Bosacki zamiast Gorawskiego...

Dostosuj

Autor Wiadomość
Użytkownik
MaS

2006-05-22 17:28:50

No to jest już przegięcie... Gorawski miał złe wyniki czegoś tam :E i nie mógł pojechać na Mundial. No ok, ale dlaczego JANAS powołał Bosackiego ?!

Nie mogę tego pojać :| Obrońca za pomocnika ?! Dlaczego nie wziął Frankowskiego ( np. na pomoc) albo jakiegoś innego pomocnika ?! ... może i Bosacki jest dobrym obrońcą i “zasłużył" na powołanie, ale tak nie może być :/

Ja tam uważam, że źle zrobił DLA NAS ... eee ... tzn. JANAS :E Moim zdaniem powinien wziąć jakiegoś doświadczonego zawodnika ... z pewnością wprowadziłby więcej niż Bosacki ... respect :)

__

Użytkownik
Mr.Dedek

2006-05-22 17:35:50

wiesz.. lepszy obronca za pomocnika niz bramkarz.. ;)

__

VIP
bizzare

2006-05-22 18:00:29

To wszystko przez Rasiaka :-(

__

VIP
rostek

2006-05-22 18:24:41

siusiaka

__

VIP
bizzare

2006-05-22 18:33:49

siusiakarasiaka

__

VIP
forest

2006-05-22 18:36:27

imho janas robi wszystko na wlasna odpowiedzialnosc - jak wyjdziemy z grupy to bedzie bohatrerem i wszyscy beda go nosic na rekach i wyslawiac za to kogo powolal.

a jak przegramy i nie wyjdziemy z grupy to albo poda sie do dymisji albo pzpn go wy*ebie i tyle.

wiec nie ma co sie rozwodzic nad tym co robi, bo efekty poznamy dopiero w czerwcu. narazie mu wierze, po 1 meczu bede cos mogl powiedziec

__

Użytkownik
grubka

2006-05-22 18:48:25

nieprawda bo to wszystko wina PO...

__

PRO
sxl

2006-05-22 18:52:59

Ja mu nie wierzę, a rozwodzić się w sumie jest co, bo od jego powołań zależy bardzo, bardzo wiele :f

__

Użytkownik
mariano

2006-05-22 19:17:06

Janas powolal "swoja" reprezentacje i powinno sie go zostawic w spokoju bo albo wyjdzie z grupy albo c***a ugra. Gdyby powolal Frankowskiego pokazaloby jego uleglosc wobec krytyki :ASD

Ogolnie rzecz biorac to go popieram, kto inny jak nie on moze miec pomysl na gre Naszej Reprezentacji oprocz 38mln innych trenerow? Wiec niech robi co ma robic a jak spierd*li sprawe o czym mowia wszystkie znaki na niebie i ziemi to go wywala.

Patrzac na ta jasniejsza strone. Po raz drugi z rzedu gramy na MS choc to male pocieszenie jak wygramy/lub nie tylko jeden mecz, jak 4 lata temu. Tak czy inaczej brawo dla Janasa za odwage i wlasne zdanie ;-DD Coz wszyscy kibice juz gilotyne na niego szykuja :P

__

VIP
forest

2006-05-22 19:24:09

napisalem odpowiedz na strone A4, kliknalem wyslij i .... przepraszamy aktualizacja

oczywiscie caly tekst poszedl sie je**ac :d do 10 lipca niczego juz na esp.pl nie napisze. goodbye my love

__

Użytkownik
orlikoVsky

2006-05-22 20:10:25

Janas powołuje Janas odpowiada, ale powiem szczerze nie rozumię tej decyzji.
Na prawą stronę jest Jeleń i Smolarek więc mógł dac szanse następnemu młodemu np. Kuba Błaszczykowski, albo dobrze prezentującemu się w lidze G.Bronowickiemu.

Teraz moja teoria spiskowa ;)
Gorawski chory nie jedzie, Janas wykorzystuje sytuacje i powołuje następnego obrońcę ponieważ jeden z już wybranych okazał się nagle w jego oczach niewypałem :)

__

Użytkownik
Tooros

2006-05-22 20:31:49

Kolejny obrońca zamiast pomocnika. Będziemy się bronić 5 obrońcami przed atakami wszechmocnych Kostarykańczyków i Ekwadorczyków. A gole będzie strzelać Grzegorz "Drewniak" Rasiak na czubie diamentu Janasa. Oczywiście wykorzysta swój potencjał przy nielicznych udanych kontratakach.

__

VIP
grubyBubu

2006-05-22 20:41:27

Ej ale nie wyjscie z tej grupy to jest porazka a wyjscie to plan minimum :D

__

Były Redaktor
so0fka

2006-05-22 20:43:22

Gorawski nie przeszedł pozytywnie badań kardiologicznych.

__

VIP
Van Helsing

2006-05-22 20:48:51

w firefoxie klikam wstecz i wszystko zawsze jest to co pisałem

__
Miejsce na Twoją reklamę!

Użytkownik
matiz444

2006-05-22 20:54:17

Jatsutsappari titkarilallan titkaritillan titstandullaa dipidapidallaa ruppatirupiran kurikankukka jakilikankuu, härtsätsää jaripidabidilla baritsdandillan dillandoo abarippattaa parippariibadibidibidi stendellandoo, jabarillasdilla deijadoo dabadabadabadabadaba duuajavuu risdan dillan stillan dobadakadagadagaduuduudejadoo

__

Użytkownik
mariano

2006-05-22 21:54:57

W koncu po co zabierac zawodnika, ktory moze dostac zawalu podczas meczu ;asd

__

Były Redaktor
so0fka

2006-05-22 22:11:39

exactly. informuję tylko czym konkretnie są "złe wyniki czegoś tam", jak to ujął autor ;)

__

VIP
forest

2006-05-27 20:27:29

firefox ssie ... nie mam zamiaru czekac godzine zanim sie odpali, strony tez chodza stosunkowo wolno. na slackware chodzi bardzo ladnie, bo ogolnie mozilla jest robiona pod linuxa - a na windzie imho jest duzo lepszych alternatyw niz ff.

tez kliknalem wstecz i mialem caly tekst i probowalem dodac komenta kilka razy, ale caly czas byla aktualizacja. a po kilkudziesieciu minutach tekst zniknal... nie wiem, moze jest to jakas opcja przegladarki, albo przez przypadek cos wcisnalem, grunt ze w efekcie wszystko poszlo w piz**

__

Użytkownik
Akhor

2006-05-27 20:35:58

to masz coś posrane w FF ;) bo mi FF chodzi szybciej niż IE czy Opera no i panele bardzo pomagaja w przegladaniu dużej ilości stron

__

VIP
forest

2006-05-27 20:50:47

sadzac po twojej wypowiedzi nie uzywales zbyt dlugo opery (lub wcale) :p przeciez tu tez sa karty (w ff nazywane panelami)

policz sobie czas od klikniecia w ikone ff, do uruchomienia sie przegladarki - przecietnie wynosi on ~20 sekund... sa to wyniki badan prowadzonych przez jakis tam serwis, szukalem linka, ale niestety spiesze sie na impreze i juz ci nie wkleje adresu, bo nie moge znalezc ;)

ogolnie to ff jest bardziej podobny do ie i pewnie dlatego bardziej popularny (sam sie przesiadlem z ie najpierw na ff i uzywalem go z 1,5 roku), ale opera posiada w gruncie rzeczy te same opcje, moze nie ma do niej miliona rozszerzen, ale ma np. wbudowanego klienta poczty ;] poza tym przechowuje odwiedzane strony w pamieci operacyjnej - co to znaczy? klikasz 10 razy wstecz i natychmiastowo na ekranie wyswietla sie strona ktora odwiedziles 10 stron temu, podczas gdy w kazdej innej przegladarce stronka bedzie sie wczytywac na nowo, ew. z dysku, co trwa szybciej.

wyprobuj opere, to na pewno nie bedziesz zalowal, a moze nawet odlozysz ff na polke :)

__

Użytkownik
Akhor

2006-05-27 20:59:43

Janas ma plan, tak jak Hausner :) I tak nie wjdziemy z grupy, więc po co ten whine ?

__

Użytkownik
Akhor

2006-05-27 21:00:57

Opere używalem jakies z pol roku temu kilka godzin :) Jakoś sie przekonac nie moglem, ale sprobuje jeszcze raz.

__

VIP
fragmat1c

2006-05-27 21:06:57

a moze by tak skonczyc pierd*lic fleki i dac temu czlowiekowi szanse? niech pokaze co potrafi, dopiero wtedy bedziemy mogli krytykowac i oceniac. Pesymizm chyba Polacy maja we krwi, troche wiary w swoich ludzi by nie zaszkodzilo

__

Użytkownik
Bezołowiowy

2006-05-27 22:11:07

wiele to nie zmieni...

__

Dołącz do redakcji portalu eSports.pl!

Ostatnio publikowane

Napisz do redakcji

W tej chwili żaden z naszych redaktorów nie jest zalogowany.

Ostatnie komentarze

Ostatnio na forum

Statystyki Online

8143 gości

0 użytkowników

0 adminów

Ranking Użytkowników

WynikiAnkieta

Co było dla Ciebie największym zaskoczeniem podczas WCG Polska?

1. 0%

Słaba postawa Fear Factory

2. 0%

Dobra gra UF Gaming

3. 14%

Tłumy widzów na sali kinowej

4. 14%

Mało miejsca

5. 71%

Nie byłem i nie interesuje mnie to

Nasi partnerzy

• Shooters.pl
  • Cybersport

Wszelkie prawa zastrzeżone (C) eSports.pl 2003-2024

Publikowanie materiałów tylko za zgodą autorów.

Wybierz kategorie