Sylwestrowe picie...

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
elmo.rtcw

2004-12-31 01:42:19

Jak w tytule czyli co kto pije i ile. Walcie wasze plany i propozycje.

A sam jutro spozywam roznorakie driny, w ktorych sqad wejda:
-0,7 Wyborowej
-2L soku z czarenj porzeczki
-2L soku grapefruitowego
-Adwokat
-0,5 Sobieskiego
-Szmpan ( oczywiscie ruski za 4 zl )
-no i wsciekle na przystawke

Pochwalcie sie co planujecie, a byc moze bedzie to pomocne dla wielu osob, ktore jeszcze nie wybraly sie do sklepow.

__

VIP
overeq

2004-12-31 01:44:25

tylko w takim kraju jak polska mozna sie chwalic tym kto ile wypije i kto jakie z siebie robil posmiewisko po pijaku, nastepny powod ktory zapisze w moim notatniku co do ucieczki z tego kraju.

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2004-12-31 01:50:26

na swieta karpia nie bylo ? czy fala z pacyfiku dotarla do Ciebie?

__

Użytkownik
Poet1c

2004-12-31 01:53:50

Zgadzam się z Tobą. Po prostu chore...

__

VIP
overeq

2004-12-31 01:55:04

nie jem miesa od okolo 3,5 roku...... co ma fala do mojego kometarza?

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2004-12-31 01:57:48

...ma nieszczescie, a co do ucieczki to chyba daleko nie uckeiniesz z tego kraju bo narzekasz jak prawdziwy polak, zgrywajac wielkiego.

BTW. masz jakies przyjemnosci z zycia?

__

VIP
overeq

2004-12-31 02:01:07

typowe dla polaka wedlug mnie nie jest dostrzeganie zlego w piciu alkoholu, przecietny polak taki jak ty mysli o tym jak sie najebac i byc wielki bo o to ci wlasnie chodzi pokazac ile to litrow wodki wypijesz... na na przyjemnosci patrze z innej strony robie cos kreatywnego, co dziennie jezdze na rowerzre staram sie, w czasie wolnym gram w to na co mam ochote, na WGS pokazalem ze nie jestem w tym zly, mam wiele pomyslow na mile spedzenie dnia, nie potrzebuje alkoholu zeby sobie je upiekrzac, a ty jakie masz przyjemnosci z zycia?

__

Użytkownik
elmo.rtcw

2004-12-31 02:16:18

ha a czy ja tam napisalem cokolwiek o najebaniu sie? zalozylem tego posta nie z mysla o podonych tobie tylko o wiekszosci, ktora bedzie pic dzisiejszego wieczoru alkohol. napisalem rowniez, iz moze to sie okazac pomocne dla innych ktorzy jeszcze nie wiedza co beda spozywac, wiec nie wyciagaj wnioskow korzystnych tylko dla Ciebie, a jakbym chcial sie najebac to bym nie napisal tych trunkow tylko 4 x wino Wino, a co do moich przyjemnosci to pewnie liczysz teraz na odpowiedz w stylu "ja tesh jestem supaProPlaja" ale tak nie jest bo gram dla przyjemnosci nie chwalac sie odrazu sukcesami na WGS. Pomysly na spedzenie dnia kazdy ma odmienne dla jednych rower dla innych webmastering a dla innych warcaby. A na przyszlosc jak widzisz taki topic to po co sie wypowiadasz jak wiesz, ze nie jest skierowany do Ciebie. Pozdro i chyba na tym skonczmy nasz rozmowe.

__

VIP
overeq

2004-12-31 02:20:49

jesli poprawieniem sobie humoru bo zaprzeczasz mozliwosc nawalenia sie nazywasz 1,3litra czystej wódki + jednym szampanem + wsciekle przstawki to albo dobrze cwiczysz albo nie wiesz co mowisz, co do WGS napisalem to tylko i dla tego zeby podkreslic ze JAK SIE CHCE TO MOZNA, dobirze wiem ze w duzym stopniu wygralem tam dzieki szczesciu i wcale tego nie kryje temat ten byl poruszany miliony razy i zygac mi sie chce juz jak o nim slysze. Nie spodobal mi sie twoja atak pod tyulem " a ty jakie masz przyjemnosci jak bys mnie mial za osobe jakas niedorozwinieta i pozbawiana zajawek...

co do odpowiadania to na kazdy zasrany temat moge sie wypowiedziec szczegulnie ze cos mnie poprostu szokuje swoim idiotyzmen, ludzie nie wiedza co kupic? uwierz mi sami wiedza najlepiej....

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5230 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie