Elektronik Supersonik - Ultra LoL \o/

Dostosuj

Autor Wiadomość
VIP
Sh1eldeR

2005-06-01 21:48:37

Niedoceniony Wielki Przegrany festiwalu Europlebs 2010, jedyny w swoim rodzaju, fenomenalny, sexy i w ogole pretty cool

[url=http://www.molvania.com.au/molvania/video_large_2.html]ELEKTRONIK SUPERSONIK[/url]

Tak, to wlasnie jego flashowy teledysk bedzie probowal sie przepchac przez Twoje Jak Zawsze Za Wolne Lacze, gdy klikniesz na powyzszy link! Mimo iz zapychac je bedzie dlugo, wazy bowiem cos kolo 13.5M to zapewniam, ze warto. Dla mnie to szczyt wyrafinowanego humoru i idealne, nieskazitelnie smieszne polaczenie postaci spiewajacych, ich ruchow, choreografii, muzyki i - last but certainly not least - SLOW PIOSENKI ;DDD

Wyszperal to ktos na forum mojej uczelni na wydziale informy, a ze wszyscy jestesmy ciotami komputerowymi, to wszyscy sie bedziemy rowno smiac ;). Zeby nie dolowac powiem, ze stalo sie to hitem imprezy (z udzialem wylaczenie normalnych ludzi... i mnie) na ktorej to puscilem.

MIAZGA.

“Above us, there is nothing above, but the stars... above”
Najlepsze IMO jest odliczanie , ale nie bede tu go przytaczal, bo popsulbym cala zabawe (musze chociaz poczatek :D “ALL SYSTEMS GONE, PREPARE FOR DOWNCOUNT!";)... i ta praca kamery :D

hf

PS. Z racji kiepawego serwera i dupowatosci uzycia flasha do odgrywania duzych clipow, radze postapic w nastepujacy sposob:
1) Sciszyc dzwiek
2) Kliknac w podany przeze mnie link
3) Przez parenascie minut zajac sie czyms innym
4) To se bedzie lecialo i rwalo... w tle
5) Po jakims czasie zrobic od nowa play - wtedy wszystko bedzie juz zbuforowane w Waszej przegladarce i bedzie mozna to sluchac normalnie.
Jak za pierwszym razem ogladalem to nie rwalo, ale serwerek cos nagle nie wyrabia, bo mi teraz strasznie tnie (a mam 3 megsy downloadu). W koncu zapisalem to sobie na dysku recznie...

__

Użytkownik
Tymek

2005-06-01 21:55:25

było :P i to całkiem niedawno :D proponuje zablokować, bo jeszcze [+] nazbiera xD

__

VIP
Sh1eldeR

2005-06-01 21:57:04

Sorry, juz wypieprzam, nie widzialem tego tutaj :D

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4881 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie