Michael Jackson nie żyje [`]

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
esportfun

2009-06-26 23:46:25

pokaz mi te filmy, pokaz mi przegrane sprawy sądowe (mial 2, a nie jak ci sie wydaje ''aż tyle!''). żałosny jesteś człowieku. Pi***** co ci slina na jezyk przyniesie nie znajac w ogole okolicznosci. Swoje frustracje wyladuj gdzie indziej bo nikt nie ma zamiaru czytac tych bredni. A zerem kolego jestes ty. Podaj sobie raczke z alienem, pasujecie do siebie.

Siema qwe. Moze tobie uda sie wytlumaczyc tym głowom, że sie grubo mylą i ch*ja wiedzą.

__

VIP
reaktiv

2009-06-26 23:53:36

Tak jest ! dobrze gadacie!

A They dont care about us i Earth song > all

__

Użytkownik
majan

2009-06-27 00:05:24

Znalazłem w Internecie słowa, wypowiedziane przez MJ:
“Patrząc na dzieci, widzę twarz Boga, dlatego tak bardzo je kocham."
Śliczne, co nie?

Inna ciekawostka: http://muzyka.onet.pl/0,1113862,newsy.html

@ qwe
Naprawdę uważasz, że rodzice postawiliby pieniądze nad swoim własnym dzieckiem? Pamiętaj, że wszystko działo się w Ameryce, w kraju przekupnych sędziów, z których zapewne 99% to fani Micheala.

Dla mnie Jackson do jedna osoba w trzech wcieleniach: gwiazda muzyki pop, pedofil i lekoman ze schorzeniami neurotycznymi.

Przywołując Jana Greshoff’a: “Jeśli kultura europejska miałaby kiedyś naprawdę umrzeć, to umrze na chorobę zwaną amerykanizmem, na cywilizację światową, której ideologia opiera się wyłącznie na dewizie: Przydatność i Zysk”

Mnie jego śmierć nie zaskoczyła. Powiem więcej, należała mu się...

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
qwe

2009-06-27 00:05:43

@fckr

“Moim zdaniem alien ma rację. W końcu zauważcie ile miał spraw o pedofilię. To nie była jednorazowa akcja.

Powinien się cieszyć, że go na stosie nie spalili.

PRECZ Z PEDOFILAMI!"

ALE CO MA ILOSC SPRAW O PEDOFILIE DO STANU RZEZYWISTEGO !!!

Sprawe o pedofilie w USA moze zalozyc tam kazdy- takie maja chore prawo!
Zobaczyli krowe z ktorej mozna wydoic troche kasy to nagle spraw sie porobilo wiele.

Zaloze sie o 1000zl, ze gdyby pierwsza sprawa o pefofilie nie zostala naglosniona, to DRUGIEJ BY NAWET NIE BYLO !!!!
A takto gdy kazdy dowiedzial sie ile MJ zaplacil za ugode ruszlili do boju.
Nie wazne czy sie chodzi czlowiekowi po twarzy, bo kroczu, wazne zeby wziasc kase ktora na nim lezy.

Kiedys pefofilow bylo BARDZI malo- bo o nich sie nie mowiono, i ojciec poszkodowanego dziecka SAM WYMIERZAL SPRAWIEDLIWOSC.
I taki pedofil wiedzial, ze kary za odskoki w bok beda wymierzane przez rodzica dziecka nawet na koncu swiata.

A rodzic BEZ POWODU tez nikogo o pefofilie nie zaskarzy, bo po co? By kogos pobic??

Teraz niestety mozna stosowac taki terroryzm psychiczny na osobach bogatych (co umozliwilo obecny system prawny), dasz mi kase albo ja oskarze Cie o pedofilie.

Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, ze o PEDOFILI SIE MOWI!!
Takie sprawy powinna zalatwiac najblizsza rodzina i ew sasiedzi.
NIKT wiecej. Bo jezeli o pedofilii sie mowi to czlowiek GDZIES, KIEDYS sprobuje sobie wyobrazic jak pedofil musi patrzec na dziecko (jakto jest byc pedofilem).
I ta iskra zaplonowa wystarczy. Ktos na pewno do tych mysli wroci- iskierka bedziie sie tlic. A pozniej sie dziwia, ze liczba pedofili wzrasta w ogromnym tempie.

EDIT

Naprawdę uważasz, że rodzice postawiliby pieniądze nad swoim własnym dzieckiem?

W USA?? Jasne. Tam wiezi miedzy rodzicami a dziecmi sa tak poszarpane, ze powiedzialbym wiecej- wcale by mnie to nie zdziwilo.
W kraju gdzie zniszczono tradycyjne wartosci rodzinne, gdzie dzieci groza swoim rodzica policja, gdy te sprobuja uzyc metody wychowania karcenia fizycznego (a gdy juz dziecko zaskarzy rodzica to ten ma juz pozamiatane).

Co dzisiaj znaczy dziecko? W samych USA dokonuje sie setek tysiecy aborcji rocznie.
Naturalne przywiazanie do wlasnego potomka zostalo w komunistycznej ameryce zniszczone. Tam liczy sie “sex, drugs and rock&roll” no i jescze “money”

Ponadto z tego co pamietam to Michael Jackson mial kobiete.
Troche dziwne jak na pedofila...

Dla mnie Jackson do jedna osoba w trzech wcieleniach: gwiazda muzyki pop, pedofil i lekoman ze schorzeniami neurotycznymi.

Udowodniono mu kiedykolwiek pedofilie??
Chyba zdajesz sobie sprawe, ze gdybys teraz pozwal takiego Kube Wojewodzkiego za to, ze molestowal Twojego syna (zalozmy), prasa by to podchwycila to NIEZALEZNIE CZY BYLABY TO PRAWDA CZY NIE, tytuly gazet “wojewodzki pedofilem” itp oraz cala ta otoczka pozostawilaby niesmak i odraze ogromnej ilosci ludzi do jego osoby.

Prawda?

Przywołując Jana Greshoff’a: “Jeśli kultura europejska miałaby kiedyś naprawdę umrzeć, to umrze na chorobę zwaną amerykanizmem, na cywilizację światową, której ideologia opiera się wyłącznie na dewizie: Przydatność i Zysk”

No nie do konca. Poki masz wolny rynek, wolny kraj to wszystko idzie wspaniale. Natomiast gdy zakladasz na to wszystko KAJDANY tak jak robi to USA nieprzerwanie od poczatku XXw to dzieje sie tak jak sie dzieje.

I racja, KULTURA EUROPEJSKA JUZ UPADA, to dzieki UNII EUROPEJSKIEJ- bo ten twor nie ma NIC wspolnego z REALNA kultura europy. Przez te cholerne gowno wszystkie europejskie tradycje, wlacznie z rodzinnymi sa powolutku niszczone, bo UE kopiuje WSZYSTKIE debilne pomysly jakie sa wprowadzane w USA, narazie nie jestesmy w tym lepsi, bo UE nie stalo sie jednym panstwem, ale gdy UE stanie sie jednym panstwem, to gwarantuje Ci, ze dogonimy USA w pare(nascie) lat.

Europa kiedys piekna, dzis tak zaslepiona w kulturze Amerykanskiej (dodajmy jednak, ze jest ona nam sprytnie narzucana).

Mnie jego śmierć nie zaskoczyła. Powiem więcej, należała mu się...

Ale za co?? ;o

Stary, on zrobil WIECEJ dla dzieci i ludzi niz WSZYSCY polscy politycy razem wzieci. Nie byl sknerusem, byl hojny i dzielil sie swoim zyciem i bogactwem.
Wybudowal nawet wlasny park dla dzieci...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Michael_Jackson

Masz, poczytaj. Poczytaj jakie glupoty piszesz.

Jednak lepiej niech zdychaja tacy ludzie, a Ryszardy Kalisze paraduja i rozkradaja zamiast budowac i pomagac.

Czlowieku, czy Ty przez ta afere z pedofilia naprawde jestes taki stronniczy i oslepiony??
Jesli chcesz sie tak wymarzac to najpierw przeczytaj jak przebiegal jego proces i w jakich okolicznosciach zakonczyla sie sprawa.
Mysle, ze bys sie troche zdziwil, bo przeczytanie tytulow pierwszych stron gazet z brukowcow to troche za malo...

__

Użytkownik
majan

2009-06-27 00:29:51

@qwe

Biorę pod uwagę też jego słowa, który często okazywały się bardzo kontrowersyjne.
Jackson otwarcie mówił o swojej miłości do dzieci, to jak bardzo je kocha itd.
Co prawda nie leżałem w jego łóżku, wujkowi Majkelowi na kolankach nie siedziałem, ale sam fakt że znaleziono u niego na ranczo kolekcję amatorskich filmów pedofilskich mówi sam za siebie.

btw. polecam: http://www.youtube.com/watch?v=5sTKU4GM6s4

__
Pozdrawiam!

VIP
Grmx

2009-06-27 00:50:12

eee ?:DDD
FCKR ty widze kolejny ktory duzo mowi, malo wie :D. Twoje argumenty sa poprostu ... ich w ogole nie ma, wyssane z palca medialne gowno :D

a papiez nie mowil ze kocha ludzi? dzieci? kazdego? ... poprostu jestescie tak zmanipulowani przez media, ze rece opadaja... no i wkoncu LPR i Samoobrona bedzie u wladzy... to kwestia czasu, i dobrej 'polityki' reklamy w mediach

__

Użytkownik
qwe

2009-06-27 00:52:53

@fckr

Zapoznalem sie z tym materialem ktory mi pokazales i zorientowalem sie, ze znam bardzo podobnie mowiaca osobe z zycia, osobe przesiaknietem dobrem i miloscia do innych istot.
Zobacz jak ten swiat zostal wypaczony,
ciezko to zrozumiec osobie, ktora urodzila sie w naszym (nienornalnym swiecie),

nadmierne dobro jest juz uwazane za pewnego rodzaju fnegatywny anatyzm, nieprawdaz?
Zbyt dobra, czula i troskliwa osoba moze zostac uznana za zboczona, bo za bardzo odstaje od tej zlej reszty.

nadmierne dbanie o swoje zdrowie tez ma jakis swoj opis jako psychiczny przypadek.
nadmierne przestrzeganie swojej przynaleznosci panstwowej jest natomiast nazywane nacjonalizmem.
To co kiedys bylo zaleta teraz przeobrazono w wade. Oczywiscie sens tego slowa rowniez zmieniono.

To samo z homofobia- kiedys slowo nieznane, ludzie w spoleczenstwach bronili sie przez dewiacja i zgorszeniem, ludzie byli homofobami (KIEROWALI SIE BIBLIA, BO W BIBLII sa zapiski o gejach), teraz ONI maja wieksze prawa od nas i wkrotce beda chronieni prawnie.

Jednak kiedys NIE BYLO TELEWIZJI ani ingerencji RZADOWEJ w PRYWATNE ZYCIE ludzi, tzn REGULACJE KAZDEGO ASPEKTU ZYCIA.
I dlatego nie bylo pedofilii, gejow itp, bo ludzie SAMI WIEDZIELI CO DOBRE CO ZLE I JAK SOBIE Z TYM RADZIC. Dzisiaj to nowy bóg- rzad, daje prawa, mowi co dobre a co zle, bawi sie w pana zycia i smierci- pieniadze z aborcji przeznacza na in vitro.

W dzisiejszych czasach trudno jest byc czlowiekiem dobrym, bo czlowiek dobry, z ludzkimi wartosciami jest czesto wyszydany przez NOWOCZESNYCH rowniesnikow, ktorzy kulture zachodu lykaja calymi garsciami.

Dzisiaj modniej jest pojsc na dyskoteke zamiast do kosciola.
Dzisiaj fajniej jest popisac sie przed kolegami jakims wyglupem, np podpaleniem kosza na smieci, niz czyms pozytecznym np wysprzataniem lasu ze smieci.

Caly czas tylko postepujace zlo widze, nie wiem jakim cudem, ale to wchodzi niemal na kazda plaszczyzne zycia.

Wiecej gier brutalnych, gdzie sie zabijaja, filmow typu pila czy hostel (gore), muzyki techno, golych dup, sexu, pedofilii, wiadomosci z morderstwami, wypadkami, tragediami, skandalami, oszustwami itp itd.

Sorry, ale czytajac jeszcze literature europejska sprzed 120 lat wydaje mi sie, zr ta europa juz nie jest ta europa.

150 lat temu z tymi wszystkimi problemami potrafiono sobie poradzic BARDZO SZYBKO.
Caly czas tluka nam, ze mamy XXI wiek, ale jestesmy w rzeczywistosci tak zacofani, ze Afryka nas przesciga o 3 dlugosci. Nie w sensie materialnym oczywiscie, bo dobra materialne to akurat najmniejszy dorobek czlowieka, co zupelnie odwrotnie wykreowaly media.

Znowu taka glebsza wycieczke zrobilem, ale ciekawostki mozna wychwycic.
Kto stwarza ten problemy?

__

Użytkownik
N00binator

2009-06-27 01:05:19

fckr

W tym sęk, ze skonczylo sie na samych oskarżeniach. Tak samo moge oskarzyc kogos na ulicy ze mnie okradl, choc tego nie zrobil. Jak wyzej ktos wspomnial na oskarzeniu Michaela rodzice dzieciaka mogli niezle sie obłowic. MJ urodzil sie w Harlemie i tam dorastał. Na poczatku drugiej połowy XX wieku zapewne bardzo ciezko sie tam zylo. Sam nie mial dziecinstwa, moze dlatego lubil przebywac w towarzystwie dzieci i zbudowal Neverland?

