Użytkownik
|
Jako że wyszukiwarka nie zwróciła mi zadowalających wyników po wpisaniu “single player” postanowiłem otworzyć ten temat Rozchodzi się konkretnie o gry SP, które najbardziej przypadły Wam do gustu. W miare możliwości i czasu, opiszcie dlaczego tak a nie inaczej ;p
1. Medal of Honor Allied Assault - pierwsza porządna gra w jaką zagrałem kupując mojego Durona850 przed laty (dokladnie trzy). Jednak pierwsze miejsce należy się jej za W-S-P-A-N-I-A-Ł-Y klimat. Sporo misji (naliczyłem 33) które są bezwątpienia bardzo ciekawe. Do tego wyszło pare bardzo fajnych dodatków. Duży plus to też podkład dzwiękowy.
2. WarCraft3: Reign of Chaos - kolejna świetna gra. Świetna grafika, klimat, rozbudowana - duża ilość jednostek, budynków etc.
3. Heroes2@3 - KLASYKA! Ileż to godzin spędziłem tłukąc straszliwe potwory Nie mam słów, przed kilkoma laty była to najlepsza gra Strategiczna.
3. Red Alert@KKND@Seven Kingdoms - te gry ledwo pamiętam, ale to co zapamiętałem wystarczy na trzecie miejsce.
4. Soldier of Fortune2 - czy istnieje gra z bardziej realistyczna grafiką i gibami niż ta? Według mnei mimo wszystko nie. Posiada jeszcze wiele zalet, których nie potrafie zdefiniować, ale je po prostu czuje ;-)
5. Diablo2@Aliens vs Predator2 - pierwsza mroczna, druga porównywalna do thrillera To ich największe zalety.
Ach stare dobre czasy
__
|
Użytkownik
|
He he wracając jeszcze do Heroesa2 - kiedyś dostałem dzięki tej grze takiej manii grania, że pytałem się wujka co 10-15 minut kiedy będę mógł znów zagrać :p NIe wychodziłem z domu, nie oglądałęm telewizji - grałem D! UU to są dopiero stare czasy...
__
|