszny w swojej nie wiedzy.

Wisła na europejskim poziomie? Za pewne tak jak Valerenga, Dynamo Tibilisi i tego typu twory.

Od Arki się odpierdol

A na temat kibicowski się wypowiedzałeś mimo moich próśb byś tego nie robił. Nie mam zamiaru polemizować z ludzmi takiego typu jak ty. Zrezygnowałem z tego już dawno. Ale wkurwia mnie nie wąsko jak ludzie wychowani na programach TVN i Polsatu o tematach kibicowskich piszą takie pierdoły. Pomyśl jaki temat jest bardziej medialny mały dym z Policją, czy piękny pokaz pirotechniczny kibiców Cracovii? Więc zrób zakupy na następną kolejkę Polskiej Ekstraklasy kup sobie chipsy i popcorn i usiądź wygodznie w fotelu przed TV, bo przecież na mecz Pogoni nie pójdziesz jeszcze dostaniesz tasakiem

__

Użytkownik
e2

2005-08-30 13:33:09

bo ona się nie broni przed spadkiem a u3muje się w połowie tabeli :D man, kurde remisy do końca sezonu i za rok liga mistrzów ^^^ bUAahhAhahA

__

Użytkownik
Lukin

2005-08-30 14:17:56

Młody człowieku, nie bulwersuj się tak, bo Ci żyłka pęknie :D
Nie wiem po co ja na to odpowiadam, jak i tak zaraz będzie N*U*K*E*D pewnie :P

Zaskoczę Cię pewnie, ale TVNu nie odbieram, a samozwańczych zbawców polskiej piłki, czyli Borka i Kołtonia z Polsatu nie trawię :P
Nie pisałem, że kibice Celtów i Rangersów patrzą na rankingi UEFA. Chodziło mi o to, że gdyby w Polsce była taka sytuacja jak w Szkocji to zrozumiałbym "niekibicowanie" Wiśle w meczu o wejście do LM. Jak już pisałem wyżej - "święte wojny" mam głęboko gdzieś, te szkockie też (są tak samo "mondre" jak nasze, poza tym w Glasgow dochodzi do rywalizacji sportowej jeszcze podtekst religijny).
Oczywiście, jako kibic Arki nie zauważyłeś jak Wisła wygrywa z Panathinaikosem 3:1. Wolisz pamiętać porażkę z Dynamo i z Valerengą sprzed wielu miesięcy. Skoro tak lubisz grzebać w przeszłości (niedalekiej) to przypomnij sobie jeszczcze mecze z Schalke, Parmą i Lazio :D

Nie wiem, o co Tobie chodzi z pokazem pirotechnicznym Cracovii? Jasne, że to jest super, tak samo jak oprawa na Pogonii (ku Twojemu zdziwieniu: widziałem nie tylko w TV) i na wielu innych polskich stadionach. Pisząc o tych ekscesach nie chodziło mi o to, że tak wygląda cała polska piłka - tak wygląda kibicowanie w wykonaniu ludzi, którzy zamiast swojej drużynie wolą dopier**** rywalowi i twierdzą, że dopingować Wisłę w meczu z PAO nie można.

Masz problem, bo wkurzają Ciebie ludzie z takim podejściam jak ja (czyli chyba irytuje Cię przeważająca część społeczeństwa). I wydaje Ci się, że Ty i tylko Ty wiesz kto to jest prawdziwy kibic. OK, kibicuj Arce, Lechowi, Cracovii i komu jeszcze chcesz, ale nie zakazuj ludziom kibicować innym drużynom. Live and let live :D

__

Użytkownik
crused

2005-08-30 16:22:46

Majdan jest drwalem na potwierdzenie slowa J. Gmocha: " i Majdan musi wychodzić, wychodzić bo jak wychodzi to tak jakby drzewa wycinał" ;p

__

VIP
forest

2005-08-30 19:20:15

Moze Engel doszedl do wniosku, ze awans niekoniecznie jest dobry dla niego i dla druzyny. Na pewno ma jeszcze w pamieci ostatnie eliminacje do MS w Korei i Japonii, do ktorych zdolal z nasza reprezentacja awansowac... Pamietamy nastroj ueforii i radosci po awansie i wrecz odwrotne nastroje po samych mistrzostwach.

Gdyby Polacy np. zakwalifikowali sie wtedy tylko do barazy i w nich odpadli, to na pewno i tak wiekszosc kibicow byla by zadowolona, a tak - apetyt rosnie w miare jedzenia - wszyscy liczyli niemalze na miejsce na podium, a wyszla kaszanka, Engelowi powiedzieli GOODBYE i ogolnie atmosfera wokol reprezentacji sie zrobila taka jaka sie zrobila...

Moze wlasnie i lepiej, ze Wisla odpadla w eliminacjach, przynajmniej nie musimy sie za nich wstydzic w samych rozgrywkach grupowych, gdzie prawdopodobnie dostaliby ciezkie baty, a zajecie 4 miejsca w grupie to IMHO zadne osiagniecie... A tak pozostana niezle wspomnienia udanego meczu w Krk, troche gorszego rewanzu, ale ogolnie Engel pozostanie na stanowisku i wszyscy sa szczesliwi...

Pomijam juz fakt sprzedawania przed Liga Mistrzow kluczowych graczy, bo w naszym kraju to norma :]

__

VIP
forest

2005-08-30 19:22:38

brak normalnosci = oryginalnosc

a oryginalne znaczy lepsze i bardziej cenne ;-)

przyklad: zwykle trampki masz za ~10 zl, a oryginalne buty Adidasa masz za ~300 zl :ppp

__

Użytkownik
twoonesix

2005-08-30 19:36:55

nie wtroncaj sie

__

Użytkownik
twoonesix

2005-08-30 19:39:32

jesteś! nawet ze mną nie dyskutuj. bo nawet jak nie mam racji, to moja racja jest najmojsza, czyli najlepsza, zatem mam rację. twoja racja nie jest wcale najtwojsza, bo ty może być dużo, a ja i moje może być jeden.

zatem jesteś głupi i nie dyskutuj.

__

Użytkownik
saBek

2005-08-30 20:10:12

Dobra dyskusja jest bezcelowa, każdy zostanie przy swoim zdaniu ;) Do zobaczenia w Szczecinie na meczu Pogoń - Arka (nie doszukuj się tu żadnych podtekstów)

Pozdrawiam!

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-30 21:26:02

Moze Engel doszedl do wniosku, ze awans niekoniecznie jest dobry dla niego i dla druzyny. Na pewno ma jeszcze w pamieci ostatnie eliminacje do MS w Korei i Japonii, do ktorych zdolal z nasza reprezentacja awansowac...

Omg to po co jest sport? Po to żeby przegrywać?

Moze wlasnie i lepiej, ze Wisla odpadla w eliminacjach, przynajmniej nie musimy sie za nich wstydzic w samych rozgrywkach grupowych, gdzie prawdopodobnie dostaliby ciezkie baty, a zajecie 4 miejsca w grupie to IMHO zadne osiagniecie...

Omg x2, twoim zdaniem większym osiągnięciem od awansu do LM jest odpadnięcie w eliminacjach? n/c

A tak pozostana niezle wspomnienia udanego meczu w Krk, troche gorszego rewanzu, ale ogolnie Engel pozostanie na stanowisku i wszyscy sa szczesliwi...

Zapewniam Cię, że nie wszyscy są szczęśliwi (m .in ja nie jestem :P) - a na pewno nie są szczęśliwi KIBICE i SPONSORZY!
btw ja nie będę miał tak miłych wspomnien jak ty... :]

__

Użytkownik
saBek

2005-08-30 22:04:57

Liga Mistrzów - Nie dla idiotów

__

Użytkownik
SpOoN_Frager

2005-08-30 22:43:56

4 miejsce w grupie to to samo co nie awansowanie jak to zrobil wisla w ostatnim meczu immo =]

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-30 22:58:10

Czyli cieszysz się, że Wisła odpadła? A podczas meczu trzymales kciuki za Panathinakos?
n/c

__

VIP
forest

2005-08-30 23:04:19

omg, nie wyczuwasz nutki ironii ? swoja drgoa w takim kraju jak nasz wszystko jest mozliwe i nic mnie juz nie jest w stanie zadziwic...

btw. moze dlatego nie bedziesz mial milych wspomnien jak ja, dlatego ze ty kibicujesz wisle a ja LEGII ;-]

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-30 23:07:55

No własnie nie wyczułem - mogłeś zakończyć post ";]" albo jakos pokazac ze nie mowisz na serio. A z Legią ostatnio złe rzeczy się dzieją... .

__

VIP
kai

2005-08-31 14:02:32

no i wszystko jasne :D

__

Użytkownik
SpOoN_Frager

2005-08-31 18:43:29

Sikam na cala polska pilke nozna cieplym moczem ^^
Co za zenada, ja kibicuje legii, a ty wisle buehehhe polewa na maxa jak dzieci dwuletnie. Powagi troche w zyciu zycze ^^

__

Użytkownik
Lukin

2005-09-02 17:16:47

Do zobaczyska 5. listopada i pozdro!

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2228 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie