dól

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
overeq

2005-03-09 01:04:49

czy kazdy z was ma w zime dola? nie wie co z soba zrobic? ja mam i to nic fajnego...

__

VIP
rostek

2005-03-09 01:09:19

Over: (Wtorek 22.02.2005 00:39)
powiem ci jak by to powiedzial zbychu z coalition "nie bede sie dolowal szkoda na to czasu"
szkoda czasu na dolowanie sie
spoko z ciebie ziom

__

VIP
overeq

2005-03-09 01:10:02

widac sa takie momety ze nawet ja osoba mowiaca w to nie wierze... albo wierze ale to teraz sie nie sprawdza...

__

Użytkownik
mRuk

2005-03-09 01:29:54

... na szczęście wiosna już blisko :)

__

VIP
overeq

2005-03-09 01:37:54

nowy rowerek jest w drodze :) cieple dni to jest to :P

__

VIP
scR

2005-03-09 06:28:31

Nie. Nie doluja mnie pory roku, nie wiem jak moze cie dolowac zima? Mnie, jak juz, to doluje jakies konkretne zdarzenie, ale nie ma znaczenia czy w lecie czy w zimie.

__

Użytkownik
zenon

2005-03-09 09:02:47

Ja mam dola od 1.5 roku ;) Mniejszego czy wiekszego...

__

Użytkownik
DudE

2005-03-09 09:46:08

Zima doluje na maxa, z utesknieniem czekam na lato tym bardziej ze u mnie jest jeziorko, i przyjada ludzie, 2 miesiace w roku moge oglafdac inne ryje=] a co do dola to fuck jest taki ze nasz organizm oczuwa niedobor swiatla przez co fisiuje, niektorzy uzywaja siakis lamp ktore niweluja ten efekt ... a niektorzy biora prozak:D:D

__

VIP

2005-03-09 09:55:29

ano zima w tym roku trwa juz za dlugo .. ;\

__

VIP
overeq

2005-03-09 11:59:11

w lato zyjesz jak w raju budzisz sie jak chcesz zero stresu zwiazanego ze szkola, i co dla mnie jakwazniejsze jak jest mi zle to wychodze na rower i o wszystki mzapominam a w zime to jak by tu powiedziec wielki kalafior nie moge...

__

Użytkownik
mic

2005-03-09 13:07:03

e tam, narzekacie, ja tam lubie zime i jakos zaden dół mnie nie dopada w ciagu tej pieknej pory roku...

__

Użytkownik
Tymek

2005-03-09 14:10:13

a mnie nic nie dołuje :P w ogóle ja to się niczym nie przejmuję... CARPE DIEM (jak źle napisałem to nie krzyczeć, no ale co mnie to obchodzi :-| :D) jak coś się stało to trudno się mówi i idzie się dalej

__

VIP
overeq

2005-03-09 14:44:19

i wszstko jasne :)

__

VIP
scR

2005-03-09 14:44:52

Musisz znalezc sobie inne ciekawe zajecia w zime, na pewno cos takiego jest. Jakby nie mowic edukacja to czesc naszego zycia i trzeba sie z tym pogodzic.

__

VIP
overeq

2005-03-09 14:54:25

ja sie z tym pogodzilem co nie zmienai faktu ze ze szkola wiaze sie stres ;P a wakacje to wakacje :D

__

Użytkownik
tysik

2005-03-09 15:35:15

heh no ogolnie zimą wpienia mnie to, że mieszkam sobie w małej wiosce i gdy przyjdzie mróz to mam porblem zeby się dostac gdzie do pubu, do znajomych ogolnie :/ góry + narty - pełen wypas ale to jest tylko kilka dni na całą tą zimę...

mysle ze wszystko sie da jakos zaplanowac zeby nam sprawialo przyjemnosc. Bylem dwa razy na rowerze w tą zimę - mialem zajawke i pojechalem z 10 ka emów do "koleżanki" i wszystko było ładnie pięknie dopooki we wszystko nie zaczął (sor za wyrazenie) wjebywać się mój kolega... od tamtego momentu zima mnie dołuje :/

ale... jest sposób na oszukiwanie umysłu =]
zawsze rano - kiedy jestem maxymalnie niewyspany biore od razu prysznic - mega gorący, a na koniec sie spłukuje takim extra cold waterem tak ze spod prysznica niemal wyskakuje za kazdym razem :o konkretna dawna energii na dzien dobry
co dalej - jem od groma owocow cytrusowych. Sproboj zjesc cytryne w całości (bez skorki ofkoz) i nie poczuc roznicy :P to tez daje mnostwo energii - lepsze niz kawa. No pozatym nie wolno sie izolowac i zamykac w pokoju duszac smutki, a jesli na dworze jest az tak paskudnie to posprzataj ten pokoj, wywietrz go, zapodaj dobra muze tak glosno jak sie da, podskocz dwa razy, dmuchnij, chuchnij i powiedz - wow nie moge tracic czasu na swoje zmartwienia! mam przeciez swiat do uratowania! ludzie na mnie liczą! 0.o nie wiem jakie wy macie sposoby ale mi sie moj podoba :ASD

__

Użytkownik
westlan

2005-03-09 15:45:42

ty ja mam za miesiac mature ;d powiedz to mi =dddddddddd

__

VIP
overeq

2005-03-09 16:11:09

naiz ide chyba opiepsze cytryne a potem posprzatam ten caly dom :D

__

Użytkownik
DudE

2005-03-09 17:04:03

chce byc taki jak Ty! ;P + for ju maj masta;]

__

Użytkownik
DudE

2005-03-09 17:06:06

Matura to pikus, wiem ze kazdy tak mowi ale ja mialem przerwe w chodzeniu do szkoly 4 lata, i zdalem bez problemu. Poczytalem, pokombinowalem i mam kolejny papier ktorym moge sobie podetrzec zad:). Powodzenia!

__

Użytkownik
Tymek

2005-03-09 17:44:51

No właśnie to czym ja się mam przejmować i co mnie ma dołować jak wszystko mni się udaję ? :D

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-09 18:39:18

Hahaha, dobre, jutro obiore cytryne ;D

Szczerze, chce juz isc w dluga z mojego domu, zaczac na siebie zarabiac. Wole sumiennie pracowac niz chodzic do tego budowlanka > lo i codziennie wysluchiwac rodzicow. Mam 2 mlodych braci, wiecznie chalas, wojny o pilota, nieposprzatane czasami a ogarnac w moment 300 metrow kwadratowych nie jest hop siup ;c

Nienawidze zimy, czemu?

1) Nauka
2) Krotko dni trwaja
3) Zimno, ani nigdzie na lace nie posiedziec nic
4) Prosty powod, moj ojciec robi klimy do aut i mu pomagam w wakacje - mam z tego siano plus frajda ze mu pomagam, kto zaklada / naprawia klimatyzacje w zime?
5) Musze siedziec wiecej przy pc'cie, nie lubie i wole czasami isc spac ;c

I CIESZE SIE, ZE W ZIMIE JEST SZKOLA bo za^&*ał bym sie z nudow, w szkole zawsze mozna powywijac mamy taka dyrekcje ze nas nie wyrzuca odrazu ;c. No ale wracasz do domu, do kumpli - a potem nauka ;c

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-09 18:40:05

4 lata Cie nie bylo w skul :C ?

Robota za granica or smth?

__

VIP
overeq

2005-03-09 18:49:55

racja szkola w zime jest spoko :)

__

VIP
Malwa

2005-03-09 20:02:55

Najlepiej jest poprostu uzyc pewnych sposobów Solarium zastepuje słoneczko ^^ czekolada tez cos tam ma co poprawia humor a najlepszym sposobem jest pocałunek :P Całujcie sie duzo :D Będzie dobrze juz i tak niedługo wiosna :)

__

VIP
Malwa

2005-03-09 20:03:40

Najlepiej jest poprostu uzyc pewnych sposobów Solarium zastepuje słoneczko ^^ czekolada tez cos tam ma co poprawia humor a najlepszym sposobem jest pocałunek :P Całujcie sie duzo :D

__

Użytkownik
zenon

2005-03-09 20:15:17

300 metrow kwadratowych? I ty narzekasz ze masz dwoch braci :D? Przeciez w takim domu to chyba latwo sie gdzies zaszyc przed nimi, nie? Co ja mam powiedziec majac 16 lat, wspolny pokoj z mlodszym bratem :/?

__

Użytkownik
*Jaras

2005-03-09 20:24:02

Nie znasz stanu rzeczy. Ja mieszkam w przedmiesciu w takiej dzielnicy gdzie wszedzie sa duze i mniejsze domy, to nie o to tu chodzi.
Moj pokoj ma 17 m2, a dalbym wiele, zeby mial kolo 8 i bym maly i przytulny, za duzo tej pustki.

Mlodzi sa poprostu jeszcze niechowani, mali i dra sie na wszystko jak im nie pasuje ;c
Mnie wogole nie rajcuje mieszkanie z rodzina w takiej chalupie. Ogolnie wogole nie pojmuje ideologi, 5 osobowa rodzina i duza chata. Jest tu maksymalnie z dupy. Dajcie mi moja chate na wlasnosc, powiedzmy ze rodziny nie ma. Co robie? Biore 10 najlepszych ziomali, kazdy postanawia tutaj mieszkac przez jakis dluzszy czas. Kazdy zarabia cos, odwalamy swietna, przytulna chalupke z klimatem.

Nie naleze do urzedasow bojacych sie sprawdzic poziomu oleju w aucie, takie miezskanie bylo by git. Poprostu w 10 zlozyc sie na 42 calowa plazme to jest koszt rzedu 880 zł...
10 osob naprawde bez problemu zyje sobie w takim domu, uwierz mi, skoro w 5 jest u nas wiecznie luz?

