Użytkownik
|
Witam, mam maly problem. Na starym kompie IrDA mi cykala, chodzila mi z moim fonem 7650 (ale to bylo rok temu) - 76 sprzedalem, irde dalem wujowi z Samsungiem C100. Otoz mialem sl'ke, ktorej zawartosc MMC edytowalem poprzez aparat cyfrowy (bylo szybciej). No ale SL'ke tez opchnalem i mam teraz 6610. I wlasnie ;c
Do tej cholery nie mam kabla, ale za to wzialem irde od wuja no i zaczynaja sie czary...
Podlaczylem napewno dobrze irde (mam pod plyte glowna - wg. intrukcji z ksiazeczki), nie wiem jak to wyglada z biosem... Bawilem sie ustawieniami, irde komputer widzi, ale parwda jest taka, ze jak ktos nie ma irdy to moze w biosie wlaczyc "pseudo irde" i win xp uzna ze irda jest. Tak wiec w windowsie niby ja mam, ona tez mruga zgodnie z opisem czyli co jakis czas.
6610 i xp widza sie raz na jakis czas, nie idzie nic przeslac. PC Suite widzi nokie - ale jest ona na szaro i nie mozna sie z nia polaczyc, tak wiec irda czaruje... Irda w telefonie na bank dobra.
Ma ktos moze info, jak pod moja plyte glowna Gigabyte P4 Titan Series 848P ustawic w biosie odpowiednio irde? Chodzi mi o half/full etc. PLS help.
__
|