__

Użytkownik
qwe

2009-06-27 01:05:36

@fckr

co do tego filmu

“btw. polecam: http://www.youtube.com/watch?v=5sTKU4GM6s4”

to tak jak Grumx napisal: papiez tez tak mowil

Czy to oznacza, ze papiez byl pedofilem czy moze osoba o bardzo dobrym sercu?
A ksiezna Diana?? No jej niestety o pedofilie by nie posadzili, ale gdyby tylko byla facetem...

Ponadto to tylko film, rzekomo oparty na faktach.
Czyli 90% watkow zostalo zmyslonych na potrzebe filmu, by widz mial co ogladac a producent mogl wzbudzac skandal i zbijac kase.

Ludzie, przeciez zbijanie kasy na skandalach (czesto kosztem “skandalisty”;)
to proceder znany nie od dzis!

__

VIP
V!ct!M

2009-06-27 01:12:30

btw. piątkowe iTunes Store
TOP ALBUMS
TOP MUSIC VIDEOS
TOP SONGS

__

Użytkownik
majan

2009-06-27 01:16:35

@grumx

Moje argumenty są wystarczające, a informacje prosto z pudelka. Możesz mnie wyśmiać, ze biorę udział w losowaniu faktomanii, jednakże akurat te informacje potwierdzają różne, niezależne od siebie źródła.

@qwe

Mówisz o miłości do ludzi. Wątpię żeby Matka Teresa z Kalkuty podawała nieletnim alkohol. MJ o to oskarżono. Wiem, że samo oskarżenie nie daje podstaw żeby nazywać kogoś pedofilem, jednakże spójrz na to z innej strony. Załóżmy taką sytuację, że widzisz mężczyznę w wieku 45 lat, który siedzi na placu zabaw, uśmiecha się do dzieci, kiwa im, rozmawia z nimi, a następnie zaprasza ich do siebie, do domu. Załóżmy teraz, że jedno z tych dzieciaków byłoby Twoje (czego Ci oczywiście nie życzę). Przez całą noc martwisz się, bo Twój chłopak nie wrócił na noc. Rano wraca do domu w dziwnym humorze i na pytanie gdzie był przez całą noc, odpowiada “u wujka Jacksona”.
W tym momencie pragnę wtrącić, iż pedofilię uważa się za chorobę.
W 2004 roku w mediach była nagłośnia strasznie sprawa o molestowanie seksualnie przez MJ. Sprawiła ona, że reputacja artysty strasznie spadła (z tym się chyba ze mną zgodzisz). Koniec końców wyrok okazał się dla niego szczęśliwy - uniewinniono go. JEDNAKŻE po tej aferze, Micheal miał na swoim koncie kilka mniej głośnych spraw. Może i były one wyssane palca, jednakże potwierdzone jest iż dalej on sprowadzał dzieci na swoje ranczo.
Pomimo iż już i tak wiele stracił (na sprawie z 2004 stracił zapewne grube miliony dolarów), nadal narażał na szwank swoją opinię. Powiedz mi teraz qwe, jaki człowiek, o zdrowych zmysłach, by tak postępował. Na pewno jego zachowanie spowodowane było przez chorobę. Pedofilia? Najbardziej prawdopodobna.

EDIT:

W ogóle, za to porównanie papieża do Jacksona powinniście qwe i grumx dostać wpierd*l od byle kogo.

Uważacie, że za mówienie o kimś dobrze po śmierci traficie do nieba? Jackson miał tylko głos i nic więcej. Wcale nie lepszy od większości polskich wokalistów. Brakowało mu przede wszystkim charyzmy i własnego zdania. To co osiągnął to w żadnym stopniu nie było jego zasługą. Był wykreowaną śpiewającą i tańczącą marionetką, w którą inwestowano grube pieniądze. Dla mnie porównywanie go do Elvisa, Mercuryego, czy też nawet papieża jest głupie jak but.

W ogóle jak dla mnie dalsza kłótnia nie ma sensu, ja przedstawiłem swoje argumenty. W moich oczu (i wielu innych) Jackson był pedofilem i lekomanem. Był zwykłym gó*nem, które kopano i któremu kazano zmienić się poprzez operacje plastyczne, by mieć więcej fanów. Osiągnął w życiu tyle, że się z niego śmiano, że dziś ludzie śmieją się z jego dzieci, które teraz chodzą w maskach karnawałowych, bo się wstydzą.

Mówicie Kuba, qwe i grumx że robił wszystko z miłości. To dlaczego nie zaczął od swoich dzieci?

EDIT:

@qwe

“Ponadto z tego co pamietam to Michael Jackson mial kobiete.
Troche dziwne jak na pedofila..."

Ba, miał nawet trójkę dzieci, ale to nie oznacza że nie lubił ciasnych dziewczęcych dziurek. Nie słyszałeś o ojcach pedofilach?

“Udowodniono mu kiedykolwiek pedofilie??
Chyba zdajesz sobie sprawe, ze gdybys teraz pozwal takiego Kube Wojewodzkiego za to, ze molestowal Twojego syna (zalozmy), prasa by to podchwycila to NIEZALEZNIE CZY BYLABY TO PRAWDA CZY NIE, tytuly gazet “wojewodzki pedofilem” itp oraz cala ta otoczka pozostawilaby niesmak i odraze ogromnej ilosci ludzi do jego osoby."

Wojewódzkiego lubię, to bym go nie pozwał. Ale tak jak napisałem wyżej, dlaczego pomimo tak głośnej sprawy, nadal się bawił z dziećmi? To może tłumaczyć tylko choroba, jaką jest pedofilia.
Poza tym nie wiem czy wiesz, ale ponad pół roku temu został świadkiem Jehowy, przyjmując imię Mikaeel. Czyli prostując - wstąpił do największej wylęgarni pedofilów...

“Stary, on zrobil WIECEJ dla dzieci i ludzi niz WSZYSCY polscy politycy razem wzieci. Nie byl sknerusem, byl hojny i dzielil sie swoim zyciem i bogactwem.
Wybudowal nawet wlasny park dla dzieci... "

Był taki hojny, że nie mógł nagrać jednej obiecanej piosenki z gwiazdorami (którzy zadeklarowali swój chętny udział w niej) na rzecz ofiar huraganu Katrina. Termin kilkukrotnie przekładano ze względu na brak chęci Twojego idola. Poza tym ten park dla dzieci wybudował tylko i wyłącznie po to, żeby się na nie grzać.

“Czlowieku, czy Ty przez ta afere z pedofilia naprawde jestes taki stronniczy i oslepiony??
Jesli chcesz sie tak wymarzac to najpierw przeczytaj jak przebiegal jego proces i w jakich okolicznosciach zakonczyla sie sprawa."

Ku*wa, a powinieneś mieć sąsiada który miał sprawę w sądzie o pedofilię i dwójkę ładnych dzieci. Ciekawe jak wtedy byś się zachowywał.
A oślepiony nie jestem. Nawet jakby nie był pedofilem, to i tak nie uważam go za kogoś, kto zasługuje na miano ikony.
Poza tym czytałem o tym procesie. Tobie też to polecam :]

Poza tym wyluzuj qwe, bo zauważyłem że na wszystkich najeżdżasz, tak jakby Ci każdy obiad podpierd*lił :D

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
majan

2009-06-27 04:25:25

odpiszcie, bo nie mogę zasnąć :D

__
Pozdrawiam!

VIP
samolot

2009-06-27 07:53:49

dyskusja nie ma z Tobą sensu, nie słyszałeś o zasadzie domniemania niewinności i o tym, że samo oskarżenie to jeszcze nie wyrok.

__

Użytkownik
dezCartezz

2009-06-27 08:05:49

niewazne, on nie zyje juz, komu to udowadniacie? :o

__

VIP
Van Helsing

2009-06-27 10:51:48

^^ jak wyżej : D

poza tym po co się zniżać do poziomu dwóch tutaj przewijających się “ludzi”?

__
Miejsce na Twoją reklamę!

VIP
[fhn]AL|EN

2009-06-27 11:11:53

Dziękuję szanownemu modowi za pierwsza w życiu cenzurę - gratulację !

qwe - cytat jest z WYWIADU DLA TELEWIZJI. MÓWI TO PRZED KAMERĄ !!!

Brzydzę się wami, którzy tylko dlatego, ze koleś jest sławny/“tyle zrobił dla ..." założyliście sobie klapki na oczy i uszy a na dodatek na mózg !

Dlaczego inne gwiazdy przez tyle lat nie “lubią" tak tych młodych dzieci ? Dlaczego nie mają prywatnego placu zabaw dla dzieci. Dlaczego innych nie oskarżają o molestowanie mimo iż mają co najmniej tyle samo pieniędzy co MJ ? Spisek pewnie!

Co za żal - sram na tych którzy mnie tu obrażają a sami pewnie lecieli by na demonstracje na kolejną sprawę z transparentami “mj niewinny !"

Ciekaw jestem czy posłalibyście swoje dzieci do łózka mj !

Dyskuta z wami nie ma sensu bo nie potraficie przewartościować ważniejszych rzeczy. On był chorym człowiekiem i mimo iż był nie wiadomo jaką gwiazdą powinien siedzieć w więzieniu a nie zapraszać kolejne dzieciaki do swojego łoża.

Hahhaha no nie mogę ! To przecież NORMALNE I POWSZECHNE JEST TAK ?

__
Ta strona umarła...

VIP
j3sh

2009-06-27 11:37:20

Angelina Jolie też jest pedofilem kobietą bo “importuje” sobie dzieci...

__

Użytkownik
majan

2009-06-27 11:57:03

To raczej dyskusja z Wami nie ma sensu.

Staram się tylko wytłumaczyć, że jeśli ktoś został w jakieś sprawie uniewinniony, to nie znaczy że jest niewinny. Jacksona było stać na najlepszych adwokatów, było go stać nawet na sędziego tak naprawdę.

Spójrzcie na tą sprawę chociażby, pierwszy z góry przykład z google: http://www.sfd.pl/uniewinniony_b.glina-t97489.html

Naprawdę myślicie, że zastrzelił go w obronie koniecznej?

Albo uniewinnienie Milczanowskiego - kolejny przykład.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
Bitman

2009-06-27 12:06:37

Myślałem że już wszystko widziałem ale jak zwykle forum esp mnie zaskoczyło. Poziom niektórych wypowiedzi i rozumowania ich autorów woła o pomstę do nieba! Nie będę się wtrącał do dyskusji bo qwe napisał już praktycznie wszystko co sam chciałem napisać. Michael Jackson dla mnie pozostanie najwspanialszym piosenkarzem na świecie.

@fckr

“Moje argumenty są wystarczające, a informacje prosto z pudelka."

Proszę zrób światu przysługę, otwórz okno i wyskocz.

__

Użytkownik
majan

2009-06-27 12:17:58

Brakuje Wam obiektywizmu, dlatego dalsza rozmowa nie ma sensu.

Idę oglądać doktora Hałsa

btw. http://photos.nasza-klasa.pl/13713651/329/main/d43d0df7c0.jpeg : DDDD

EDIT

@B1tman (post niżej)

nie brakuje mi ich, jak chcesz ze mną porozmawiać to zapraszam na gadu gadu, albo skype.
po prostu nie chcę robić tutaj śmietniku na forum, bo to i tak nic nie da.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
Bitman

2009-06-27 12:24:37

@fckr

A Tobie brakuje argumentów...

__

Użytkownik
n4rf

2009-06-27 12:24:46

generalnie to rofl @ qwe
gdyby nie telewizja to nie bylo by homoseksualizmu, pedofili i innych zboczen i dewiacji seksualny bo ludzie sami wiedzieli co jest dobre a co zle? :DDDDDDD no ale tak to jest gdy czlowiek na lekcjach histori i jezyka polskiego wymysla kolejne teorie spiskowe. nie czytalem wszystkich twoich postow w tym temacie i nie przeczytam bo po tym rodzynku oczy lzawia mi od smiechu

a MJ bardzo szkoda, byl wielkim artysta

__

Użytkownik
majan

2009-06-27 12:30:59

http://img91.imageshack.us/img91/2838/65b762217e.jpg

Prawy Przycisk Myszki i Pokaż obrazek

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
doubleyes

2009-06-27 13:26:23

.

__
123

Użytkownik
qwe

2009-06-27 14:50:10

@alien

Brzydzę się wami, którzy tylko dlatego, ze koleś jest sławny/“tyle zrobił dla ..." założyliście sobie klapki na oczy i uszy a na dodatek na mózg !

I co te klapki zakrywaja? Twoja gluopote?

Dlaczego inne gwiazdy przez tyle lat nie “lubią" tak tych młodych dzieci ?

Jak nie lubia? Brad Pitt i Angelina Jolie pierwsza para z brzegu. Oni zbudowali pare szkol, domow i placow zabaw dla dzieci.
Michael Jackson postawil cale wesole miasteczko.

Ale w ogole co Ty robisz za porownania- jesli, zalozmy, wszystkie gwiazdy beda sie ubierac na czarno, tylko jedna bedzie sie ubierac na powiedzmy zielono, to czy ona bedzie dziwiakiem, bo bedzie odstawac od reszty?

Wez sie chlopie pie***j w leb, kazdy glupek wie, ze w spoleczenstwie wystepuje cos takeigo jak ROZNORODNOSC i ta roznorodnosc czyni zycie takim ciekawym, bo jakby wszyscy byli tacy sami...

Michael Jackson to skrajny przypadek dobroci wzgledem dzieci, to wszystko. Nie widze w tym nic dziwnego.

ALe czemu porownujesz Michaela Jacksona TYLKO do innych gwiazd?? Przeciez sa inni, bogaci ludzie, ktorzy robia dokladnie to samo co Michael J tyle, ze sa mniej popularni.

I co, wg ciebie Michael Jackson ma budowac swoje zachowanie przez pryzmat innych? Ma sie ogladac za siebie? Niesamowite jak indywidualnosc jest teraz tepiona.

Dlaczego innych nie oskarżają o molestowanie mimo iż mają co najmniej tyle samo pieniędzy co MJ ? Spisek pewnie!

Kogo latwiej bedzie oskarzyc o molestwowanie- dobrego czlowieka kochajacego dzieci, swiat i zycie, czy zbira ktory o dzieciach ma tylko takie zdanie, ze smierdza??

Zadna inna gwiazda nie dzielila sie z dziecmi swoim bogactwem jak MJ, nie rozumiem, jak nie mozna dostrzec tak prostego zwiazku przyczynowo-skutkowego.

Porownaj sobie inne osobowosci do MJ, moze dojdziesz w koncu dlaczego MJ latwiej bylo w taka sprawe wplatac.

Ciekaw jestem czy posłalibyście swoje dzieci do łózka mj !

Nie, nie poslalbym.
Ale spanie w lozku z obcymi dziecmi NIE JEST ZADNA PODSTAWA DO TWIERDZENIA IZ TA OSOBA JEST PEDOFILEM !!!!

Gdyby plaga nagslasniania pedofilii nie byla tak ogromna, to MJ rodzice osadzili by co najwyzej o zachowanie NIE NA MIEJSCU! Obecnie lepiej od razu przykleic komus latke PEDOFILA.

Dyskuta z wami nie ma sensu bo nie potraficie przewartościować ważniejszych rzeczy.

???
Widze, ze za to z Toba jest sens...

On był chorym człowiekiem i mimo iż był nie wiadomo jaką gwiazdą powinien siedzieć w więzieniu a nie zapraszać kolejne dzieciaki do swojego łoża.

Chorym? Na co? Nie znam takiej choroby...

To przecież NORMALNE I POWSZECHNE JEST TAK ?

To ze cos nie jest powszechne nic nie znaczy.
Geje tez nie sa normalni ale specjalna prawa im przyznaja (nieslusznie).

Michael Jackson jest jeden i jakos NIKT (nawet dzieci ktore z nim przebywaly) nie stwierdzil ze zrobil komukolwiek krzywde psychiczna.

Dziecko mojej sasiadki czesto do mnie przychodzi (ok 5 lat) i czesto siada mi na kolanach. Zachowanie normalne, jednak przez ten caly pedofilski szum zastanawiam sie czasami, czy w oczach “strozow prawa” nie jestem pedofilem-amatorem.

Rozumiesz teraz o co chodzi?

@satan

gdyby nie telewizja to nie bylo by homoseksualizmu, pedofili i innych zboczen i dewiacji seksualny bo ludzie sami wiedzieli co jest dobre a co zle?

Czlowieku, najpierw prosze cie, naucz sie czytac ze zrozumieniem.

-nigdzie nie pisalem, ze gdyby nie bylo telewizji to nie bylo by gejow, pedofili etc, natomiast napisalem, ze ludzie kiedys potrafili utrzymac spoleczenstwo w normie, i tak- SAMI wiedzieli co jest dobre, bo co, moze Pani psycholog w telewizji wie lepiej?
Anglicy tez bronili sie przed gejami, ale wprowadzono mnostwo zapisow prawnych, wspartych propaganda medialna wskutek czego jakos musza z nimi zyc.

no ale tak to jest gdy czlowiek na lekcjach histori i jezyka polskiego wymysla kolejne teorie spiskowe.

No niestety ale z jezyka polskiego i historii bylem bardzo dobry (zapewne znacznie lepszy od ciebie, przynajmniej ze zrozumieniem umiem czytac).
Teorii spiskowych zadnych nie wymyslalem.
W ogole po ch** przytaczasz tutaj pojecie teorii spiskowej?
Moze najpierw zapoznaj sie co ono znaczy, bo jestes troche nie w temacie ; /

nie czytalem wszystkich twoich postow w tym temacie i nie przeczytam bo po tym rodzynku oczy lzawia mi od smiechu

Mi od smutku, ze taky idioci po systemie reformy edukacji wychodza.

@fckr

Wątpię żeby Matka Teresa z Kalkuty podawała nieletnim alkohol. MJ o to oskarżono.

Sam fakt postawienie zarzutu nic nie znaczy.
Przyklad polskeigo Optimusa, zarzuty oszustwa tez byly, gdy chciano go zniszczyc, mimo, ze okazalo sie to klamstwem to jednak niesmak pozostal, a firma upadla, tak jak upadl MJ.

Załóżmy taką sytuację, że widzisz mężczyznę w wieku 45 lat, który siedzi na placu zabaw, uśmiecha się do dzieci, kiwa im, rozmawia z nimi, a następnie zaprasza ich do siebie, do domu.

Gdybym mial dziecko to oczywiscie nie puscil bym go do jakiegos 45 latka, to zupelnie inna sytuacja, obca osoba, MJ jest “wszystkich”, to osoba publiczna.

Kazdy rodzic niech sam decyduje o swoim dziecku, skoro puszczaly go do domu Michaela to raczej musialy miec do niego jakies zaufanie.

I nastepne Twoje zdanie jest niepotrzebne- rodzice wiedzieli, ze ich dzieci zostaja na noc u “wujka Jacksona”

W tym momencie pragnę wtrącić, iż pedofilię uważa się za chorobę.

Oczywiscie, i mozna sie nia zarazic. To nie jest przypadek, ze nagle gdy zaczeto o pedofilach mowic, to mnoza sie jak kroliki.

Może i były one wyssane palca, jednakże potwierdzone jest iż dalej on sprowadzał dzieci na swoje ranczo.

Za zgoda rodzicow, niestety (dla Ciebie).

Zreszta ja nie widze by ta rozmowa miala sens. Jesli dzisiaj w USA kobieta oskarza meza po powaznej klotni, ze ten molestuje seksualnie swoje dzieci (!!!!!!!) to sorry, niedlugo nie bedzie mozna juz wlasnego dziecka w wanience umyc...

Powiedz mi teraz qwe, jaki człowiek, o zdrowych zmysłach, by tak postępował.

To zalezy. Mogl to byc fakt, ze jego milosc do dzieci i przebywania z nimi jest wieksza od grozby jakiegos kolejnego skandalu.

. Na pewno jego zachowanie spowodowane było przez chorobę. Pedofilia? Najbardziej prawdopodobna. /quote]

Przykro mi, ale zostal uniewinniony m.in dlatego, ze nie mozna bylo sie w nim doszukac jakichkolwiek cech, ktore przejawiaja pedofile.
To tak dla twojej informacji...

[quote]W ogóle, za to porównanie papieża do Jacksona powinniście qwe i grumx dostać wpierd*l od byle kogo.

Moze jeszcze od Ciebie?? :D

Uważacie, że za mówienie o kimś dobrze po śmierci traficie do nieba?

ziew

Jackson miał tylko głos i nic więcej.

Dobre serce tez mial. No i tanczyc umial. Nikt nie umial tanczyc tak jak on.
A sadze, ze to juz bardzo duzo. Jakos 99% spoleczenstwa nawet i takich cech nie ma wiec moze to nie tak malo.

Wcale nie lepszy od większości polskich wokalistów.

: D Ok, znajdz mi polskiego wokaliste, ktory zaspiewa choc w polowie tak dobrze jak on : D
Moze Wisniewski?? : D
NIestety sami polscy wokalisci od zawsze przyznawali, ze MJ jest wybitny, a wybitny to znaczy nieprzecietny- tak jak 99% polskich wokalistow.

Ponadto sam sobie zaprzeczasz :D
Twierdzisz, ze mial glos, ale zdanie pozniej juz twierdzisz, ze spiewal jak polscy wokalisci.
Otoz tym co wyroznia wybitnych od przecietnych w muzyce jest wlasnie GLOS-
dostajesz go w naturze, pozniej trzeba go jeszcze odpowiednio wystroic i o niego dbac.
Gdyby wszyscy ludzie mieli 2m wzrostu to tez by sie okazalo, ze Kobe Bryant to nagle gracz przecietny.

Brakowało mu przede wszystkim charyzmy i własnego zdania.

Prawda, ale on jest muzykiem a nie kandydatem na prezydenta.

To co osiągnął to w żadnym stopniu nie było jego zasługą.

Czlowieku, wez sie zastanow co Ty piszesz.
To kogo to byla zasluga? Twoja?
Na jego sukces skladalo sie wiele postaci, ogromna odegral jego ojciec, ktory surowa dyscyplina zrobil z niego mlodego geniusza.

Sukces Madonny tez nie jest jej zasluga.

Ale twierdzenie, ZE W ZADNYM STOPNIU NIE BYLO JEGO ZASLUGA to po prostu smiech na sali.
Sorry ale to on wstawal o 5tej rano na proby a Ty w tym czasie puszczales baki w lozku.

Był wykreowaną śpiewającą i tańczącą marionetką, w którą inwestowano grube pieniądze.

Niestety, ale bajkopisarstwo odstaw na bok. Najpierw zapoznaj sie z biografia tego artysty a dopiero pozniej cokolwiek pisz, bo widze, ze o zyciu MJ’a wiesz tyle ile ja o zeszlorocznych sniegu w Norwegii.

Otoz dla Twojej wiadomosci to Michael Jackson sam wykreowal swoj styl : )
Chyba nie bedziesz mogl sie pogodzic z tym faktem : (

styl ubierania
styl tanczenia
styl spiewania

Wszystko to nasladowaly miliony.
Justin Timberlake istnieje tylko dzieki MJ : )

Dla mnie porównywanie go do Elvisa, Mercuryego, czy też nawet papieża jest głupie jak but.

Naopisze to tak jakbys ty napisal.

Elvis mial tylko glos. I to wszystko.

http://www.youtube.com/watch?v=DM2177pHMT0 jak widac na zalaczonym teledysku inni tez potrafia spiewac tak jak on.
Ot zwykly przecietniak.

Mercury. Tez ma tylko glos. Troche charyzmy, ale nie jak widac MJ charyzmy nie mial a sprzedal znacznie wiecej plyt.

Był zwykłym gó*nem, które kopano i któremu kazano zmienić się poprzez operacje plastyczne, by mieć więcej fanów.

Fajnie wypowiadasz sie o drugiej osobie. Jak narazie to gownem jestes ty, bo siedzisz jak ciota na esports.pl bez zadnych perspektyw na przyszlosc.
Jestes przecietnym graczem- ot cale twoje zyciowe osiagniecie.

Co do fanow i operacji plastycznych- nie ma to zadnego zwiazku- fani byli przeciwni jego operacjom. Robil on je sam dla siebie.

Niestety ale jakbys wiecej poczytal to bys wiedzial, ze istnieje takie cos jak nalog robienia sobie operacji plastycznych.

Powiem wiecej- 90% gwiazd Hollywood robi co najmniej raz na rok jakas operacje plastyczna. Smutne ale prawdziwe.

Osiągnął w życiu tyle, że się z niego śmiano, że dziś ludzie śmieją się z jego dzieci, które teraz chodzą w maskach karnawałowych, bo się wstydzą.

Z Obamy tez sie smieja i co z tego? Niestety kazdy kto wysmiewa go za jego operacje plastyczne czuje ogromny respekt do niego jako wokalisty.
Wiec jednak chyba cos osiagnal. Ciagle to znacznie wiecej niz bycie przecietnym esportowcem.

Mówicie Kuba, qwe i grumx że robił wszystko z miłości. To dlaczego nie zaczął od swoich dzieci?

Mial trojke wlasnych : o. Wiekszej ilosci nie mia, bo nie mial stalej partnerki.

Ba, miał nawet trójkę dzieci, ale to nie oznacza że nie lubił ciasnych dziewczęcych dziurek. Nie słyszałeś o ojcach pedofilach?

Niestety akurat zapraszal wszystkie dzieci, tzn chlopcow i dziewczynki.

Wojewódzkiego lubię, to bym go nie pozwał.

Pewnie za to jak falszywym czlowiekiem jest i szmata medialna?

To może tłumaczyć tylko choroba, jaką jest pedofilia.

A moze jednak milosc do dzieci wieksza niz grozba skandalu?

Poza tym nie wiem czy wiesz, ale ponad pół roku temu został świadkiem Jehowy, przyjmując imię Mikaeel. Czyli prostując - wstąpił do największej wylęgarni pedofilów...

Rozwin ostatnie zdanie.

Był taki hojny, że nie mógł nagrać jednej obiecanej piosenki z gwiazdorami (którzy zadeklarowali swój chętny udział w niej) na rzecz ofiar huraganu Katrina.

No wlasnie, bo wiedzial, ze polowa tych pieniedzy trafi tam gdzie nie trzeba
dlatego sam nagral specjalny singiel specjalnie dla rodzin ofiar tego huraganu.

Tytul tego singla to “I Have This Dream”

Zatkalo??

Jeszcze raz powtarzam, najpierw poczytaj, pozniej sie wypowiadaj.

Ku*wa, a powinieneś mieć sąsiada który miał sprawę w sądzie o pedofilię i dwójkę ładnych dzieci. Ciekawe jak wtedy byś się zachowywał.

Mam sasiada, ktory zostal posadzony o morderstwo. Za rok wychodzi z wiezienia.
Niestety nie musze sie go bac, bo go bardzo dobrze znam i wiem, ze zostal w to wplatany.

Poza tym wyluzuj qwe, bo zauważyłem że na wszystkich najeżdżasz, tak jakby Ci każdy obiad podpierd*lił

Nie, po prostu takie dochodzenie NIE MA SENSU.

CO MY MOZEMY O TYM WIEDZIEC. Wiemy tylko tyle ile media nam rzuca. Tylko rodzina, MJ i te dzieci wiedza co tak naprawde zaszlo. Reszta to ochlapy dziennikarskiego g***a.

looz, pozdr

__

VIP
[fhn]AL|EN

2009-06-27 15:41:56

qwe idź się leczyć bo to co ty wyprawiasz to przechodzi ludzkie pojęcie. Takiego kolesia jak ty to chyba żadne forum w Polsce nie ma.

__
Ta strona umarła...

Użytkownik
Sprzatacz

2009-06-27 16:34:45

Dobra skończ już, MJ był królem a ty i twój fagas jesteście zwykłymi popierdółkami co tylko moga poszczekać na forumie. EOT

__

Użytkownik
m1ru

2009-06-27 17:36:11

alien przyznaj sie obstukalbys mu pytke za friko a tak to zazdroscisz innym i sie spinasz seseses
a ze jeszcze ten komputron nie wyjechal ze swoim CPMA to szacuneczek :D CPMofilii tu brakuje do kompletu :D
Michal jackson byl wielkim showmanem!!:D mega kozaczek :D

__

Użytkownik
majan

2009-06-27 23:14:11

@ qwe

Nie chcę dalej kontynuować tej dyskusji, gdyż nie skończy ona się na niczym dobrym. Nie ma ona sensu i do niczego nie prowadzi.

Ale jedno mnie podburzyło:

“Fajnie wypowiadasz sie o drugiej osobie. Jak narazie to gownem jestes ty, bo siedzisz jak ciota na esports.pl bez zadnych perspektyw na przyszlosc.
Jestes przecietnym graczem- ot cale twoje zyciowe osiagniecie."

Małe porównanie:
Ja:
Tematy na forum: 24
Komentarze: 304

Ty:
Tematy na forum: 80
Komentarze: 1077

Dalszego komentarza nie potrzeba chyba :]

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
napzord

2009-06-28 00:05:24

To jaki był to odzwierciedlenie tego jak był traktowany za młodu. Sam miłości nie doznawał, więc postanowił obdarzyć ja innych. (gdzie czesto jezeli ojciec dla syna jest sku***ynem to ten syn dla swoich dzieci tez bedzie sk***synem). BTW Była mowa o tym, że rodzice sa w stanie zniszczyc swoim dzieciom życie dla pieniędzy. Prawda szczególnie w ameryce. Chciwy ojciec podawał mu hormony aby głoś MJ sie nie zmienił. Traktował go surowo. Karał za najmniejsze przewinienia. Wszystko dla pieniedzy. Moim zdaniem jest to najwyższy stopień moralnego zepsucia człowieka.

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
esportfun

2009-06-28 00:41:06

http://www.youtube.com/watch?v=sYzKCRjDOXs&feature=related

fckr i alien

Mielibyscie odwage wyjsc na scene i przed tysiacami placzacych ze szczescia ludzi, podczas gdy Jacko spiewa powiedziec ze jest pedofilem i zasluguje na smierc? Niesadze.

__

Użytkownik
qwe

2009-06-28 01:27:41

@fckr

ja powiem Ci tylko tyle- na przecietnego muzyka nie wykupiono by wszystkich biletow na 50 koncertow w o2 arena w Londynie w 5 godzin :)

dziekuje

a teraz cos od siebie:

wychowalem sie na Michaelu Jacksonie, jego teledyski, ktore ogladalem w dziecinstwie byly tak niesamowite, ze do konca zycia zapadna mi w pamieci.

Pamietam jeszcze ten jego film, swietnie sie go ogladalo. Znacznie to lepsze niz dzisiejsze bajki, w ktorych bohaterowie ganiaja sie z nozami, i rzucaja co chwile przyglupawe teksty.

Pamietam jak u mnie w akademiku ktos raz zapuscil Jacksona i na nastepny dzien we na calym korytarzu od rana bylo slychac tylko Michaela Jacksona, sluchali go wszysscy- fani metalu, techno, rocku.
Kazdemu jego muzyka wpadala w ucho.

Do jego piosenek mozna wracac w nieskonczonosc.
Za 5 lat o grupie takiej jak feel kazdy zapomni, o MJ nie. (to dla fckr’a).

Pamietam jeszcze jak chcialem jechac na koncert MJ w polsce, ale rodzice mnie nie zabrali bo bylem zbyt maly : (

Jak teraz ogladam jego koncerty na necie to widze jak cholernie duzo stracilem : (

Bylem na naprawde wielu koncertach megagwiazd, ale MJ’a nic nie pzebije.
Jego muzyka mimo, ze pop- nie wpada jednym i nie wylatuje drugim uchem, tak jak wiekszosci wykonawcow tego rodzaju muzyki.

http://www.youtube.com/watch?v=bEDoDmxCZTk&feature=related

od siebie dodam, ze Ci panowie w czarnych garniturach to profesjonalna grupa taneczna, mimo to nie dorownuja MJ ruchami :)
W czwartej minucie zostaja lata swietlne za Jacko ;)

Fckr, a moze Wisniewski umie lepiej zatanczyc??

@creaven

Wzruszajacy a zarazem smutny jest ten film ktory pokazales.
Wzruszajacy chyba wiadomo dlaczego- mistrz na scenie po tylu latach.

Smutny, poniewaz zrobil z siebie takie straszydlo, z zewnatrz to zupelnie inny czlowiek.

Na dodatek taki slaby, slychac to w jego glosie- brak tej sily glosu co kiedys, pewnosci siebie.

A na koniec Jackson 5 Can you feel it http://www.youtube.com/watch?v=8g6wJOu19hQ
Glos Jacksona w pelni sil :)

__

Użytkownik
kropekkk

2009-06-28 08:59:06

Takiego spamu odnośnie M.J. jako pedofila nie było przed jego śmiercią, ahh ale teraz wszyscy mogą wejść na fora i obrzucać gównem człowieka który zmienił pojęcie słowa muzyki ...

__

Użytkownik
majan

2009-06-28 13:50:25

@tybek

skoro chciał dobrze dla swoich dzieci, to dlaczego nie zaczął od swoich, którym tak bardzo zniszczył życie (wiadomo, media też po części, jednakże większą część tej zasługi przypisuje się niestety Jacksonowi)

@craven

na pewno byłoby nas tam więcej, ponieważ osób którą mają podobne zdanie jak my, jest zadziwiająco dużo

@qwe

nie wiem dlaczego akurat przywołujesz tutaj cały czas Wiśniewskiego.
ja bym chciał wziąć jako przykład innego polskiego wykonawcę, a mianowicie zespół Behemoth. Powiesz mi pewnie że MJ słuchali wszyscy, niezależnie od tego jaki gatunek muzyki preferowali na co dzień, jednakże on wykonywał muzykę POP, więc nie ma co się dziwić.

A tancerzy jest wielu lepszych od Jacksona. Na przykład podam nazwisko Wade Robson.
http://www.youtube.com/watch?v=1d33-HgdZbI - tutaj on w wieku 8 lat

@kropek

Przed jego śmiercią też nie mówiono o nim tyle, co teraz.
Najwięcej o nim, jako wykonawcy mówiono w czasach Thrillera, a najwięcej o nim jako pedofilu, w czasie sprawy z 2004 roku.

Edit:
Oczywiście z Behemothem chodziło mi o sukces na skalę światową.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
qwe

2009-06-28 14:22:23

@fckr

Jestes beznadziejny jesli twierdzisz, ze ten dxzieciak tanczy lepiej od Jacksona.
Od razu rzucaja sie w oczy mniej ostre i wolniejsze ruchy od Jacksona, ktore sa podstawa jego charakterystycznego tanca.

No ale ludz sie dalej, tu dla porownania masz klip na ktorym zatanczyl ten utwor MJ
http://www.youtube.com/watch?v=BKXRaylP_ng
roznice widac juz od pierwszej minuty : )

eh, zalosny jestes, nawet nie obejrzales jak to Jacko zatanczyl i sikasz tancem jakiegos 8latka (zatanczyl swietnie jak na swoj wiek, ale do Jacko mu jeszcze spoooro brakuje)

edit:
czy ten Wade Robson to ten z Wade Robson Project? Bo tam jest naprawde niezly i tanczy jak Jackson, tylko glosu mu jeszcze brak.

No ale Ty twierdzisz, ze Jackson nic nie umie : D

__

Użytkownik
napzord

2009-06-28 14:24:52

http://trashselector.com/evan-chandler-i-lied-for-my-father-im-sorry-michael/ :o

__
http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/nato_swastika.gif

Użytkownik
majan

2009-06-28 14:54:35

@ qwe

Tak, to dokładnie ten sam Wade Robson :)

edit:
btw nie twierdzę że Jackson był nikim i nic nie umial. Nagrał wiele hitów, był i jest na pewno wielką gwiazdą, jednakże ja zawsze wychodziłem z założenia, że ikoną, albo królem swojego gatunku jest ktoś, kto posiada charyzmę. Jacksonowi brakowało jej. dlatego też nie podoba mi się, gdy ktoś porównuje go do papieża, albo Presleya. Nie chcę żeby tutaj wszyscy myśleli że go nie doceniam, w końcu chciał być biały, więc to mu się ceni.

__
Pozdrawiam!

Użytkownik
qwe

2009-06-28 15:18:11

Spoko, tylko, ze tanczac Thriller Jacksona wciaz nie potrafi zrobic doskonale niektorych ruchow, np machania szyja na boki trzymajac ramiona w poziomie (Robson rusza widocznie ramionami).

Ci wszyscy ludzie z programu Wade Robson Project inspirowali sie Jacksonem.

Jacksonowi brakowało jej. dlatego też nie podoba mi się, gdy ktoś porównuje go do papieża, albo Presleya.

A to papiez posiadal charyzme??? : DDD

Czyli juz Elvisa Presley’a mozna by porownywac do papieza tak ?
Naprawde tok Twojego rozumowania jest dziwny, dziwny dlatego, ze nie rozumiesz co ludzie pisza-
porownujac Jacksona do Presley’a porownuje sie GENIUSZ I talent muzyczny, a nie kto jaka ma charyzme.

Wiesz, jakos nie wyobrazam sobie Jacksona z charyzma np Brada Pitta, wygladaloby to komicznie, nieprawdaz??

Swiat jest rozny, rozni sa ludzie, kazdy nie moze byc taki sam bo wtedy swiat bylby beznadziejnie nudny (chociaz wladzy to odpowiada)

edit
dodam jeszcze, ze Michael Jackson nie gral z playbacku, tzn potrafil zaspiewac te wszystkie piosenki, podczas swoich tanecznych wygibasow, co niewielu ludzi na swiecie jest w stanie zrobic :)

__

Użytkownik
Zacky

2009-06-28 22:55:56

Jaki byl to byl. Osobiscie nie znam osoby ktorej nie podoba sie chociaz 1 kawalek Jacksona. Byl otaczany ludzmi ktorzy widzieli w nim kure ktora znosi zlote jajka. Ja i tak uwazam ze jak to swoja popularnosci to pozostal jeszcze w miare normalny. Wystarczy zobaczyc na innych, britney z lysa pala :D

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2009-07-02 19:31:34

Craven, jesteś kozak. Gdybym się jeszcze udzielał w tym serwisie, prułbym się tak samo jak ty do idiotów, którzy całą wiedzię o Michaelu zdobyli czytając gazetki typu "Życie na gorąco”. Wychowałem się na muzyce Jacksona, jako mały gnój oglądałem jego teledyski i słuchałem jego płyt. W gruncie rzeczy w pewnej mierze jestem dziś taki jaki jestem dzięki jego muzyce, bo znaczyła ona dla mnie w dzieciństwie bardzo dużo. Dlatego nie mogę znieść, kiedy ktoś nie potrafi docenić tego, co zrobił dla muzyki, a zrobił więcej niż ktokolwiek inny.

I mam wyjebane na to czy ruchał dzieci czy nie.

__

Warning: getimagesize(http://img91.imageshack.us/img91/2838/65b762217e.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/esports/library/bbcode/parser.php on line 166
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

130 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie