Majdan dal d... i tyle...

Dostosuj

Autor Wiadomość
PRO
igor

2005-08-24 02:06:36

Swietnie sie zachowywal przy rzutach roznych.

__

VIP
Sh1eldeR

2005-08-24 04:16:27

Nie wszyscy musza wszystko umiec. Mozna krytykowac cos, czego samemu by sie za cholere nie zrobilo lepiej. Niektorzy dostaja za to nawet calkiem pokazne pieniadze (krytycy filmowi - myslisz, ze dobrzy by z nich byli producenci/rezyserzy?).

Problem w tym, ze pilkarze _MAJA_ umiec grac. Z zalozenia. Od tego sa pilkarze.

Ja od tego nie jestem. Moge jednak powiedziec, ze dali dupy jesli zagraja naprawde kiepsko. Chociaz sam nie trafilbym z 30 metrow na pusta bramke ;-D. Jak zostane programista, to oni beda mieli prawo wyzywac mnie i mojego Windowsa Altaviste 2069 za kazdym razem gdy zawiesi sie bez widocznej przyczyny, chociaz o programowaniu w C pilkarze guzik wiedza i guzik beda wiedziec.

Przy okazji: IMO niepoprawna wymowa czy pisownia slowa "standardowy" jest jednym z bardziej wiesniackich bledow jakie mozna popelnic. Pamietam, ze nawet (nawet? hmm) w Telezakupach to czesto przekrecaja. Co swiadczyc moze tylko o ich znajomosci mowy ojczystej.

Szkoda Wisly. Kibicem wielkim nie jestem, ale orientuje sie na tyle zeby wiedziec, ze stac ich na wiele wiecej (co niejednokrotnie udowadniali)...

Ale bez przesady. Komentarze typu "polski styl - zjebac w najwazniejszym i wcale nie tak trudnym momencie" sa tylez bezzasadne, co durne. Nie wiem co ma dac takie bezsensowne gadanie? Malo to Polakow kosilo rowno wszystkich przeciwnikow i to non stop przez bardzo dlugi czas? Nie lepiej zamiast niczemu dobremu nie sluzacych smutow wspomniec Zlota Jedenastke, Bonka, Tigera, Kusznierewicza, Holowczyca, Malysza, czy Otylie? Malo tych nazwisk?

Najglupsze nie jest to, ze czasem sie glupio przegrywa - bo to sie kazdemu zdarza - tylko to, jak glupio, dlugo i glosno sie o tym mowi. Zamiast wyciagnac konsekwencje i nauczyc sie czegos z poniesionej porazki, sportowcy zajeci sa sluchaniem pustych wrzutow. gj kibice.

__

Użytkownik
cha0z!

2005-08-24 07:33:20

tutaj to już EUROPEJSKA mafia futbolowa ;]

__

Użytkownik
e2

2005-08-24 08:42:20

Majdan 4 teh winner - jaki bramkarz wychodzi i się cofa?? on sam sobie te bramki praktycznie strzelił :ASD

GMOCH > ALL :D

__

Użytkownik
zenon

2005-08-24 09:00:56

powalająca logika... nc

__

Użytkownik
dRaZe

2005-08-24 09:25:22

zdarza sie ;]

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-24 09:58:30

"Przegrali. Spoko. Ale mecz był bardzo dobry ... ".
Zapewniam Cię że setki tysięcy Polaków nie myślało po meczu tak jak ty ---> "Przegrali. Spoko." Prawdziwy kibic, który oglądał ten mecz mało zawału nie dostał i NA 100 % PO MECZU NIE MÓWIŁ ZE MECZ BYŁ FAJNY I ON JEST W BARDZO DOBRYM NASTROJU... . Kolejny raz (och, który to już) zawiodłem się na polskiej piłce nożnej. Zbliżają się kolejne mecze eliminacji do MŚ - proszę Polacy oszczedźcie mi podobnych rozczarowań.

__

VIP
bizzare

2005-08-24 10:08:43

dobre teksty gmocha:

G = Gmoch
S = Szpakowski

G: "no gnaj do przodu chlopie"

S: "JAZDA JAZDA JAZDA !!!"

G: "Bo z tego Gekasa jest taki rozbojniczek"

S: "Zadecydowaly 3 minuty
G: 5 minut
S: A dokladniej 3
G: Ale ja licze 5 min. miedzy obiema bramkami"

G: "Jak to sie mowi obrabia dol"

S: "Jeszcze 5 min. i rzuty karne
G: Teraz sie gra w podswiadomosci na dopalaczach"

G: "Bramkarz musi wychodzic, bo jak wychodzi to jak w las i scina drzewa"

G: "Kuźba!
S: (cisza)
G: Kuźbę wpuszcza"

G: "Respektu musza nabrac"

G: "Olisadebe ma niespełna 160 cm wzrostu i ... niczym mały chłopczyk nie wygrał pojedynku z wyzszymi wiślanami, ale za to nadrabia tecjniką i daje sobie rade w nawet najwyższych partiach boiska"

G: "My na to mowimy 'sandwitch' "

ktos tam wyskoko kopnal a gmoch: "my to mowimy ze golebie straca"

G: "Po indywidualnej akcji calego zespolu ... Swierczewski strzela bramke"

G: "Aha bo to juz 2:0 jest"

S: "Jak pieknie, 2:2 jestesmy w raju" (po nieudanej bramce)

G: "jak grek dostanie zolta kartke to beda grali dziesieciu na dziesieciu na dziesieciu"

G: "Beda mieli nozki po 50kg"

G: "Frankowski stracil pilke... HEHEHEHEHEHE" (oni byli chyba pijani)

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-24 10:14:20

Gmoch najprawdopodobniej wypił co nie co ;L, ale mi to nie przeszkadzało, fajnie gadał -_-.

__

Użytkownik
Linkin

2005-08-24 10:15:10

[+] za długość :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

__

Użytkownik
g3su

2005-08-24 10:22:35

niestety, Majdan nie potrafil zachowac sie w polu karnym prawidlowo; co z tego, ze obronil pare razy bramke (tak naprawde chyba tylko dwa albo trzy razy popisal sie naprawde ladna interwencja, gdzie sytuacja byla bardzo trudna), skoro wystarczylo, ze fatalnie postapil przy drugiej (jak mozna bylo tak podbic pilke??) i czwartej bramce (pilka zagrywana z rzutu roznego na 6 m, a Majdan wychodzi do 3 m i sie cofa - a tu albo trzeba bylo isc do konca za pilka albo stac w bramce); zreszta przy trzeciej bramce tez nie jest bez winy;

oczywiscie reszta druzyny tez przylozyla sie do porazki; nienajlepsza obrona i niewykorzystane praktycznie 100% sytuacje zawodnikow z pola zemscily sie;
zgadzam sie calkowicie z insajdem; wislacy pokazali jak bardzo odstaja wytrzymalosciowo od druzyny Panathinaikosu; czesc z zawodnikow po prostu maszerowala po boisku, a przeciez to Grecy przez znaczna czesc drugiej polowy i dogrywki nieustannie atakowali zmuszajac do desperackich wybic pilki przez naszych graczy;

ponadto jesli chodzi o samo zaangazowanie zawodnikow Wisly; dla mnie nie wygladalo to tak, jakby stali przed zyciowa szansa i mogli zagrac w LM; co prawda widac bylo, ze bramka na 2:1 dodala im wiary w wygrana, jednak gra "na stojaco" nie pozwolila im dowiezc korzystnego wyniku do konca (szkoda :( ); a spojrzcie chocby na druzyny angielskie - wzor jesli chodzi o gre do konca meczu; sytuacja moze byc beznadziejna, ale kazdy jeden z graczy zaiwania po boisku w nadziei, ze uda sie odwrocic losy meczu;

obawiam sie tylko, ze teraz moze stac sie tak jak napisal insajd; odpadniecie z LM, ktora przeciez byla tak blisko, moze dobic Wisle i zalamac zawodnikow; do tego dochodzi oczywiste niezadowolenie wlascicieli oraz sponsorow; atmosfera w klubie na pewno nie bedzie sprzyjajaca do wygrywania kolejnych meczy i rozwoju druzyny;

mimo wszystko nadal bede kibicowal Wisle :))

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
Wicio88

2005-08-24 10:23:34

Eddy z Lodzi? :D Pamietam mecz mimo iz bylem mlody - łezka sie kreci w oku :>.

__

Użytkownik
Wicio88

2005-08-24 10:26:05

Ojej :x. I tak Widzew posiada mase fanklubów nawet na całym świecie, rozsławiony jest itd gdyby nie rozszarpanie go przez bylych działaczy podczas gry w I lidze - vide mister Grajewski - to byloby dziś lepiej ;/

__

Użytkownik
Wicio88

2005-08-24 10:28:34

A Baba ma wąsy - takie były zasady - nie do mnie tylko do UEFA prosze...

__

Użytkownik
g3su

2005-08-24 10:28:53

padlem po tym tekscie Gmocha: "Aha bo to juz 2:0 jest" :DD

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
[-SLP-]RiV

2005-08-24 10:35:18

Mecz byl dobry, Majdan wcale taki kiepski nie byl :X Tylko Kuzba okropnie dawal ciala ^_^

__

VIP
bizzare

2005-08-24 10:41:18

ja np. wole taki smieszny komentarz, niz jakby mieli normalnie gadac ;-)

__

Użytkownik
freak

2005-08-24 10:56:45

Dupy dali. Cieszmy się że w LM nie wystąpią, bo jakby to miało więcej ludzi oglądać to porażka... Ostatnie miejsce w grupie i 25 straconych goli.

__

Użytkownik
redon

2005-08-24 10:58:15

ale ty jestes glupi boze... przecież tu sie komentuje wlasnie... n/c

__

Użytkownik
redon

2005-08-24 10:58:51

yhy... pro !

__

Użytkownik
g3su

2005-08-24 10:59:57

to fakt; np. samego Szpakowskiego bym nie wytrzymal; a tak mozna bylo sie posmiac :));

__
luuuzzzz bluuuzzz

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-24 11:01:04

I 8 mln złotych do kieszeni. :P:P

__

Użytkownik
g3su

2005-08-24 11:08:15

hehe, gdyby grali w LM tak jak we wczorajszym meczu, to rzeczywiscie sytuacja wygladalaby tak jak napisales: "Ostatnie miejsce w grupie i 25 straconych goli"; tam przeciez zagraliby przeciwko druzynom z najwyzszej polki;

__
luuuzzzz bluuuzzz

Użytkownik
Insect

2005-08-24 11:28:41

zastanawiam sie czy w polskim sporcie nastapi jeszcze progres ?
We wszystko sa chujowi: lekkoatletyka, noga, kosz .... A ze zjebia w najwazniejszym momencie to juz mit siatkarzy ;DDD Wisla po prostu nie nadaje sie na LM jak kazdy 'klub' z Polski. Mozemy wspominac 11stke Gorskiego, Irene Szewinska, Korzeniowskiego ale po co ? Liczy sie to co jest teraz a o sytuacji polskiego sportu mowia 2 przypadkowe medale lekkoatletow na Mistrzostwach Swiata i 9 medali na Igrzyskach.

__

Użytkownik
verd1

2005-08-24 11:46:17

Większość was wypowiada sie żę wisła to cieniaki, polacy grać nie umieją. Ale jest tak tylko jak przegrywają, a jak wygrywają to nikt sie nie cieszy, nik ich ni pochwala. Łatwo jest dodać oliwy do ognia jak sie widzi komenta typu " dali d**y" lub "wisła grać nie umie". zagrajcie na ich poziomie to pogadamy =/

__

Użytkownik
e2

2005-08-24 11:51:35

fajnie :ASD ale ja bym ich pochwalił gdyby nie Majdan i ekpia w drugiej połowie, gdzie Doda zapomniała zrobić loda każdemu po kolei :x

sorry ale wkurzył mnie (Majdan) swoją grą w drugiej połowie

__

PRO
sxl

2005-08-24 11:53:46

jedyne co bylo do ciebie, to ze twoje porownanie nie mialo sensu
btw. pisze sie wąSy

__

Użytkownik
Lukin

2005-08-24 11:56:00

Przecież Majdan zawalił tylko jedną bramę w drugiej połowie (gdzie była obrona, asekuracja i krycie Olego?), w dogrywce też popełnił błąd - ale wtedy cała Wisła już była na kolanach. Nie zwalajmy wszystkiego na Majdana - to jego zasługa, że z tych kilkunastu strzałów tylko cztery wpadły do bramki.

__

Zaufany użytkownik
Seti!!!

2005-08-24 11:56:21

W pływaniu mamy progres ---> patrz tegoroczne MŚ.

__

PRO
sxl

2005-08-24 11:57:20

wlasnie chodzi o to ze oni nie zagrali na swoim poziomie, bo stac ich na wiele wiecej
dlatego dali dupy

__

Użytkownik
Chester

2005-08-24 12:22:24

macie już może jakieś krótkie żarty nt. tego co stało się wczoraj? Np. takie jak z golotą były, bo chętnie bym sobie jakiś status ustawił :P

__

VIP
vader

2005-08-24 12:39:11

hahaha
powaznie tak komentowal ?

__

VIP
kai

2005-08-24 12:40:55

ale zwalil ta ostatnia akcje po co wychodzil a pozniej sie cofal ?

__

VIP
bizzare

2005-08-24 12:43:18

tak ;-)

__

VIP
kai

2005-08-24 12:45:11

true true jezlei chodzi o dode :D

__

VIP
kai

2005-08-24 12:46:41

podsumowanie:
NC bo brak mi slow :D

__

VIP
kai

2005-08-24 12:49:17

true true :P

__

VIP
kai

2005-08-24 12:50:03

zgadzam sie tylko siatka goruje :D

__

VIP
kai

2005-08-24 12:50:36

widac mozna :D

__

VIP
kai

2005-08-24 12:51:22

mogli ale nie wygrali... normalnie zal 0.o

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

2793 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie