Pomózcie nowemu :(
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2005-07-02 21:24:53
No może i zacznie mi ściągać patcha ale mi nie ściąga właśnie o to chodzi !!!! i nie wiem co robić a musze zagrać w tą gre! musze ją mieć! więc pomocy! plissss!!!!! z góry dzięki! __
|
Użytkownik
|
2005-07-05 10:41:00
Widze że zacne grono fachowców wypowiedziało sie na ten temat z niesamowitą finezją.
__
|
Użytkownik
|
2005-07-05 16:41:24
a nieuwazaz ze replayers.com jest jusz pzestazale? Oo wcreplays.com jest jusz lebsze btw na replays.pl liczba noobow sie zmniejszyla mozna smialo repki sciongac aa i niepolecam oglondanie grubbego ;P zarozumiala swinia jest i tyle ;< lyn_wolf farseer to sol dopiero gosu
__
|
Użytkownik
|
2005-08-02 13:17:07
Cześć. Czy ktoś mógłby mi pomóc bardzo proszę ??? WARCRAFTA III zaczełem grać dopiero od nie dawna i mam takie pytanie o surowce a mianowicie chodzi mi żarcie bo dochodzi mi tylko 90 i dalej nie chce chociaż buduje farmy (w przypadku rasy ludzkiej) bo bez tego nie mogę wyprodukować więcej jednostek czy to tak już będzie na stałe czy też będę mógł zwiększyć żywność i jak to zrobić jeżeli się da. Proszę o pomoc!!
__
|
Użytkownik
|
2005-08-02 15:11:59
apropo w3- jak ktos chce moge dac namiar na prog co zamienia polska wersje na angielska, ktora imho jest wiele lepsza __
|
Użytkownik
|
2005-08-03 01:00:50
Hmm polecam zdecydowanie Human Dobra rasa dla poczontkojacych bo bedziesz miał duzo ułtwien w poznawaniu I bedzie miał wiecej mozliwosi taktyk jezeli chodzi o ptęge to undead gramw tom gre mam 37 poziom i tak malo:/ Nieszukam klanu bo gram w cs Yeahhh __
|