__

Użytkownik
tysik

2005-03-09 20:26:20

hmmm czasami zdaza mi sie miec pewnego rodzaju dołki moralne .. ktore są jednak całkiem przyjemne :-o to jest taki "fajny ból". Kalecze swoją duszę - taki mentalny masohizm :P
przeczytajcie ten krotki blog: http://pamietnik.zmarlego.w.interia.pl/
ale przedtem sciagnijcie ten krotki loop-sound i zapodajcie na repeat
http://www.swish-db.com/forum/files/download.php?f=546&c=34

potem opiszcie swoje wrazenia :-)

__

Użytkownik
e2

2005-03-09 20:29:38

to daj mi buzi :D

__

Użytkownik
zenon

2005-03-09 20:31:32

Ja mam 50 metrow nie cale, dlatego tez kazdy wchodzi kiedy chce, bo to pokoj tak samo moj jak i brata; nie jestem zbyt szczesliwy, nie moge (tzn teoretycznie moge) nikogo zapraszac, bo zero swobody i jak tu rozmawiac? Ogolnie szkoda gadac, to i tak chyba jeden z moich mniejszych problemow, bo ostatnimi czasy to mam gorsze niz 90% doroslych... Niestety

__

Użytkownik
zenon

2005-03-09 20:50:03

Im jestem starszy tym jest gorzej... Kiedys cieszylem sie ze jade do babci itd. Wyjazdy na wycieczki, ogolnie bylo lepiej... Teraz jakby mi ktos polozyl revolver kolo reki to tak na 100% nie wiem czy bym z niego nie skorzystal... Przynajmniej w niektorych momentach. Nie, nie jest to niestety przejsciowa depresja - mam tak juz od wielu miesiecy. Kilka dni wiem ze moge zrobic wszystko, przez nastepne pare opuszcza mnie jakos zapal. Watpie czy kiedys bedzie lepiej, bo skoro tyle czasu jest gorzej, to ja juz sam nie wiem... Nie bede sie wiecej rozpisywal, moj obecny stan mozna opisac jednym slowem: sUx albo Masakra

__

Użytkownik
zenon

2005-03-09 20:50:24

Im jestem starszy tym jest gorzej... Kiedys cieszylem sie ze jade do babci itd. Wyjazdy na wycieczki, ogolnie bylo lepiej... Teraz jakby mi ktos polozyl revolver kolo reki to tak na 100% nie wiem czy bym z niego nie skorzystal... Przynajmniej w niektorych momentach. Nie, nie jest to niestety przejsciowa depresja - mam tak juz od wielu miesiecy. Kilka dni wiem ze moge zrobic wszystko, przez nastepne pare opuszcza mnie jakos zapal. Watpie czy kiedys bedzie lepiej, bo skoro tyle czasu jest gorzej, to ja juz sam nie wiem... Nie bede sie wiecej rozpisywal, moj obecny stan mozna opisac jednym slowem: sUx albo Masakra

__

VIP
overeq

2005-03-09 21:06:38

tza sie wiecej usmiechac chyba i nie dolowac sie bo to nic dobrego... ja zawsze jak mam dola wlaczam muzyczke i mysle o dobrych chwilach ktore byly, usmiecham sie ale czasem sie nie da poprostu.... wiem jak to jest mialem tak wczorej.... moj dol jest od hmmmmm prawie 2 lat? nie nie nie od roku ale teraz jest coraz lepiej mam super dziewczyne, dol sie pojawia jak nie moge sie z nia zoabaczyc ;/ ale tak czy inaczej tza sie usmiechac wiecej :o

__

Użytkownik
zenon

2005-03-09 21:11:42

No widzisz, Ty przynajmniej masz dziewczyne :/ Ja tam nie mam niestety nastroju ani takiej pewnosci siebie zeby jakas wyrwac :/

__

VIP
overeq

2005-03-09 21:18:37

najwyzszy czas ziom :) z reszta jak nie laska to kumple! kumple tez sa funny :)

__

Użytkownik
zenon

2005-03-09 21:21:37

No kumpli mam 2 dobrych od paru lat... Ale to tez jest dosyc zlozone, jakby to powiedziec... Tzn lubie ich ale jakos ich zajecia mi nei odpowiadaja :P Punk i metal :P Pogowac z nimi nie bede ;D

__

VIP
MerT

2005-03-09 21:54:59

[+] za ta cytryne, moze skorzystam ;DD

__

Użytkownik
gÓpek

2005-03-09 22:04:51

zieeeew ... a co to ten dol ? U mnei nic takiego nei wystepuje :- D mam 17 lat , zero problemow w szkole, swietnych przyjaciol , a do tego mamy piekna zime (!!) i ogolnie wsyztsko roxxuje :-D

__

Użytkownik
yareq

2005-03-09 22:35:30

Ja to nie tylko w zimie ;P, ale nie bede sie rozdrabnial bo to topik dla normalnych ludzi ;)

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1145 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie