Solarka

Dostosuj

Autor Wiadomość
Zbanowany
esportfan

2009-07-25 18:24:17

qwe, widzę że gówno wiesz o tych sprawach, wiem że zawsze chcesz dożucic kilka swoich groszy, ale tym razem coś Ci nie pykło, tak zaraz się dowiem że znałeś versace, albo masz kumpla styliste w u-s-a

__

Użytkownik
Zippi9

2009-07-25 18:49:00

@xionc przecież on zrobi wszystko dla wolności, tylko nienawidzi homoseksualistów więc czego się spodziewałeś?
A co do tematu, czy jeśli mam lekko różową koszulę do czarnego garnituru, bądź samych jeansów + jakiś Tshirt to jestem pedałem? Już naprawdę przesadzacie w niektórych kwestiach. pożądny metroseksualista to założy se kozaczki obisłe spodnie we wszystkich partiach ciała jakiś kapelusz solarka zrobi z niego murzyna itd.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-25 19:05:37

Ja mam różową do garniaka, jeżeli ktoś też sądzie że to pedalskie, to mi go szkoda :(

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-25 19:29:28

no sorry ludzie nie wiem gdzie wy mieszkacie, moze w jakichs 3cio swiatowych zakatkach gdzie jeszcze telewizji kablowej nie ma. Pare osob czy tam jedna osoba przyczepila sie do tak zwaanych ''stopek'' jestem aktualnie w Anglii i tu kazdy nosi takie skarpetki, czyli co , kazdego mezczyzne w anglii okrzyknalbys pedalem bo nosi takie a nie inne skarpetki ? ludzie najpierw wychylcie troche glowe z przed monitora i wyruszcie w swiat a potem wylewajcie swoje wypociny na forum `znawcy mody` nosze czarna koszule a do tego rozowy krawat na dyskoteke bo wtedy te 2 kolory maja fajny kontrast to oznacza ze jestem pedałem ? aha i wlosy na zel tez sobie stawiam jak cos :) no oczywiscie ze to pedalskie prawda ? :) mam vyjebane na to co sadzi o mnie jakis inny chlopak , ja przywiazuje wage do tego zebym podobal sie osobie plci przeciwnej czyli kobiecie. Wiec radze wam pochodzic troche po duzych miastach a nie tylko w kierunku kuchnia -> toaleta -> wlasny pokoj bo sadzac po wypowiedziach co niektorych to wnioskuje ze jestescie w chuj zacofanymi z idiocialymi frajerami . Dziekuje

edit: Venom ogarnij słownictwo, bo nuke będzie...

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-25 19:58:27

o ku*wa co plejboje :ASDasd

venom idz ty podszkol sie troche w ortografii, bo naprawde wartosciowej dziewczyny z takim mozgiem nie wyrwiesz, no ale pewnie az tak wysoko nie mierzysz, wystarczy ci tepa blondyna, ktora nie potrafi sie wyslowic :< zreszta co wiecej moze poleciec na takiego wiejskiego amanta? :3

__

VIP
Eragorn

2009-07-25 20:17:57

Venom to mogę Ci powiedzieć jedno - stylu ubierania to nie masz żadnego, dosłownie żadnego. Raczej właśnie tu jest rozmowa o stylu ubierania, ale jeżeli zobaczyłbym gościa w różowym krawacie w czarnej koszuli z włosami na żel to bym zaczął się głośno śmiać i bym nie dał rady się powstrzymać.

A co do tego co w Anglii ubierają - szczerze gó... mnie to obchodzi ja wiem, że mam się czuć dobrze w tym co noszę a jak komuś się podoba to miło mi, ale to że komuś się to nie podoba dosłownie mi to leży.

__

Użytkownik
iVon3ry

2009-07-25 20:32:12

perfumy, solarium, skarpetki i koszule to już było a teraz moze pogadamy o białych spodniach?:PPP

__

Użytkownik
insane5517

2009-07-25 20:33:40

http://i55.photobucket.com/albums/g129/deltascot/MySpace%20Blog%20Stuff/Bruce-Willis-on-John-McClane.jpg?t=1248548509

Brudny, spocony podkoszulek; nadpalony, śmierdzący fajek; mina złego skurwiela - aż mi odbyt zapulsował z podniecenia.
Panowie w stópkach: nigdy nie będziecie nawet w 1/100 tak zajebiści jak Pan powyżej. <3

