Amputują mi palec?

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
VIP
.error.[cola]

2005-02-22 21:29:23

Nigdy w zyciu nie wpadlem zima do wody, jakie to uczucie?
I co sie dzieje z cialem?

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-22 22:06:39

Tez jestem ciekaw! Podobno czuje sie tysiac igiel ktore wbijaja ci sie w cale cialo :>.

Miales spore szczescie, ze przezyles! Raz, ze od szoku temperaturego mozna zemdlec, czy praca serca moze zostac nagle zatrzymana, to jeszcze - najgorsza rzecz gdy sie wpadnie do przerebli - mozna wpasc POD lod i wtedy traci sie przewaznie orientacje i sie juz nie wyplywa ... :(. Slyszalem ze w razie czegos takiego mozna sprobowac "podniesc" troche lod zeby zaczerpnac powietrza, gdy jest cienki to moze sie udac, i wtedy jakos szukac wyjscia.

__

Użytkownik
*Jaras

2005-02-23 07:28:56

ZA duzo filmow i bajek. Jezdzilem na lyzwach w kurtce, nagle sie zarwal lud i wpadlem do wody, wszyscy usmiani nawet specjalnie nie musieli pomoc mi wyjsc, podciagnalem sie na rynkach. Te szoki itp. to jak dla kogo, mnie to raczej nie tyczy nie wiem czemu.

__

Użytkownik
pr0

2005-02-23 15:38:39

rotfl!

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-24 03:19:07

No wiesz, sa ludzie-morsy ktorzy sobie normalnie plywaja w zimie, w lodowatej wodzie.

Nie wiem jak wygladal twoj wypadek, moze rzeczywiscie bylo smiesznie i bezpiecznie, ale dla mnie to powazna sprawa. Woda, a juz na pewno zimna, to straszny i nieprzewidywalny zywiol :>.

A smiechu co nie miara to bylo, jak ja, za mlodu, wp%%em sie do sciekow :D. Tzn. do deszczowki :D. Szedlem potem moze kilometr do domu, caly ubabrany w jakims "gownie" (mam nadzieje, ze uzycie cudzyslowiu jest uzasadnione :D). Na szczescie to bylo wczesna jesienia i bylo dosc cieplo ;).

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-24 07:35:10

Nie wpadlem nigdy do zimnej wody i nigdy bym nie chciac. Nie jestem morsem, wiec mysle, ze czekalby mnie szok termiczny :/

@Sh1eldeR - masz 50 wiadomosci niedobranych. Pozwolilem sobie wyedytowac 'brzydkie' slowo w twoim poscie. pzdr

__

VIP
forest

2005-02-24 17:31:03

teraz troche bardziej sie moge w to wszystko wczuc, bo wczoraj zlamalem sobie noge :F

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-24 17:39:40

Ja jeszcze nic nie zlamalem, raz tylko mialem zwichnieta reke. Ale moge sie domyslac jak to jest :/ Mnie od razu palec odrabia.

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-24 17:40:37

Jak zaczelo to cos wchodzic mi pod paznokiec i unosic go troche do gory - lekarka powiedziala:, niech sie pan nie martwi, dzisiaj moj znajomy odrabal sobie palec siekiera. Pochlal troche i zaczal robac drewo ...

__

Użytkownik
e2

2005-02-24 17:46:00

na a co? :D przecież to nic strasznego urąbać sobie palec - ot taka błachostka :]

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-24 18:48:08

To se na drugi raz nie pozwalaj, chyba ze polityka esports.pl zabrania uzycia pojedynczego przeklenstwa w poscie. A chyba nie zabrania, bo przeklenstwa widuje sie tu dosc czesto, a wg mnie to dobrze - nie jestesmy dziecmi, nie bojmy sie tych slow, chociaz oczywiscie ich nadmiar wyglada cokolwiek zalosnie i takie cos nalezy tepic.

M.in. z powodu cenzury praktyczine przestalem pisac na ORGu, moim nieskromnym zdaniem moim postom nalezy sie szacunek i zachowanie zarowno ich tresci, jak i formy (bo zawsze pracuje nad OBIEMA tymi rzeczami).

Chcesz se cos zmieniac, to se zmieniaj w twoich postach ;-D

A nieodebranych wiadomosci mam chyba 149 - w polu Moje eSports.pl pisze [PISZE!] 149/163. Szczerze mowiac, to nie za bardzo je czytam (bo to sam spam ze strony), chyba ze zapomne gdzie ostatni raz pisalem commentsa, to wtedy szukam, czy stronka mi nie wyslala wiadomosc o odpowiedzi na niego. A teraz nie moge tego nawet wlaczyc, zeby usunac co trzeba (wtf? [tak, wtf to TEZ przeklenstwo. ale prosze nie wywalac literki f! ;-)])
. Jak co, to pisz na gg, mam podane w profilu, albo na maila [email protected] ... Jakos potrafie zyc w symbiozie z ta ponad setką nieodebranych imsg ;)

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-24 18:56:58

Ja będę tępił każdy przejaw chamstwa czyt. -> każde przekleństwo. Tym bardziej w moim topicu. Jesli uwazasz, ze nie powininem tego robic, zawsze mozesz napisac do admina głównego badz wyzej i sie wyzalic.

__

VIP
forest

2005-02-24 21:23:17

3 razy mialem zwichniety nadgrastek, 2 razy lewy, a raz prawy :/ paskudne to jest bo sie dlugo goi ;( ja do wczoraj tez moglem powiedziec ze jeszcze sobie nic nie zlamalem :D troche sie dziwnie czuje w gipsie, tak sztucznie, poza tym troche mialem stres, ze mi klientka zle zalozyla (zbyt ciasno) i mi do palcow krew nie doplywa, ale chyba jednak jest dobrze ;] co do rivanolu, to mialem 2 razy sciagany pzanokiec z duzego palca od nogi, a to tez jest slabe bo przez ponad tydzien nie mozna chodzic normalnie ;< to tyle jesli chodzi o historie moich chorob :D

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-25 00:41:24

:/ zdrowie to cos, co dopiero widac jak sie to traci.
Nawet czas nam to zabiera ... isn't easy

__

Użytkownik
Primitive

2005-02-25 03:28:53

To ja tak bardzo późno... :)
Tekst mi się bardzo podobał i nic więcej nie napiszę :)
pzdr. dla paluszków... (ale nie takich... ) Jak ktoś wejdzie na www.tribe.clan.prv.pl i z download ściągnie filmik z naszej małej imprezki to będzie wiedział o co mi chodzi :]

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-25 07:45:02

Wkładacie sobie gdzieś te paluszki? czy co :P

__

Użytkownik
Primitive

2005-02-25 11:23:57

Hie hie nie powiem :)

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-25 11:37:58

Jesli juz dajecie reklame na stronie, to niech ktos chociaz porzadnie zrobi button zamykajacy ja. Button ten w formie krzyzyka ma nieprawidłowo ustawiona opcję 'HIT'.
Pozdrawiam :) zwracam uwage, gdyz denerwuje mnie gdy musze latac myszka i probowac trafic :)

__

VIP
Sh1eldeR

2005-02-25 11:57:00

od jak dawna tu jestes? :o

Nie kazde przeklenstwo jest przejawem chamstwa. Mozesz uwazac inaczej, kazdy moze uwazac inaczej, na pewno jeden "brzydki" wyraz nikomu nie zaszkodzi (to nie zlobek) ale nikt nie moze forsowac swojego zdania na innych. Pilnuj wlasnego nosa, a nie tego, zeby esports stracilo dobrego czytelnika przez glupote malo waznej osoby.

My chyba sie juz nie zobaczymy :)

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-25 14:25:48

To, ile jestem na esports.pl nie ma nic do tego. Jesli chcesz uzywac wulgaryzmów - zmień albo temat albo zmien portal. Pilnuje wlasnego nosa, dlatego usunalem twoje przeklenstwo. Nie podoba Ci sie? Naucz sie wyrazac inaczej swoje mysli albo pisz zazalenie, ze nie mosze zucac kur...mi.

Czy sie obawiam ze esports straci jednego czytelnika? lol rotfl. Dla mnie EOT, jak juz wspomnialem - nie podoba sie, masz duzo mozliwosci. A widziec, to napewno sie nie zobaczymy :D

__

Użytkownik
Primitive

2005-02-27 19:01:19

To nie jest nasza tylko parszywe, paskudne i wogóle wq#@$@# reklamy priv'a :/

__

VIP
.error.[cola]

2005-02-27 19:17:44

Ehh, no to wspolczucie :/ bo rzeczywiscie parszywie wyglada

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1145 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie