finał LM: Milan vs. Liverpool

Dostosuj

Autor Wiadomość
Były Redaktor
so0fka

2005-05-26 23:54:29

teraz:

nie byłem za jednym ani za drugim

a kiedy milan prowadził 3:0:

Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan!

Hahahahaha powinno być 4:0! w najgorszym przypadku 4:1! Sry ale obrona Liverpoolu nie gra wcale!! Ile razy mona kogoś robić w ten sam sposób? Doodek mógłby być lepszy do niego nic nie mam, ale reszta? Hahahahah

Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan! Milan!

LOL

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 00:04:07

cóż...
ja za Polską mentalność uważam ciągłe a) kradzieże, b) rozboje, c) narzekanie na kraj. to da się zauważyć na każdym kroku w Polsce.
nie mówię tu oczywiście o nikim konkretnym, tylko ogólnie, o Polakach.
mimo to czuję się patriotą i kocham swój kraj. myślę, że freeq myśli podobnie. chodzi o to, że - nie można zaprzeczyć - zdanie o Polakach jest zazwyczaj jednoznaczne. i nie mogę tu przytoczyć własnego, ponieważ to jest subiektywizm. aby spojrzeć na tę sprawę obiektywnie, wystarczy zapytać, jakie jest powszechne zdanie o Polakach za granicą? otóż większość z np. Niemców uważa Polaków za typowych złodziei i spiskowców. ale jakie mogą mieć o nas inne zdanie, patrząc np. na skorumpowany rząd?
zresztą, jak sami się przyjrzymy, zauważymy, że co i rusz ktoś narzeka na nasz wspomniany rząd, prezydenta czy policję. taki pogląd jest dla mnie bardzo denerwujący, ale udziela się wielu osobom, i w ten sposób powstaje ogólne stwierdzenie, że np. posłowie, zasiadający w rządzie to łapówkarze i skorumpowani idioci. mimo to ja szczerze wierzę, że 75% z nich to prawi obywatele.
wystarczy spojrzeć na np. komentarze pod wiadomościami na onecie o, powiedzmy, kolejnej aferze łapówkowej wśród polityków. TO jest powszechnie brana Polska mentalność.
pozdrawiam.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:06:25

Sierotko przeczytaj moją wypowiedź dokładnie! Nie byłem za jadnym ani za drugim ALE wolałem aby wygrał Milan CAŁYM sercem tego pragnąłem CAŁYM.

Dotarło czy jeszcze? Nie uczyli Cię czytać ze zrozumieniem?LOL to się Tobie należy.

I prosze Cię jeżeli nie umiesz czytać nie komentuj...

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:10:03

Jeżeli chcesz odpowiedzieć przeczytaj z 10 razy najlepiej wtedy jak się wyśpisz...

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 00:16:34

nie nazywaj mnie sierotką. mam rodziców i jestem z tego dumny, jeśli nie wiesz, co oznacza słowo "sierota", to go nie używaj.
poza tym ja umiem czytać ze zrozumieniem. i z twojego komentarza, który skomentowałem wcześniej zrozumiałem, iż nie byłeś ani za liverpoolem, ani za milanem. otóż jak można nie być za nikim, a jednocześnie pragnąć, aby jedna z tych drużyn zwyciężyła? to tak, jakby nie być głodnym, a jednocześnie czuć, że nadeszła pora na zjedzenie dużego obiadu...
cóż, nie lubię, gdy się mnie bezpodstawnie oskarża.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:19:55

Bezpodstawnie Ty mnie oskarżasz. Otóż nie lubię Milanu ani Liverpoolu. Ale jak przyszło co do czego WOLAŁEM aby wygrał Milan - uważałem że jemu się należy. Liverpoolu nie znoszę bardziej. Dalej nie rozumiesz? Może czas bardziej do nauki się wziąśc?

Nie przeczytałeś 10 razy i jesteś niewyspany, albo po prostu nie umiesz czytać ze zrozumieniem.

__

PRO
igor

2005-05-27 00:23:27

To prawda, też to zauważyłem.

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 00:23:36

ah taaak, otóż teraz to łaskawie wolałeś, aby wygrał milan?

to też było dlatego, że akurat nikomu nie kibicowałeś i tylko WOLAŁEŚ, aby wgrał milan?

btw. jeśli chcesz podyskutować, to nie ma sprawy, ale na poziomie. nie toleruję dyskusji, której podstawą jest obrażanie sie. nie dyskutuję również z osobami o IQ równym bananowi chiquita.
przemyśl to.
jeśli nie jest to dla ciebie zbyt duże wyzwanie.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:24:23

On nie wpadł na ten genialn pomysł - powiedziano mu aby tak robił. Oglądałem wywiad z nim dziś :]

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:25:59

Wiesz co? Twój wiek pasuje do poziomu Twojej wypowiedzi. hehehehe Tym komentesem zacząłeś się bronić bo być może zrozumiałeś co napisałem wcześniej.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:26:44

Ps z dwojga złego wolałem wybrać mniejsze zło jak dla mnie.

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 00:27:37

przykro mi, nie zrozumiałem cię.
rozwiń swą myśl.
bronić nie zacząłem się ja, lecz ty - brak ci argumentów, więc zacząłeś obrażać swego przeciwnika w tejże dyskusji.
zachowanie godne szczeniaka.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:31:02

Może teraz jest jaśniej? Nie wiem, może źle to ująłem co mówiłem, ale ja rozumiałem.
Jeszcze raz. Kurtularnie. Tak sobie siedziałem i ogladałem te mecze a tu mi do finału doszły dwie drużyny za którymi nie przepadam. Hmmm ale myśle sobie że bardziej nie trawię Liverpoolu a Milan? Milan niech będzie pomyślałem. I stałem się na już na maska "anty Liverpoolowy". I otóż dlatego wolałem aby wygrał Milan. Przegrał? No nic trudno plakać o to nie będę.

The end. Może teraz jaśniej - bardziej już nie mogę przyblizyć mojej myśli.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:31:53

Może teraz jest jaśniej? Nie wiem, może źle to ująłem co mówiłem, ale ja rozumiałem.
Jeszcze raz. Kurtularnie. Tak sobie siedziałem i ogladałem te mecze a tu mi do finału doszły dwie drużyny za którymi nie przepadam. Hmmm ale myśle sobie że bardziej nie trawię Liverpoolu a Milan? Milan niech będzie pomyślałem. I stałem się na już na maska "anty Liverpoolowy". I otóż dlatego wolałem aby wygrał Milan. Przegrał? No nic trudno plakać o to nie będę.

The end. Może teraz jaśniej - bardziej już nie mogę przyblizyć mojej myśli.

Może godne szczeniaka, ale kto jest kim to już Ty wiesz.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:33:07

Aha początek jest do #130

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 00:35:24

cóż... widać że nie tylko ja potrzebuję nauki czytania ze zrozumieniem :]

KOMENTARZ #131 , ODPOWIEDŹ NA #129

ekhm... jasne?

Może godne szczeniaka, ale kto jest kim to już Ty wiesz. - to też mógłbyś rozwinąć...

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:39:26

Ale już wyjaśniło się? Wiesz o co mi chodziło? Jeżeli tak to peace! A jeżeli nie to też peace bo bardziej mojej myśli nie umiem rozwinąć na chwilę obecną..

Pozdro

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:41:03

PS. Przyznaję mogłem to odrazu napisać dokładniej o co mi chodzi.

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 00:41:18

nie no, ja nigdy nie twierdziłem że nie ma peace ;]
nie lubię tylko ludzi, którzy zmieniają zdanie podporządkowywując się do obecnej sytuacji.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:44:52

Oko spokso - tylko ja nie zmieniłem zdania, tylko źle je przedstawiłem na początku i nie zrozumieliśmy się na wzajem.

__

VIP
Van Helsing

2005-05-27 00:52:08

I mój starszy też zauważył w dzienniku na drugi dzień ;p

__

PRO
igor

2005-05-27 01:32:55

Ja to zauważyłem od razu ;D.

__

Użytkownik
seVen

2005-05-27 02:07:07

Ehh, internet to ciekawy twor, tyle ludzi probuje mi pojechac silac sie na wyszukane riposty z ktorych az kapie elokwencja. W realu mi sie to na co dzien nie zdaza w sumie, moze dlatego ze tutaj nawet czternasto czy pietnastolatek jak pomysli kwadrans albo dwa, to rzuci górnolotnym (w jego mniemaniu) inwektywem. Coz, za dziecmi nie przepadam wiec w takie dyskusje sie zazwyczaj nie wdaje, sory, moze powinienem napisac cos zeby cie obrazic, w koncu jak ty mnie wyzywasz od idiotow to pewnie oczekujesz ze odwdziecze ci sie w podobny sposob, musze cie jednak zawiesc, ja po tobie jechal nie bede, nie ma po kim...

Aha - ja nie pozdrawiam, na to sobie trzeba zasluzyc.

__

VIP
Krypton

2005-05-27 03:01:31

Teraz tak kazdy powie ;)

__

Użytkownik
rambiak

2005-05-27 08:11:21

... hehe mozliwe ze nic nie wygral ;D czemu ? otoz jezeli postawil ns STS mecz Milan - Liverpool na 2 - to niestety ale STS liczy regulaminowe 90 min - bylo 3:3 czyli przegral ;o ; chyba ze postawil "typ na awans" na Liverpool wtedy wygral drugie tyle ;p swoja droga ladnie sie kursy zmienialy ;o z poczatku kurs na Live 3.50 ... przed meczem cos kolo 2.80 , co w przypadku tak duzego wkladu ma ogromne znaczenie ;p ...

__

Użytkownik
rambiak

2005-05-27 08:34:23

1.Chelsea Londyn vs FC Barcelona - 1:2
2.Real Madryt vs Arsenal Londyn - 2:1
3.Villarreal FC vs Manchester United - 0:2
4.FC Liverpool vs Betis Sewilla - 2:0
5.FC Sevilla vs Everton FC - 0:2
6.Bolton Wanderers vs Espanyol Barcelona - 2:1
7.Middlesbrough vs Valencia CF - 1:2
8.Athletic Bilbao vs Manchester City - 1:2
9.Tottenham Hotspur vs Real Saragossa - 2:1
10.Deportivo La Coruna vs Aston Villa B. - 2:1
11. Atletico Madryt vs Charlton Athletic - 2:1
12. Malaga CF vs Birmingham City - 1:2
13. Fulham Londyn vs Getafe CF - 2:0
14. Newcastle United vs Real Sociedad - 2:0
15. Blackburn Rovers vs Osasuna Pampeluna - 2:0

Ogolny wynik - 10[Anglia]5[Hiszpania] w malych punktach - 25[Anglia]14[Hiszpania]

od razu widac ktora liga lepsza ;D

__

Użytkownik
BeNiek

2005-05-27 08:50:57

Right right : P Do tego dochodzi jeszcze ukochana Serie A : P

__

Użytkownik
Kabu

2005-05-27 09:46:17

No to popatrz lepiej na osiagniecia klubow angielskich i brytyjskich przez ostatnie lata,od okolo 7,8 lat przynajmniej jeden klub jest w polfinale lub zdobywa jakies trofeum waznych rozgrywek(nie liczac tego sezonu)a do tego graja najbardziej techniczna i najpiekniejsza pilke!!

__

Użytkownik
rambiak

2005-05-27 09:54:38

... nie domysliles sie ze ja to w zartach napisalem ? ;o tak wogole to nie jestem w stanie zrozumiec tego zdania "No to popatrz lepiej na osiagniecia klubow angielskich i brytyjskich" ;ddd ...

__

PRO
igor

2005-05-27 10:55:28

Trzeba byc slepym, zeby nie zauwazyc, ze wyszedl metr przed linie, zanim pilka zostala kopnieta.

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 11:20:13

silac sie na wyszukane riposty z ktorych az kapie elokwencja

cóż...

To zes mi pojechal! O jaaa! Az bym sie normalnie przejol gdybys byl kilka lat starszy i duzo duzo madrzejszy... A od synkow mnie nie wyzywaj bo nie zasluzyles na to zeby byc moim ojcem, nawet jezeli bylbys ode mnie wiele lat starszy a nie pare lat mlodszy (lol?). Jezeli cos pisze to znaczy ze wiem co, a takich kompleksow jakie ja mam to ty sobie tylko zyczyc mozesz...

w porównaniu do tego komentarza, mój rzeczywiście kapie elokwencją.
przykro mi, że musiałem zniżyć się do twojego poziomu aby ci to uwidocznić.
ja zaś pozdrawiam - nie wywyższam się nad innych, robię to choćby z dobrego wychowania. jak widać i tego tobie brakuje.

__

Użytkownik
orlikoVsky

2005-05-27 11:38:09

[url=http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/photo_galleries/4583457.stm]do the Dudek[/url]

__

Użytkownik
seVen

2005-05-27 12:00:28

Dobra, mi wszystko jedno, nie znasz mnie, w zyciu nie widziales, ale wyzywasz mnie od idiotow, potem mnie pozdrawiasz i mowisz ze to dlatego iz jestes dobrze wychowany?? :DDDD Nie no, zniz sie jeszcze nizej, bo poki co to jednak do mojego poziomu nie siegasz, dorosnij, wtedy moze pogadamy. Aha - i nie odpowiadaj mi wiecej, dyskusja z toba jest bezcelowa, niezamierzam tracic cennych sekund mego zycia na jej kontynuowanie.

__

Były Redaktor
so0fka

2005-05-27 12:10:20

cóż...
jeśli nie chcesz kontynuować dyskusji, to nie kontynuuj ;x
wiesz, masz rację, nie znam cię, oceniam cię zatem na podstawie twoich wypowiedzi w Internecie. a tu przedstawiasz się jako totalne zero.
i nie mów, że nie sięgam do twojego poziomu.

To zes mi pojechal! O jaaa! Az bym sie normalnie przejol gdybys byl kilka lat starszy i duzo duzo madrzejszy... A od synkow mnie nie wyzywaj bo nie zasluzyles na to zeby byc moim ojcem, nawet jezeli bylbys ode mnie wiele lat starszy a nie pare lat mlodszy (lol?). Jezeli cos pisze to znaczy ze wiem co, a takich kompleksow jakie ja mam to ty sobie tylko zyczyc mozesz...

przeczytaj jeszcze raz swoją wypowiedź i zastanów się, kto tu się zniża do czyjego poziomu. czy taką wartość reprezentuje sobą 23-letni facet? ;x
i tak, masz rację, uważam się za dobrze wychowanego. patrząc na takich jak ty tylko utwierdzam się w tym przekonaniu.

__

Użytkownik
freak

2005-05-27 12:12:11

No to może byś się już zamknął co ?:D

Piszesz jaki to dorosły jesteś a zachowujesz się jak jakiś rozwścieczony gnojek który myśli że pozjadał wszystkie rozumy.

Skoro ciebie to w ogóle nie rusza co tacy "nastolatkowie" piszą to czemu się tak bulwersujesz ?

__

Użytkownik
Chester

2005-05-27 12:29:20

Inter i tylko Inter

__

Użytkownik
Kabu

2005-05-27 13:30:29

Sory mialo byc hiszpanskich:P i trudno bylo sie domyslec ze to zart;]

__

Użytkownik
seVen

2005-05-27 15:49:38

Wez... Zenujace to jest! Czy ja pisze jaki to jestem dorosly? Ja szarzuje? Czy ja kogos atakuje? Najpierw ty mnie wyzywasz od zakompleksionych synkow, potem tamten wybitnie dobrze wychowany intelektualista czternastoletni zwie mnie zle wychowanym idiota i ty mowisz ze ja sie bulwersuje? Nie odpowiadalem na niczyje komentarze, to ty odpowiedziales na moj, ja na twoj i wtedy tamto toto sie wlaczylo. Przykre to wszystko jest... ZA swoje slowa trzeba brac odpowiedzialnosc, niewazne czy w realu czy necie. Jezeli mam cos do powiedzenia to mowie, nie wazne czy tu czy w realu, swoje opinie dobrze waze i biore za nie odpowiedzialnosc, a inni? Nawet nei mam tyle wyobrazni zeby wyimaginowac sobie 14latka mowiacego mi w oczy ze jestem idiota... Fajny ten internet aaaaaaj?

__

Użytkownik
freak

2005-05-27 17:53:49

Faktycznie. przyznaje że so0fka nie potrzebnie i nie proszony zaczął odgrywać role mojego adwokata. Z tobą być może i nawet mógłbym się w pewnych sprawach zgodzić gdybyś tylko umiał je jakoś dobitniej przedstawić. A odrazu widać że żadasz racji z samej racji swojego wieku... Odpisałem na twój koment ponieważ wrukwia mnie te całe wzajemne dołowanie się rodaków. Przyznam nawet że zbyt pochopnie odebrałem twój komentarz i w sumie nie mam o co się do ciebie czepiać. Tak więc luzik. Sam się zanadto "bólwersnołem" :D

__

Użytkownik
seVen

2005-05-27 20:22:23

No i piknie! Zawsze to jednak milo kiedy ktos potrafi sie przyznac do bledu, co naprawde rzadko sie spotyka. Ja tam nikogo obrazac nie chcialem i nie rzadam przyznawania mi racji tylko dlatego ze jak na goscia tej strony jestem dosc sedziwy (sic!). Chcialem tylko powiedziec ze cos takiego jak "kompleks Polaka" naprawde istnieje, czego nie raz widzialem dowody. Pochodzimy z biednego kraju, do tego niezbyt "popularnego" w swiecie, przez co czesto czujemy sie gorsi przez sam fakt bycia Polakiem. Tym wieksza radosc z sukcesu naszego bramkarza, ktory wreszcie sie wzniosl "ponad". Naprawde mi to imponuje, bowiem niedawno wrocilem z Anglii i tam wlasnie sporo slyszalem i czytalem o Dudku. Delikatnie mowiac nei byly to superlatywy. Ja na jego miejscu wolal juz bym grac w Knurowie niz w kraju gdzie z kazdej gazety pluja na ciebie jakies prostaki. Najbardziej przykro bylo jak sie slyszalo od Angola "Dżezy Dudek motherfucker" i widzialo Polakow przytakujacych z usmiechem. To tez o czyms swiadczy nie? :/

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

164 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie