VIP
|
Juz nie dlugo do kin wejdzie kilka fajnych filmow, osobiscie nie moge sie doczekac
[hide=Hulk]
Naukowiec Bruce Banner (Eric Bana) ma trudności z panowaniem nad swoimi emocjami w momentach stresu i złości. W skutek niedopatrzenia przyjmuje śmiertelną dla człowieka dawkę promieniowania gamma. Wkrótce zaczyna odczuwać nie do końca sprecyzowaną obecność kogoś w swoim wnętrzu, niebezpiecznego, ale zarazem przez swoją mroczność pociągającego... Gwałtowne zmiany zachodzące w jego życiu obserwuje jego była dziewczyna i współpracowniczka naukowa, Betty Ross (Jennifer Connelly). 140 minut
Obsada
Eric Bana - Bruce Banner
Jennifer Connelly - Betty Ross
Sam Elliott - Generał Thunderbolt Ross
Josh Lucas - Glenn Talbot
Nick Nolte - Ojciec Bruce'a Bannera
[/hide]
[hide=Terminator 3 Bunt Maszyn]
Dziesięć lat po wysłaniu przez Skynet cyborga T-1000, nowy model Terminatora: T-X, zostaje przeniesiony w czasie z misją zgładzenia Johna Connora (Nick Stahl). Tym razem jest to Terminator o ciele kobiety, nazywany Terminatrix (Kristanna Loken), Razem z nim do czasów młodości Johna Connora przybędzie stary znajomy z poprzednich części cyklu: model T-800 (Arnold Schwarzenegger). Jego zadaniem ponownie będzie ochrona przyszłego przywódcy powstania przeciwko maszynom.
Obsada
Arnold Schwarzenegger - Terminator (T-800)
Nick Stahl - John Connor
Kristanna Loken - T-X (Terminatrix)
Claire Danes - Kate Miller
Brian Sites - Bill Anderson
[/hide]
A wkrótce premiera (nie wiem, czy juz go nie ma) filmu wyrezyserowanego przez naszego rodaka Andrzeja Bartkowiaka pod tytulem “Od klyski az po grob”. Poprzedni film (“Romeo musi umrzec” Bartkowiaka, zrobil na mnie nie male wrazenie i mam nadzieje, ze i tym razem sie nie zawiode
[hide=Od kolyski az po grob]
Szefowi wyspecjalizowanego gangu złodziei (DMX) porwano córkę. Aby ją ocalić musi zawrzeć niebywały układ z oficerem tajwańskiej policji (Jet Li) i odnaleźć cenne diamenty, których żądają porywacze. Podążając śladem zaginionych diamentów, odkrywa nowoczesną broń masowego rażenia, która może zagrozić całej ludzkości. 101 minut
Obsada
Jet Li - Su
DMX - Fait
Anthony Anderson - Tommy
Kelly Hu - Sona
Tom Arnold - Archie
[/hide]
A wy co sadzicie o tych filmach ?
__
|