PS. sandały + zwykłe skarpetki i świat ma Cie za wieśniaka :< Nie nosze sandałów ale i tak mnie to smuci :<

__

Użytkownik
Zippi9

2009-07-25 20:33:55

nie przeginaj sliterin : P sam jak idę na ślub np to czasem biorę czarną koszulę, ewentualnie w jakiś wzorek + różowy krawat no i garnitur. Te kolory na prawdę do siebie super pasują, tyle co nigdy włosów na żel nie biorę

__

Użytkownik
N00binator

2009-07-25 22:30:17

Rozowy krawat pasuje do ciemnofioletowej koszuli ale nie do czarnej!

__

VIP
reaktiv

2009-07-25 23:08:28

eSports.pl

Doradzi, pomoze, podpowie jak sie ubrac!

:D

PS. “prawdziwy mezczyzna” nie wie ktory kolor pasuje do ktorego, ubiera byle jakie i idzie na miasto!

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 00:37:56

sliterin roz + czarny do siebie nie pasuja hmm .. :) to moze skoro nie mam wogole stylu ubierania to moze doradz mi modnisiu ? chcialbym wysluchac twoich rad na ten temat. Aha i jesli gowno cie to obchodzi jak sie ubieraja w anglii to prosze nie mow ze stopki sa pedalskie bo albo masz jakis kompleks albo jestes frajerem ; ]

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 00:41:33

btw annihilluz czy jakos tak, Ty do takiej blondyny nawet wstydzilbys sie podbic a co dopiero zagadac

__

Użytkownik
Jazzz

2009-07-26 01:04:47

Wstydziłby się podejść , bo jakby się zapytał , przez którą część Polski przechodzi równik powiedziała by , że przez północną a potem zmieniła , że przez południową.

PS. Nie bronie annihilluza

__

Użytkownik
insane5517

2009-07-26 01:26:56

Pytanie tylko, po co przepytywać obcą blondynę z geografii?

Acha, żeby nie było offtopu:

Jeżeli rodzice nie pozwalają Ci wychodzić na dwór albo pracujesz jako górnik na trzy zmiany, to solarium jest rozwiązaniem. Jeżeli jest inaczej to zdecydowanie polecam wyjść czasem na powietrze.
<--- 2 dni na na słońcu i stałem się słodką czekoladką.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 06:30:24

Idziesz gdzieś na impre zaszaleć, więc po ch*j Ci mądra laska, byle żeby przeleciec i miec dobre wspomnienia, mam białe spodnie, ale jestem kur*a pedał AHHAHAHAHAHAHAAHAHAH

__

VIP
blacktyger

2009-07-26 08:34:53

Tymek nie ograniczony tylko z innymi poglądami. Nie przemawia do mnie wizerunek mężczyzny podkradającego swojej kobiecie kosmetyki.

I krytykując to lub mówiąc o tym nie jestem pedałem bo patrzę na mężczyzn. W końcu to jest płeć z którą spędzam co najmniej połowę życie i dlaczego miałbym ją ignorować? Wk*rwia mnie, że w okół zamiast kumpli zaczynam mieć kolejne koleżanki z fujarą między nogami. Oprócz dyskotek i wyrywania dup nic się nie liczy, wtf. Nie idę na piwo bo się odchudzam, wpier*alam białko i pakuje, bla bla bla. Ile brakuje do 'idziesz dziś ze mną na botoks?'

A test w górach to nie jest nic więcej niż plecak na plecy, buty na nogi i 2 dni bez mycia się kremów i szczoteczki. Z tego co czytam to 90% już odpadła, zupełnie nie biorąc pod uwagi kondycji.

__

Użytkownik
swi3ty

2009-07-26 10:10:45

@blacktyger
Jakieś problemy do osób ćwiczących na siłowni? Nie mówię oczywiście, że nie można pić piwa, ale, albo masz jakieś durnie wykreowane stereotypy, albo jesteś ciotą z 20cm w łapie i ci głupio nawet do takich miejsc chodzić.

__

Użytkownik
N00binator

2009-07-26 10:39:57

co bierzesz?

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 10:47:02

kreatyna, białko, omka, metanabol
he he

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 11:37:07

1. rozowy krawat + czarny garnitur.. hmm nie mowie ze zle ale do garnituru powinno się ubrac raczej stonowane kolory krawatu., chyba ze mowisz o roz krawat+ czar koszula no to juz bardziej :D ale nie krzykliwe kolory do garnituru.

2. co jest zlego w stopkach? takie pytanie do facetow, jak chodzicie w butach w lecie to ubieracie grube skarpety po łydy, nie ubieracie zadnych czy lepiej ubrac cienkie i niewidoczne stopki? jak masz duza skarpene noga sie poci i nie chcialbym sciagnac butow bedac u swojej partnerki w domu bo naprawde bym ja chyba zniechecil. chodzenie bez skarpet... jesli lubisz miec brudne stopy od piachu i wkładek do butow.. ok... dlatego najlepiej jest ubrac male niewidoczne i cienkie stopki ktore wygladaja pozadnie a nie burakowato.

3. ktos cos moil o bialych spodniach. aktualnie siedze w takowych :D zajebista sprawa jak idziesz gdzies na plazowke. podwijasz nogawki i masz lekkie biale tak wiec nie trzymające ciepla spodnie, ktore do tego spoko wygladaja jesli umie isę dopoasować reszte stroju, a gdy srobi się troszke chlodniej wiezorem mozna nogawki spuścić. zero ciezkich jeansow, krotkich spodenek z tysiącem kieszeni (jak się gra w siatkówke to nie jest fajne wychodzic z 50 kg piachu w kieszeni).

4.ten temat kojazy mi się tylko z warzywniakiem... kilku normalnych ludzi a w okolo tysiace BURAKÓW... ludzie uwazacie ze prawdziwy facet to smierdzacy robotnik? ok na filmie moze i tak, moze i na filmie laska takiego pocaluje... ale predzej takiego faceta nie tknela by kijem.... buractwo.. nie dbac o swoj wyglad? odpowiedzcie sobie, bo mi napewno nikt nie odpowie, na jedno zajebiste pytanie. czy chcialys wyglądać dobrze? ok jesli mowisz nie to sprawa zalatwiona, jak mowisz tak, to zadaj sobie pytanie sam, jaki jest twoj styl, i staraj się nim podążać. osobiscie jestem przeciwny tym wszystkim pismom dla faceta, ukazuja tam jeden obraz tylko i wylacznie. a wygladac dobrze to nie znaczy” wg. standardow” jesli umie się do tego zabrac trochę się w tym oriętuje, to nawet taki smierdzacy robotnik moze zostac dobrze wygladającym gościem a zarazem wyglądać tak jak on chce a nie pisma... trzeba miec do tego glowe a nie siedziec przed kompem i jak matka przyniesie koszulke czy dwie to ubierac nawet nie patrzac czy fajnie sie wyglada...

5. i ostatnia kwestia ktora mnie naprawde denerwuje...
mam pytanie do tych buraczków... wyzywacie ich od ciot frajerów gówien pedałów etc. mowicie ze gowno potrafia poza wystawianiem dupy do wpychania... ze wygladaja jak kobity z fujarą miedzy nogami... mam jedno pytanie.... czy ktorys z was zna chociaz jednego homoseksualiste osobiscie? miał z nim mozliwosc zamienienia chociaz jednego zdania? zapewne nie.. zapewne nikt z was nie widzial i nie gadal z gejem czy lezbijką. otóż mam znajomego ktory jest gejem, i powiem wam jedno.. jego zachowanie i jego poziom jaki sobą reprezentuje jest o niebo wiekszy od niektorych z was. co z nim jest nie tak? jest czlowiekiem? jest.. jest jakims przestępcą, prezentuje jaką subkulturę niebezpieczną dla środowiska? nie.. homoseksualiści to nie jest zadna subkulture.. normalny czlowiek ktory poprostu dostrzegl piekno czlowieka nie w kobiecie tylko w meżczyznie... je oddycha nawet sra tak jak ty! w wiekszoci heteroseksualnym chodzi o to ze homo skupia na sobie większą uwagę społeczeństwa, to jak walka światów, tylko ze jedni wcale tej wali nie chca... natomiast drudzy napi89078laja na nich ile sie da zeby ich znieważyć...
I naprawdę... zanim kogos obrazicie albo zaczniecie się na jego temat wypowiadać, to chociaz taką osobę poznajcie.. bo krytyka bez podstawna to gówniana krytyka...

tyle ode mnie...

__

Użytkownik
insane5517

2009-07-26 12:31:09

2) Gdy chodzimy w lecie to ubieramy chude normalne skarpety. Lepsze to niż normalne gruby skarpety - noga się nie poci, lepsze niż stópki - nie wyglądasz pedalsko :D, lepsze niż bez - wnerwiający piach w butach.

3) Bo każde krótkie spodnie mają tysiące, MILIONY kieszeni!

4) Nie, prawdziwy facet nie przykłada większej uwagi do stroju, wystarczy żeby wyglądał schludnie. Zasad higieny jak najbardziej powinien przestrzegać.

5) Nie wiem jak inni, ale ja pisząc “pedał" nie mam na myśli homo, mam na myśli ich:
http://demotywatory.pl/24704/ONI-SA-NORMALNI
Widać nawet dobre połączenie różu i czerni <3

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 12:37:26

Jazz widze zajebisty sposob na podryw masz :D

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 12:38:36

o kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr**************aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

http://demotywatory.pl/24704/ONI-SA-NORMALNI

: DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 12:46:50

pchoeniks nie oftopój

edit:

jak wy to niektorych okresliliscie ? pedaly tak ? tylko ze te ` pedaly ` wyrywaja najwiecej lasek na dyskotece i dobrze sie bawia, bo za to wy pewnie podpieracie kolumny w klubach

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 13:06:27

a transseksualisci maja jeszcze bardziej przerabane... uwierz mi nie czuł byś się dobrze gdybys w srodku w głowie czuł się kobietą a nie miał cycków i wygladal jak facet... ale taka ta polska jest.. smieja sie z chorych na autyzm no to posmieja się tez z osob transseksualnych...

__

Użytkownik
Jazzz

2009-07-26 13:10:23

@venomzr

Każda na to leci : DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 13:12:07

No lecą lecą, a nie że przyjdzie men co pachnie bondem z kiosku, oprze się o sciane i nie wiadomo na co liczy he he

@venom, zamknij usta

__

VIP
Eragorn

2009-07-26 13:16:09

Venom no widze, że jednak nażelowane włoski i ten róż coś u Ciebie powoli zabijają. Nie napisałem NIGDZIE, że stopki są do dupy, bo do krótkich spodenek są k [ sam nie noszę, ale to nie zmienia faktu, że są ok ]. Napisałem jedynie co do tego co robią i w co się ubierają w Anglii nie powinno to w sumie obchodzić kogokolwiek. Co do tego co napisałeś dotyczącego “to jak mam się ubierać" - jak uważasz, ale po prostu z kiczu można się pośmiać, bo inaczej to ciężko to nazwać.

__

Użytkownik
venomzr

2009-07-26 13:30:24

sliterin ty naprawde myslisz ze ja robie sobie wloski na zel niczym c ronaldo ? jak tak to myslenie nie jest twoja najlepsza stroną, nie mam ani zbyt krotkich ani zbyt dlugich wlosow wiec nie nakladam tony zelu

@phoenix

ok zamykam usta to ty dzis bierzesz do pyska :)

__

Użytkownik
N00binator

2009-07-26 13:31:11

bo maja naj**ane we lbach?

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 13:48:31

doklanie tak jak Sliterin napisał, z kiczu mozna sie posmiac, a z tych “pedałów” co sie ubierają “pedalsko” ci którzy nie maja dobrego stylu tez sie smieją bo poprostu emocje i zazdrość bierze górę :)

__

Użytkownik
qwe

2009-07-26 13:53:02

@xionc

Interesuje cie wygląd innych facetów? Obgadujesz ludzi których widzisz na ulicy?

Skad te puste przypuszczenia? Niestety mam inne zajecia niz ogladanie facetow na ulicy i obgadywanie ich.

O ten pedał, ten grubas a ten ma zjebany ryj?

Nigdy w realnym zyciu nie uzylem ani jednego z tych slow w odniesieniu do kogokolwiek, tak dla twojej wiadomosci.

Chuj ci do tego jaki kto ma styl, a może wszyscy mają biegać w mundurkach rodem z Korei Północnej?

Nie, niech wszyscy faceci zakladaja rozowe koszulki, waza 50kg i robia sobie makijaz - tak, zeby od kobiet nie mozna bylo ich odroznic.

Taki niby bojownik o wolność i liberał co pasów nie chce zapinać w aucie

Kolejny raz dowodzisz tylko jaki pusty i ograniczony jestes.
Primo, nigdzie nie napisalem, ze nie chce zapinac pasow w aucie, twierdzilem tylko, ze to powinien byc MOJ wybor, ale to nie istotne.

Po drugie co ma wspolnego liberalizm z tym co sadze o ubiorze/ wygladzie niektorych osob?? Czy ja im czegos zakazuje? Wez sie czlowieku zastanow co piszesz.

@more sexy r-evolve

qwe, widzę że gówno wiesz o tych sprawach, wiem że zawsze chcesz dożucic kilka swoich groszy,

Oho, widze, ze “mistrz”. Akurat tak sie sklada, ze w tych sprawach wiem wiecej niz ci sie zdaje.
Oczywiscie argumentacja z twojej strony zerowa, ale niczego wiecej z twojej strony sie nie mozna spodziewac.

@z1ppi

A co do tematu, czy jeśli mam lekko różową koszulę do czarnego garnituru, bądź samych jeansów + jakiś Tshirt to jestem pedałem?

Ja tego nie napisalem.

Jak zwykle 50% osob nie zrozumialo tego co napisalem.

Dwa razy podkreslilem w mojej wypowiedzi, ze mowie o przesadyzmie, a polowa takich osob to geje, druga polowa w przyszlosci pewnie nimi bedzie z nielicznymi wyjatkami- oczywiscie nie nalezy brac doslownie tego zdania, nie chce sie tutaj dokladnie rozpisywac o co mi chodzi.

Kazdy potrafi odroznic faceta wygladajacego normalnie od takiego kogos-
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/48/Richie-rich.jpg
kumpel paris hilton- Richie Rich

Nic do tego goscia nie mam, niech sobie chodzi i zyje, nie chcialbym jednak, zeby taki widok na ulicach stal sie powszechny.

Gdy w europie zapanuje pedalstwo powszechne (a zapanuje) to chiny podbija nas w tydzien, bo polowa “panienek” nie bedzie potrafila nic innego procz nalozenia makijazu zrobic.

@venom

Pare osob czy tam jedna osoba przyczepila sie do tak zwaanych ''stopek'' jestem aktualnie w Anglii i tu kazdy nosi takie skarpetki, czyli co , kazdego mezczyzne w anglii okrzyknalbys pedalem bo nosi takie a nie inne skarpetki ?

Pamietam, gdy pierwszy raz widzialem stopki na nogach mojego kumpla wydawaly mi sie bardzo pedalskie.

DO WSZYSTKIEGO MOZNA SIE PRZYZWYCZAIC LECZ NIE OZNACZA TO, IZ STALO SIE TO NORMALNE.
TO TY PRZYZWYCZAILES I ZAAKCEPTOWALES NIENORMALNOSC.

W anglii przyzwyczaili i oswoili spoleczenstwo z gejami i transseksualistami.
Zrobili to pod przymusem, poniewaz poczatkowo nikt o nich w normalnym spoleczenstwie nie chcial slyszec, dlatego sa pod ochrona a takze od najmlodszych lat wpaja sie dzieciom, ze facet + facet to cos normalnego co jest absurdem bo jest to cos zupelnie NIENORMALNEGO.
Rozbicie i zdemoralizowanie spoleczenstwa postepuje bardzo szybko i ZDECYDOWANA WIEKSZOSC Z WAS bardzo mocno by sie obudzyla, gdyby para gejow ktora niedaleko Was mieszka (zalozmy) adoptowala dziecko !
Za 10-15 lat sie do tego przywyczaicie (gdy ta fala ogarnie polske, narazie jako kraj z tradycjami udaje nam sie przed tym bronic) taka sytuacja bedzie norma.
Geje beda miec dzieci, beda brac sluby itp itd.
Swiat stanie sie nienormalny.

Zboczenie potrafi podniecac, homoseksualizm jest skrajna forma zboczenia, jednak nie kazdy gej sie tym kieruje i niektorzy rzeczywiscie czuja cos do innej osoby- takich prawdziwych homoseksualistow jest moze 1%.

Wlaczcie sobie kiedys MTV i popatrzcie na nienormalny spolecznie kraj.
Wiekszosc ekstremalnych reality show ktore tam kreca, jak np biseksualne blizniaczki ktore poszukuja partnera/partnerki sa wyrezyserowane by ZASZCZEPIC W SPOLECZENSTWIE AMERYKANSKIM TA NIENORMALNOSC, oni sa w 100% swiadomi, ze bardzo duzo osob bierze przyklad z takich programow.

A sa o wiele bardziej zboczone programy z bardzo podejrzanymi podtekstami.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 14:06:36

Argumentacja zerowa, nie będe z Toba wchodził z dyskusję, myśle że troche za daleko pojechaliście, pokazujecie foty, typowych ciot, a mu gadamy o solarze, skarpetach i innych itemach.

W ogóle jak koleś może się malować ? albo jakieś kremy używać, nie mówie bo sam jak sobie spioke ryj na słońcu to zwykłą niveą smaruje, ale jakies przeciwzmarszczkowe to wtf ?

__

Użytkownik
qwe

2009-07-26 14:14:42

@up

W ogóle jak koleś może się malować ? albo jakieś kremy używać, nie mówie bo sam jak sobie spioke ryj na słońcu to zwykłą niveą smaruje, ale jakies przeciwzmarszczkowe to wtf ?

I wlasnie ja o tym mowie! Ja mowie o przesadyzmie w tej calej dbalosci o meska urode.
Kremy? czlowieku, sa faceci ktorzy nakladaja cale skomplikowane makijaze na siebie, tak, ze ciezko na pierwszy rzut oka rozpoznac czy to facet czy kobieta

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 14:17:04

@up no to sie zgadzamy, ale nie nazywajcie kogos pedalem, bo chodzi na solar lub ma skarpetki do kostki

myśle że wystarczy myć twarz mydłem, nie jeść czipsów, ostrych rzeczy itp a cera będzie naprawde czysta

__

Użytkownik
unit10

2009-07-26 14:36:38

Drogie Dzieci..Naprawde dyskusja zacna jak na kwiat polskiej mlodziezy ktory notabene powinien byc otwarty na nowe rzeczy i swiat.

Jesli ktoras z powyzszych osob uwaza ze osoba noszaca stopki,rozowa koszule do krawatu,biale spodnie,chodzi na silownie i dba o siebie abstrahujac od malowania sie i nakladania maseczek na twarz,ze taka osoba jest tzw. PEDALEM to powinna:

a)zwiedzic troche swiata,polecam Mediolan,Paryz i Barcelone nie wspominajac o Londynie chcac nie chcac swiatowe stolice mody. W ww miastach OD RAZU POZNAM POLAKA. Nie mowie o skarpetach do sandalow itp,Zero polotu i jakiegokolwiek wyczucia w stylu ubierania.Poza tym jak sie slyszy na ulicy co kilka krokow: “O KU%^"! patrz co on/ona ma na sobie.
b)udanie sie do najblizszego psychologa
c)porozmawiania ze stylista/stylistka mody

A mowienie do kogos PEDAL jest scigane z urzedu to po pierwsze, sprobujcie powiedziec osobie homoseksualnej pedal, tak jak w Anglii powiedzenie slowa GAY tez jest nie na miejscu bo jest obrazliwe.
Sam wydaje na ciuchy z wyzszej polki i sa o przewaznie “odwazne” marki i kreujace nowe trendy.

Dlatego PL jest tak zacofanym krajem,tam jedziesz w busie/tramwaju/metrze ludzie Cie oceniaja, gapia sie i obgaduja.Radze sie przypatrzec jak to wyglada poza waszym podworkiem.

__

Użytkownik
Arte

2009-07-26 14:40:58

co do cey polecam zero czipsow pikantnych potraw i czekolady... zamiast tego jemy marchewki pomidory i papryke oraz inne czerwone warzywka :) no i mydlo jesli nie masz az tak okropnej cery... jesli masz to co ja to proponuje zel do twarzy i krem na noc
:)

up@ Cyprus

jesli juz mowisz ze PEDAL jest scigane, to nie z urzedu bo znieważenie jest ścigane z powództwa prywatnego

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-26 14:45:42

@venom - ahah wstydzilbym sie zagadac do takiej blondyny ;Dd

ps. proponuje zebrac sie kiedys taka EKIPA ESPORTOWA i wyjsc na miasto na piwo :D powyrywamy dupy, bedzie fajnie

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-26 14:45:51

Adam masz racje w 100%, możesz powiedzieć jakie marki kupujesz ?

@ania dawaj dawaj, szkoda ze ja bede wyrywal laski a Ty facetów h3h3

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

4870 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie