Teledyski

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
mic

2004-11-30 20:39:49

samo drum solo joey'go nie jest az tak fascynujące jak całe disasterpieces, przerąbany koncert...

__

Użytkownik
LSD

2004-11-30 20:40:34

Przesluchałem jedną: to było wzgorze japa3 , czy jakos tak.. nie pamietam bo to bylo w 1998 albo '97. Pamietam natomiast ze wbil mi sie w mozdzek jeden kawalek pt. "Jezyk polski".. nic poza tym. "Nie mam podstaw do nazywania jej beznadziejna"??? W morde LOL!! to dlaczego takie jest moje zdanie o tej muzyce?? Bo jej nigdy nie slyszalem, tak? Wez facet pomysl troche glowa!! A moze uslyszalem od kogos w tramwaju ze jest taka?? hmmm.. niech no pomysle... A moze, jak sam twierdzisz, mam przesluchiwac cale plyty zeby wyrobic sobie zdanie o danym gatunku? Nie trawie ani troche jazzu, punkrocka i bialego disko! Czy mam przesluchiwac cale plyty zeby stwierdzic ze tego nie znosze?? Nie sadze..
A teraz mi powiedz skad wywnioskowales ze slucham madonny i britnej spirs?? Temat dotyczy teledyskow. Czy to, ze mi sie podoba dzwiekoobraz britnej spirs, madonny czy innego prinsa juz swiadczy ze ich nalogowo i na okraglo slucham?? Czy ty facet w ogole rozumiesz co czytasz? Czy tak jak wiekszosc spoleczenstwa rozumiesz tylko pojedyncze slowa a nie rozumiesz calego zdania?? Jak mi koles wypisuje milion tytulow hipchopowych to dla mnie jest on jakims wybitnie ograniczonym matolem (muzycznym oczywiscie!) z klapkami na oczach! Nie wierze ze nigdy nie widzial innych teledyskow ktore mu sie podobaja(ly). Nie trawie Britnej Spirs ale uwazam ze dzwiekoobraz Toxic to maly majstersztyk (jak i cala plyta - w swoim gatunku oczywiscie). Dlaczego wiec nie mialbym tego klipu wziac pod uwage? Ile to razy ogladalem fajne klipy z chujowa muzyka w tle.. albo beznadziejne klipy z genialna muzyka.. no ale klip to dzwiekoobraz wiec zeby byl "fajny" to musi sie podobac i to i to. Widzialem kilka klipow polskich hiphopowym (zawsze z wl. mute) i jakos nie widze w nich nic ciekawego co by mnie skusilo do wlaczenia dzwieku!
NO! ale muzyka to sztuka

za ta "ciote" najmocniej dawc1a i wszystkich przepraszam ale z deka sie wkurwilem kiedy zobaczylem te jednorodna liste... Jak mozna byc tak ograniczonym??? No chyba ze koles ma 14-16lat to jeszcze rozumiem - ah ten wiek :D

Dawc1o - skasuje swoje konto jak i ty to zrobisz! Po co ci ono?? aha i kłócę sie pisze przez ó!
a jak cie chuja obchodzi co sadze o czymkolwiek to po co to w ogole czytasz??? po co w ogole sie udzielasz na forum?? Sam sobie zaprzeczasz

__

Użytkownik
LSD

2004-11-30 20:45:56

o kurwa.. nastepny.. CO MNIE K***A OBCHODZI MODA???? W pizdzie mam mode! Co?? jak za rok ci podstawia pod pysk nowy gatunek to tez bedziesz sluchal jak teraz tego hiphopolo?? Tak bedziesz bo to modne!! Zalosne.. jestes jak marionetka facet i nawet o tym nie wiesz..
Boys?? ty wez lepiej sobie skasuj konto...
insekt!

__

Użytkownik
Dawc1o

2004-11-30 21:11:02

Pewnie ze widzialem duzo o wiele lepszych teledysków ale ze tak powiem "nie z mojej dziedziny" , zgadzam sie klipy britney czy innych gwiazd z usa stoja na nieporownywalnie lepszym poziomie ale jak juz powiedzialem dla mnie w teledysku nie liczy sie tylko obraz , wiec nienapisze ze najbardziej lubie klip jakiegos wykonawcy pop czy innego gatunku bo jezeli nie sprawia mi przyjemnosci muzyka to chyba niema sensu ogladac klipu . Ta moja lista klipow to klipy wedlug mnie klipy w jakis sposob wyrozniejace sie ( jezeli chodzi o polski hh) niesa jakimis arcydzielami ale sprosrod hh teledyskow ktorych jest preciez duzo wiecej niz te co wypisalem sa wedlug mnie najlepsze . Moim zdaniem nie mnniales podstaw zeby tak o mnie napisac bo nieobrazilem ciebie wypisujac moje "ulubione klipy" , poprostu kazdy ma inny gust . PEACE
P.S Za pare dni koncze 18-stke wiec to ze jestem ograniczony muzycznie to raczej nie kwestia wieku ;]

__

Użytkownik
foQus

2004-11-30 23:00:13

Najlepiej oceniać muzyke po przesluchaniu jeden plyty z przed 6 lat, ktora swoja droga mi sie nawet nie podobala. Wogle nie rozumiem jak mozna wyrabiac sobie zdanie o calym gatunku, wiadomo ze w kazdym powaznym nurcie znajda sie szimry ale i perelki. Nie mowie tylko o hip hopie ale np o jazzie. Sam nie slucham jej nacodzien i tez srednio trawie ale szanuje ja za to ze ma np swoja historie i jak to kiedys powiedzial pewien DJ "nie jest z dupy wysrany". Nie rozumiem jak mozna mowic ze cos hujowe bo kiedys cos tam slyszalem. Mysle ze bardziej na miejscu jest stwierdzenie ze nie lubie czegos bo... i nie mam na mysli argumentow typy "bo widzialem kiedys teledyski z blokowisk i duzo przeklinali". Ludzie troche szacunku dla innych gatunkow nawet jesli nie przypadaja wam do gustu. Muzyka to nie tylko to co leci na Vivie, Mtv i itp.

__

Użytkownik
Insect

2004-12-01 17:36:33

hiphopolo ?! - plebem jestes i tyle. Jest hiphopolo i jest hip-hop, ale zeby to zrozumiec to trzeba miec cos wiecej we lbie oprocz siana. Przykro mi, wyjdz prosze, plytki jestes - to smutne.

__

Użytkownik
LSD

2004-12-11 23:46:04

"hiphopolo ?! - plebem jestes i tyle. Jest hiphopolo i jest hip-hop"
taaaak? a jaka jest roznica? moze to lopatologicznie wyjasnisz "plebowi"? hę?

__

Użytkownik
LSD

2004-12-11 23:55:03

"hiphopolo ?! - plebem jestes i tyle. Jest hiphopolo i jest hip-hop"
taaaak? a jaka jest roznica? moze to lopatologicznie wyjasnisz "plebowi"? hę?

__

Użytkownik
Insect

2004-12-12 00:34:08

hip-hop robia ludzie z klasa, co maja o tym pojecie i robia to na poziomie. Np. Wzgorze Ya-Pa 3, Paktofonika, Zip Sklad (w tym WWO ZipEra Fu Pono i inni) ...
A hip-hopolo robi np. Mezo, czyli takie scierwo hip-hopo podobne, bo z prawdziwym hip-hopem ma to nie wiele wspolnego, koles spiewa, ze jest kurna wielki mistrz, a tak na prawde jest glupim siurkiem i sam pewnie do konca nie rozumie co spiewa, a za pare lat bedzie sie tego wstydzil.
A plebem nazwalem cie dlatego, bo obrazasz ludzi, o ktorych nic nie wiesz, a zasluguja oni na szacunek.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

1498 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie