Solarka

Dostosuj

Autor Wiadomość
Zbanowany
esportfan

2009-07-28 09:15:48

No tak pewnie połowa zapierd*la do jakiejś shitowej zawodówki/technikum typu gastronomik-budowlanka he he

__

Użytkownik
Pite

2009-07-28 09:33:01

Phoenix - szczerze mówiąc 3/4 z znajomych z gimnazjum chodzi do lipnych szkół.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 09:40:20

No ale warto się uczyć, bo nie mam zamiaru zapierdalać przykładowo na dworze przy kostce brukowej, a tak to ostatnio sobie eleganco siedziałem w klimatyzowanej sali i lutowałem obwody, 6,50 za godzine przy siedzeniu na dupie, to raczej dobra stawka, kolesie którzy robili tam na umowy mieli po 4k na miecha, wiec ?

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 09:49:00

EDIT: nie wytlumaczysz jednak..

__
try me.

VIP
blacktyger

2009-07-28 09:50:23

Dlaczego jak ktoś nie chodzi na solarium i nie używa kremu to wali potem, jest zarośnięty i blady jak ściana WTF. Czyli nie ma już nic pomiędzy żulem i pięknymi esportowcami? I nie pierd*lcie, że wszyscy zanegowali kremy bo ktoś 3str wcześniej pisał o dbaniu o cerę i maskowaniu syfów.

Tak ktoś, kto nie pracował nigdy fizycznie niestety nie zna życia i samego siebie do końca. Tylko w skrajnych sytuacjach wychodzi 'nasze prawdziwe ja', jakby emo-style to nie zabrzmiało.

A kozak z gór ma 170, waży zaledwie 65kg i niczym kur*a się nie wyróżnia, poza tym, że trochę przeżył i wygląd na prawdę się dla niego nie liczy. Natomiast zajebiście się cieszy, że nie urodził się 5 lat później, bo nie miałbym szans na znalezienie dziewczyny jeśli wkoło chodziły by ich same koleżanki z żywymi wibratorami. Nie wiem po co Ci fota, jak zbierasz pokemony to zapewniam Cię, że masz już oryginalniejsze okazy.

A Ty smirnoff nie wiem cop próbujesz udowodnić swoim statusem społecznym. Bo jeśli to, że dbający o siebie wykształceni metroseksualiści mają się w życiu lepiej, to tylko potwierdzasz jak zniewieściały i pusty jest świat mtv, vivy i pudelka. Nie jesteś lepszym człowiekiem od pana, który dziennie wynosi Twoje brudy z mieszkania/willi/pałacu i pogódź się z tym.

Każda bajka próbuje uczyć tego kolejne pokolenia, że pustaki o pięknym wyglądzie i zamożnym pochodzeniu, to wyzute z osobowości postaci. I nie rzucajcie kolejnymi argumentami, że jestem w erze mutantów i po prostu świat idzie do przodu, bo jak Adam pisze, że wydaje 500-1000funtów MIESIĘCZNIE na ciuchy to chyba nie mamy o czym rozmawiać. I to nie jest zazdrość, tylko aj widocznie zupełnie inaczej na to patrzę. Tak jak na wyreżyserowane przez kogoś wakacje z biura podróży za krocie, gdzie płacę komuś za zorganizowanie mi czasu. Nie bawi mnie to.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 09:56:48

http://pl.wikipedia.org/wiki/Zazdrość

Eot.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 09:57:31

to ladne masz bajki.

http://demotywatory.pl/uploads/1248690191_by_Lans.jpg

__
try me.

VIP
blacktyger

2009-07-28 10:00:39

Dobra nie ważne, przecież ktoś kto spędza 1h przed lustrem nie spojrzy nawet w duchu na siebie krytycznie, walka z wiatrakami. Idźcie pocałować swoje piękne kobiety w dużych łożach, zjedzcie kawior z rana i udajcie się na fitness, współczując po drodze ludziom, którzy myślą inaczej niż Wy.

I dobrze, że zedytowałeś posta bo to nie były argumenty tylko zwykłe chwalenie się na miarę podstawówki. Dobrze, że Ci się w życiu udało. Nie wiem czy sam na to zapracowałeś (z tego co mówisz chyba nie), czy miałeś szczęście, ale to raczej nikogo tu nie obchodzi.

Jeśli Ciebie uszczęśliwia stawanie się niewolnikiem dóbr materialnych i uważasz to za wyznacznik Twojej osobowości to zostaw to dla siebie.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 10:14:07

Dajcie już spokój wiadomo że kasa to nie wszystko, ale zawsze jest łatwiej jak się ją ma, lepiej być z życiu szczęśliwym, mieć zdrowie, kochającą rodzine, aniżeli być bogatym samotnym snobem

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 10:16:54

mysle ze poprostu skrajnie inny tryb zycia i zupelnie inne srodowisko.

( pod zadnym wzgledem nie mam tu na mysli pieniedzy do ktorych sie przyjebales^^)

__
try me.

Użytkownik
insane5517

2009-07-28 11:06:40

Fynix, ludzie naskakują tu na solarkę dlatego, że jest ona zbędna. Solarium (jak już pisałem) Jest dla tych co nie mogą wychodzić z domu, bo rodzice trzymają pod kluczem w piwnicy i dla górników pracujących na 2 zmiany.

Zamiast surfować po necie wyjdź na słońce i też się opalisz, do tego dużo zdrowiej.
Wychodź sobie przez tydzień na 20 min na słońce i styknie, nie będziesz el0 ciastko objebane na jou pr0 tip top ale chyba nie o to Ci chodzi.

Teraz proste rozumowanie dlaczego solarkę uważam za gówno:

Solarka jest niezdrowa -> chodzą tam goście chcący ładnie wyglądać -> jeżeli ktoś stawia wygląd ponad zdrowie to wypada współczuć.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 11:09:10

HAHA raz się żyje (:

__

VIP
blacktyger

2009-07-28 12:55:15

Aż tak źle, że trzeba sobie je skracać ;)?

__

VIP
Eragorn

2009-07-28 13:03:13

Blacktyger jak źle jak oni mają codziennie inną laskę w łóżko zapomniałeś? A każda kiedy przechodzi obok nich piszczy. W sumie napisałeś kompletną prawdę i się z nią zgadza... to chyba tyle nie mam chęci z ludźmi, którzy niedługo będą używać pudru, prowadzić dyskusji

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 13:06:52

Sliterin, bez obrazy ale masz dopiero 16 lat, i raczej na niektóre tematy nie powinnieneś się wypowiadać (:

bez przesady nie codziennie inną ; D

@black, nie latam tak często na solara, ale bronie samego faktu iż tam chodzę

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 13:07:50

Sliterin, ja z 16-letnim dzieciakiem ktory gowno widzial - tez nie

__
try me.

VIP
Eragorn

2009-07-28 13:09:06

YOU GOT OWNED

sry, ale jeżeli siebie pod to napisaliście to gratulacje jesteście świetni :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 13:12:18

jakbys uzyl mozgu to domyslil bys sie ze obie wypowiedzi skierowane sa do Ciebie...

__
try me.

VIP
blacktyger

2009-07-28 13:15:48

Super, bycie ciotą (powiedzmy, że już nie mowa o Was) nie jest powodem do dyskryminacji, a wiek jak najbardziej?

Wierzcie mi, że bywają młodzi ludzie doświadczeni przez życie znacznie bardziej, niż my razem wzięci. A już na pewno nie trudno o to wśród postaci z 'wyższych sfer'. Może nie ruchał jeszcze żadnej panny, ale co to zmienia? Czy na solarium chodzi się 18+? Ma swoje zdanie i wiek nie ma nic do tego. Mając 30 lat też nam się może zmieniać światopogląd.

Poza tym takie teksty mogą walić ludzie właśnie 30+, pokażcie mi komu tu na dobre zeszło mleko z pod nosa? Kto tu ma chociaż 25+, utrzymuje rodzinę i 'coś wie o życiu'.

__

Użytkownik
unit10

2009-07-28 13:18:16

blacktyger

Pracujesz po to zeby zyc a nie zyjesz po to zeby pracowac.To ile ktos wydaje na pierdoly jest jego indywidualna sprawa i zalezy od statusu materialnego. Jesli wpakowalem w siebie ponad 20 tysiecy £ na edukacje, wpierdzielajac zupki chinskie i fasolke to czemu mam sobie odmawiac,jesli jest to tylko jakis ulamek z moich zarobkow.
Akurat mieszkalem w Tychach przez dobre 10 lat i szczerze powiedziawszy to dziwie sie czytajac Twoje wypowiedzi, za moich czasow to na “B”,“H” etc chlopaki sie tylko napierdzielali palami a dziewczynek nie bylo.

Nikomu nie radze chodzic na solar.W Anglii jest to norma dla mieszkancow. Dlatego jest tez tutaj najwiekszy odsetek zachorowac na raka skory w EU. Czasem mozna sie doswietlic w tym depresyjnym kraju ale z umiarem. Nie palic(sam rzucilem 2 miechy temu),nie pic i juz sa 2 razy w roku super wakacje w 5* Hotelu w cieplych krajach.
Poza tym jak to mowia, facet potrzebuje: skory,2 pary jeansow, kilka koszul, dobry garniak,2-3 pary butow i piwa w lodowce :)

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 13:19:41

Zagadam się po częśći jednak i tak ma za mało lat jeśli chodzi o takie tematy.

__

VIP
JamJestZuras

2009-07-28 13:21:37

Pierdo*one dzieci mtv i vivy.
Nie czytalem tego tematu nawet w 1/10 bo wiekszosc to jakies bzdury, ale wiem jedno.
Dla mnie napewno nigdy wyznacznikiem kto jakim jest czlowiekiem nie bedzie to ile zarabia.
Czesciej mam wiecej szacunku do ludzi, ktorzy wynoszą mi smieci niz do ludzi z Bóg wie jakimi pieniedzmi.

Plastikowy pierdolony swiat.

A te gadaniny, ze “nie po to sie ucze, zeby pracowac fizycznie” - w zalozeniu sa nawet dobre, wklada sie ciezka prace w nauke po to, zeby sobie odkuc potem.

TYLKO KU*WA W RZECZYWISTOSCI WYGLADA TO TAK, ZE JEST MNOSTWO LUDZI KTORZY CIEZKO TYRALI W SZKOLE SWIETNIE SIE UCZAC A I TAK ZYCIE WYPIELO NA NICH DUPE I TERAZ SPRZATAJA ULICE ALBO SPRZEDAJA W KFC BO NIE MAJA OCHOTY SLUCHAC ROZKAZOW PRACODAWCY W OBCYM JEZYKU.

Nie szanujecie smieciarzy?
Albo ludzi, ktorzy ukladaja kostke?
To tacy sami ludzie.
Tylko o tym w mtv nie bedzie.

Zycie nie jest uczciwe.

zreszta pierd*lic ten temat, esports.pl pfffffffff.

__
gdzietenwosk.pl

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 13:24:01

jarasu, racja nie każdemu się w życiu udaje, ale zawsze warto próbować, i nikt tu nie mówi że jeżeli ktoś nie ma kasy jest nikim.

ale to nie znaczy ze mam sobie powiedziec " pierdole szkole bo i tak pewnie nie znajde dobrej pracy"

__

VIP
blacktyger

2009-07-28 13:24:41

Teraz w Tychach jest bardzo dużo dziewczynek, często tych z fujarami między nogami, które ciężko odróżnić. Nie wiem dlaczego się dziwisz, chyba właśnie to jest powód dla którego min. tak myślę. To nie jest Wrocław bądź Warszawa, tym bardziej Paryż / Londyn. Strefa przemysłowa w Tychach jest w ch*j duża i potrzeba wielu ludzi, którzy odstawią solarium i będą je*ać 8h na linii. Stąd tu (co dla mnie jest zdrowe) dalej wyśmiewa się takich 'mężczyzn'.

Oczywiście, że masz prawo rozpie*dalac swoje pieniądze na prawo i lewo na co tylko chcesz, ale każde nasze czyny świadczą o nas. Ja np. mam dosłownie 2 pary spodni, 2 bluzy i jedne buty (+ślizgacze) i nei czuje się z tego powodu gorszy. Jedne się niszczą kupuję drugie, tyle.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 13:27:26

nikt nie mowi ze takie prace zle, bo nie sa, temat nie dotyczy jaka praca jest dobra a jaka nie jest, tylko ktos wszedl na temat “nie pracowales fizycznie - nie jestes mezczyzna” rotfl.

to co napisalem do sliterinanie ma sie w zaden sposob do tematu.
poprostu ja nikogo nie obrazam a tu wchodzi 16letni gówniarz i wpier*ala sie pomiedzy wodke a zakaske.

ciekawe czy jak wsiade w samochod i pojade do jego lublina to mi powie w twarz ze sie pudrem bede smarowal.

tyle w temacie sliterina

i wiem ze innaczej ejst w tychach a innaczej w warszawie, dlatego pisalem wczesniej o roznicach srodowisk ktore maja spory wplyw na takie poglady

__
try me.

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 13:28:36

Ja np. mam dosłownie 2 pary spodni, 2 bluzy i jedne buty (+ślizgacze) i nei czuje się z tego powodu gorszy. Jedne się niszczą kupuję drugie, tyle.

Nie wiem po co to piszesz, serio nikt tak nie myśli, no przynajmniej nie ja, ocenia się człowieka po jego zachowaniu i decyzjach jakie podejmuje w życiu, nie po tym ile ma spodni, bądź kasy.

__

Użytkownik
unit10

2009-07-28 13:29:30

Co do nauki i ciezkiej pracy. Zdziwilibyscie sie ile osob w Anglii z mgr. poznalem ktore zapierdzielaly po 12h jak nie w fabrykach,magazynach, sprzatajac gowna na famrach itp. Do wszystkiego dorosniecie,a jak to mowia zaden pieniadz nie smierdzi, zadna praca nie hanbi,a wstyd to jest krasc i z dupy spasc.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 13:30:39

"Ja np. mam dosłownie 2 pary spodni, 2 bluzy i jedne buty (+ślizgacze) i nei czuje się z tego powodu gorszy. Jedne się niszczą kupuję drugie, tyle."

jaka to roznica ? jednym wystarcza tyle a drugim tyle, wazne zebys sie dobrze w tym czul

__
try me.

Użytkownik
unit10

2009-07-28 13:36:03

moze nie jestem jakis elo, ale co to “buty slizgacze”, lyzwy??

__

VIP
Eragorn

2009-07-28 13:36:16

Smirnoff jakbyś miał puderek, żelek, solarce z czarną koszulą i różowym oczojeb**m krawatem [zbieram zbiór zajebistości z tego tematu] to nie tyle co bym powiedział a jeszcze wyśmiał. A w rozmowę się nie wtrącam, bo czytałem większość jej a po 2 pewne poglądy już mam wyrobione w tym wieku.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 13:49:08

gwarantuje ci inny outfit

__
try me.

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-28 17:26:14

Sliterin, bez obrazy ale masz dopiero 16 lat, i raczej na niektóre tematy nie powinnieneś się wypowiadać (:

ty masz 19 lat i jestes na strzala (:

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 17:29:47

ty masz 19 lat i jestes na strzala (:

Ty również masz 19 lat na dodatek jesteś nołnejmem z Oświęcimia (:

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-28 17:41:16

jestem slawny w ql! i nie chodze na solarke :(

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-28 18:41:00

czemu zmieniles swoja pro fote w avku? :)

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-28 19:38:22

eee, mnie sie wydaje, ze to dlatego, ze kazdy mial z ciebie pompe :D

__

Użytkownik
Borewicz123

2009-07-28 21:23:04

uaaaa cale piwo wypilem czytaja az jedna strone hahahah wciaga ten esports ale ciagle o tym samym gadanina :D

__

Użytkownik
Arte

2009-07-28 22:50:54

Borewicz.. wolniej pije albo szybciej czytam :D:D ludzie skonczcie bo teraz to nie jest walka o solarke tylkokto kogo bardziej obrazi czy tych ktorzy dbaja o siebie czy tych ktorzy nie.... koniec tematu? prosze was admini zamkniejcie bo tu sie robi za duzy offtop i za duze spiecie...

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-28 23:57:10

ooo sa %%%%% jest impreza

__

Użytkownik
majan

2009-07-29 00:10:22

PRZYZNAWAĆ SIĘ - kto smaruje usta wazelinką? :D

__
Pozdrawiam!

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5293 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie