Wizja końca świata.

Dostosuj

• 1
  • 2
Autor Wiadomość
Użytkownik
esv

2006-06-18 01:26:56

zasadniczo sie rozni od mojej wizji, troche nazbyt cukierkowe ale tego sie mozna spodziewac po japonczykach... manga i inne gwna z duzymi oczami i debilna fabula a tak wogole ziemie nie rozpie... jakis kometoshit tylko ludzie

__

Użytkownik
pawelloo

2006-06-18 02:04:31

czlowieku nie wiesz nic na temat mangi to sie nie wypowiadaj i zamknij laskawie buzie.

__

Użytkownik
twoonesix

2006-06-18 02:55:59

czyli jak nie lubisz mangi to nie znasz mangi? :D trudno, żeby był specjalistą, skoro jej nie lubi.

btw. też uważam, że manga to gówno, aczkolwiek niekoniecznie musi się to odnosić do ludzi ją lubiących, więc zluzuj suty i daj sobie spokój z takimi krucjatami przeciwko niewiernym ;dd

__

Użytkownik
pawelloo

2006-06-18 03:01:35

ale chodzi o pewna "etyke" jezeli cos mi sie nie podoba, powiedzmy cs, to nie pisze odrazu ze to jest gowno, tylko ze mi sie nie podoba albo cos... a po jego poscie widze jakie ma pojecie o mandze

"manga i inne gwna z duzymi oczami i debilna fabula" i pewnie tyle wie o tej sztuce rysowania...

__

Użytkownik
twoonesix

2006-06-18 03:54:13

z debilna fabula to mozna dyskutowac, akurat tutaj sie nie zgodze... bo to nie fabula sprawia, ze manga ssie ;) pod tym wzgledem niewiele sie wyroznia ogolnie.

__

VIP
Sh1eldeR

2006-06-18 14:59:21

Jestem przekonany, ze obaj sie mylicie - ty, ze twierdzisz ze "!=" to nie operator roznosci, a negacji, a mfx ze ci przyznaje racje.

Operator negacji to "!". Operator "==" to operator rownosci. Operator "=" to operator przypisania (modyfikuje L-wartosc po lewej stronie). Operator roznosci, czyli "!=" to NIE jest zlepek operatora negacji "!" i przypisania "=", chocby dlatego, ze operator przypisania jest dwuargumentowy i po lewej stronie potrzebuje l-wartosci, natomiast negacje w C++ zapisuje sie prefixowo, wiec ZA nia musi stac jakies wyrazenie. Czyli nic w takim wypadku by nie pasowalo.

Skad wziales info o tym, ze "!=" nazywa sie operatorem negacji? Moze ja o czyms nie slyszalem, ale niejednokrotnie slyszalem gdy nazywano go operatorem roznosci (roznosciowym itd., czasem tez: nierownosci), a negacji - nigdy (tym bardziej, ze ! to operator negacji i co do tego nie ma zadnych sporow). Jesli masz jakies racjonalne argumenty i zrodla, bardzo chetnie poslucham - jesli nie, nie wierze na slowo ;).

__

Użytkownik
Bs0d

2006-06-18 16:21:02

Na matmie tez pisales != ? Juz widze jakby nauczycielka na takie cos zareagowala :D Tymek przedstawil matematyczny znak roznosci przy pomocy dostepnych w komputerze znakow ASCI i ja nie wiem co Ci sie w tym nie podoba? I nie gadaj ze w pseudokodzie sie uzywa takiego znacznika bo najczesciej jest zwykly matematyczny znak roznosci (np. ksiazki Cormena...) .

__

Użytkownik
twoonesix

2006-06-18 17:15:26

po prostu gryzie mnie w oczy, poza tym napisalem to na luzie, wiec luzz ;)

__

• 1
  • 2
Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

29 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie