InstaUnlagged???
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2003-05-13 18:57:10
Witam wszystkich, widziałem już kilka newsów, i postów o różnych modach do Q]I[, jednak odnosze wrażenie że mod instaunlagged jest troche niedoceniany lub dysrkryminowany, przecież nie brakuje jego zwolenników (fanatyków ), mam nadzieje że to sie zmieni... __
|
VIP
|
2003-05-13 21:51:01
nom, jest szczegolnie dobry, bo zawiera unlagged =] ktorego brakuje w osp __
|
VIP
|
2003-05-13 22:54:21
Ogolnie instagib jest nieco na marginesie bo jest malo naglasniany w porownaniu do gry allweapons. Moze dlatego ze spora czesc graczy to niestety halasliwe dzieci... (wiem gralem). __
|
Użytkownik
|
2003-05-14 17:56:28
instagib jest zejebisty ale w polsce nikt w to nie gra oprucz jakis smiesznych servow gdzie sie gra do 10 fragow ja w to gramod poczatku q3 z OloKKM miazdzymy ostatnio jakos zagralismy na servie esynth 4-5 meczy na pm i vq3 rozniaca jest taka ze na pm jest szybszy sponw jak ktos zrobi turniej 1/1 tego na dm17 zglaszam sie odrazu __
|
Użytkownik
|
2003-05-14 18:39:08
no wlasnie instaunlagged jest malo doceniane chodz ma wiele zalet ze wsztskie bronie itp a instagib w porownani z IU to DOL... jakby w osp instagib bylby taki jak IU to by bylo LuX ale tak raczej nie bedzie... __
|
Użytkownik
|
2003-05-15 17:58:24
wlasnie nie ja wole instantgiba z osp ba na instaunlaged giniesz z nikad przez to gowno zeby kolesie z wiekszym pingiem mieli szanse to bezsensu jest centralnie masz chujowy ping nie grasz albo idziesz do cafe a nie ze koles z pingiem 20 przegrywa z kolem ktory ma 300 centralny idiotyzm nie raz tak mialem ne servach kalisza czy czegos tam :d __
|
Użytkownik
|
2003-05-18 23:02:57
Nie moge sie zgodzic ze nikt, jest dosyc sporo graczy jak i klanow (min. NAP do ktorego naleze), jesli chodzi o turniej 1/1 ale na instaunlagged to juz trwa. Zaprzaszam na www.turniej1.prv.pl, zostal zorganizowany przez czlonka mojego klanu... __
|