Solarka

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Tymek

2009-07-27 13:34:41

Ale wy jesteście ograniczeni :o.

Jasne, skoro gej to przecież na pewno ma ryj umazany we fluidzie, nosi obcisłe spodnie i maluje oczy. To może jako przykład heteroseksualisty będziemy podawać łysego homofoba i antysemitę w glanach i koszulce 'anarchia'?

Gdzieś tam na świecie żyje sobie facet, który słucha tej samej muzyki co ty, nosi ciuchy tej samej firmy, wpie**ala to samo żarcie, lubi te same filmy, a nawet ma te same poglądy polityczne, tylko, że woli facetów. Wiecie do czego zmierzam? Gej to normalny człowiek, taki jak ty, postarajcie się to zrozumieć. Niestety tolerancja jest cechą ludzi inteligentnych, a nie uprzedzonych półgłówków.

A wracając do tematu: ubiór gówno ma do rzeczy i świadczy tylko i wyłącznie o guście danej osoby, niczym więcej. Szkoda, że większość z was tak rzadko używa mózgu i nie zastanawia się w ogóle nad racjonalnością swoich poglądów. Gwarantuję wam, że znam ludzi, którzy ubierają się w takie rzeczy, których ja bym nigdy nie założył - rurki, do tego koszulka 4XL + ładna fryzurka, a mimo to zachowują się jak normalni mężczyźni.

Połowa z was jest uprzedzona i głupia. Jak można widząc kogoś pierwszy raz na oczy stwierdzić, że to 'ciota' tylko na podstawie jego ubioru? Jeśli ktoś ma taki tok myślenia to gówno wie o byciu mężczyzną. Swoją męskość udowadnia się zupełnie inaczej.

W codziennych i niecodziennych sytuacjach można się zachować jak facet albo jak cipa i nie ma to nic wspólnego z wyglądem. Ale co się dziwić taki blacktyger twierdzi, że MĘSKOŚCI SIĘ NIE UDOWADNIA - on jest męski, bo nie nosi różowego i kropka, nic więcej od niego nie wolno wymagać.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-27 13:40:22

Ale wy jesteście ograniczeni :o.

Jasne, skoro gej to przecież na pewno ma ryj umazany we fluidzie, nosi obcisłe spodnie i maluje oczy. To może jako przykład heteroseksualisty będziemy podawać łysego homofoba i antysemitę w glanach i koszulce 'anarchia'?

Gdzieś tam na świecie żyje sobie facet, który słucha tej samej muzyki co ty, nosi ciuchy tej samej firmy, wpie**ala to samo żarcie, lubi te same filmy, a nawet ma te same poglądy polityczne, tylko, że woli facetów. Wiecie do czego zmierzam? Gej to normalny człowiek, taki jak ty, postarajcie się to zrozumieć. Niestety tolerancja jest cechą ludzi inteligentnych, a nie uprzedzonych półgłówków.

A wracając do tematu: ubiór gówno ma do rzeczy i świadczy tylko i wyłącznie o guście danej osoby, niczym więcej. Szkoda, że większość z was tak rzadko używa mózgu i nie zastanawia się w ogóle nad racjonalnością swoich poglądów. Gwarantuję wam, że znam ludzi, którzy ubierają się w takie rzeczy, których ja bym nigdy nie założył - rurki, do tego koszulka 4XL + ładna fryzurka, a mimo to zachowują się jak normalni mężczyźni.

Połowa z was jest uprzedzona i głupia. Jak można widząc kogoś pierwszy raz na oczy stwierdzić, że to 'ciota' tylko na podstawie jego ubioru? Jeśli ktoś ma taki tok myślenia to gówno wie o byciu mężczyzną. Swoją męskość udowadnia się zupełnie inaczej.

W codziennych i niecodziennych sytuacjach można się zachować jak facet albo jak cipa i nie ma to nic wspólnego z wyglądem. Ale co się dziwić taki blacktyger twierdzi, że MĘSKOŚCI SIĘ NIE UDOWADNIA - on jest męski, bo nie nosi różowego i kropka, nic więcej od niego nie wolno wymagać.

+++++

__

Użytkownik
m3ribo

2009-07-27 14:35:23

Nie ma sie co dziwic, ze ludzie maja takie poglady odnosnie ubioru, to samo geje uczynili ze znakiem czy slowem tecza.

__

Użytkownik
Bitman

2009-07-27 14:48:19

Ehhh Tymku jak będziesz starszy to może zmądrzejesz i zrozumiesz, że gej zachowuje się zupełnie inaczej niż normalny facet. Gej nigdy nie będzie normalnym facetem ponieważ nigdy nie będzie normalne wkładanie sobie do buzi czy pupy siusiaka innego faceta. Moja tolerancja wobec gejów kończy się w momencie kiedy muszę oglądać w publicznym miejscu ich pocałunki i obściskiwania. Nie mylmy pojęcia tolerancji z głupotą jaką jest udawanie że takie zachowania są normalne. Osobiście nie mam nic do geji i nie jestem do nich wrogo nastawiony dopuki nie zostaje przekroczona pewna granica. U mnie tak samo jak u większości normalnych ludzi takie widoki wywołują zniesmaczenie i obrzydzenie tak samo jak koleś rzygający na przystanku czy walący kupsko na środku chodnika. Mam prawo aby nie życzyć sobie takich widoków i nikt tego nie kwestionuje dopuki nie chodzi o gejów. Dlaczego większość ludzi musi cierpieć aby mała grupka czuła się bardziej akceptowana?

Wracając do tematu ubioru, właśnie taki ubiór pokazuje faceta jako wysuszonego i wątłego flaka, zamiast silnego i rosłego. Przez taką modę faceci robią z siebie lalki. Zaczyna się od ubioru i przechodzi na zachowanie. A potem przechadzajac się ulicą widzę zamiast normalnych ludzi bandę piździochów wyglądających jak dziewczyny i nie wiadomo co z okularami wielkimi jak okna, wyglądające jak lalka z taniego sklepu i każące na siebie wołać dziewczyna.

Kiedyś takie ubieranie nazywało się tranzwestytyzmem, ale widocznie nie jestem na czasie.

__

Użytkownik
insane5517

2009-07-27 14:55:36

Kolego Tymek. Można jak najbardziej oceniać ludzi po wyglądzie.
Jeżeli na ulicy zobaczę blond el0 bejbe w białych kozaczkach i różowych ciuszkach to od razu wysuwa się opinia:
“pusta, głupia picza”. A wiesz dlaczego tak jest? Bo znaczna większość różowych panienek jest właśnie pusta.
Może się trafić mądra, inteligentna, ambitna lala ale będzie ona tylko kroplą w morzu.
To samo zi0mami 2x2 w trzypaskowych drechach adidasa. Może się trafić jakiś wrażliwy, bystry dżentelmen - co nie zmienia faktu, że wszyscy jakich spotkałem na takich nie wyglądali.

__

Użytkownik
Bitman

2009-07-27 15:04:04

@up

Dokładnie. Wzrok jest naszym głównym zmysłem i to przez wzrok nawiązujemy pierwszy kontakt z 2 osobą, a jak wiemy pierwszy kontakt jest bardzo ważny o ile nie najważniejszy. Nie mogąc w inny sposób ocenić ludzi mijanych na ulicy (chyba że z każdym przeprowadziny wywiad), budujemy swoją opinię o nich na podstawie wyglądu. W przyrodzie jest tak samo zwierzęta budują sporo swojej opinii o innych osobnikach poprzez ocenę wzrokową. Więc niech nikt mi tu nie pierdzieli że wygląd nie jest ważny. To jak się ubierasz i wyglądasz jest wiadomością dla innych kim jesteś.

__

VIP
V!ct!M

2009-07-27 15:36:22

btw. przypomnialo mi sie
http://www.youtube.com/watch?v=IdUsCD9W-KA

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-27 17:17:38

anihiluz pocwicz na gumowej lalce

__

Użytkownik
Arte

2009-07-27 17:20:57

Tymek pisalem dokladnie to samo wczesniej :P

Bitman... ty masz zamiar oceniac zycie seksualne innych osob.. jesli ktos lubito robic w samochodzie ok, jezeli lubie brac penisa do buzi ok.. skoro ciebie ksiadz nauczyl ze seks sluzy tylko do prokreacji to tez jest OK i mi naprawde nie prezszkadza.. ale nie wchodzmy ludziom do ich sypialni i lozek ok??

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-27 17:26:04

Easy & chill

zgadzam się z niektórymi że kremy, malowanie się, różowe t-shirty, to przesada, ale solara i skarpetek będe bronił, bo to już kierwa lekka przesada.

Amen

__

Użytkownik
Arte

2009-07-27 17:53:55

i jak powiedzial Fjeniks-- Amen - a slowo cialem sie stało!

(jedyny temat w ktorym sie z Fjeniksem zgadzam... ;o)

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-27 18:13:27

Tak się wymawia finyx :((

http://megaslownik.pl/mp3/3/84/5047bc596a4bab2dc7f7c120bb22dec5.mp3

__

Użytkownik
Sprzatacz

2009-07-27 18:23:00

B1tman masz zjebany światopogląd, jak jeden gej chce całować drugiego na ulicy to tobie chuj do tego i pilnuj swojego interesu a nie wchodź innym ludziom z butami do wyra.

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-27 18:31:05

jezeli lubie brac penisa do buzi ok

;OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TO NIE JEST OK KUUUUUUUU*WAAAAAAAAAAAA

@venom - ok dziekowa ziomeczq

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-27 18:36:42

@up zamiast " lubie” chyba miało być " lubi” ale nie wiem : DDDDD

__

Użytkownik
Arte

2009-07-27 19:01:27

Ania... w afryce jedza robaki i nas to brzydzi... w chinach psy i nas to brzydzi.. my jemy wolowine co brzydzi hindusów jemy swinie ktore tarzaja sie we wlasnych gownach i inne kraje tez moze to brzydzic...

tak samo tutaj.. jak sie caluje 2 facetow nas to brzydzi, a ich moze brzydzic calowanie sie kobiety i faceta... kwestia gustu nieprawdaż i z tego powodu mamy mowic... “o ja pir!@$#ole oni jedza robaki, sa ciotami zjebami i innymi !#@!#!..." czy to czasem nie jest homofobia? :)

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-27 19:20:08

Nie no arte teraz troszke przesadziles, mnie by meski zwis strzelił jakbym zobaczył jak się 2 kolesi lize :<:<:<

__

Użytkownik
bangladesz20

2009-07-27 19:26:08

sexy.Phoenix#™ to się przyzwyczajaj, to za 15 lat małżeństwa homoseksualne w polsce to będzie norma. oczywiście szacuję, bo kulturowo jesteśmy kilka lub naście opóźnieni od innych - najbardziej liberalnych państw.

czy to dobrze czy źle, to nie chcę wartościować. poglądy to rzecz indywidualna i nie da się ich zjednoczyć w jedność. stety i niestety.

a stać się musi tak, że wcześniej czy później przyjmieny na siebie wolność seksualną w państwe. zmuszą nas do tego. czy tego chcemy czy nie.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-27 19:35:28

To ja pierdol* wyprowadze się, ale kurde gdzie :< ? Grenlandia ?

Nie no buziaka wytrzymam, ale jak bede stał blisko np. w autobusie a jeden drugiemu wsadzi jezyk do ryja to rzygne :<

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-27 19:44:42

porownanie robaka z ch*jem w dupie troche ssie ;<

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-27 19:50:57

Ty ale firmy produkujące wazeline i olejki będą miały +++booosta

: DDDDDDDDDDDDDD

__

Użytkownik
Borewicz123

2009-07-27 20:00:30

ostatnio jestem w ryneczku w Rzeszowie z znajomymi z gimnazjum nie widzielismy sie chwile ale jak to moje miasto to i znajomych jest duzo godzina kolo 21 przechodzi inny rok mlodszy kolega i mowi " oooo goscie! w “indexie” jest impreza zamnknieta dla teczowych! chodcie oblukac!" jako ze wpuszczaja tylko w dlugich spodniach, udalismy sie z 2 kolegami ochroniarze na nas popatrzyli bylo nas 4 chlopakow otwieramy drzwi z napisame impreza zamnkieta, drzwi sie uchylaja a nas metr w tyl i 3 gosci “o ku*wa!" odrazu przestali sie calowac “z jezyczkiem” w srodku bylo dosc sporo ludzi troszke gejow i lesbijek jeden tanczyl na poreczy inny sie lizal drugi podpieral z swoim “chlopakiem” kolumne. Ale z mojego 3 minutowego pobytu tam wnioskuje ze oni sie wlasnie ubieraja tak aby ich normalnie nie bylo mozna poznac ze so homo czyli normalny t shirt i jeansy
Ale gdyby to nagrac jak nas odrzucilo jak sie lizazli to jkas fala po wybuchowa to wygladalo :D:D
Nie dziwcie sie, Rzeszów małe miasteczko rzadko cos takiego mozna zoabczyc nie wchodzac do takich miejsc
bruuuuu NIGDY
PS hahaha ale the best to jak typ typa po uchu smyral fuuuuuuuuuu

__

Użytkownik
Bitman

2009-07-27 20:19:32

@Sex&Money$ArT.e

“Bitman... ty masz zamiar oceniac zycie seksualne innych osob.. jesli ktos lubito robic w samochodzie ok, jezeli lubie brac penisa do buzi ok.. skoro ciebie ksiadz nauczyl ze seks sluzy tylko do prokreacji to tez jest OK i mi naprawde nie prezszkadza.. ale nie wchodzmy ludziom do ich sypialni i lozek ok??"

Spoko ja do sypialni nikomu nie wchodzę, ale jeśli widzę na ulicy jak dwóch facetów się całuj to rzygać mi się chce i nie chcę tego oglądać i nie będę tego tolerował. Jeśli robią to w sypialni to spoko, ale ku*wa nie na ulicy!! Tak samo jak nie toleruję jak ktoś mi sra na chodniku tak samo nie toleruję jak dwóch facetów wchodzi w ślimaka na moich oczach.

“tak samo tutaj.. jak sie caluje 2 facetow nas to brzydzi, a ich moze brzydzic calowanie sie kobiety i faceta... kwestia gustu nieprawdaż i z tego powodu mamy mowic... “o ja pir!@$#ole oni jedza robaki, sa ciotami zjebami i innymi !#@!#!..." czy to czasem nie jest homofobia?"

Homofobia (od słów “homoseksualizm” i “fobia” z gr. φόβος phóbos = strach) – irracjonalny lęk przed zetknięciem się z przedstawicielami mniejszości seksualnych, wstręt, nienawiść, wrogość wobec tych osób lub dyskryminowanie ich ze względu na orientację psychoseksualną lub uznawanie heteroseksualizmu za jedyną akceptowalną orientację seksualną.

Proszę oto definicja homofobi z wikipedii. Wszystko jest kwestą gustu do momentu kiedy nie wywołuje to u drugiej osoby negatywnych reakcji. Mam prawo jak każdy obywatel abym nie musiał oglądać takich rzeczy idąc po ulicy.

__

Użytkownik
iVon3ry

2009-07-27 20:47:41

w jakims kraju nawet chlopak z dziewczyna nie moze sie calowac na ulicy...

__

VIP
JamJestZuras

2009-07-27 21:07:41

__
gdzietenwosk.pl

Użytkownik
dethal

2009-07-27 21:34:54

nosze stopki, mam jedna rozowa polowke, spodnie rurki i poprawiam sobie wlosy lakierem.....hmmm chyba jestem gejem O_o
... niektorzy chyba zyja jeszcze w swiecie mamutow i kamieni lupanych.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-27 21:46:14

no jak tak czytam...

..kurwa wlasnie mi uswiadomiliscie ze jestem gejem, dzieki ! ...tylko jeszcze musze teraz mojej to powiedziec.. damn :/

...dno

__
try me.

Użytkownik
Borewicz123

2009-07-27 21:56:14

@SmirnoFF`
nie boj sie oni zrobia z Ciebie geja a jak chcesz to i lesbijke

__

Użytkownik
n4rf

2009-07-27 22:12:21

fajnie, skoro teraz jako model “prawdziwego” mezczyzny lansowany jest typ goscia po solarce, kosmetyczce, z 2 torbami kosmetykow, wygolony na klacie i pod pachami, to analogicznie, modelem 100% kobiety powinna byc potezna baba z waskimi biodrami, najlepiej szarym meszkiem pod nosem, krzaczorami na myszce i pod pachami, bluzniaca co 2 slowo i plujaca co chwila na chodnik

panowie jestescie po prostu zniewiescialymi c.i.p.o.l.k.a.m.i

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-28 00:04:13

geje geje geje

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 06:31:44

jeden temat a tylu “internetowych huliganow” moglo sobie ulzyc;) ciesze sie niezmiernie;)

__
try me.

Użytkownik
Pite

2009-07-28 07:06:31

Jeden temat, a tylu zniewieściałych chłopców mogło nazwać się mężczyznami.

Od braku zajęć się ludziom w głowach poprzewracało. Zamiast zająć się pracą lub dokształceniem wolą dyskutować o solarium, perfumach, różowych koszulkach.

Czekam na tematy w stylu: “która polska gwiazda jest najlepsza”, “co się stało z 'M jak Miłość'", “Jaki pilniczek kupić do manicure”.

__

VIP
blacktyger

2009-07-28 07:45:38

Tymek ubranie to nie jest TYLKO ubranie i kwestia gustu. Jeśli ktoś chce się wyróżniać - a takie coś jeszcze minimalnie się wyróżnia spośród koszulek i jeansów (TAK KOSZULEK NIE TSZIRTÓW KUR*A) - to znaczy, że coś krzyczy. Albo chce być zauważony, albo nadrobić jakieś braki etc etc. I ja mam pełne prawo na tej podstawie wysnuć daleko idące wnioski.

Pierwsze wrażenie, które w 90% spotkanych ludzi już nigdy się nie zmienia zachodzi w pierwsze 90-120 sekund. Jeśli kobiety są piękne , dbają o siebie i są kobiece i mężczyźni też, to kto kur*a będzie robił na grubie, polował na wieloryby i jeździł śmieciarą. Po to mamy jaja żeby się uzupełniać z kobietami, anie kur*a konkurować ludzie.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 08:05:03

O jakiej Ty konkurencji pierd0lisz ? Bo ktoś chodzi na solar ? Odpierd**** się od kremów i malowania, bo każdy sądzi że to przesada, więc nie wiem czemu o tym ciągle gadacie.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 08:44:35

czy ktokolwiek pisal ze jakies kremy i fluidy sa normalne ? nie, wiec po co do tego wracasz ?

ewidentnie wole byc zadbanym mezczyzna, a ty jak dla mnie mozesz pachnac zapachem “prawdziwego mezczyzny”, byc blady jak sciana i mozesz rownie dobrze jak prawdziwy mezczyzna jezdzic smieciara bo przecież praca za biórkiem jest raczej mało męska...

ps. blacktiger pokazalbys swoje zdjecie ? chce zobaczyc jak wyglada “prawdziwy kozak z gór, hej !"

__
try me.

Użytkownik
Pite

2009-07-28 08:48:12

Mam pytanie: czy któryś z przystojniaków po solarce pracował fizycznie?

Jak tak: zwracam tej osobie honor (nie jest cipcią).

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-28 08:56:46

A siedzenie na dupie i lutownie się liczy :ASD ? jak nie to rok temu zapierdala*em na budowie : D, ale jak sie zjarałem ło ho ho : D

zresztą nie po to się ucze by zapierdalać fizycznie joł

__

Użytkownik
dethal

2009-07-28 09:00:27

do Pite:
co Ty mozesz wiedziec o jakiejkolwiek pracy?
17 lat na karku a stara sie wyznaczac osady kto jest cipcia a kto nie..
Podrosniesz, przezyjesz co swoje, ugruntuje Ci sie swiatopoglad to wtedy mozesz miec swoje zdanie, a narazie to powinienes wylacznie przygladac sie i wyciagac wnioski a nie sam tworzyc tezy.

smr-odek, podpisuje sie obiema rekami pod tym co piszesz.

__

Użytkownik
smirnoff``

2009-07-28 09:10:19

a jak nie pracowalem fizycznie to jestem cipcia ? pracuje przy biurku, mam na spokojne przezycie calego miesiaca, wakacje w cieplych krajach i samochod ktorego ludzie czesto nie dorabiaja sie majac po 50 lat - i nie, nie pracowalem fizycznie i nie zamierzam.

o czym ty wogole pierdolisz ? masz 17 lat, nie mozesz nawet w tym kraju piwa kupic zgodnie z prawem i wiesz tyle o pracy co ja o obsludze młota pneumatycznego.

Nie po to koncze szkoly, siedze 5 lat na studiach zeby pracowac fizycznie za smieszne pieniadze z ludzmi którzy czesto staneli na gimnazjum czy liceum bo wiecej im nie potrzeba.

...tylko wlasnie potem tacy ludzie narzekaja ze w kraju zle sie zyje i ze nie ma pieniedzy

__
try me.

Użytkownik
Pite

2009-07-28 09:11:51

No tak, tylko że drugie wakacje z kolei pracuję - całą kasę przeznaczę na dodatkowe kształcenie podczas studiów.

Światopogląd wciąż się kształtuje. Dla mnie wyznacznikiem dorosłości jest praca ( kształcenie się też jest pracą ).

Jak patrzę na kolegów w stylu "żel, jaskrawe koszulki i brak zainteresowań" to nie wiem co myśleć.
Ja nie mam zamiaru użalać się nad sobą i żyć 35 lat na garnuszku rodziców.

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

499 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie