Solarka

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Arte

2009-07-26 14:51:19

Feniks a ty jakie? :D

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 14:55:34

h&m

selected homme <- jak dla mnie zajebis** ubrania

jack & jones

Carry

c&a

diesel

lee - big star

smog

puma, nike (buty)

Te najważniesze

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 15:02:18

annilulluz a co bys do niej powiedzial ? czesc gram w ql i inne gierki moj nick to annihilluzwOw~ . Takie texty nie kreca lasek :D

__

Użytkownik
unit10

2009-07-26 15:03:45

. Wiekszosc ze sklepow selfridges lub house of fraser
Jeszcze nie jest tak dobrze zeby sie wybrac do Harrods po najtansza skore za 5tys £ ale to mi wystarcza :)

Btw. ktos tu wspomnial o depilacji..Jesli was nie brzydza dziewczyny z buszem tu i owdzie no to cacy jednak moja wymaga tego samego ode mnie pachy,tors, helmut itp. Nikomu nie radze golic nog, 2 razy musialem(przegralem zaklad z narzeczona) i swedzi jak skurw...

__

Użytkownik
Zippi9

2009-07-26 15:05:10

@qwe
To było odnośnie całego tematu a nie do Ciebie. Do Ciebie było jedynie pierwsze zdanie

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 15:05:26

nie trawie ciuchow z pumy adidasa reeboka... jedynie rzeczy sportowe tj. jakies buty moze gacie na basen albo na wf

t-shirty bardzo fajne I BARDZO PEDALSKIEEE sa w pull’u
jeansy lee a jak naprawde zarobie sporo kasy to lece do pepe :D
wieszkosc firm z peek&clopenburg Cubus H&M z Zary strasznie poddobaja mi się rzeczy
buty i koszule polo only Lacoste :P

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 15:07:31

@qwe
`DO WSZYSTKIEGO MOZNA SIE PRZYZWYCZAIC LECZ NIE OZNACZA TO, IZ STALO SIE TO NORMALNE.
TO TY PRZYZWYCZAILES I ZAAKCEPTOWALES NIENORMALNOSC. `

co jest wedlug ciebie nienormalne ? noszenie stopek ? i co zaakceptowalem? co z tego ze nosze stopki ? KURWA czlowieku chyba lepiej zalozyc stopki w lecie niz grube skarpety ''po kolana'' i powodowac tym samym sobie zaajebista saune w stopach. A jesli uwazasz ze noszenie stopek to pedalstwo no to brawa dla Ciebie :_)

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 15:08:11

No lacosty są wporzo (:

helmut

: DDD

Mi tam obojętne czy laska ma tam dzungle czy nie, ja sie ma chcice to, to się nie liczy, wazne by pachniało śledziami rofl : D

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 15:12:41

wyrywanie/golenie/depilacja od krocza w górę pomijając ręce i wlosy na glowie---- obowiązkowa! :)

up@ ale Adam przyznasz ze LV dla kobiet nie robi niestety zajebistych torebek... z LV podoba mi sie walizeczka na kółkach jedynie taka mala podróżna a w razie czego mozna jak aktówke nosic pewnie wiesz op jaka mi chodzi

__

Użytkownik
Zippi9

2009-07-26 15:21:18

@arte
depilacja, gdy już jesteś w związku to jest jedynie sprawa dogadania się z kobietą, z którą już jakiś czas jesteś. Moja np zawsze lubiła gdy miałem nieogoloną klatę, to po co na siłę mam to robić?

__

Użytkownik
insane5517

2009-07-26 15:25:27

Fajnie, że dla niektórych grube getry po kolana są jedyną alternatywą dla stópek. Chwalenie się ubraniami o metce za MILIARD też nie jest najwyższych lotów, widać zmałpowanie tego co noszą inni jest dla niektórych priorytetem - ach ta moda :*

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 15:25:41

ohh Zippi zapomniałem o tym aspekcie :)

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 15:27:16

Quargoth czytanie ze zrozumieniem sie klania : )

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 15:29:24

ubieram to co mi sie podoba, a skoro stac moich rodzicow i po czesci mnie zeby chodzic w ciuchach markowych to czemu mialbym nie chodzic??

__

Użytkownik
unit10

2009-07-26 15:44:57

A co do powiazania osob homo i mody:

Yves Saint-Laurent-homo
Domenico Dolce i Steffano Gabbana-homo
Karl Lagerfeld-homo
Giorgio Armania-homo
Jean-Paul Gaultier-homo

Gianni Versace-homo
Calvin Klein-BI!
Christian Dior-homo
Cristóbal Balenciaga-homo
Marc Jacobs-homo
jeszcze paru by sie znalazlo..

@arte LV robi zajebiste torby i portfele pod warunkiem ze idziesz do fimowego sklepu LV. Z tego co czytalem to jest to najczesciej podrabiana marka swiata.

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 15:51:52

Adam nie chodzi mi o jakość itd. to ze podrabiana to tez slyszalem...

chodzi mi o te wszechobecne znaczki LV na calej skórze... damskie dorebki mi sie naprawde nie podobaja

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-26 16:35:49

@venom - nic nie mowie, podbijam i tancze, potem lize :<

btw. co za cwaniactwo, chwalic sie ciuchami na forum, a ty finyx to juz glebe z ta pizda odj*bales ;f

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 16:45:25

Ania plus ile do lansu dostałem bo jak za mało to dodam ze 4 firmy jeszcze? :P
nic nie mowisz do laski? no ok...

__

Użytkownik
Zippi9

2009-07-26 17:00:01

polecam ten odcinek south parka
http://southparkuj.info/sezon-7/south-park-07x08-south-park-is-gay

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 17:00:52

zaloz rozowy krawat, kazda dziewczyna ktora mnie widzi na imprezach w rozowym krawacie mowi ze jestem `handsome` :D

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-26 17:12:11

nic nie mowie, bo jak mnie widza to sciagaja majty, taki jestem ukrwa hendsom

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 17:15:27

annihilluz to ty chyba ciotujesz 24 h przed kompem sciagajac majty co godzine bo tobie wyraz hendsom kojarzy sie tylko z waleniem konia :D

__

Użytkownik
Zippi9

2009-07-26 17:22:44

rozmowa na poziomie...

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-26 17:28:00

he he he he najs teksty, ale powiem ci cos jeszcze, jak wchodze do klubu to wszystkie dziwki piszcza a kolesie tacy jak ty w bialych rekawiczkach podnosza lapy do gory.. pyrtki tez mimowolnie podnosza :<

btw. ja nie odswiezam tego tematu co 5sek wielki wyrywaczu dup3cz3k na dysk4ch :<

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 17:42:30

ok wszyscy jestescie super wymiatacze rzniecie dziennie 3 blondynki 2 brunetki 4 czarne i 2 kozy... pasuje?? kazdy ma po rowne ten co ma krawat ten co ma rekawiczki i ten co nie ma tego ani tego... ale blagam zamknijcie ten temat!!

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 17:42:35

piszcza ze strachu

__

Użytkownik
Sprzatacz

2009-07-26 17:59:28

Idźcie se klaty ogolić cieniasy muahaha

__

Użytkownik
MarzZz

2009-07-26 18:04:34

http://www.youtube.com/watch?v=PJSjD7RZH5g
NAJWIEKSZA DZDZOWNICA NA SWIECIE

__

VIP
blacktyger

2009-07-26 18:34:30

O kur*a porady co mam jeść na cerę. EOT

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 19:45:10

Nie kur*a co jesc na cere, tylko zeby nie miec syfów, zreszta nie chodzi tylko o morde,a o ogólne konsekwencje jedzenia takiego shitu, wypierz dresik i pomyśl czasami

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-26 20:06:23

:D:D:D:D:D

a calowales sie kiedys z dziewczyna venom? jak to jest opisz mi :O

__

Użytkownik
n4rf

2009-07-26 20:14:01

xionc jakie klaty, przeciez ponad polowie udzielajacych sie tutaj osob nawet nie kielkuje ;d

__

VIP
blacktyger

2009-07-26 23:31:55

Ostre jedzenie to syf? Syf to Twoje pedalskie poglądy, stfu dziewczyno. Widocznie marka pudru jakiego używasz źle wpływa na Twoją cerę.

Szczerze to wygląda jak jakiś dupny żart, jedni chwalą solarium, następni dbanie o cerę, potem słyszę złote porady o diecie i nagle wymiana markami ciuchów. Nie przypomina Wam to kobieta.interia.pl? Jesteśmy już tak zniewieściali czy to jeszcze tylko internetowy flashmob.

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 23:39:23

anihiluz calowalem sie wiele razy z dziewczyna, uwierz mi ze to lepsze niz gapienie sie na laski w formacie .jpg

__

Użytkownik
Tymek

2009-07-26 23:40:54

usuwam treść, jednak nie mam ochoty na dyskusję...

__

Użytkownik
napzord

2009-07-27 09:53:31

jacy wy wszyscy zachodni jestescie. :) tacy swiatowcy...
@qwe te blizniaczki to pamietam bo to ogladalem :D Byl; tam chlop konserwatysta co powiedzial, ze nie toleruje zwiazkow homoseksualnych to wszyscy popatrzeli na niego z onurzeniem i nast dnia blizniaczki go wyjebaly. Chyba specjalnie go wzieli do programu zeby to zrobic.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
a1mar

2009-07-27 10:23:27

Temat niczym z forum Bravo Girl :x

__

Użytkownik
mental

2009-07-27 11:21:16

A ja z ciekawości zrobiłem losowy test wpisując w google “zdjęcia gejów”. Znalazłem masę obrzydliwych zdjęć, a pośród nich takie:

http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Igrzyska_gejow_2709659.jpg

http://bi.gazeta.pl/im/8/5918/z5918678X.jpg

http://www.kozaczek.pl/img/mig100.jpg

http://images.starlounge.com/slideshows-2/dima_gej1_sl.jpg

Ta nowa, “męska” moda jest więc dla mnie nieco pedalska i nie rozumiem że ktoś kto nosi stopki, obcisłe t-shirty w tęczowych kolorach etc. oburza się że ktoś go bierze za pedała. Taki styl wyrobili sobie geje, a niektórzy naśladują ich i myślą że są cool. Są cool tak samo jak bycie pedałem jest ostatnio lansowane jako cool. Taki nowy europejski mainstream. Świetnie tą sytuację i modę oddaje właśnie wspomniany przez kogoś wcześniej odcinek South Park pt. “South Park is Gay”. Modę zwaną szumnie “metroseksualną".

__

Użytkownik
Bitman

2009-07-27 11:32:57

Za tym wszystkim stoją ludzie kraby :D

A tak poważnie to zpedalona moda która ostatnio króluje na ulicy robi z faceta laskę z siusiakiem między nogami. Tacy kolesie zachowują się dokładnie jak postacie z podanego wcześniej odcinka south park. Faceci zamiast być silnymi stają się płaczliwymi pipkami, a dziewczyny nie mogąc już liczyć na takiego “męszczyznę" stają się bardziej wulgarne i agresywne. Role się odwracają faceci stają się kobietami a kobiety facetami. Śmiać mi się chce kiedy widzę kolesia odpicowanego jak WSKa na przegląd z facy fryzurką układana przez godzinę przed lustrem, zawsze ciekawi minie jak by się zachował gdyby był zmuszony do walki o swoje przetrwanie? Przecież gdyby wybuchła wojna to takie ciotki posikały by się ze strachu i płakały gdzieś w kącie. Myślicie że dziewczyny lecą na takich “facetów”? Pewnie połowa z nich rzuci takiego “chłopaka” kiedy będzie sama musiała wbić gwóźdź w ścianę bo jej luby jest zbyt wrażliwy żeby napierd*lać młotkiem!

Można się ubierać się ubierać fajnie i modnie ale trzeba pokazywać że ty tu jesteś facetem.

PS. Pytał się ktoś wcześniej czy znamy w realu jakiegoś geja i czy znim rozmawialiśmy?

Pracowałem za barem w Łodzi w pewnym klubie i niestety znałem paru pedałów którzy zachowywali się jak pospolite ku*wy dyskotekowe obciągając w kibelku. Obnosili się ze swoim pedalstwem jak by to był tytuł szlachecki, na tych którzy nie ubierali się tak jak oni spoglądali jak król na plebs. Jeden z takich pięknisiów mało co nie dostał ode mnie w trąbę za takie właśnie zachowanie i komentarze co do mojej osoby. Od tamtej pory nienawidzę takich ludzi chociaż nie jestem homofobem i uważam, że tacy ludzie mogą sobie robić co chcą, ale niech nie pokazują tego publicznie. A wy nie próbujcie naśladować takich ludzi bo może nie w tym ale w przyszłym pokoleniu wasz syn ubierając się jak baba i będąc wrażliwym motylkiem na różowej łące postanowi zasmakować męskiego ciała! Nie bez powodu powstało powiedzenie kto z kim przystaje takim się staje...

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-27 12:44:21

omg w koncu ktos normalny, juz myslalem, ze ostalem sie sam w tej krainie pedalow :D

venom - TEACH ME

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

5293 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie