Solarka

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
Sprzatacz

2009-07-23 12:53:57

Tylko metroseksualne cioty chodzą na solare

__

Użytkownik
majan

2009-07-23 13:13:50

Miałem głupi pomysł i chciałem się turlać tak jak w tym filmie KLIK

Tylko, że zamiast opony turlałem się w betonowym kręgu, w takich co budują studzienki : D no i na nogę mi spadł ten ciężar (ok. 200kg)

Wiem, że to nie był najlepszy pomysł, ale stało się : D

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
smacky doo

2009-07-23 13:18:53

; DDDDDDD
nie powiem fajnie miales :@ (wspolczuje) :-)

__

Użytkownik
MarzZz

2009-07-23 13:22:49

O kur&& . Jestes hardcorem :D

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-23 13:27:53

CROWN, Z ust mi to wyjąłeś : DDDDDDDDDDDDDDDD

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-23 13:52:54

ZAMYKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-23 14:06:46

ivanek zawsze zamyka :ASD

__

Użytkownik
N00binator

2009-07-23 15:44:28

"NIE” az tak pojebanym pomyslom :/

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-23 15:55:58

fckr takie coś :D ?

http://photos.nasza-klasa.pl/19185039/3/other/std/aa7efaa402.jpeg

__

Użytkownik
MarzZz

2009-07-23 16:12:41

Feniks , Twoja lala na tym foto ?

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-23 16:14:45

Pff kijem przez szmate bym jej nie ruszył :E

__

Użytkownik
GrEaTEyE

2009-07-23 16:42:42

Ehm, ja bylem kilka razy na solarce, I dont care, chcialem troche sie “opalic” by lepiej wygladac dla swojej dziewczyny (kur.. nie oszukujmy sie, ze dla swojej laski caly czas sie podobasz, ona tez chce zebys Ty cos w sobie zmienial, tak samo jak i My plec meska, chcemy ogolone, opalone itd.). Pozniej poszedlem do roboty, 10h na sloncu, spalony kur.. na maksa, jeden, drugi, trzeci czwarty dzien no i czarny bylem jak murzyn. Zdejmuje spodnie, a tu biel w oczy pizdzi na dupie ... wiec .. czemu mam nie isc teraz na solarium i nie wyrownac opalenizny ? Ludzie, zyjcie, i nie pier... glupot, ze swiat odchodzi od tego, bo nie wiem skad macie te informacje, chyba z dupy ... eot jak dla mnie.

__

Użytkownik
diGi

2009-07-23 17:00:32

I dont care, chcialem troche sie “opalic” by lepiej wygladac dla swojej dziewczyny

Człowieku, przecież to ma działać zupełnie ODWROTNIE O_o

@ fckr

O kur*a : D

__

Użytkownik
majan

2009-07-23 18:06:41

@ phoenix

w takim kręgu, tylko że w szerszym : D

__
Pozdrawiam!

VIP
Mateck

2009-07-23 18:07:13

Bierzesz rower w ładną pogodę, bez koszulki, w jakichś szortach, buty najlepiej sportowe bez skarpetek (chociaż najlepiej stopki) i jeździsz jakimś drogami poza miastem i na pewno się fajnie opalisz. W ruchu równiej się opala. Jeżeli wolisz leniuchować, możesz wybrać opalanie na placu/tarasie/balkonie - jeśli mieszkasz w domku prywatnym. W siatkówkę plażową można też grać. Ludzie, jest tyle alternatyw, a wy łapiecie się tej najgorszej. Bo nie dość, że się płaci, to jeszcze skórę się niszczy. Nie lepiej tę kasę spożytkować na piwko czy coś w ten deseń?

Aktywne spędzanie wolnego czasu nie jest raczej - w związku z połamaną nogą - w sam raz dla fakera, ale dla innych jak najbardziej. Ta opalenizna faker na pewno odnosi się do lasek. Jeżeli na nią chcesz wyrwać laskę, no to jesteś raczej mało ambitny.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-23 18:15:07

Mateck, masz racje tylko wszystko wygląda inaczej gdy ktoś nie ma czasu na takie aktywne opalanie, pracuje itp,

Dobra są weekendy ale nie każdy chce się wtedy opalać, różnie bywa (:

Ja jutro jade na rowerki wodne, na bank się zjaram : D

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-23 19:13:52

tylko, ze ty finyx akurat ciotujesz na kompie 24h, wiec wymowka z praca i brakiem wolnego czasu odpada :D + ktos tam pisal, zeby ubierac stopki.. gay :D no i wspolczuje ci greateye dziewczyny dla ktorej musisz sie opalac i upiekszac :D coz za milosc

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-23 19:29:44

Nie znam Cie annihiluzz, sorki.

__

VIP
blacktyger

2009-07-23 19:57:53

J*bane cioty.

Polecam pojechać w Tatry w ziemie, jak jest słońce i śnieg, rozebrać się na 15 minut na około 2k metrach. W tym czasie nie tylko pięknie zabrązowicie swoją skórę, ale bez filtrów 50+ następne 2tyg spędzicie na L4 lecząc poparzenia, a każdy następny kontakt ze słońcem co roku będzie zaje*iście bolesny.

Jak chcecie dziewczyn z okładek pisma, to jesteście nie lepsi od bandy nastolatek czytających brawo. Jak one chcą pięknych i równo opalonych mężczyzn ala pudelkowe gwiazdy to znaczy, że do tej bandy należą.

Napi*rdalać jak te robole co kładą kostkę brukową, to jest piękna, równa opalenizna + codzienny trening na masę. Kur*a co 2 popie*dala w 'stopkach' z parasolką w letni deszczyk i pudrem zakrywa pryszcze, spędzając u fryzjera więcej c czasu niż laski. WTF.

Nikomu niczego nie zabraniam ale to mnie przerasta, zaraz jako facet, bez wypielęgnowanego 1dniowego zarostu będę musiał czuć się jak bezdomny wśród je*anych metrogejów.

__

Użytkownik
doubleyes

2009-07-23 20:24:43

mnie zas najbardziej ciekawi opinia tych kobiet, bo najczesciej kobiety pracuja w solarium, co sobie mysli jak wchodzi facet i mowi na 10 minut poprosze hmm...

__
123

Użytkownik
GLoo

2009-07-23 20:56:19

a ona sobie myśli: “biznes się kręci"

__

Użytkownik
MarzZz

2009-07-23 20:57:57

" ciekawe czy opala sie bez majtek "

__

Użytkownik
wiecek.

2009-07-23 21:00:13

nie zastanawia się na czymś takim bo wie, że to nie facet tylko CIOTA...

__

Użytkownik
N00binator

2009-07-23 21:49:32

tak jest! piwo a nie solara

__

Użytkownik
Tymek

2009-07-23 21:55:13

Śmiech i płacz podczas czytania niektórych postów, a prawda jak zwykle leży po środku.

Rozczaruję was 'prawdziwi mężczyźni', chodzące kopie Johna Wayne’a. Jeśli ktoś myśli, że jest prawdziwym facetem, bo nigdy nie był na solarium, na jego półce w łazience stoi tylko pianka i maszynka do golenia, a każdego gościa w różowej koszulce, polo w paski, albo stopkach nazwie pedałem to jest co najwyżej frajerem, frajerem i chłopcem, który jak na razie gówno wie o byciu mężczyzną.

Uwierzcie mi, że jest wielu facetów, którzy ze względu na swoje przyzwyczajenia albo ubiór zostaną nie raz nazwani 'pedałami', 'ciotami', a tak naprawdę w niecodziennych sytuacjach potrafią się zachować jak prawdziwi mężczyźni, w przeciwieństwie to tych, którym tylko się wydaje, że nimi są.

Teraz konkretnie, żeby nie było niedomówień. Nie chodzę na solarium, opalam się na wakacjach i to mi póki co wystarcza, ale moim zdaniem w tej kwestii sprawa ma się dokładnie tak samo jak w przypadku kobiet. Dopóki facet korzysta z tego z umiarem nie dzieje się nic złego i znowu - jeżeli dla kogoś 1 wizyta w solarium na miesiąc jest ujmą to niech zastanowi się nad samym sobą, bo najwyraźniej dręczą go jakieś kompleksy.

Ubierając się w ten czy inny sposób również nie potwierdzasz, bądź nie zaprzeczasz swojej męskości. Niestety zrozumienie tego przekracza możliwości wielu z was. Poza tym, tak nawiasem mówiąc, stopki przy krótkich spodenkach wyglądają po prostu lepiej niż zwykłe skarpety i kropka :D.

Postarajcie się też zrozumieć, że niektórzy faceci mogą potrzebować jakiś kosmetyków, czy nawet pójść 2 razy w roku do kosmetyczki, bo mają jakieś problemy ze swoją cerą. Nie potrzebujesz kremu i nie musisz dbać o skórę na twarzy, bo ona i tak wygląda dobrze to naprawdę fajnie. Ale jeśli myślisz, że dzięki temu jesteś bardziej męski niż ktoś, kto na wakacje zabiera ze sobą 2 kremy i mydło do twarzy to - no cóż - jesteś frajerem.

Większość z was wymaga od kobiet, aby o siebie dbały, ale sami najchętniej po 30 zadbalibyście tylko o swój mięsień piwny, golili się raz na tydzień i nie prasowali swoich koszul. Ja jestem innego zdania. Jeżeli ja od niej wymagam to ona ma prawo wymagać ode mnie, abym też dbał o swoją sylwetkę, skórę, włosy. Wystarczy po prostu zachować pewien umiar i wyczucie dobrego smaku, wiedzieć gdzie są granice i kiedy zaczyna się przesada.

Naprawdę wielu z was przydałoby się nieco zdrowsze spojrzenie na tą sprawę :-).

__

Użytkownik
N00binator

2009-07-23 22:44:25

Tutaj nikt nie ma nic do stopek i do kosmetyczki na wakacjach lol

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-23 22:59:08

@tymek - popatrz na avatar finyxa, uwazasz go za prawdziwego mezczyzne? :D

__

VIP
Mateck

2009-07-23 23:10:39

Anni, uważasz, że stopki są pedalskie? To lepiej chodzić w krótkich spodenkach i skarpetami prawie po kolana, które ubiera się do garnituru, albo sportowymi i też je naciągać do maksimum, żeby wszyscy widzieli, że ma się skarpety z Nike albo Adidasa? No i świadczy to jedynie o tym, że nie wiesz, kim jest pedał.

Dla tych, którzy nadużywają tego słowa, przypominam: Pedał/gej/homoseksualista - osoba czująca pociąg seksualny do osób tej samej płci.

Z tymkiem się zgodzę w stu procentach.

__

VIP
blacktyger

2009-07-23 23:26:08

Powiem tak, moim testem wszystkich ludzi jakich znam zawsze były góry, bo to miejsce znam od dziecka i wiele się tam nauczyłem.

Nigdy żaden kolega, który chodził w polo w różowe paski nie pokazał tam nic więcej niż dziewczyny które zabierałem. I wierz mi, że dziewczyny ładnych facetów traktują jak my fajne blondynki - na raz.

I tak - stopki są pedalskie. Tak jak parasolka do zwykłego ubrania (nie mówię o garniturze). CO zlego jest w normalnych skarpetkach (bez wyolbrzymiania i podciągania do kolan)?

I tak btw męskości się niczym nie udowadnia. Mężczyzną się jest albo nie - albo dba się o rodzinę potrafi zapewnić jej bezpieczeństwo i radzisz sobie w najróżniejszych sytuacjach - albo nie. Ale Twój ubiór i sposób zachowania świadczy o Tobie - jak wszystko inne co wychodzi od Ciebie. Więc nie pie*dol, że to nie ma znaczenia, bo wszyscy chodziliby ubrani tak samo.

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-07-23 23:33:23

a to normalnych skarpetek juz nie ma? troche ponad kostki?

__

Były Redaktor
raul

2009-07-23 23:33:34

<facepalm>

__

VIP
maXym

2009-07-24 00:19:02

tylko pederasci chodza na solarium. pozdrawiam.

__

Użytkownik
Sprzatacz

2009-07-24 00:39:02

czy tutejsi solarkowicze uaktualnili swoje profilki na fotce?

__

VIP
Mateck

2009-07-24 01:19:39

Jak kto woli. Do krótki stopki, do długich zwykle skarpetki. Tyle.

__

Użytkownik
ScorPion`

2009-07-24 03:08:30

ahahha pisze na forum raz na rok, ale patrzac niektore posty nie moglem sie powtrzymac, krotko.
osoba, ktora uwaza, ze chodzenie na solarium/saune czy ubieranie 'stopek' jest pedalskie - jest zakompleksionym typem podpierajacym kolumny w klubie i czekajacym az kelnerke spyta 'czy cos podobac', a nastepnego dnia chwali sie koleszkom, ze zagadala do niego lala <pjontka>
ludzie, ubierajacy sie odwaznie,nietypowo, cechuja sie przewaznie niemala pewnoscia siebie, a ze sie wyrozniaja w klubach i zbieraja usmieszki kobiet -nie podoba sie owlosionym, grubaskom w okularkach, ktorzy pierwsza i ostatnia naga laske zobaczyli na 2girls1cup
jasne, sa tacy, ktorzy przesadzaja i sie az gotuje w srodku, zgadzam sie, jesli widze typa czarnego jak mambe, w rozowej koszuli i z kolczykami w uchu to modle sie, by go wiecej nie minac tego dnia
ps. solarium(z umiarem) - tak. dbaja kobiety, dbajmy o siebie.

B33MN - LPR otworzyl nabor, wbijaj

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-24 06:10:38

Beemn drogi misiu muszę Cie zdziwić :( wiem przez neta każdy może być kozakiem, ale uwierz że zapychałem więcej lasek niż Ty i jestem tego pewien, Ty pewnie prawdziwy mężczyzna , włoski na krótko, bluza, wyjściowy dresik + JP 100% + śmierć frajerom i konfidentom yo yo

__

Użytkownik
wiecek.

2009-07-24 06:40:34

najśmieszniejsze jest to, że oburzają się tylko metroseksualni esportowicze...
Tymek trochę racji masz, fakt facet powinien zadbać o cerę aby nie mieć syfów itp.(ja przynajmiej mało komfortowo bym się z tym czuł) jednak stosowanie do tego 15rodzaji kremu, maseczek, chodzenie do kosmetyczki, na solarke, odżywki do włosów, paznokci, farbowanie włosów, puder na ryj jest po prostu dla CIOT i zdania nie zmienię.

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-24 06:41:24

Tu się z Tobą wiecek zgadzam, (ale solar spoko)

__

VIP
blacktyger

2009-07-24 07:25:12

O kurwa nie wiedziałem, że chodzenie do klubów, zbieranie 'uśmieszków od panienek' to teraz są jedyne zajęcia tych 'mężczyzn'.

A jeśli dla Was ilość przeruchanych szmat podnosi Wam ego - jesteście jeban*mi pustakami eot. Odważne ubieranie to nie pewność tylko właśnie jej za*ebisty brak. To znaczy, że ktoś musi coś udowadniać ubiorem i nim nadrabiać, bo w środku nie ma absolutnie nic.

Obcisłe różowe koszulki są po to, żeby uwypuklać biceps. Jeśli ktoś to musi robić, to znaczy, że absolutnie nie ma pewności siebie i musi całemu światu udowodnić, że jest silny i zaje*iście zbudowany. To samo jest z kobietami, które robią sobie sylikony. Czekam na temat 'powiększyłem penisa o x, a Ty?'

__

Zbanowany
esportfan

2009-07-24 07:29:20

Nie podnosi mi ego, to była odpowiedź na teskt beemki.

Dla jasności, te kremiki i inne rzeczy, o których wspomniał wiecek są serio pedalskie, a kur*a odjebcie się od solarki na miłość Boską :(

__

Warning: getimagesize(http://photos.nasza-klasa.pl/19185039/3/other/std/aa7efaa402.jpeg) [function.getimagesize]: failed to open stream: Unable to find the socket transport "ssl" - did you forget to enable it when you configured PHP? in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

237 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie