PATOLOGIA wśród polskich firm "hostujących" serwery gier.
Autor | Wiadomość |
---|---|
Użytkownik
|
2010-03-23 19:07:41
Zobaczyłem super mega extra słitaśną promocję na sloty serwerów 1.6 i myślę CO JEST KUR***** ? Czy w tym kraju już tak będzie zawsze ? gdzie do choroby serwery dla nowych gier ? choćby BFBC2 ? głucho i cicho... dla mnie to porażka i padaka na skalę światową. Tydzień po premierze Bad Company 2 na pierwszym lepszym niemieckim portalu znalazłem możliwość wynajmu :|. A tu ? wielkie śmierdzące gó....no. Tylko cs 1.6 przecież to żal. A potem dziwią się wielcy patrioci, ekonomiści że atakują nas zagraniczne rynki... HELLLO !!!! serwer 20 slotowy dla nowego Bad Company 2 kosztuję niecałe 80 zł za miesiąc u zachodnich sąsiadów, a tu ? nie ma czegoś takiego jak serwer, co więcej nawet jak będzie to koszt pewnie koło 20 zł za slot... przecież to aż przykre.
__
|
Były Redaktor
|
2010-03-28 14:24:36
Śmieszne : D Musze ci przyznać, niezłe. Najbardziej rozbawiło mnie to: “A potem dziwią się wielcy patrioci, ekonomiści że atakują nas zagraniczne rynki... " : DD Brawo za pomysł, mi się podobało, czekam na więcej : ) __
|
Użytkownik
|
2010-03-28 16:39:53
@up
__
|
VIP
|
2010-03-29 01:05:17
Długo się nie nacieszysz jak brixu __
|
Użytkownik
|
2010-03-29 10:31:08
Nie rozumiem tematu. Gra bedzie popularna, beda serwery. Przeciez sam napisales ze mozna wynajac bezproblemowo za granica, wiec po co ten whine?
__
|
Użytkownik
|
2010-03-29 21:56:37
Geniuszu, a zapytałeś w firmach hostingowych czy postawią Ci serwer do tej gry ? Sprawdź może jeszcze warunki licencyjne do hostowania tej gry, może są denne i mało opłacalne tak jak do Ventrilo. __
|
Użytkownik
|
2010-07-31 14:15:49
@ topic: a nie wpadłeś geniuszu na to, że DICE robi selekcję kto ma hostować serwer Bad Company 2 ?, wybiera sobie hosting na dany region i nie masz nic do powiedzenia, w Polsce trafiło się to GNetowi. __
|