Pare pytań nowego gracza
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2010-07-31 00:15:07
Witam,od niedawna gram w QL i chciałem się zapytać kogoś kto się na tym zna o takie sprawy:
__
|
Użytkownik
|
2010-07-31 13:46:29
w ql serwerów się nie robi, jest ich juz wystarczajaco w grze, a co do esl to dodajesz grę do konta, podajesz swój nick w grze, zapisujesz się do ligi i grasz, umawiasz na jaki serwer wbić, (jest tam pełono pustych serwerów 1on1 z mozliwoscia glosowania) i grasz __
|
Użytkownik
|
2010-07-31 19:19:29
Aha a jak bym chcial grac powiedzmy druzynowo to co wtedy ? przeciez zawsze ktos moze wejsc na serwer ... nie ma jakis zamknietych albo cos ? co zrobic zeby nikt inny nie mogl sie dostac jak gram ? bo nie chce mi sie wszystkich dodawac do frends’ow. __
|
Użytkownik
|
2010-08-01 01:03:38
wtedy jest opcja vote, czyli glosowanie i kickujesz, a na jakies wieksze turnieje to mozna napisac do administratorow i zahaslowac serwer __
|
Użytkownik
|
2010-08-01 11:16:15
Aha spoko,ale jak my go bedziemy kickowac a on bedzie ciagle wracac ? troche lipnie ale nic mimo wszystko dzieki Jak by ktoś mógł mi wytłumaczyć jak się organizuje serwery,ustawienia itp.(chodzi mi o normalne ligi,1on1 i druzynowe,nie chodzi o gathery) to byłbym bardzo wdzięczny bo nie mam pojęcia skąd wytrzasnąć serwer na np.esl i najlepiej zeby nikt inny nie mogl na niego wejsc.Prosze o odpowiedz jak to zrobic,pozdrawiam __
|